November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
aj ja poznamm vela takych co v prvom trimestri potratili. a ked vas tu takto citam, tak mam strach ci je vsetko OK. na sono som bola naposledy pred 3 tyzdnami ☹ a odvtedy neviem co sa tam deje 😀 myslela som si, ze ak by nieco nebolo v poriadku, ze by som mala nejake priznaky. ale asi to teda tak nie je 😲
sein - som presne v takej iste situacii. naposledy som bola na kontrole koncom marca a tiez dufam, ze ak by nieco nebolo v poriadku, tak sa mi to nejak prejavi. zatial mam klasicke tehu problemy, tak snad je vsetko ok.
inac vcera som dosla domov a ma naplo z toho, ze som prehltla - sila - a ked som sa trapila nad umyvadlom, tak sa mi pustila krv z nosa, takze som sa ani nemohla vystriet, ze nech sa zaludok vyrovna. no krasa 😒
ja som bola naposledu v 6+4tt na kntrole babatka, ale vzhladom na to ze som potrebovala PN a moj dr mal dovolenku , som isla tej co zastupovala a ta mi neverila ze somtehu tak spravila vonajsie sono, len aby zistial ci tam babo je alebo nie. strasna ulava ked som ho videla ako sa kruti a mava. najradsej by som si take sono kupila domov a kazdy vecer by som to malicke kontoroloval 😝 🙂
moncika ved uz tak sono predavaju, tak do vrecka neviem kde ale tusim niekdo dal aj link 😉 ,
moncika, ja by som mala tiez najradsej doma sono 😀
alebo aspon kazdy den prilozit k brusku stetoskop (ak sa nemylim) a vypocut si srdiecko 😀
😀 co ti ludia nevymyslia?! viem ze sme to tu uz riesili. ale musi to byt pekne draheeee 😕
monicka tak kup a je sa hlasim - kazdy druhy den mi ho pozicias 😀
😀 povinne by bola kazdy den stretavka a kazda by si urobila kontrolu bruska
my keď sme boli prvýkrát na srdiečko, tiež som myslela, že sa rozrevem, len akosi nič. asi som nestihla v tej rýchlosti, ale ten červíček sa tam riadne metal 🙂 tak som zvedavá, aký veľký budeme na najbližšej kontrole
a čo sa týka práce, tiež by mi vyhovoval pracovný čas tak od 8,00 do 12-13,00 a potom doma na gauči v pohode...len pri mojich ranných a poobedných smenách sa to veľmi nedá... ☹ 😒
tak sa teda zlozme a moze kolovat 😀
celkom dobra tabulka vysetreni: https://www.starostlivostodieta.sk/prenatalna-d...
idem studovat tak tu moc zezapiste, nex nemusim dobiehat 🙄
kamka - tak na smeny pracovat - to si uz vôbec neviem predstavit 😒 nemas to lahke
me5 - môzem sa spytat - kolko stali tie tehu rifle v CA a maju ich tam na vyber viac druhov?
ale stetoskop podla mna nie je dobry lebo budes pocut tvoj tlkot srdca a nie tvojho babatka 🙂
kedysi nebolo sono a ci babo zije pocuvali stetoskopom, ale to sa da az v neskorsej tehotnosti tusim od 20tt.. len neviem ktora mamicka ma taky krcisko ze si dociahne az na brusko 😀
no sak to bolo len taky joke - ani neviem ci by to fungovalo. a asi by musel pocuvat ocino.
sein - fuuuh - stali tusim okolo 40 eur, ale vystihli sme este zlavy 20% na riflove veci, takze este lacnejsie. vyber mali dost velky, aj slusne nohavice, kratasy, sukne, take volnocasove nohavice - vsetky mali hore taky ten pas, co si vytiahnes na brusko - aspon ho mas viac v teple a chranis ho.
me5 - tak sa tam pojdem pozriet 😉
zatial sa s vami lucim - musim bezat
ja som bola minulu nedelu pozerat veci pre babo a mali tam aj tehu oblecenie. je to pekna palka ale nezaobyjdeme sa 😒 . taku kratucku minisukienku tam mali ze ten elasticky pas cez brusko bol vacsi ako cela sukna 😀
ahoj sein 🙂
nebez ryxlo smyka sa 😝
moncika - tka to si mozu dovolit stihlunke maminky - ja teda isto nie. 😀
no ja uz som skoro startovala na WC. ale je to predychane 😒
me...tiež sa snažím predýchavať, našťastie to nie sú nejaké brutálne wc pocity, ale už som sa cítila aj lepšie...a by som sa cítila lepšie, keby som nemusela v práci trčať 😖 😒 a fest mám chuť na sladké...nejakú čokoládovú dobošku...mňam
noooo to va nezavidim. mne je dnes ok...musim si zaklopat 😅
prave si smazim sisky 😝
inak neviem si sama seba predstaviť pri nakupovaní tehu oblečka alebo vecí pre malé..zvláštna predstava, keď to človek nikdy nerobil a zrazu sa ho to ide týkať...ale verím, že okolie sa postará aspoň o tie malinké vecičky 😅
monci...no daj si aj za mňa, lebo taká dobrá šiška nie je zlá 😉 máš nejaký fajný recept na ne?? lebo veru šišky som ešte nerobila
kamka, hej je to divne, a sranda ze rok sme sa o babo snazili a mala som pocit, ze uz davno mam vek a ze starnem a teraz ked som si tak vykracovala a predstavila velke brusko, tak mi napadlo, ze ty kokso, taka mlada a bude mamicka 😀 😀 😀 fakt som ostala sama zaskocena z tychto myslienok
no ono keď sa to týka druhých, tak im doprajem hory doly a zrazu keď je to o mne, tak si to akosi ani neuvedomujem a ide to akosi mimo mňa a ani nepremýšľam, že čo bude a tak...vôbec si sama seba neviem predstaviť s bruškom, ktoré bude moje...neviem, ako treba na určité situácie reagovať, čo mám alebo nemám cítiť a takáto trochu panika...ale asi to všetko vyplynie z prirodzenosti a z nejakého pudu tehotenského a potom materinského 😅
no ja som s za tie 3 roky snazenia uz nejakoo zvykla na predstavu ze budem mamou 🙂 ale ked som zbadala na teste // dobre ma to otrepalo o zem (obrazne povedane), prve co ma napadlo ako to porodim?! 😨 tehu vecicky kupujem od 15tix rokov takze to je v pohode, vastne vsetkoje v pohode okrem toho porodu 😅
no my sme sa tiež snažili viac ako 3 roky, len ja som asi príliš neviem či flegmatik alebo ako by som to definovala, že si akosi z ničoho nerobím ťažkú hlavu a nestresujem sa zbytočne ani kvôli dôležitým veciam, tak nejako som aj vždy zvládla neúspechy pri snažení a nakoniec nám pomohli v CAR a všetko je to pre mňa také nezvyklé, že ja a tehu... 😎 ale teším sa na drobca a snažím sa nemyslieť na tie negatívnejšie veci, ktoré s tým súvisia...

Ahojte, ja mám termín 7.novembra a už štvrtý deň sa teším z toho že som schopná nie len stále byť oťapená a s hrozným kameňom v žalúdku a nosom citlivým viac ako stopársky pes.....ale chvala bohu to trvalo len mesiac no prííííííšerne dlhý mesiac 🙂))