November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
teraz kamošky čo porodili dali mená:Simon,Davidko,Filipko,Adam-tiež pekné 🙂 Z dievčenských sa mi páčí Judita ale o tom mm nechce ani počuť 😠 a ešte ma včera napadla Aneta.
u nás všetky pekné mená majú bratranci a sesternice 😠 .. a nechcem dávať také mená ako už sú v rodine, lebo dosť často sa stretávame a to by bolo také odveci.. Šimona mám brata, Andreja mám brata, bratranci - Michal, Lukáš, Maroš, David, Dušan, Matúš, a sesternice - Bernadeta, Laura, Tamara, Miriam, Eliška 😀 tiež pekné.. 😝
jeeej vy uz mena vyberate 🙂 my zatial mame Timea a Filip
Tak vy ste uz pri menach 😀 pekne!
No ved aj my nad nimi premyslame....mm sa paci Kiara, mne zas velmo Karolina a chlapcenske Maximilian
no ja by som tiež nechcela mená aké sú v rodine a najrozšírenejšie v okolí..baby praskajú mi rifle,som si musela rozopnúť gombík aj zips,sedím tu jak bravec ,ideme večer do Tesca na Zlaté,tak kuknem aj nejaké gate volnejšie,lebo som po svadbe pribrala,no myslela som,že na jar začnem chudnúť,ale tak nevydalo 😀
jéé funlucy kedy ste mali svadbu? ja som sa tiež od januára chystala chudnúť .. a nevyšlo.. 😝 kukni tie nohavice.. myslím, že viaceré teraz budeme potrebovať väčšie 😀 😝
kvetinacik - mne sa skôr páči maxim - maximilián je strašne dlhé.. 😉 a Kiara.. pekné.. našu Lindu sme krstili Linda - Klára ale tú kláru nepoužívame.. to len tak aby mala svätú patrónku a boli šetke starkie spokojnie 😀 😀 😀
asinedka,dočkaj musím ozreť na obrúčku 😀 09.08.2008 sme mali-ešteže je to tam vyryté chichi..Klára je svätá?Čoho je patrónka?to ani neviem..
Inak dnes som objavila na konikovi krásne motlitby pre ženy v požehnanom stave,za dobrý prieheb tehotenstva, pôrod atď..som si ich aj vytlačila,budem sa po večeroch modliť 🙂
No baby,mne už tu rastú rohy,som v robote od rána od 07 hod.robíme akože 12-stky,ale práve som ukecala kolegu,ktorý bol pol dňa v prdeli,nech tu ostane do 19 h on a ja o 18 h zdrhám.Chceme kúpiť v tescu tie solárné svetlá-každý to má v lete na záhradke a to tak pekne svieti večer majú to v akcii 6 kusov za 13 eur tuším,aj keď je to gýč aj tak to chcem 😀
idem ešte kuknúť čo je nové vo svete,šak na inej stránke okrem tejto som ani nebola a pre dnešok sa lúčím.Zajtra sa na vás teším,dúfám,že prídete všetky a + sa pridajú nové tehuľky.
pekný zvyšok dňa 🙂
Baby, ja normalne s vami nestiham 😀,sak ja musim najprv pol hodinku precitat, co ste tu popisali , aby som bola v obraze 😀 !!!!Jaaajjj babenky s tymi menami je to katastrofa, ja som vzdy chcela babu- Emmu,Saru alebo Tamarku, ale jak na potvoru , teraz je mooda, ze tieto mena ma skoro kazde mimino, sak ked tie nase deti budu mat ist do skoly, sak tam budu len Emy, Sary a Tamarky, sak to bude na zblaznenie.Ja som mm zakazala dat meno, ak to bude chalan, po jeho tatkovi alebo po jeho bohuzial zosnulom kamaratovi a ani po mojom tatovi, sak to by malo baabo traumu asi az do 18 a potom by si zmenilo meno. 😉.
