November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
ahojte tehulky...ak sa nenahneváte, rada by som sa k vám pridala...tiež máme termín v novembri a rada by som bola v obraze aj s ostatnými tehulkami v približne rovnakom tt...čakáme prvé mimi a priznám sa, že mám z toho trochu paniku, hlavne z tých rôznych testov, vyšetrení, termínov a pod.
27.4. ideme na prvé odbery krvi a teším sa, že znova uvidím drobca, lebo niekedy mám pocit že ani nie som tehu 😕 😅
a prajem všetkým pekný deň 🙂
moniqe, to musi byt strasne, ved musis byt slaba ako mucha, ako sa vladzes starat o malu?mne je uz trochu lepsie, ale aj tak mam pocit, ze nevladzem sa synovi venovat
kamka17 ahoj. ja som tu tiez nova. a citim sa podobne ako ty. ale na dalsie sono a vysetrenia idem az 10.maja. velmi dlhy cas.a bojim sa, ci bude vsetko ok.tiez je to nase prve babenko.
kamka, tinka - je nas tu viac takych, nebojte sa. 😉 resp. sa tu bojime tak spolocne 😉
me5 no to som rada.ty sa bojis do kedy najblizsie? 🙂 kedy idete s malinkym ku dokymu?
ahojte, prave som prisla od dr. a videla som drobceka 😵 robila mi len vonkajsie sono naryxlo ale malinke sa krasne vrtelo 🙂
kamka17,ahoj 🙂 ja idem 26.4. na odbery . a tiez mam strax ze sa tam zlozim 😅 odber krvi so mnou zamaval aj pred tehu neviem co bude teraz ked mavam zavraty casto .neboj vsetko zvladneme 😝
tin - mna caka najblizsia kontrola 28.4. - zatial som absolvovala prve tehu odbery , asi len ze krvny obraz, ci mi nieco nechyba a tak. teraz by to uz mali byt odbery tusim na prve testy - tripple test ci co sa robi cca v 12tt 😀 plus samozrejme vsetky mozne merania, kedze doteraz mi nic nerobili, iba mi potvrdili tehu 😀
tin_ka...aj ja sa bojim.....teraz stvrtok idem na odbery (screening) a sono....uz ani dospat nemozem 🙂 tiez to bude nase prve babatko 😀
aduliak - ty si aj vekovo rovnaka ako ja a teiz prve babatko. 😉
misinn uz som ta spominala ,super hlavne je , ze srdiecko bilo 😵
tych vysetreni je vela, uz si to celkom nepamatam 😝 ...ale mam knizku a tam je presne napisane, co a kedy sa robi, ale je to ceske, tak u nas to je mozno torska inak., ale velky rozdiel v tom nie je ja som do 30 tt chodila k lekarovi v cechach a potom tu a cesky lekar ma pucil, ze ake vyssetrenia sa este robia a aj my ich tu spravili, jedine co mi vobec nerobili, bol test na cukrovku 😕
me5 a ty si kedy bola u doktora naposledy?
misinn - naposledy 23.3.
vitam ta kamka 😉 mame rovnaky termin
ollako veru aj ja som si tak povedala...aku ste mali velkost babatka ked ste boli naposledy?
ok baby.mam vo vas este troska chaos, ze kto je kto a kedy ide a v akom tt je a co ma nove..
ale verim, ze postupne si to utriedim v hlave 🙂
me5...no...rovnako sme stare (alebo skor mlade 😀 ) 😀
tin_ka, ja sem xodim mesiac a xaoz mam stale 😀 vdakabohu za pasy 😅
ozaj nemate pocit ze zabudate viac ako pred tehu? v tehu sa ma zvysit objem krvi o 1,5L ale mne ocividne nestaci na prekrvenie mozgu a inyx organov 😨 u xlapov nic neobvykle ale u zien?! 😀
jednak zabudam, ale skor som taka "zbrzdena", dlhsie mi trva kym pochopim, co som inokedy chapala uz davno 😀 😀 😀
misinn mam to vo fotoblogu, uz s to nepamatam, ze by som tiez zabudala 😝 😀
do prcic nemam to tam 😠 , idem to mrknut na fotku zo sona..
no ja letim na obed, tak hojte zatial 🙂
no uz som to tam doplnila, tak 31.1 sme merali 0,92 cm 🙂
ollako no kukni to prosim 🙂
no ja mam dnes taky blbsi den, takze som mala pocit ze ani na obed nepojdem, tak mi bolo zle. nakoniec som si po nieco zbehla a teraz tu bojujem. mne uz chutia kyslo aj cestoviny - ale len cestoviny - toto nie je normalne 😀
misinn - este mi napadlo, ze aj ked vies presny datum, kedy ste sa snazili, ale spermie prezije v zene tusim 3 dni, takze oplodnit mohli aj neskor, takze o tyzden menej, je asi ok. 😉
mne dnes dr zakazala papriku, citron a este cosi ale uz som zabudla 😀 😕
me5
neuveris co obedujem, studene varene zemiaky
ja nemozem do seba dostat nic varene a ked vara len studena bez aromy ☹
ja mam zasa vsetko slane, puding, kakao, babovka, vsetko mi chuti na slano 😝
Ahojky baby 😀 to kedy stihate tolko pisat ved ja to ani citat nestiham 🙂 teraz mi konecne mala zaspala tak hadam trochu pocitam 😉 mam otazocku je tu niektora taka ze by vam podla ultrazvuku vychadzal porod o tyzden skor nez podla posledej mrchy??? nie ze by to pri samotnom porode a bolestiach robilo nejaky rozdiel, len chcem sledovat co sa kedy s babom deje 😀
Uz som pisala aj do porodnica NZ- tie co ste z okolia mozete kuk 😉 pre ostatne co uz rodili- mohli ste mat manzela od zaciatku pri sebe alebo len pri tlaceni a ake bolo oddelenie sestonedelia??? zacinam chytat paniku ohladne porodu... po prvom aj ked tazkom porode v NZ sa vobec nebojim bolesti ani tlacenia... obavy mam skor z pristupu sestriciek, katastrofalnej hygieny v nemocnici... a samozrejme odlucenia od manzela a dcerky ☹ ako sa s tym vyrovnavate vy???
Milé maminky,
keďže ste v očakávaní a Vaše bábätko by sa malo prihlásiť v novembri 2010, tak by som Vám rada ponúkla kočík, ktorý predávam po mojej dcérke (je narodená v novembri 2008):
Je to GESSLEIN VISION S - trojkombinácia, kočík obsahuje hlbokú časť, športovú a vajíčko a moja dcérka Vikinka sa do neho v zime krásne zmestila aj napriek tomu, že sa narodila veľká. Vážila 4250 g 😉
Pokiaľ by Vás môj kočík v mojich inzerátoch oslovil, napíšte mi prosím IP.
Všetko dobré želám 😵
Aďa
moncika - a preco ti zakazali tie potraviny? mozu skodit? ci len ty si na nich citliva?
nivalis - nooo, kedze pre mna s manzelom je to absolutne nova skusenost, takze nad porodom zatial nerozmyslam, asi pre istotu 😀 ale urcite chytim paniku, len az neskor. 😀

a este mi hovoril ze mam otocenu maternicu naopak..ale zevraj je to normalne po porode