icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

aduliak
19. apr 2010

me5...aj ja si tak hovorim 🙂

me5
19. apr 2010

aduliak: a nebola si u lekara? ze ci to je v norme?

hviezdickamaria
19. apr 2010

ci ta stranka bublinka.sk vyzera celkom fajn, vedela by som si vybrat oblecko 😀 ale sa bojim, ze mi pride polienko v krabici ☹ ako kamaratovi 😠

me5
19. apr 2010

aduliak - tak som napisala na tu stranku antikoncepcia.com - co tu niekto uviedol a uz my odpisala gynekolog mudr.Spanka - na moj opis situacie a ze ci je to ok, alebo mam ist cim skor k lekarovi odpisal: "chodte dnes !"
tak asi pocuvnem a pojdem sa tam preventivne ukazat. to len ze ked aj ty tak viac zvracias a vela si schudla, tak asi radsej chod tiez k lekarovi. uvidime.

moncika15
19. apr 2010

fuuu, no veru 6kg sxudnut je dost 😕 utekaj k dr.!
ja som zas pribrala 3 😅 ale to je podla mna len z toho ze som stale plna.
xceme ist do PL na nakupy...hlavne klokanku kupit, lebo tam to je ovelaaaa lacnejsie.uvidime ako dopadnu testy ale myslite ze zvladnem 3hodninovu cestu autom a cely den na nohax? 😕

hviezdickamaria
19. apr 2010

no aj osobne by som to asi nezvladla 😖

moncika15
19. apr 2010

mne zas nebyva az tak brutalne zle. teda len obcas 😒 ale aj tak neviem ci sa mam na to dat 😕

aduliak
19. apr 2010

baby, vsak som bola u dr stvrtok a vsetko ok..... 🙂

madeline
19. apr 2010

ahojte baby,

ja som tiez schudla od zaciatku tehu 4 kg, ale brusko mi zacalo minuly tyzden rast, takze dufam, ze je vsetko OK a stranka bublinka.sk je super - ja som si z nej objednavala 2 tehu pasy a prisli v rekordnom case a baba cely cas s vami komunikuje cez e-maily 😉

kedy idete do poradne? ja az 29.4. a uz sa neviem dockat 😉

moncika15
19. apr 2010

aduliak,super 😵

ja idem 26.4. nevydrzim tooooooooooo 😀

aduliak
19. apr 2010

ahoj madeline....ja idem na NT vysetrenie 27.4., takze drobca uvidim 🙂
a poradnu mam az 13.5.....

jankaroy
19. apr 2010

Ahojte babenky,
tiez skor chudnem ako priberam ale zatial je to len kilecko, Na Bublina.sk su super vecicky urcite si nieco objednam. Ja idem do poradne tento stvrtok 22.4. taaak sa velmi tesim, uz konecne by som mala vidiet nase babatko. 🙂

madeline
19. apr 2010

joj, ved to ste vsetky predo mnou 😎 ja som tiez hrozne netrpezliva a uz aj zajtra by som sla 😀

monykaaa
19. apr 2010

baby ja som asi jedina z vas co som pribrala uz takmer 5 kil :(( a to este nekoncim
prvy trimester.
vobec to nechapem, lebo sa vobec neprezieram a stale mam nevolnosti.
ak to takto pojde dalej do konca tehu budem ako delova gula.
cista katastrofa, zacinam byt z toho zufala.

hviezdickamaria
19. apr 2010

cii aduliak, na tej straaasnke su krasne rifle 😅 ale fajne drahe ☹ ta ja nedam tolko penazi za jedny nohavice 🤐

hviezdickamaria
19. apr 2010

a ze kedy ideme do doktora? ja idem na NT 4.5. a potom do poradne najblizsie az 1.6. takze vsetky ste predomnou 😕

aduliak
19. apr 2010

hviezdicka....ano, rifle su tam drahe, ale pozrite na tie tehotenske pasy za 5 EUR! 🙂

aduliak
19. apr 2010

jej monykaaa....my mame rovnaky termin 🙂

hviezdickamaria
19. apr 2010

na bublinke.sk maju dva tehotenske pasy za 10 E, tiez super cena a asi si kupim bo tote moje ma uz s... jak sa roztahuju a z akeho nedobreho materialu su 😠

monykaaa
19. apr 2010

aduliak, no, povodne som mala 7. novembra ale na poslednej poradni mi lekarka vravela ze som o tyzden pozadu, takze nakoniec bude termin asi 14. novembra.

tak uvidime ze ako :D

ollako
19. apr 2010

Ahojte tak ja som tiez oribrala 5 kg, monykaaa tak nie si sama 😉 pri Petkovi som celkovo pribrala 25 kg, ale na stastie som to potom rychlo zhodila a do poradne idem az 28.4. tak uz sa tiez neviem dockat...

gabena1
19. apr 2010

baby poradte mi niektora nieco na fest silnu nadchu, ved ja uz ani neviem ako sa dycha nosom, pouzivam vincentku spray ale nic...alebo naparovat sa a ked tak nad cim...prosiiiiiiim, dakujem, ze vraj olynth a ine nosove tieto su zakazane......

monykaaa
19. apr 2010

ollako, to som rada ze niesom ojedinely ukaz :D
fuuu no 25 kg, normalne ma chyta panika, zo mna to pojde tazko dole :(
my ideme do poradne 3.5 a uz sa velmi tesime 🙂))

ollako
19. apr 2010

gabena no v tehotenstve sa veru toho vela nemoze, ale ak mas nadchu velmi silnu, radsej by som isla uz k lekarovi, aby si z toho nedostala zapal dutin, lebo vtedy by boli treba ATB ...tak radsej nejaky sprej do nosa po porade s lekarom 😉
monykaaa ja som bola skor opuchnuta, tak 15 kg som nechala hned v porodnici 😎

monykaaa
19. apr 2010

no uvidime teda :D

hviezdickamaria
19. apr 2010

gabena, ja by som to tiez riesila s lekarom 😒

catrin1
19. apr 2010

ahojte...ja som pri synovi pribrala 16 kg a desat som nechala v porodnici a zvysnych 6 islo dole behom 2 tyzdnov..
zatial som pribrala dve kila...
ale mam taku otazocku,vam videt brusko uz hned rano ked vstanete?lebo ja mam ale nie az take ako poobede... 😕

monykaaa
19. apr 2010

rano take akurat a vecer uz riadne brusisko :D

catrin1
19. apr 2010

monykaa tak sme natom rovnako..🙂 😀