Inak zalezi to mooc od priezviska,k niektorym sa hodia typicke Slovenske,k niektorym nemecke, anglicke,jjaaaajj to bude dileemaaa. 😀
monique3 presne aj som som na tom podobne, nic, jedine podbrusko a prsia trosku. 😅.
My ked pozerame co sa to vo svete s tym pocasim deje, az mi je tazko 😠 ,sak uz ma pomalicky jar prichadzat.
funlucy - jááj tak ty si už staroženáčka.. som myslela, že ste mali len teraz svadbu keď si pribrala po svadbe 😀 😀 čo sa týka tej kláry tak je svätá, ale čoho je patrónka to ti nepoviem 😝 mne sa páčilo meno klára, manželíkovi Linda tak sme to spojili.. a je svätá tag aj starkie sa spokojnie aj ja son spokojná aj muž je spokojný aj šeci... tag je šecko ovkej.. 😝 tak tie modlitby by si mi mohla poslať aj mailom 😀 budeme sa aj my 😅 za mňa bola normálne aj omša slúžená pri prvom, že za šťastný pôrod.. a mala som taký superácky pôrod ako nikto.. 😉 som hneĎ po pôrode povedala, že odrodím aj druhé, tretie aj štvrté 😵
aj tebe pekný zvyšok dníka.. 😵
zabka - ja som bola v pôrodnici pri Linde na izbe s jednou staršou dámou, ktorá mala muža v anglicku a dala svojmu dieťaťu meno Bryan Kováč 😀 my sme sa išli ušťať s mojím mužom, že ako to nejde dokopy... ale tak manželovi sa páčilo tak bol bryan.. sestrička ani nevedela ako sa to píše.. 😀 😀 😀
zabka - ja ani neviem aké je počasie 😅 ... som celý deň zavretá v byte a ani na balkóne som nebola kuknúť 😕 iba čo mi muž volal, že snežilo... tak som kukla z okna a to bolo všetko.. 😝
caute kocky prosim vas, zda sa vam moj test v albume pozitivny ? ak to vyslo budem patrit k vam, teda ak ma prijmete 😉
ahojte kocky, ste toho teda popisali 🙂 vitam vsetky nove tehule.. super, uz sa to tu plni
tak u nas nakoniec vysvitlo, ze sme mali cela rodina crevnu chripku. ja som vcera skoro umrela a manzel tiez a uz to maju aj svokrovci. tak som nakoniec rada, ze to nie je tehotensky priznak, lebo by som to do 3-4 mesiaca urcite nezvladla. dnes uz je lepsie
no a ja mam tiez 29.. idem si teraz urobit ten test podla moniqe
asinedka, ze Bryan Kovac 😀 😀 😀 ,ja odpadnem, tak to asi ta mamicka nemala vse v hlave ok,sak???jjaj ale som sa dobre zasmiala 😀,chuda male,sak to z neho vyrastie riadny exot🙂.To radsej mohol byt Michal Kovac-Mike Kovac alebo Juraj Kovac,sak tieto mena sa daju hovorit aj v anglictine 😉.Ja som zvedava , co daju kamosky za mena, tiez bubu mat baby v tomto roku. 😀
Baby myslim si ,ze tento rok zacinaju rodit rocniky 1980,1981,1982 😀 , silne to nam rocniky.
Ja tiez patrim do 1981,novembra.
Nemko: ja tam vidim nieco🙂,jasne ze ta tu prijmeme s otvorenou narucou 😉.Ale skus este jeden tak za 2 dni a bude to mozno uz na 100percent. 🙂
nemko - skús si testík urobiť ešte zajtra.. ale taká slabučká druhá čiaročka tam je... tak snáĎ sa k nám pridááš 😅
januška - my sme tiež mali črevnú chrípku ☹ ale iba ja a Linda... 😒 malej to vôbec nevadilo.. tá sa vygrckala kade chodila, nahodila úsmev a pokračovala Ďalej.. kým ja som zomierala pri vedre.. 🤐
zabka skusim cez vikend, ked budu jasne // tak je to tutovka a som tu medzi vami a velmi rada, ste tu faj partia som dnes precitala celu vasu debatku 🙂 a drzim vam straaaaaaasne palce 😉
zabka - ja som november 1986 😝
jáj baby zase ste toho popísali..super sa teším, že to tu žije.. 😀 😀
no ale teraz neviem na čo reagovať..
