icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

kamka17
15. apr 2010

jaj a ešte sa teším aj kvôli tomu, že mi termín vychádza len 2 dni od mojich narodenín, tak by som bola úplne happy, keby to vyšlo na deň presne 😎 drahý zahlásil, že by si aspoň nemusel pamätať ďalší dátum narodenín 😅

jonki
15. apr 2010

baby ja mam ist zajtra na krv nalacno 😒 vobec si to neviem predstavit ako to zvladnem...nebyt najedena

moniqe3
15. apr 2010

jonki: ja som bola dneska... a to som musela aj odšoférovať..ale nejak som to zvládla... aj mi robili EKG... ?? pri Viki mi nič také nerobili a že to sa musí... vám robili??

moniqe3
15. apr 2010

baby to sono je nezdravé..je nalepšie aby sme sa čo najmenej tomu sonu vyhýbali.. nie je drahé čo ja viem..ale myslíte, že neustále ožarovanie je pre mimi to najlepšie??

moncika15
15. apr 2010

to je prve co ma napadlo ze to skodi. ale vzhladom na to ze nemam v plane to kupit tak som sa o to dalej nezaujimala 😝

ja idem zajtra tiez na krv a nalacno. auto mi odislo tak pojdem busom. to je z toho najhorsie 😨

moniqe3
15. apr 2010

moncika: pri Viki som chodila na vysokú školu a chodila som busom stále... a najhoršie je, že tehotným ženám, ktorým je najviac zle tak nemajú ešte bruška... bolo hrozné, že som musela stáť v tlačenici..a raz sa mi stalo, že ja tehotná som musela uvolniť tehotnej s bruškom lebo ju nikto nechcel pustiť... ľudia sú svine..
tak držím palčeky nech to zvládneš.. 😉

moncika15
15. apr 2010

ja som uz raz za tehotna busom isla a bolo mi na odpadnutie a krutil sa mi zaludok.ja som na to bola vzdy hakliva a parkrat som aj odpadla v buse 😅
tiez ma napadlo ze sa na mna nejaka stara nevrla mura osopi ze ju nepustim sadnut ale nex ma boza v rit, babo je krehkejsie a staci len prudsie pribrzdenie 😒

jonki
15. apr 2010

mna nastastie odvezie muz...rano chodim vacsinou s nim. Mhd je tu u nas niekedy zazitok...v pondelok som si musela trikrat presadnut...najprv som nezvladla smrad, potom hnidy vo vlasoch slecny predomnou... 😝

to sono...teda ziadne sono v pripade ze bude mimi ok neplanujem prehanat ak sa nebude dat urobit fotka jednoducho ju nebudem mat a nebudem chciet aby ho nahanali a rusili. Na skodlivost sona su rozne nazory....urcite vyrusuje plod to sa uz vie a su teorie ktore hovoria o dalsich postihoch,neviem nakolko su overene. Ale zase ak je to potrebne tak urcite ma svoj vyznam v pripade komplikacii...len to musi mat rozumnu mieru 😉

moncika15
15. apr 2010

😀 😀 😀 jonki, ty ked zadres tak poriadne. to muselo byt zaujimave ak ta tam niekto sledoval 😅

ja som dnes citala ze by sme mali spievat babatkam, no ja keby so spustila tak myslim ze to sono by bolo menejs skodlivejsie a vyrusujuce 😀

jonki
15. apr 2010

moni tak ti drzim palceky aby si to zajtra rano zvladla... 😉 teda vsetky ktore budeme nutene ostat nalacno.

tak vies 😀 😀 😀 kosicka mhd vie byt riadna skuska zaludka...my mame jedno auto....za pol roka byvania v KE nam ho pred blokom na parkovisku opreli z troch stran takze investovat budeme skor do oprav ako do nakupu druheho 😉 a mne ostava presadat si...kedze muz ma robotu tak od ruky, ze by mu to miesto 10 minut trvalo hodinu

moniqe3
15. apr 2010

moncika: ja som sa práve pýtala doki na sex prvé 3. mesiace..a ona že zdravé tehotenstvo prežije aj pád matky z okna.. 😅 toto mi povedala, že teda kľudne môžeme s mužom sexovať.. 😀 ale ja teda ani chuť nemám..kedˇže celé dni prevraciam.. ☹

