icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

antonia1
8. apr 2010

ja tiez tak nejak okolo 4 mesiaca, ked sa mi nieco pacilo 😉 ..teraz nove vecicky aj predavam, tak to mam jednoduchsie 😉

ollako
8. apr 2010

ja aom toho vela nekupovala, vela veciciek mi dala sestra, ale zacala som niekedy po velkom ultrazvuku, ked bolo vsetko oK a posledny mesiac som vsetko prala a chystala

moncika15
8. apr 2010

ja nakupujem od 15tix rokov 😀 ked sa nieco pekne pritrafi tak kupim, neverim na to ze to prinasa smolu 🤐

len skoda ze budme mat zimne babatka, tam sa toho moc originalneho nevidi 😒

ollako
8. apr 2010

a velmi sa mo osvedcili bavlnene overali, dodnes ich pouzivam ako pyzamko a bodicka , tych nie je nikd dost, no ked je take malinke babatko, lepsie su vecicky na zapinanie a nie cez hlavu , mala osm septembroveho, tak som davala tak bavlnene kosielocky dupacky a na to este tak bavlneny kabatik a tych kabatikov nebolo nikdy dost, vela grcka, a tiez podbradnicky a tensiu ciapocky, tie som davala pod hrubsie, ked sme isli von a po kupani

ofinka
8. apr 2010

ollako, tak ked sem budem patri aj o 3 mesiace, popytam sa, co treba. pri prvom je kazda rada dobra.

ollako
8. apr 2010

moncika ani ja nie som velmi poverciva, ale co ja viem ...skor ma to nejak nenapadlo a kedze som bola viac tehotna v lete skor som isla do mesta ,ako na jar ked prsiavalo

moncika15
8. apr 2010

ozaj, a take zimne teple overaly to asi ryxlo vyrastie take male babo. aku velkost treba kupit aby to aspon par mesiacov vydrzalo ale nebolo vtom novorodeniatko stratene? 😅

sein
8. apr 2010

antonia dakujem skusim niekde pohladat, aj ked sa priznam, ze na cvicenie velmi nie som, ale chcela by som nieco skusit a nad jogou som rozmyslala uz aj predtym.
monicka ja s kupovanim vybavicky sice nemam skusenosti, ale ked sa mi nejaka drobnost bude pacit tak ju kupim. Ja nie som poverciva. Take vacsie kusy 😀 ako kocik, postielku budem ale asi kupovat az neskor.

ollako
8. apr 2010

ofinka jasnacka

me5
8. apr 2010

kokso ja by som najradsej uz isla z prace domov 😒

moncika15
8. apr 2010

ofinka aj ja tomu verim 😵
sein, ved ani ja sa nexystam kupovat kocik v 8 tt 😀

sein
8. apr 2010

me5 tak to sme dve 😉

ollako
8. apr 2010

a este som chcelamze treba si rozmysliet ako bude asi babatko velke, a aky bude cas, lebo vela mi aj znamy pokupili a letne veci mu uz boli v lete male, kedze to dostal na jesen a zimne velke a na dalsiu zimu uz male a tak sme niektore veci na sebe ani nemali 😖 , takze je aj dobre kupovat aj tak priebezne, ked vies co potrebujes a aku velkost, nie je dobre kupovat len tak od brucha

lubica69
8. apr 2010

Ahojte kočky Ešte raz vám všetkým veľmi ďakujem Dnes som bola v nemocke na pred operačných vyšetreniach ale na zákrok idem až v pondelok že niečo s krvou aby som nevykrvácala Ale ráno prídem a poobede domkov Takže v pohode Všetkým ešte raz ďakujem A tehulkujte Lebo aj ja sa potom určite ešte chystám Pa pa Držkajte sa

sein
8. apr 2010

monicka - ved jasne, ani som to tak nemyslela 😀

misinn
8. apr 2010

a akej farby chcete kocik, alebo to podla pohlavia??ja mam tyrkysovy 🙂

ollako
8. apr 2010

misinn ja kocik nekupujem po petkovy je zachovaly, mam olivovo zeleny

misinn
8. apr 2010

ollako ved jasne ja tiez nebudem iny kupovat ani ked budem cakat dalsie babo 🙂

moncika15
8. apr 2010

viem vsetko si pocitam ze aku velkost bude treba na to ktore obdobie 😉 esteze existuje internet a na internete stranky z tabulkami velkosti 😀

ollako
8. apr 2010

ideme papat, no dieta mi bojkotuje polievku a pyta si mliecko, neviem naco sa ja namaham vobec nieco varit, nakupim za vagon mlieka a mame to bez starosti 😀

antonia1
8. apr 2010

lubica..drz sa a nech to mas rychlo za sebou...a cakame ta aby si sa co naskor pridala k tehulkam 🙂

antonia1
8. apr 2010

ollako kup si kravicku na balkon, budes mat stale cerstve a este aj domace zvieratko 😀

misinn
8. apr 2010

lubi, drzim palce aby to vsetko dobre dopadlo

sein
8. apr 2010

Tak ja sa s vami zatial lucim. Citala som vas skoro od zaciatku - tak viem Lubica co prezivas - drz sa.

moncika15
8. apr 2010

lubica,hlavu hore teraz to nevyslo nabuduce uz musi 😵

misinn
8. apr 2010

ahojte ja sa s vami na dnes lucim 🙂

ollako
8. apr 2010

antonia no to nie je zly napad no nakoniec som ho prehovorila a aspon trosku spapal, ale nejaky je umrncany, meriam teplotku, nejak sa mi nevidi 😒

ollako
8. apr 2010

sein , misinn ahojte, ak nema drobec teplotu pojdeme von je tam krasne 😵 , hriech dona sediet

ofinka
8. apr 2010

misinn, sein, ahojte. aj ja idem o 15 min
a lubica sem bude musiet chodit, aj ked bude mat iny termin. ved kam by sa potom ako tehula trepala medzi nezname zenske?

majte sa aj ostatne babule, citame sa a piseme zas zajtra. pekny vecer.

moncika15
8. apr 2010

tak idem aj ja teda 🙂
pate