icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

moncika15
13. apr 2010

zo zaciatku som bola ako pubertacka ale teraz ako som v okolo 9tt tak sa to zlepsilo 🙂

moncika15
13. apr 2010

gabena, ja vecicky kupujem uz teraz a dokonca uz aj pred tehu, nie som poverciva 😅

kaminka1
13. apr 2010

Baby ja sa natieram od zaciatku, pre istotu 😉 😉 , a inak mna teraz bolelo hrdlo a kupila som v lekarni zazvorove propolki na cmulanie, mnam, tie su take dobre 🙂 ,a inak mam pocit, ze mi strasne rychlo rastu vlasy, na buduci tyzden pojdem ku kadernicke, nech trochu vyzeram 😉

moncika15
13. apr 2010

som zvedava cim vsetkym este prejdeme 🙂 som zvedava ako budeme spavat ked budeme mat brusiskaaaa, ja spavam na buruxu inak nezaspim,neviem ako to budem potom praktizovat co budem mat nohy a hlavu v lufte? :D snazim sa to obmedzit aby som babu neskodila ale fakt mam porblem inak zaspat 😖

aduliak
13. apr 2010

ja mam strasne mastne vlasy, musim umyvat kazdy den.....brusko este nenatieram, lebo vecer mi je najviac zle, tak nevladzem po sprche ani to, ale kupila som si uz krem Elastiq, ci ako sa vola, specialny pre tehule...odporucili mi ho v lekarni, tak uvidime....
a chcem vam popriat krasny zbytok dna, utekam z roboty 🙂

hviezdickamaria
13. apr 2010

aj ja pouzivam elastiq 🙂

hviezdickamaria
13. apr 2010

a co sa vlasov a ksichtu tyka... vlasy mi mastneju rovnako, ale pri predchadzajucom tehu mi tak vo stvrtom mesiaci prestali mastniet, tak uz sa tesiiim 😀 😎 verim, ze to bude tak aj teraz 😵 a plet mam tiez normalnu s paru vyrazkami, jak furt, ale myslim, ze aj plet sa mi vtedy zlepsila... no az okolo 4 mesiaca, tak snad sa to zopakuje aj teraz 😉 ja asi tiez idem daco robit, napr. tiez lahnut pred telku 😀 😀 😀

moncika15
13. apr 2010

aj ja som ho povodne xcela ale nakoniec som kupila ten dermacol, to je tiez na tehotenske strie. uvidime ci to vobec zaberie. zavraj je najlepsi olivovy olej ale ten smrd 😒

moncika15
13. apr 2010

veru aj ja asi pojdem 😀

moniqe3
13. apr 2010

baby zbytočne si kupujete tie výrobky na strie..ja som používala obyčajný detský olej a nemám žiadne..ale všetko to závisí od genov a od pokožky... kamošky užívali všetko možné a aj tak majú strie..

kajna
13. apr 2010

presne, ja som sa pri prvom tehu tiez nemastila a nemam ziadne jazvy, kdezto sestra sa mazala a ta teda pamiatku na strie ma riadnu. ale zase pre istotu sa natierat nie je zle, hlavne niecim, co nesmrdi 😀

moncika15
13. apr 2010

ked sa nemozeme namazat alkoholom tak aspon kremom 😀

ziza55
13. apr 2010

caute kocky...hviezdicka maria ty mas tedaaaaaaaaa jake velke brusko...musim sem aj ja supnut do alba na porovnanie..moncika odkial si si objednala ten tehot.pas...som tiez rozmyslala...inak ako tak citam o tom natierani...ja sa natieram olivovym olejom na telo kupenym v lekarni..pocula som ze je fajn...ak zozeniem ten aviril detsky...budem kombinovat...ozaj baby...aj vas niektoru vsetko boli?ja sa citim total oslab.imunitu...3dni ma boli hrdlo...ked prestane potom zas ucho...potom mam par dni pokoj...a zas zlcnik....furt nieco ..paralen jem ako cukriky..a najlepsie je ze ked som bola v lekarni...ze daco na ten zlcnik...ze nemozem nic...ani bylinkove caje...a paralen len vo vynimocnych pripadoch...hruuuuza...takze musime trpet...zato by si nas ti chlapi mali saaaaaaaaakra vazit...xixi

moncika15
13. apr 2010

mna tiez bolelo hrdlo, krize,hlava, bruxo ale hlavne krcna xrbtica alebo skor mi casto prexlada sval. no a brutalne sa mi zhorsila nadxa leob emozem uzivat steroidy na polipy 🙄 neberiem ziadne lieky teda len vitaminy a lieky na stitnu zlazu ale to musim.

kaminka1
14. apr 2010

Dobre ranko! 🙂
zas je uprsane rano, a ja mam zase taky n izky tlak, ze radsej sedim, aj ked pri malom sa mi moc neda, lebo stale nieco chce,na ranajky som si dala sardinky v rajcinach +jedno pecivo s maslom a dzemom, uvidime, co to spravi 😉

moniqe3
14. apr 2010

kaminka: jak som si prečítala tvoje raňajky tak ma naplno.. 😅 jasom si dala iba kúsok vianočky a držím ju v sebe nasilu..lebo už ju cítim v hrdle..

aduliak
14. apr 2010

dobre ranko zienky.... aj u vas leje ako z krhle ? ☹
a vcera som sa zase porozpravala s misou, takze uvidime, co prinesie dnesok...asi som sa tesila predcasne 😀

funlucy
14. apr 2010

čaute baby,tak vidím,že máte tiež perné rána 😀 uf kaminka na raňajky sardinky? 😝 Aduliak ja som sa rozprávala s misou aj dnes ráno,fuj..

