November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
no ja to tiez nechapem, preco za to musite platit, to sa nieco zmenilo ci co? 😕 ja som tiez nic neplatila
to co je za blbost ze platit?? ved to je povinne vysetrenie 😕
ta neviem, ale to vysetrenie mi nerobi moj doktor, ale idem do specialnej ambulancie, kde sa treba objednat uz mesiac dopredu 😨 takze tak
neviete mi poradit nejaku spolahlivu a odskusanu stranku s tehotenskymi nohavicami? dakujem 🙂
caute baby.... ja idem tiez na NT nakoniec, 27.4. a tiez idem do toho CEGYSu a tiez si za to platim......
hviezdickamaria...ja som dlhe aj kratke rifle kupovala v CA a leginy kratke aj 3/4 na www.litex.sk ....fakt su super, odporucam 🙂
co je to CA?
C&A, taky nemecky obchod...
jaaaaj 😅 ta dobre 🙂
ale neviem, ci je C&A v Presove, snad ano 🙂 maju cele oddelenie pre tehule 🙂
no tiez neviem, ale myslim, ze skor nie ako ano 😒
ahojte...ja tiez rozmyslam kde bi som kupila pekne tehu oblecenie..ale vo vacsine obchodov sa mi nepaci strasne veci tam maju..
Inak baby tie co nemate nevolnosti nemate niekedy pocit akoby ste ani neboli tehotne... 🙂 ...ja keby nemam potvrdene od doktora tak tomu hadam ani neverim..🙂
ach catrin tak to ti vsetky zavidime, ze ti nic nie je, ako to je mozne???? 😖
joj catrin.....je vas tu malinko, ktore maju to stastie, ze im nic nie je 😀 uzivaj si to 😀
catrin potesila si ma, lebo uz som sa bala, ze som jedina ktorej nebyva zle.... sem tam ma napne, ale nic hrozne, akurat mam hroznu nechut jest hocico, tak sa musim nutit, aby som aspon cosi zjedla. niekedy si myslim ze ci je vsetko v poriadku... este som ani nepribrala, takze ani nad tehotenskym oblecenim zatial neuvazujem, som doma na pn, tak teplaky su zatial postacujuce 🙂
hviezdicka neviem.. 🙂 ..ani pri prvom synovi mi nic nebolo...
aduliak no uzivam si to len mam niekedy strach ci je vsetko o.k ked mi nic nieje... 🙂
zabiatko mne je tiez rano tak cudne ked vstanem z postele,nemam na nic chut..ale behem pol hodinky to prejde a to je vsetko..este tiez neuvazujem nad tehu oblecenim...brusko nemam este ziadne,len ked sa najem...
ahjte 🙄
no tak som bola rano na krv nalacno...xvalabohu ma brasko zaviezol!
prvykrat som sa najedla asi o pol 10 😨 a to pri mojom stave nepocitit ani na xvylu hlad nalo nasledky.hned ako som dosla domov aj by so cosi zjedla ale uz to neislo, aspon som si lahla spat. ked sa nenajem hned rano tak uz sa do vecera nevolnosti nezbavim. este ma aj hlava boli ☹
catrin,ja som si pripadala zo aciatku plna energie, myslela somsi ze som stastna tehulka ktoru nic neboli, nie je jej zle 😅
aduliak , ty si trencana 😕
tusim skocim aj ja do toho CaA, pozriet ci tam nieco na mna nemaju 😝. som si skusala ten pas ale este som si pripadala trapne ked to tehoenstvo na mne nie je zjavne 😅 😀
kaminka: nechcem ísť na infúzky kvôli Viki.. neviem ako by sme to obe zvládli.. snažím sa to pretrpeť..
matakamil: pri Viki mi bolo ešte v 16tt zle ale to ma museli na 4dni hospitalizovať a dávali mi infúky a po nich mi bolo už super a konečne som začala priberať..za celé tehu som len 9kg pribrala...
hviezdicka: ja si idem tieto legíny kúpiť..nie sú tehu ale sú super a prispôsobia sa.. už aj moje známe tehu si ich kúpili
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5737374&tab=1
ja mám tehu rifle z CA a to číslo 34 a visia na mne jak tepláky.. na brušku sú mi fajn ale na riti a stehnách.. to si výrobcovia myslia, že tehu žena hneď priberá do týchto partií?
Moncika ... ano Trencanka ako vysita 🙂
a ešte som si na inzerát kúpila riflové kratasky na traky a riflovú suknu.. na to sa veľmi teším.. konečne budem mať bruško cez leto..
pri Viki som mala cez zimu a chodila ako snehulák a nemohla som sa ani pekne obliecť..
moni, tie leginy vyzeraju super, hlavne nu nizke na brusku 🙂
no teda, konecne niekto z blizka.tusim tu je aj jedna piestana 🙂
ahojte baby...
možem sa k Vám pridať? ak pôjde všetko tak, ako má, tak na konci novembra rodím 🙂
keďže som ale o prvé mimi prišla, tak som trošku opatrná s radosťou.
včera som bola na kontrole a je tam malá piškotka a videla som aj ako jej bije srdiečko, tak som hrozne rada 🙂 .
Dnes som 7tt+3
ahoj lili 🙂 gratulujem! prajem na rozbeh vela stastia a na dojazde vela sil 😀
baby, dala som do albumu ako vyzeram v tehu pase 😅
moni: na poslednú fotku som ti napísala koment..choď kuk
lili: gratulujem a držím palčeky 😉
ďakujem moncika aj moniqe 🙂 . snáď to bude OK.
baby, je možné, že mi už v 7tt rastie bruško?? včera mi doktorka povedala, že mimi má necelý centimeter a ja už nezapnem niektoré nohavice, resp. s problémami... myslela som, že toto budem riešiť tak od 4 mesiaca 🙂
moniqe, dakujem za koment 🙂
lili,ja prave triedim rifle,ktore mozem zalozit hlboko do skrine 😀 . tiez mi skoro zacalo rast brusko. ved maternica uz je velka ako grep a nema sa tam kam pomestit 😉
no tak teraz som pozerala Vaše albumy baby a vidím, že to normálne je 😀 😀

cafte...baby, preco platite za meranie NT?...ved to je v ramci uzv v 12tt a to by malo byt zadarmo, lebo to preplaca poistovna. Ja som za to nikdy neplatila :-O