November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
ahoj moncika, akos a mavas?
ahoj 🙂
no okrem toho pixania v podbrusku ok a ty? co mas nove?
este tyzden som s vylozenymi nohami doma ...uz mi to zacina vyrazat do hlavy....cakam, kedy zacne manzel protestovat 🙂...
asi bdues mat futbalistu/futbalistku 🙂
aj ja este tento tyzden potom v pondelok idem dr a uz sa dam vypisal lebo uz m to vylihovanie lezie na nervy 😅
😀 no mozeno, dnes som aj cvicila na rotopede lebo mam stale zaseknuty nerv nad zadkom. uz neviem co s tym ☹
chuda moje, a pytala si sa na to dr?, ked tak sa spytaj, 9 mesiacov je 9 mesiacov...
no o lezani nia nehovor, hlavne som z toho taka malatna, ked konecne vstanem a potom sa hned unavim, len ked som isla k lekarovi tak som z toho celu noc nespala...no jak keby som mala 60 😠
Ahojte baby 🙂 tak ja idem na kontrolu tento piatok a uz sa neviem dockat
jasterica - vitaj uplne ma dojal tvoj pribeh a gratulujem. ja som z tych stastnych, ktorym sa podarilo otehotniet za dva mesiace. A to pritom ja som taky planovac 😉 kazdy mi hovoril preco to zbytocne odkladam, ze sa mi to "vypomsti". A vidite ani neviem ako a je to tu 😀
budeme Ta volat sein-stastlivka 🙂
kocky poculi ste o tom, ze ked sa robia prve krvne testy da sa z nich so 100% pravdepodobnostou zistit pohlavie dietatka?
aj ja sa citim ako 60tnicka 😀
sein, tak to ste stastny par 😵
cestovatelka pocestuj trosku po googlia najdes to tam. citala som o tom ale plati sa za to
cestovatelka - ja som o tom pocula, ale ak sa nemylim tak nie z tych beznych testov. Su to speci testy na zistenie pohlavia a stoji to myslim 50 - 60 Eur. Ale mna to nelaka - ja si pockam na 3D - paci sa mi chvilku nevediet co sa tam skryva 😉
ja tiez tu xvylu vydrzim. pri troxe stastia sa nam ukaze hned v tom 20tt 😵
hej hej, uz som googlila, bohuzial som nenasla info ako to chodi tu v Luxe...ja len, ze zase nejaka nova vec v tomto smere....inak suhlasim, tiez na tom netrvam, v podstate aj keby sme to nevideli na 3D...pokial bude zdravucke 😀
monicka - ja viem. v dnesnej dobe je to skôr o tom, ze sa nedari. v okoli mam vela parov, ktore sa dlho snazia o babo a nic. asi aj o nas si to poniektori mysleli, lebo sme uz manzelia 2,5 roka. A väcsinou si ludia - neviem preco - myslia, ze kazdy by mal mat hned po svadbe dieta. ja som sa po svadbe na dietatko este necitila
Ahojte....este to sice nemam potvrdene od lekarky, ale vsetko nasvedcuje tomu, ze koncom novembra nas bude o jedneho viac 😵 Vidim, ze sa cinite a popisali ste uz skoro 100 stran, ktore nemam sancu ani cas precitat 😀 Ale snad si najdem cas vas aspon priebezne sledovat 🙂
vitaj yesno....sa pomaly zbierame 🙂
http://www.geneton.sk/slu_prenatal.html
toto je firma, ktora robi testy pohlavia dieťaťa z krvi . Pisu, ze sa to da urcit uz v 10. tyzdni, ale stoji to 71,40 eur ☹ Viem si predstavit aj lepsie vyuzitie tych penazi. A je to iba 99,5 percentne 😉 Ale ked sa to tak vezme - ziaden doktor vam nezaruci 100 percent 😉 Uz aj take tu predsa bolo, ze to bude urcite chlapec a potom bum, pri porode dievca. 🙂
Ozaj, nemali by sa nevolnosti v 11 tyzdny zlepsovat? Ja mam pocit, ze mi to teraz iba zacina. Posledne dni boli fakt hrozne. A to som si myslela, ze ma to obide. ☹
Ahojte, vitam vsetky nove tehulky a gratulujem vsetkym zasnubenym a nevestam!!!
Tak ja som s hrozou zistila, ze som pribrala uz 3 kg. Prekvapilo ma to, lebo jem ovela zdravsie a urcitie nie viac ako predtym a sladkosti, ktore som jedavala na tony mi teraz vobec nechutia ☹ ☹ ☹ A v robote musim dost fyzicky makat.
Brusko mam aj ja ovela vacsie vecer ako rano a do minuleho tyzdna som dokonca bola rano este uplne plocha.
