November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
jej...moncika....ake pekne brusko mas 🙂
ahoj lili...gratulujem! 🙂
pozrite http://www.litex.sk/inshop/tehotenske-obleceni/
fakt? to som ani nevedela, že maternica je už taká veľká 🙂 . Doktorka mi včera na sone ukazovala, že čo všetko je maternica, bolo to teda dosť velké, len som si myslela, že to má zväčšené 🙂 .
no tak paráda... tak ak to pôjde takto ďalej, tak asi len ťažko v práci zakryjem ešte mesiac, že som tehu 🙂
monykaaa, aduliak - ďakujem 🙂
haha :D ja som planovala v praci cakat na priznanie do konca prveho trimestra ale to teda fakt nehrozilo.
oznamila som to v 8t a to uz som brucho stahovala ostosest.
dakujem aduliak 😵
lili, sono je v zivej velkosti 😀
monykaaa, ja sa trošku obávam, keďže prvýkrát som potratila 😒 .
ale tak dúfam, že to ešte nejakú dobu utajím..... na ďalšiu kontrolu idem až o mesiac a to už budem na konci 3 mesiaca, tak dovtedy sa musím spolahnúť len na príznaky a dúfať, že je všetko OK... tak preto som chcela aj počkať až po tej kontrole, nech viem, že je to 100 % OK.
inak pozerám, že aj tebe sa páči meno Nela 🙂 . Našla si toto meno v slovenskom kalendári? lebo ja nie...
lili, vacsina z nas ma uz jeden potrat za sebou. teraz to bude ok 😉
preco si nezmenis pas? pridaj aj startovnu foto bruska 🙂
aj ja sa pripájam k dievčenskému menu Nela....asi všetky sledujeme buď Ordináciu v ružovej záhrade alebo lets dance! 🙂 To meno znie fakt pekne....alebo reklama na detské mydlo...aj tam bola Nelinka 🙂
nella batole 😀
lili treba verit a vsetko dobre dopadne, neboj, hlavne sa nestresuj.
priznam sa ze som zatial nelu nehladala v kalendari, ale hej, velmi sa mi paci,
len sa obavam ze sa s mojou polovickou pri dievcatku na tomto mene nezhodneme :(
moncika... zmeniť pas?? myslíš akože "profil"?? ja sa moc v tomto novom koníkovi ešte nevyznám, tak musím nad tým podumať 🙂
Nelka je pekné.. teda aspoň mne sa páči. a ešte Hanka.... ja lobujem doma, že to bude dievčatko.... a môj manžel že chlapec 🙂
píšete že už máte dosť veľké brušká... 🙂 aj mne už niečo vytrča 🙂 ale malinko...keď mám pravdu povedať aj pri prvom dieťati som vôbec nepotrebovala nejaké špeciálne tehotenské oblečenie...akurát jedny také elastické nohavice som si kúpila ale inak postačil môj šatník 😀 takže uvidíme ako vykúkne bruško tentokrát
mne to pripada take velmi nezne dievcenske meno 🙂
ale zial priatelovi sa pacia uuuplne ine dievcenske mena ako mne.
chlapec nieje problem, tam mame dve varianty, Filip alebo Martin.
ale 90 percent vyhrava zatial martin.
...no a kedze sledujeme ordinaciu, mne sa zase paci Kamila, vlastne odkedy som tehotna, hovorime, ze Kamilka je hladna, Kamilka je unavena atd..
moniqe-chapem, ja som sa tiez bala, ze by som musela ist na infuzky kvoli synovi, sma sa na seba az extermne naviazany, a asi by som to nevydrzala
tak už som si to zmenila v profile... malo by to byť OK 🙂 . Len prvýkrát, keď som sa registrovala, tak som nejak omylom bola na modrykonik.cz a nie sk a vždy ma to tam teraz hádže, ked chcem niečo zmeniť.... 🙂
jééj, Filip je moja voľba na chlapca 🙂 ... alebo ešte sa mi páči David 🙂
a dievčenské ešte Hanka 🙂
no baby volačo hovorte o tej naviazanosti....tej môj chlap je na mne ako cecok 🙂 vytratím sa a už ,,mamina" tak si neviem predstaviť keby sa náhodou niečo stane a musela by som isť ležať do nemocky ako by sme to zvládli! On či ja!!!
boze vy uz tu riesite mena 😕 to ja som pozadu ja sa neviem zhodnut na jednom. u mna boduje Kewin a Klara a u muza Danian a Zoja (asi) ale ono sa to este 30x zmeni 😀
u nás to má zatiaľ pracovný názov piškotka alebo fazulka 🙂
baby , musím fičať. manžel je na ceste domov, tak mu idem prihriať obed.... dnes mám výnimočne dovolenku /prvú asi po 3 mesiacoch/, tak si to užívam a budem čakať manželíčka s teplým obedom 🙂
pekný víkend všetkým prajem 🙂
aj tebe pekny vikend lili 😀
ahoj lili 🙂
🙂)...no vidim, ze mena sa nam pacia rovnake .-)))
...ja som lobovala za Klaru, ale vzhladom na moje priezvisko by to bol brutalny jazykolam, tak bude asi Hanka 🙂)...ale pravdupovediac si myslim, ze to bude asi chlapec....a to zatial vychadza, ze to bude Michal, aj ked manzel by chcel Jurka po sebe :D
no nany, ja sa lucim, utekam z roboty...prajem vam krasny vikend! 😀
😕 ja mam dnes v ustax stale taky pocit ako keby som citila popol a teraz pozeram spravy ze sa na nas ruti z islandu mrak sopecneho popola 😀 kurna ja som dobra, mozem ist robit aj rosnicku do TV 😀
sa tu bavite o menach? moja kamaratka ma Nelku, v kalendari to asi nie je, je pokrstena Petronela 🙂
ako je to s tym ked meno nie je v kalenari? plati sa na za to na matrike? moje krstna je sophia ale veru neviem nic o tom ako to vybavovali 😅
moni..nie uz sa neplati ..moj synovec je Mathew a nic neplatili 🙂
ja mam Radku a tiez nieje v nasom kalendari ale iba v ceskom a nemali sme ziaden problem a to som ju rodila pred 12 rokmi 😉
Ahojte baby, musim sa pochvalit, ze som si vcera kupila svoje prve tehu rifle, v Hm-ku a su uplne super, totalne moderne. To je super pocit mat take uvolnene brusko....
Akurat som prisla z roboty a musim si ist aspon na hodinku zdriemnut, lebo odpadnem.
Minulu noc som sa zobudila na take jednorazove strasne zabolenie v podbrusku, bolo to take divne a po chvilocke to preslo. Bola to taka postupna bolest od vajecnikov az dole. Myslite, ze to moze znamenat nieco zle??? Hned som utekala na WC, ale vsetko bolo ok a aj dnes je vsetko normalne.
kvetinacik, ja som sa na take zabolenie zobudila uz 3x, je to tak ostre sklbnutie. a vzdy sa mi to stalo ked som lezala na xrbte, tak ze som mala brusko natiahnute.
tusim sa aj ja poobzeram to tom tehu obleceni ked sa to tu tak rozbieha 😀

Lili, myslim ze som na tom podobne ako ty.
ja som v 10 t a brusko mam uz fakt hrozne velike.
vidno to na mne takmer od 6t. Normalne sa obavam ze na konci tehu ma budu musiet vozit na furiku :D