moncika15
15. apr 2010

😕 no skusat to nebudem 😅
my sme sexovali v 7tt ale teraz sa uz bojim koli tej zatke co sa tvori..to by sa zavraj vtedy nemalo. ale tiez nejako nemam xut 😝

martinkkka22
15. apr 2010

Ahojte baby....kaminka 1 a prečo sa bojis porodu? Ja som bola dnes na druhom sone, som teda v 10tom a anie 11stom tt ako mi bolo povedane. Bola som v Piestanoch, dr. Karaba a bol neuveritelne mily, mi vsetko povysvetlovala a este mi aj ukazoval obrazky, som tam videla, ako babatko v brusku skace.... 🙂

moncika15
15. apr 2010

martinkkka22, konecne niekto z oklia 😵

zopka
15. apr 2010

Jkc, aj mne je to ľúto, že to takto zle dopadlo. ☹ Prajem Ti čo najrýchlejšie znovu otehotnenie. To ty si brala tie antibiotiká?
Jonki, ty máš teda nejaké zaujímavé spolucestujúce: podozrievavé, s hnidami...
Olako, aj my často čumíme na Bambuľku. Dnes ju aj ráno v STV dávali. 🙂
Ja som neslzila pri srdiečku na ultrazvuku. Ja som si vždy len vydýchla, že je to nateraz v poriadku (ale čo bude nabudúce?).
A čo som čítala, tak nebola dokázaná škodlivosť ultrazvuku, ale pre istotu ho netreba preháňať. 😉

moncika15
15. apr 2010

nudim sa 😅 pozerala som ten domaci ultrazvuk. nerobi to foto ale je ta na pocuvanie srdiecka http://www.kocarky-pro-mrnata.cz/akcni-nabidka/...

ivanelka
16. apr 2010

Dobre ranko babenky, ja som dnes rano vstala, ze ako mi je supeeer..az som sa zlakla ci sa nic nestalo.. isla som si umyt zubky a konec..taaaak ma vynatahovalo..ble 😖 Tak som zase v starych kolajach,ale dufam ze to vazne po tych 3 mes. prejde. Zacalo ma dnes ale akosi pobolievat brucho,ako by som mala dostat, dufam ze to nie je nic zle 😕

matakamil
16. apr 2010

dobre rano ivanelka brucho popobolieva aj mna, ale moja dr. tvrdi, ze je to dosledok roztahovania maternice, vraj je to uplne normalne.

ollako
16. apr 2010

ahojte
ivanelka a nemas nahodou cas menzesu, vtedy zvykne brusko pobolievat, aj mna bolieva
moncika super aspon takto srdiecko pocut, no ja si pockam aj na obraz 😉

monykaaa
16. apr 2010

dobre ranko, klop klop, mne sa zda ze tie nevolnosti uz trosku ustupuju,
niezeby to bolo uplne ze naj ale je to urcite lepsie ako pred tyzdnom ked som do seba nemohla narvat ani pohar vody.
Ako vravite, najhorsie pre mna je urcite to cestovanie mhd a sad :(
Tiez mam celkom slusne stastie na preplnene busy a asocialov a moj zaludok to riadne obracia na vsetky strany.
Napriklad vcera si za mna sadol bezdomovec pachnuci alkoholom, mocom a neviem cim vsetkym, ledva som cakala na najblizsiu zastavku.
Dnes v preplnenom rannom buse pristupila rodinka asocialov a kedze sa v autobuse nedalo ani pohnut ostali pri dverach , tam kde som sa tlacila aj ja, zenska zjavne podgurazena sa o mna oprela a ramenom ma stlacala smerom k zemi.
:( Fakt zle.
a ohladne odberov na lacno :( absolvovala som v pondelok a teda poviem vam, nic prijemne. uz v cakarni mi stahovalo zaludok, u lekarky som to ledva odstala no a hned ked som vysla od nej trielila som na autobus, to uz si ale moj zaludok povedal dost, napinalo ma ako takeho hada:(
strasne trapna situacia, hladala som co najblizsi kusok zelene, autobus som musela nechat odist, asi ani nemusim vraviet ako to dopadlo......

matakamil
16. apr 2010

moni a si na pn alebo chodis kazde rano do prace?