V piatok idem na sono a velmi sa tesim na chrobacika, len ma stve, ze si tam musim odbehnut z roboty a ponahlat sa naspat. Rada by som sa na to psychicky pripravila a po sone vytesovala.
Ale co uz, ved som si dala zavazok, ze od aprila zarabam na vybavicku a na vsetky lekarske uplatky 😀 😀 😀
kevtinacik, neboj nic este nejake to kilko priberies....ja som zacala opacne, schudla som 3 kila ale obavam sa, ze ak bude mj apetit pokracovat ako dnes tak to mam za dva tyzdne naspat 😉
dakujem za privitanie,dievacata a spoluputovnicky 😵
cestovatlka,myslis,ze spolu potlacime?a odkial ze si? 😅 😉 moj muzicek sniva o futbalistovi,ale pritom dava tip na babu,ja mam zasa intuitivny pocit na kluka 🙂 no vyhrazala som sa,ze nijaky sportovec,ale ze bude baletak alebo kadernik 😀
moncika...super,tak mame podobne osudy a osudy spajaju ludi 😉 a ty si bola doma na pn? 😕 u zubarky som bola cca pred 3 tyzdnami,vsetko na poradecku...uvidime 😅
sein,uzasneeeee,ako sa vam zadarilo...o tom x parov len snivat moze 😅 😉
kvetinacik,o ta po kilach... 😅 hlavne ze si ty a malicke v poriadku...na zhadzovanie bude moooore casuuuuu 😅
no aktulane zijeme v Luxemburgu, ale inak som z HC 🙂
cestovatelka,no tak ten nick ti pravom prinalezi... 😀 a rodit budes na Sk?ja som z velkeho zaluzia pri Nitre 😉 mozno poznas 😅
poznam poznam, na skok z HC....no vidim to skor na Luxemburg, ked uz to tu zacalo, dako to hadam vytalcim aj ked budem na nich kricat po slovensky 😀 aspon sa zabavia 🙂
Ahojte babule vitam nove tehulky 😉 krasne sa nam to tu rozrasta 😵
my sme sa len pred chvilkou vratili z vonku, osprachovala som drobca, vypil mliecko a uz zrejme zahajkal, uz bol unaveny, snazim sa mu trosku natahovat cas, lebo v lete by mohol ist spavat aj neskorsie, aby sme si mohli este vonku uzivat 😵 ....
ja som vehemntne presvedcena , ze budem mat chlapca, ale velmi tuzim po dievcatku 😵, no je jasne , ze zdravie je prvorade
tak budeme drzat palce ollako 😀
cestovatelka drz silno!!! 😀
ja som prave dovolala s muzom , chodi na tyzdnovky a prave mi povedal, ze robi vo vyske 14 teho poschodia 😲 a ja mam panicky strach z vysok, tak asi ani spat nebudem, mi to ani nemal povedat, tak sa o neho bojim 😔 ...
ajaaaaaaaaaaaaaaj, tak tomu sa hovori chlapska praca 😉
Dakujem za privitanie 🙂
Ollako, tak to je teda riadna vyska 😕 Nastastie ja mam doma PC maniaka, takze vyska 14poschodia hrozi jedine, ak by mal tak vysoko kancelariu 😀
Kvetinacik, ja som este len 8tt a uz som pribrala 2kg, navyse ma tlacia vsetky nohavice, aj brusko mi uz vidno....vraj je to pri druhom tehu normalne...no ja neviem...a pritom nejem ovela viac, lebo mam celodenne nevolnosti, takze ani nemozem hocico zjest...pri Jakubovi som pribrala dokopy 17kg, z toho 10 ostalo v porodnici 😀 😎 a kym som bola doma a kojila, tak kilecka isli dole, dokonca viac ako pred tehotenstvom....akonahle som sa vratila do prace, zase som sa rozjedla a kilecka naskocili naspat 🙄 ...no uvidime, ide leto, bude vela zeleninky a ovocia tak to hadam nebude take hrozne 🙂
yesno krasnu rodinku mas 😵 , aj mne uz brusko rastie, uz su mi dobre len jedny nohavice, ostatne navleciem do pol stehien 🙄 , zajtra sa chystam si nieco kupit...no tych mojich +5 kg spravilo svoje 😖 , ale ked ja som stale tak velmi hladna 🙄
jasti ahoj,no minule s bubli v porodnici a tento rok budem s tebou...super... 😀

jastericka si moj clovek 😀 sme na tom rovnako tiez sme sa prirode vyhrazali umelym oplodnenim a po 3 rokox // 😵
zubarovi treba ist v prvom trimestry a potom pred koncom tehu 😨