aduliak
14. apr 2010

ja som rano celkom v pohode, najhorsie je vecer.....rano som mala roztek s maslom a sunkou........ale vecer som zistila,ze nemozem fakt nic 😒
zajtra idem na tie testy, baby, drzte mi palce!

maculienka123
14. apr 2010

baby ja vas neuspokojim,mne byva zle doteraz a nie a nie prejst,uz ma to nebavi ☹

aduliak
14. apr 2010

maculienka...to fakt???? nestras 🙂 ja uz cakam kazdym dnom, ze sa to zlepsi...ved od 10.tt HCG ustupuje, nie? 😒

moniqe3
14. apr 2010

maculienka: fu tak to ti nezávidím.. ja dúfam, že mi bude zle maximálne do 16tt tak mi bolo aj pri dcérke.

od rána vraciam..:( ach yo..
dnes ideme na meranie fazulky som presne 10tt+1d tak som zvedavá ako sme narástli. A zajtra ráno o 7 na krv..tuším 4ampulky mi budú brať..🙂

kamka17
14. apr 2010

dobré ránko prajem aj ja všetkým a hádam ten dážď niekedy aj prestane 😠

no ako vás tu čítam, tak mám pocit, že hádam ani nie som tehu 😕 😅 ...zle mi nebýva vôbec, zjem všetko čo doteraz, len teda som skoro v kuse hladná 😅 a hnevá ma, že som musela vysadiť svoje obľúbené zelené čajíky, ach...
inak vlasy mi extrémne padali tiež, posledyné asi dva týždne už je to v norme a čo sa týka natierania, zvykla som to robiť doteraz, tak prečo nepokračovať... 😅 a jedna známa mi poradila mandľové mlieko z jednej nemenovanej firmy, vraj to má odskúšané na zákazníčkach, tak si ho objednám...
no a bývam hrozne unavená, niekedy mám problém ísť aj večer do sprchy, keď som doma vždy odpadnem už pred 20.00...v práci na poobedných to je veru drsné 😖
a už sa teším o necelé dva týždne na materskú knižku a hádam svištík bude zas o niečo väčší a ukáže sa v plnej kráse... 🙂

počujte, detské oblečko kupujete normálne v obchodoch alebo budete objednávať??

hviezdickamaria
14. apr 2010

dobre ranko, aj u nas v presove prsi uz od vcera, ale mne je to prakticky jedno, bo som doma, ale lutujem vsetkych, ktori musia niekde ist 😖
dnes mi pride kamaratka na navstevu, tak robim osie hniezda 😝 je mi sice na nic,m ale musim sa pozviechat... 😒
detske oblecenie budem mat po sestre a po vsetkych kamaratkach, takze pochybujem, ze budem kupovat, mozno len niektore veci kupim, mozno aj objednam na nete 🙂 uvidime, casu habadeej 😀

misinn
14. apr 2010

ahojte, aj u nas riadne leje....
mne bolo rano zas tak spatne....ale nastastie cez den mi je dobre...len na rano je to dost na nic ked sa musim chystat do roboty

hviezdickamaria
14. apr 2010

hej a ste pisali, ze vas vsetko mozne boli... ☹ mne rastie zub mudrosti 😢 ani usta nemozem poriadne otvorit a tak si tam len pcham momentalne pomaranc cez malu dutinku, 😔 mam pocit ze mi ten zub rastie az v mozgu, aj ucho ma vcera z toho bolelo, ani ligat nemozem 😖

pocujte aj vy mate taku averziu k zelenine (paradajky, paprika, uhorky, redkovky)??? ja to nemozem ani vidiet, sa mi z toho hned zdviha zaludok, odkedy som tehotna, ta som to este v ustach nemala, iba ovocia jem na kila 😀 to mi chuti veeelmi 😝
aj krize ma bolia...stale, akokeby som tam mala nieco preskocene...
a este! vcera tu niekto polozil otazku, ako so spankom a ja samozrejme som napisala, ze vsetko v najlepsom poriadku! no myslite, ze som dnes v noci pokojne pala? figu!!! 😠 od strvtej som si nemohla najst polohu, a len som sa do siestej prehadzovala, ze mi az zle prislo 😔

misinn
14. apr 2010

hviezdicka ja nemozem len paradajky, ostatna zelenina mi nevadi a tak som to mala aj pri prvom tehu...mne skor nejde na chut maso....
a inak aj mna bolia krize 😒

maculienka123
14. apr 2010

no viem ze po 10tt by to malo prestat,aj som cakala a nic,´bohuzial budem musiet to prezit,niekto ma nevolnosti cele tehu.

misinn
14. apr 2010

mne nevolnosti minule tehu presli nastastie do konca tretieho mesiaca

kamka17
14. apr 2010

hviezdickamaria ...dik za spoluúčasť...idem na pobednú do práce, v tom daždi to bude radosť tam kráčať 😖 😒
a kríže...mňa na to upozronili už v CARe po ivf, že budú bolievať, takže je to asi normálne a veľa asi aj záleži na stavbe tela..tiež sa teším, kedy začnú bolieť mňa 😅 a že ti zelenina nechutí?? nevadí, treba papať to, čo chutí, však organizmus vie, čo mu treba..teda si myslím 🙂