November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
tu je nieco proti nevolnosti http://www.lekaren-nonstop.sk/tovar/2068089-eme...
dievčata,
neviete čo je s jankou? / jankaat / chodi tu,či kde je ?
Lubka aj mne je to strasne luto, ale verim a zaroven drzim palce, aby si sa cim skor k nam pridala, budeme ta tu cakat 😉
Missin no tak mne vychadza, ze ja som otehotnela na 19 den (takze ovulku som mala zrejme az tak neskoro), ale 6.3. to bolo urcite........a predstav si, ze dnes rano som si tiez myslela, ze ani nepojdem do roboty, pretoze uz ked som sa zobudila mala som taku hrdzavu chut v ustach, bola som hladna, ked som otvorila chladnicku, normalne ma naplo....dala som si aspon jogurt, pretoze musim teraz stale pred odchodom nieco zjest.......no a v buse som myslela, ze to neprezijem a rovno sa tam pozvraciam.....ale potom v praci mi to uz preslo....doteraz mi nic nebolo.....dnes sa to stalo prvykrat........takze na nas to asi rovnako vplyva 😎
Berryvajt tak vitaj a vy mate v rodine dvojcata?
ME5 ja som tiez doteraz vela nepila, ale nutim sa, vzdy si postavim jednu flasu 1,5 l pred seba a musim ju vypit a dokonca vypijem aj viac, ja som teraz stale smadna.....to asi dohanam cely svoj doterajsi zivot 😀
denisocka, jankaat až tak veľmi nepíše. Ak si dobre pamätám, tak minule písala, že sa poliala horúcim olejom, tak dúfam, že je OK aj s dvojičkami. 🙂
Ja ešte k tomu bábätkovskému oblečeniu: teraz som už náhodou spokojná, že aj moje druhé bábo bude jesenné a najskôr pôjde do zimy. Ten prvý polrok je zababušené v perinke, poleží si v kočíku a keď začne byť teplé počasíčko, tak už bude v kočíku hrdo sedieť a ukazovať sa svetu v pekných handričkách . 🙂
dik
jeinabe, ahaa tak uz to chapem, tak v podstate by si na tom teda mala byt rovnako ako ja, myslim aj co sa tyka velkosti babatka a vsetko 😀
mne bolo dnes rano tak spatne....ale ja som zistila ze ked sa napapam tak je to potom ovela lepsie...akurat ze nemam chut papat ked mi je tak zle... 😒
misinn - to je presne ten zacarovany kruh. ked nejem, vytravi mi a je mi zle, musim sa prinutit nieco zjest, vtedy je lepsie, ale to jedenie je hroza, lebo stale mi je zle. 😀 a tak sedim v robote, pred sebou vzdy nieco do coho dobem, aby som to tu vydrzala. a tak stale dokola.
fuuh baby, prave som sa dozvedela, ze dnes vecer musim ist na jednu akciu, ale nechcem sa tam velmi zdrzat. a v nedelu taham od 20:00-cca 0:30 a rano o 7 uz musim byt na druhom konci mesta. 😠 ked sa v ten pondelok rano niekde nezrutim tak uz ma asi nic nezlomi 😀
misinn, proste zle ti je lebo mas nalačno nizky cukor. ked sa najes, hladinu dorovnas a je to lepsie. verim, ze jest sa vam nechce. ja mam opacny problem. mne ide na chut vsetko. a vidite, plodik bol maly, zato zo mna bude zachvilu velryba. nejako ten plod by si to mal zobrat, nech ma nestrasia, ze je maly.
me5, to mas taku pracu, ze mas aj nocne? si zdrav. sestra? nedaju sa ti dohodnut len denne?
ofinka - nie som zdr. sestra, ani to nie su standardne nocne, len musim chodit na niektore prenosy (miss, lets dance, ...) a teraz mi to absolutne nevyhovuje 😠
no to ti verim, ze ti to nevyhovuje. ja mam ist v nedelu vecer na koncert a aj to uvazujem, ci ma tam neochrchle nejaky starec, lebo vecne niekto tak vykasliava, na tych klasickych koncertoch. proste tiez sa bojim, aby sa na mna nejaka choroba nenalepila a ty asi tiez mas tu obavu. proste ked je clovek vycerpany, lahsie na neho nieco skoci a organizmus je oslabeny. moc teda asi na vyber nemas. 😒
Ahojte,
vitam vsetky nove tehulky. Som tu dlho nebola, ste sa poriadne rozpisali. Konecne je pekne pocasie. Vcera som bola pobehat nejake obchody v meste hned mi bolo lepsie. Ale nekupila som nic. Potom som prisla domov a zalahla.
