November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
ja aom toho vela nekupovala, vela veciciek mi dala sestra, ale zacala som niekedy po velkom ultrazvuku, ked bolo vsetko oK a posledny mesiac som vsetko prala a chystala
ja nakupujem od 15tix rokov 😀 ked sa nieco pekne pritrafi tak kupim, neverim na to ze to prinasa smolu 🤐
len skoda ze budme mat zimne babatka, tam sa toho moc originalneho nevidi 😒
a velmi sa mo osvedcili bavlnene overali, dodnes ich pouzivam ako pyzamko a bodicka , tych nie je nikd dost, no ked je take malinke babatko, lepsie su vecicky na zapinanie a nie cez hlavu , mala osm septembroveho, tak som davala tak bavlnene kosielocky dupacky a na to este tak bavlneny kabatik a tych kabatikov nebolo nikdy dost, vela grcka, a tiez podbradnicky a tensiu ciapocky, tie som davala pod hrubsie, ked sme isli von a po kupani
ollako, tak ked sem budem patri aj o 3 mesiace, popytam sa, co treba. pri prvom je kazda rada dobra.
moncika ani ja nie som velmi poverciva, ale co ja viem ...skor ma to nejak nenapadlo a kedze som bola viac tehotna v lete skor som isla do mesta ,ako na jar ked prsiavalo
ozaj, a take zimne teple overaly to asi ryxlo vyrastie take male babo. aku velkost treba kupit aby to aspon par mesiacov vydrzalo ale nebolo vtom novorodeniatko stratene? 😅
antonia dakujem skusim niekde pohladat, aj ked sa priznam, ze na cvicenie velmi nie som, ale chcela by som nieco skusit a nad jogou som rozmyslala uz aj predtym.
monicka ja s kupovanim vybavicky sice nemam skusenosti, ale ked sa mi nejaka drobnost bude pacit tak ju kupim. Ja nie som poverciva. Take vacsie kusy 😀 ako kocik, postielku budem ale asi kupovat az neskor.
ofinka jasnacka
kokso ja by som najradsej uz isla z prace domov 😒
ofinka aj ja tomu verim 😵
sein, ved ani ja sa nexystam kupovat kocik v 8 tt 😀
me5 tak to sme dve 😉
a este som chcelamze treba si rozmysliet ako bude asi babatko velke, a aky bude cas, lebo vela mi aj znamy pokupili a letne veci mu uz boli v lete male, kedze to dostal na jesen a zimne velke a na dalsiu zimu uz male a tak sme niektore veci na sebe ani nemali 😖 , takze je aj dobre kupovat aj tak priebezne, ked vies co potrebujes a aku velkost, nie je dobre kupovat len tak od brucha
Ahojte kočky Ešte raz vám všetkým veľmi ďakujem Dnes som bola v nemocke na pred operačných vyšetreniach ale na zákrok idem až v pondelok že niečo s krvou aby som nevykrvácala Ale ráno prídem a poobede domkov Takže v pohode Všetkým ešte raz ďakujem A tehulkujte Lebo aj ja sa potom určite ešte chystám Pa pa Držkajte sa
monicka - ved jasne, ani som to tak nemyslela 😀
a akej farby chcete kocik, alebo to podla pohlavia??ja mam tyrkysovy 🙂
misinn ja kocik nekupujem po petkovy je zachovaly, mam olivovo zeleny
ollako ved jasne ja tiez nebudem iny kupovat ani ked budem cakat dalsie babo 🙂
viem vsetko si pocitam ze aku velkost bude treba na to ktore obdobie 😉 esteze existuje internet a na internete stranky z tabulkami velkosti 😀
ideme papat, no dieta mi bojkotuje polievku a pyta si mliecko, neviem naco sa ja namaham vobec nieco varit, nakupim za vagon mlieka a mame to bez starosti 😀
lubica..drz sa a nech to mas rychlo za sebou...a cakame ta aby si sa co naskor pridala k tehulkam 🙂
ollako kup si kravicku na balkon, budes mat stale cerstve a este aj domace zvieratko 😀
lubi, drzim palce aby to vsetko dobre dopadlo
Tak ja sa s vami zatial lucim. Citala som vas skoro od zaciatku - tak viem Lubica co prezivas - drz sa.
lubica,hlavu hore teraz to nevyslo nabuduce uz musi 😵
ahojte ja sa s vami na dnes lucim 🙂
antonia no to nie je zly napad no nakoniec som ho prehovorila a aspon trosku spapal, ale nejaky je umrncany, meriam teplotku, nejak sa mi nevidi 😒
sein , misinn ahojte, ak nema drobec teplotu pojdeme von je tam krasne 😵 , hriech dona sediet
misinn, sein, ahojte. aj ja idem o 15 min
a lubica sem bude musiet chodit, aj ked bude mat iny termin. ved kam by sa potom ako tehula trepala medzi nezname zenske?
majte sa aj ostatne babule, citame sa a piseme zas zajtra. pekny vecer.
tak idem aj ja teda 🙂
pate

ja tiez tak nejak okolo 4 mesiaca, ked sa mi nieco pacilo 😉 ..teraz nove vecicky aj predavam, tak to mam jednoduchsie 😉