icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

monika0001
autor
17. apr 2010

moni a dokonca som mala dve IUI.. ale prvé bolo bez stimulky.. druhé už bolo v centre so všetkým čo k tomu treba a nič ma nebolelo.. toto ma bolí od nedele kde v sbobotu som dostala pregnyl. Dr mi vravela v pondelok že nech žije ovulka 😀
ale tá bolesť stále trvá.
rozmýšlam či jej v pondelok nezavolám...

moncika15
17. apr 2010

skus sa objednat k dr. on ti povie co sa deje.
ja som tiez mala kazde IUI ine, zaz som mala bolesti velke, potom len slabe alebo ziadne...

monika0001
autor
17. apr 2010

moni asi tak budem musieť urobiť.. Ďakujem 😉

moncika15
17. apr 2010

nemas za co, ved som ti nepomohla 😅
kazdopadne drzim palce, nex ti povie len dobre spravy 😵

monika0001
autor
17. apr 2010

😵 😵 😵 😵 😵
ale pomohla...

antonia1
17. apr 2010

Ahojte babulky..dakujem, sledujem si gatky ako....... ale nastastie nic tam neni 😉 setrim sa a lenošim, nemozem ist tusim ani na pohotovost, lebo poistena som v nemecku a tu som kartu odovzdala, ak by to neprestalo.tak nieco vymyslim, alebo si vysetrenie zaplatim, ale dufam ze vsetko bude ok. ..6 maja idem na geneticke testy verim ze vsetko bude v poriadku a potom sa budem uz iba tesit 😉

kvetinacik
17. apr 2010

Ahojte maminy,
akurat sa nalievam cajom s medom a citronom.....prechladla som ☹ ☹ ☹
Asi v robote, aj ked si davam velky pozor....bojim, bojim....Dufam, ze sa to zlepsi

moncika15
17. apr 2010

ahoj, mna zas teraz navecer zacalo pobolievat hrdlo. uz druhykrat 😠

moncika15
18. apr 2010

prisla som sa poxvalit s novym poznatkom co som prave zistila 😀 nemozem pozerat moje oblubene horory lebo ma pri nix napina 😅 to tehotenstvo je ozaj zvlastna "xoroba" 😀 😀 😀
co budem teraz pozerat ..rozpravky ? 🙄

majcky
18. apr 2010

monicka15: to mas este dobre, ze je to len pri telke, mne zle cely den najviac vecer, ale aj teraz mi je dost na prd...... 🤐 🤐

romy31
18. apr 2010

juj tehule, tak dnešok mi nezačal veľmi pozitívne 😀 ráno pr čistení zubov som opäť uvidela svoje raňajky 😀 😀 tak na mňa sedí, že v 10 tt je najviac hormónov...začína sa to prejavoovať 😀

inak našla som tu jednu tému o bezplienkovej komunikačnej metóde a dosť ma to zaujalo 🙂 aj by som do toho išla....tak si ešte musím veľa článkov prečítať, ale vyzerá to super pre bábo 🙂 už ste o tejto metóde počuli?

wiwi22
18. apr 2010

ahojte kočky... teším sa že som tu našla túto tému.. s radosťou musím povedať, že k vám partím 🙂

ollako
18. apr 2010

ahojte my sme boli v tych Bojniciach , celkom sa tam Petkovi pacilo, len pri slonoch moc nechcel byt, lebo boli vo vnutri a bol tam smrad a tiez pri tavach...no ja som uz total KO, asi si lahnem k telke a za 5 min. budem tvrda 😀 dufam, ze zaspi

midsumergirl
18. apr 2010

ahojte babule tehule 😉 som tu tyzden nebola lebo som bola zaneprazdnena pripravami na svadbu a teda mozem sa vam dnes pochvalit ze uz som vydata 🙂 obrad som prezila v pohode aj ked som mala na male a drahy mal zmapovanu unikovu cestu v sale k najblizsej stolicke a asi 10 krat sa ma pocas obradu nenapadne spytal ze ci som ok 😀 inak len tak mimochodom ten obrad mal cca 20 min 😀 ale zvladli sme to, aj zo slavnostnej vecere sme si cosi dali aj sme si zatancovali a vsetko bolo aj je ok (klopem na drevo) tesim sa uz na stvrtok, lebo mam vybavene sono, takze nasu bublinku uvidim po prvykrat, uz sa neviem dockat....inak ako sa mavate, stale mate nevolnosti alebo to niektorim uz aj preslo?

moncika15
18. apr 2010

midsumergirl, gratulujem 🙂 ja som minuly rok o takomto case mala tesne pred svadboua tesne po prvom IUI 🙂
co mam vymysliet na rocne vyrocie?mali sme ist do Luciek, do kupelov, lieci sa tam neplodnost a spojit prijemne s uzitocnim 🙂. lenze babo sa nam zazracne podarilo skor a teraz uz nemozem ani do sauny ani do termalnej vody 😝 co vcul? napadlo ma ze prexadzka na devin, plavbva lodou po dunaji a ZOO.