V poslednom case mam strasne kyslu chut v ustach, este aj z caju. Rano mi nebyva zle k veceru sa to zhorsuje. Ale jednu vec nechapem stale len jem a s vahou to nic nerobi kde to vsetko ide. 😵
no asi mame teraz sialene spalovanie a travenie, takze vsetko sa vypotrebuje na to malicke 😀 ale sak este tu budeme plakat ako priberame 😀 😀 😀
ofinka - jedna vec su mozne ochorenia, ked je tam vela ludi a jedna vec, ze je to neskoro v noci, ku veceru mi byva vzdy horsie a som unavena, takze tahat niekde do polnoci je uplny des. a najradsej by som lezkala domka a hladkala si brusko a nie usmievala sa na vsetkych moznych ze aka som rada, ze som tam a vidim ich. 😠
me5 a nevies sa z toho nejako vyzut? asi nie,co? nejako to budes musiet vydrzat a potom to dospat.
jankarov, ja som jedina, ktorej to ide do vlastnych suniek a nie tak, kam ma. bude zo mna princezna Droběna. vsak viete, hrala ju Rúžičková v Troch orieskoch pre popolusku. 😀
ahojte tehuľky 🙂
tak som doma od doktora! malinké má 2,74 cm a podľa utz sme 7tt + 5 dní, čo je síce o dva menej ako podľa poslednej mršky, ale nie je to veľa 😵 juj, tak sa teším, že je všetko ok....pridala som aj fotky do albumu, tak kuk 😵
a čo sa týka kočíka a výbavičky....tak ja som si už tak posledný rok priebežne kupovala nejaké veci, ale to len také drobnosti, čo sa mi páčili v obchode 😵 že pre moje budúce bábo a zadarilo sa 😀 a kočíky som už začala pozerať a veľmi sa mi páči bexa b4...ale ešte je skoro na také veci 😀
lubi držím palce, nech všetko dopadne, čo najlepšie a nech sa čoskoro pridáš medzi tehule 😉
no ahojte, tak ja som vcera skocila ku doktorovi, aj ked som mala ist az v utorok na buduci tyzden 😀 , no som mu povedala, ze som uz nemohla vydrzat, ale iba sa zasmial a pochopil ma 😎 a vseeetko je v najlepsom poriadku!!! 😵 😵 😵 srdiecko nam krasne bije a aj velkost zodpoveda tyzdnom 😅
dostala som tehotensky preukaz, no zabudla som popytat prenatal box ☹ 😠 a vsetky tehule s nim vychadzali!!! joj do riti, ta ja som, ze som si nepopytala 😖
a este!!! mala som vysoky tlak 😔 najprv 155/100, tak sa sestricka zhrozila, odmerala mi este raz a ukazalo 139/99, tak ma to trocha znepokojilo, ale je pravda, ze som v poradni stale dooost nervoozna 🙄
lubka je mi to strasne luto 😢 drz sa 😔
dnesnu noc som spala s lavorom pri hlave... ☹ 😖 dievcata budte radi, ze vam nie je zle... 😉 😖 ja chladnicku fakt nedokazem otvorit... neznasam ju!!!!!! najradsej by som ju vyhodila von oknom aj s mraznickou 😖 😢
no dobre, koncijm a idem si umyt hlavuf 🙂 prajem kraaasny jarny den 😀
íha romy,nechcem sa miešať,ale určite si 7+5? nie 9+5 ???? LEBO MY SME MALI 26mm a boli sme 9+3tt a to bolo aj podla "tabulky " presne 😀 http://www.ob-ultrasound.net/crl.html
no možno máš dlháňa 😀
Ahojte babulky,
mozem sa pridat k vam?
Aj my mame prist na svet 7. novembra 🙂
denisocka- je to napísané na tej fotke zo sona...takým velkým a podtým sú rozmery toho celého váčku, tak neviem 😀
ahojte vitam ta monykaaa, antonia krasne babtinko 😵 😵
jeeej, uz sa zasa neviem dockat. 😉 mne uz jeden tyzden zbehol, ale este stale 2 tyzdne cakat. joooooj 😝
dakujem..cela mama no nie? 😀
antonia: je to nadherny pohlad 🙂)
hviezdicka: ja som na tom podobne chladnicku nemusim - mm mi ju uz raz poumyval, ale to nepomohlo ☹ no mne smrdi celaaa kuchyna
missin: aj ja planujem rodit v NR ... uz si si nieco v nemocnici rozbehla?
antonia - fakt cela mama, az teraz som si vsimla 😀
kajna a hviezdicka - odpor ku kuchyni zdielam aj ja. uz mam pocit ze aj ked tam nic nesmrdi, tak ja tam ten smrad uz aj vidim, vo vsetkom na co sa pozriem, chladnicka, umyty hrniec, .... vsetko, draahy sa zatvara do kuchyne, zapne digestor, otvori okno, potom este pol hodinu beha po byte a vetra vsetky izby a ja aj tak citim. 😀 😀 😀 ciste zufalstvo, ale co uz
ahojte 🙂
zas som celu noc nespala a nahanala neco pod zub 😅 nexapem preco mam tehotenske ranne nevolnosti v noci 🙄 nejaka som pomylena. odvcera ma pobolievaju akokeby krize ale nie je to bolest krizov, skor take nieco ako ladviny ale ani ladviny to nie su...neviete mi nektora povedat co to moze byt? 😀
dnes mi trosku nevolnosti ustupili ale dostala som strasnu xut na kyslu kapustu,zajtra si spravim vianocnu kapustnicu 😎 zabijem sa ked mi ide na xut?! 😝
antonia,krasny maly clovecik na tej foto 😵
objavila som nove jedlo co znesiem - lupacky a tiez caj - citronovy so zazvorom. 😉 booooze to je radosti
tak gratulujem a pekne papaj 😉

Že kravičku na balkón...Ste ma normálne rozosmiali Sa ma malý pýta,že čo sa smejem Ollako my by sme aj 2 uživili A ofinka,že trepať medzi zudzie No to teda nebudem Vy ste ale veselé kopy žienky