monykaaa
16. apr 2010

matakamil chodim do prace, niesom na pn ale ako hovorim, je to uz lepsie ako to bolo,
teraz uz mozem ako tak papat a uz to vo mne obcas aj ostane :D
inak neviem ci ste poculi, na tieto nevolnosti sa odporucaju take homeopatika, vola sa to ginger - mne to pomohlo v tom najhorsom,
sice len tak, ze mi bolo zle od zaludka ale nevracala som.
no a v lekarni mi odporucili coculin - to su homeopatika, kt sa pouzivaju aj pri cestovani busom.
a ak je to uz taky extrem ze fakt v sebe nic neudrzite je dobre dat si predpisat vseobecnym lekarom nutridrink - je to napoj, kt dostanete v lekarni aj bez receptu, ale na recept je to lacnejsie a pouziva sa v pripadoch ked ste uz uplne slabe z toho vracania aby ste mali aspon nejake ziviny.

moniqe3
16. apr 2010

monyka: no ja som vyskúšala všetko!!!ale mne nič nepomáha... jedine pretrpeť.. tie ginger som skúšala ale aj tak som vracala.. aj mi dala doki torrecanové čípky čo je určené priamo na zvracanie..ale zbytočne som si ich pichala do ritky :D aj tak som vracala... ja už len čaká kedy bude 13+2 to je officiál koniec 3.mesiaca a keď nebude dobre idem na víkend do nemocky na infúzky. Po nich budem ako vymenená.

monykaaa
16. apr 2010

monique aj mne tie cipky predpisala lekarka, ale vravela aj to ze je lepsie pretrpiet a nedavat si ich lebo vraj tiez nieje dobre davat
ich casto :(( tak som sa zlakla a nedavala si ich vobec.
Dobre je este ak rano pred tym ako vstanes spapas piskot alebo daco lahke a este 15 minut lezis.
Pre mna je vzdy kriticky obed - varene jedlo a vsetky tie pachy okolo varenie :((((((
brrrr a to ja strasne rada varim, takze moje zlato momentalne trpi hladom a uci sa varit lebo kuchynu fakt neznasam.

ivanelka
16. apr 2010

ollako - je mozne ze by mi to teraz tak vyslo, tak to asi preto. Ale uz mi to aj stihlo prejst 😵

kaminka1
16. apr 2010

ahojte!
moniqe, uprimne povedane, cudujem sa, ze si neni na infuzkach uz davno, ved Ti musi byt hrozne,inak mne doktor hovoril, ze tie torecan cipky su uplne bezpecne, dam si obcas, ale na 100% tomu neverim , aj ked pri prvom som ich brala a bolo vsetko ok,
niekto pisal o bambulke, mam doma nove 3 cd a maly to doslova zere, horsie je , ze nanho ide laryngytida, ja vzdy hned viem, co mu je a kazdy mi hovori, ze prehanam , ze mu nic neni aj muz vcera a zrazu maly tak v noci zakaslal, ze muz sa az zlakol a uz sme vedeli, ze je zle, tak davame kalciovy sirup, ten je vyborny, len vela deti ho nechce

matakamil
16. apr 2010

monique prve tehotenstvo si mala ake? Ja hrozne, ale teraz mi je super. Dufam ze to nezakriknem.

cukruska1920
16. apr 2010

Ahojte... ako sa mate? chodim sem malicko lebo mam pokazeny notebook tak len ked sa niekde vyskytne internet tak sem behnem...ako sa mate? co nove?

matakamil
16. apr 2010

majte sa baby musim bezat do prace.

hviezdickamaria
16. apr 2010

no ahojte, som tu vcera nebola ,ta som mala co robit, kym som vas citala, aj tak som nedocitala 😒 ale nevadi... pisali ste tu o NT, tak v PO sa za to plati 10 E, takze pohoda, tehotensky pas som si aj ja kupila minuly rok, ale mi velmi nesedel, bol zo zleho materialu 😠 ale skusim ho zuzit, aby aspon neodstaval, no niesom velmi zdatna krajcirka, no za pokus to stoji 😀 ale strasne si chcem kupit tehu nohavice, som nasla na nete az 23 E, ale sa bojim kupit, ze mi budu male abo velke...
mne je furtooom zleeeeeeeeee 😢 vcera som robila francuzske zemiaky, no utekala som na vecko, ale nic 😔 no zaludok mi tak skruuuucalo, ze az 😖 ja uz nevlaaaadzem, este aj ten zub, co mi rastie, usta otvorim na jeden prst 🙄 takze nemozem ani poriadne jest, aj keby som sem-tam chcela...