zase som si pekne pospala, potom sa divim ze sa v noci budim 😅
zajtra uz mam konecne muzika cely den doma 😵

romy31
18. apr 2010

midsumergirl gratulujem k svadbe! 😉 prajem vám veľa šťastia a lásky do života 🙂

tak sa vám aj ja pochválim...od štvrtka sme oficiálne zasnúbený, taks i zvykám na nový prstienok! 🙂 ale svadbu budeme mať aaaž 3.7. tak to sa tam asi do gúľam 😀

moncika na devíne je krásne....ja vlastne bývam kúsok...som z devínskej novej vsi 😉

kaminka1
19. apr 2010

Ahojte!
midsummergirl gratulujem ku svadbe 😵 ,my sme sa brali presne pred tromi rokmi a bola som v tretom mesiaci, myslela som, ze nevydrzim, tak mi bolo zle, ale po svadbe sa to uz zlepsilo 🙂 ,
dnes idem ku kadernicke, taaaaaaaaaaaak sa tesim 😵 , uz som nebola pol roka, chcem si dat melirik aj ostrihat sa, nech trochu vyzeram

solida
19. apr 2010

ahojte dievčatá, môžem sa pridať? nám stanovil dr. termín 30.11., tak ešte sa sem vopchám 😉

kaminka1
19. apr 2010

solida vitaj! 🙂

wiwi22
19. apr 2010

midsummergirl aj ja gratulujem 🙂 my sme chceli svadbu v auguste, ale nakoniec sme to posunuli az ked sa nam narodi babo. nechcem sa vydavat s bruskom..

aduliak
19. apr 2010

dobre ranko tehule.....midsummergirl gratulujem!!!! 🙂

ollako
19. apr 2010

midsummer gratulujem k svadbe, vela stastia a lasky
vitam nove tehulky
a prajem vsetkym dobre ranko 😉

hviezdickamaria
19. apr 2010

dobre ranko dievcecne 🙂 blahozelam nevestam a zasnubenym 😀
dnes som si na ranajky dala viete co? hrianky so šmaľcom (bravcova mast) a solou 😝 😀 😀 😀 tak snad mi bude trocha lepsie ako ked som sa zobudila... 😖
a viete co? v sobotu sme boli s mm u mojej babky s mojimi rodicmi na dedine a zabijali sme kozu a ja som normalne na to mohla pozerat, mne z toho vobec nebolo zle... sice len z dialky, ale mamka sa riadne cudovala, ze z kuchyne mi zle je a zabijanie kozy mi nic nerobi 🙂 🙂 🙂 ta neviem no, u babky je vsetko lepsie, aj sunku som jedla, bolo mi tam skvele... dedina je dedina 😵

me5
19. apr 2010

midsum - super blahozelam k svadbe. a tiez romy k zasnubam. tusim este nejake svadby nas tu cakaju, ci nie? 😉

co sa tyka nevolnosti - tak za mna hlasim, ze sa to stupnuje. za min. tyzden som schudla 2,5 kg - ale grckam len poobede a vecer. v podstate obed v sebe nikdy neudrzim. teraz len neviem ci to je v norme, alebo mam ist za lekarom. cely vikend som prelezala v posteli, po 10 min. prechadzke na ktoru ma drahy vytiahol, som skoncila opat na WC. vcera vecer ma napinalo uz len tak, lebo uz som ani nemala co vyvratit. 😒

aduliak
19. apr 2010

me5...viem, ako sa citis....ja som doteraz schudla 6kg....aj ked za tyzden 2,5 je dost....hlavne vela pi, aj ked nasilu!

hviezdickamaria
19. apr 2010

aduliak!!! 6 kil??!?!!?? 😕 od zaciatku tehu??? tak to asi nie je celkom v poriadku ze? 😒

aduliak
19. apr 2010

hviezdicka....no 6 kil, ale mna je dost, takze ma z coho 🙂

hviezdickamaria
19. apr 2010

😀 😀 😀

me5
19. apr 2010

aduliak - pit nemozem. ja vypijem max. 0,5 l tekutin a to nie vzdy. niekedy ledva 2,5 dl - fakt som niekedy na hrceku caju, alebo vody - zo vsetkeho ma napina. vcera ked som uz tolko zvracala a som sa napila vody, tak o chvilu som tu vodu vyvratila. 😖

me5
19. apr 2010

aduliak - nastastie aj mna je dost, takze dufam, ze babo si berie vyzivu zo mna a preto chudnem okrem ineho. 😉