asinedka: myslíš ten slovnaft??? kokos tak to ti poviem, že som ležala vedľa Viki večer pred desiatou a normálne zrazu strašná tlaková vlná a som cítila ako sa panelák v základoch otriaslo.. a pukali plastové okná a mňa normálne a to si nevymýšľam nadhodilo na posteli.. som volala hneď mužovi ešte bol v robote že to čo bolo... až dnes som sa dozvedela, že slovnaft uvoľnoval nejaké tlaky.. no neviem neviem.. to bolo ako atómovka..
nemko: myslím, že pozitívnejší už nebude.. 😀 😉 GRATULUJEM a krásnu manikúru máš 😉
januska: no teda tak nič moc ... teraz sú všelijaké chrípky a virózy rozšírené.. dúfam,že už budete len zdravučký aj svokrovcom skoré vyliečnie..
a čo sa týka mien ja som toho názoru, že pre to dieťa a jeho osud je najlepšie aby malo vlastné meno nie po niekom.. aj som toho dosť prečítala.. takže som si to len utvrdila.. inač by som chcela aby môj syn mal to najkrajšie slovenské meno a to Michal... dúfam, že je slovenské..ale to je jednoducho krásne meno a tie prezývky a zdrobneniny Miško, Mišulko,Mišenko, Michalko...no škoda, že môj brat je Michal.. 😉
myslím po niekom z rodiny 😀 😅
Ahojte
Tak tu si človek len ne chvíľku odskočí a potom nestíha dočítavať 😅
Moni ďakujem 29 som mala v decembri takže ke´d budem mať tento rok 30 tak my vychádza pri februárovom miešaní baba????Jeeeeeeeeeeej Ja veľmi chcem keďže chalana už doma mám Aj prvé som chcela babu ale mm chcel syna a ja som od začiatku vedela,že bude chalan
A vy už aj mená???
Tak ja budem mať Vivien super 😀 😀 😀
No len neviem či je to presné Lebo podľa tej tabuľky má byť Sebastiánko dievča 😅 😅 😅
A skoré uzdravenie januska
Nemko áno ako píšu kočeny skús ešte zajtra
lubi: tak držím palce nech je to Vivien..🙂 😉
skusim baby, v pripade ak nevydrzim lenze ja po 4 rocnom snazeni uz neverim , ze sa dockam takze asi vydrzim do soboty
asinedka: tak rozsirujem az do 1986 zatial. 😀 aj ty si novembe, takze nase male budu narodeninove darceky 😀 juchu!!!
A tiez prajem skore uzdravenie vsetkym maminam a ich detuurencom 😀 a celym rodinkam a proste vsetkym🙂.
Nech vas tie hlupe formy akejkolvek chripky obchadzaju ☹
lubi: ale kľudne to mohlo byť na prelome máj/jún lebo však aj tak sa Sebinko narodil skoro na konci januára..
tak mne vychadza zase chalan.... ☹ ☹ ☹ ja chcem dievcatko....... hallloooooo
nemko, ja si myslim, ze si urcite, keby si nebola, nebol by tam ziadny naznak.. ale pravda je ze najlepsie vyskusat zajtra a pozajtra
lubka ja mam syna miska.. je to naozaj krasne meno.. je sice po manzelovi, ale on je taky dobry a mudry (naozaj neviem preco si zobral mna 😉 ), tak som chcela aby bol nas syn ako on. ale pre dievcatko by som chcela tiez nejake vynimocne meno. este som ale nerozmyslala ake

funlucy - vtipný štýl písania???! 😀 😀 😀 a v čom 😲 ?