November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
jasti super nahoda.. 🙂 ...len s mojim stastim budem zas 3 tyzdne prenasat.... 😒 ..ale dufam ze nie a odkrutime si to spolu ako s bubli... 😀
jasti to je v pohode ze ti este nerastie..pockaj od 12 tyzdna uz nieco bude vidiet..mne pri nikim tiez nebolo dlho vidno a ty si chudučka..tak pohoda... 🙂
ahojte, hlasim sa po vcerajsej navsteve lekara, kedze som nevydrzala. u mojho lekara ma sestricka privitala uchvatne: ze veci mate? ja na nu ze ake veci? no ved idete do spitalu. som na nu vypulila oci. aj ma lekar nakoniec poslal na infuzky do nemocky. tam ma vysetrili len zdola palpacne - ziadny ultrazvuk, takze babo som nevidela. dali mi jednu infuzku v nemocnici, a dostala som Torecan- capiky, ze ak to za 2-3 dni neprejde, tak ma prijmu na tie infuzie.
vcera vecer som prvy krat po vyse tyzdni negrckala. takze bolo to radosti. uvidime, aky den nas caka dnes. a este som ostala doma - ze min. 10 dni PN. ale vyriesim to dovolenkou - bez pripajania do prace, aby som nemala ziadne stresy. 😀
me5 drzim palceky aby bolo vsetko v poriadku.. mne zase doteraz nebolo vobec zle a od vcera je mi hrozne... mozno sa to u mna otocilo 🙂
ahojte 🙂
ja som sa dnes ani raz nezobudila ze potrebujem ist cikat 😕 ale zato zima ma strasala furt 😅
ja by som tiez xcela zacat dievcatkom ale citim ze to bude xlapcek 😝 hlavne nex je zdrave!
ahojte....
me5 .... to vazne infuzky??? ty brdo....a moc ti vysetrovali?
dobre ranko,
ja som to zase tiez asi zakrikla,
par dni bolo lepsie a dnes som ledva vydrzala kym autobus zastavil na mojej zastavke a ledva som sa pretlacila
medzi ludi a rychlo hladala prvy smetny kos kam to hodim :(((
a teraz je to tiez nic moc....
navyse moja polovicka je chora uz dva tyzdne horucky tak sa obavam aj onho aj o to ci to nenachytam a ci to neublizi
malinkemu.
juj uz nech su tieto stavy za nami :(
Ahojte babule pridala som si fotocku bruska ak chcete tak Kuk 😉
juj tie nevolnosti vam teda nezavidim, je nevraciam, ale niekedy mi je zle, ale oproti vam to nic nie je
no ollako...krasne brusko 😀
ollako, obavam sa ze mam trosku vacsie :DDD
dobre ranko, horucku od vcera rana nemam { chvalabohu ] ale nadchu este mam, manzel bol vcera v lekarni a pokupil co len mohol na baze morskej vody ale kupil mi aj detsky olynth keby bolo najhorsie, a bolo vecer...tiez by mohli vymysliet nieco ucinnejsie ale aby to nebol liek, neviem si predstavit noci a dni s morskou vodou...
Je zvlastne ze ked som mala teplotu, ani raz mi nebolo zle a ani mi netrebalo zvracat, no a od vcera pocitujem zasa taku miernu nevolnost, tak ja verim ze uz to bude len lepsie... Dnes som sa konecne objednala na NT usg vysetrenie a ideme 4.5. je tam naval tak som rada ze som to stihla v termine 12tt.
Tak idem nieco zobnut lebo dnes som este nejedla a uz citim ze mi je akosi blbo...vsetkych pozdravujem a dufam ze nam coskoro prejdu tie prvotrimestrove stavy...
olako krasne brusko, je zvlastne ze sme tu vsetci skoro v jednom termine ale bruska su rozdielne, ja nemam take ☹ , ale dufam ze dobehneme....gratulujem, ked je tu niekto z kosic alebo okolia vie mi poradit kde kupit tehu rifle alebo nejake nohavice,dikes
aduliak - nie moc mi nevysetrovali, len ma rovno poslali na infuzku. ja som vyse tyzdna neudrzala v sebe nic od obeda. niekedy som obed uz ani nezjedla, ked som zjedla, isiel von. dokonca aj ked som vypila vodu,tak o chvilu som ju pluvala von. skor ma prekvapilo, ze neurobil ani jeden z lekarov utz, ci je babo ok. no co uz. musim pockat do 28.4, kedy mam poradnu. ale uz mam tehotensku knizku. 😉
monikaaa 😀
maly prave vysava, mi zobral vysavac a nechce ma k tomu pustit 😀
inac co mi bolo divne, ze len vysetrenim rucne si potvrdil ze je vsetko ok a ze primerane 3.mesiacu. to nechapem, co tam citil. 😕
ollako - jeeeej, kamosi mali tiez take video, ze maly uzasna radost z vysavania. parada . vyuzi na malo pristupne miesta, maly sa tam hravo dostane 😀 😀 😀
ollako, neboj, ono ho to vysavanie casom prejde :D
tak si to uzivaj dokial ho to bavi.
me5 lekar citi zvacsujucu sa maternicu 😉
monikaaa tak toho sa neobavam, ze by ho to nepreslo 😝
ejha volako ma picha v bruchu 😒 musim si oddychnut, makam ako fredka, perinky som povyzliekala, dala na balkonik vetrat, aj Petkova matrac sa vetra, trosku sa precikal...utrela som prach a a zmyla dlazky....ets varit by sa zislo, no varenie najviac nezanasam....
ja dufam, ze nebudem mat ttake velke brucho ako pri Petkovi, som sa poriadne hybat nevedela 😖
Ahojte kocky, tak sa aj ja pridavam, nestiham vas moc sledovat, ale aspon obcas.
Gabena1 a co homeopatika? Ja som bola prechladnuta uplne na zaciatku a v lekarni mi poradili Coryzaliu a cmulala som Mullerove pastilky a na druhy den som sa uz citila ovela lepsie a na ten dalsi mi uplne presla. 🙂
saxana homeo su dobre, ale treba ich zacat davat hned pri prvych priznakoch , tak do troch dni
pekny dnicek,tehulky 🙂
vidno,ze ste uz v druznej debate...mnohe tvare este neznam,ale hadam postupne zapadnem...dufam,ze nie prachom 😀
me5,citam,ze si mala tazkosti... 🤐 panecku,ja ozaj neviem doposial,co je grckat v tehu...dufam,ze sa to nezvrhne... 🙄 ale verim,ze je to osemetna situacia,najma ak ta doki v nemocke chcel nechat...asi si aj velmi schudla... 🤐 ale hlavne,ze sa od vcera polepsilo,uz to bude hadam len lepsie a lepsie 😵
moncika,inak mna kazdy vecer zima striasa,ked si do postele lahnem,je to krute 😲 muzik sa aj tuli,no kym neda chlpanu deku na mna,nemam pokoja 😀 😕
monykaa,dopuj sa vitaminmi a prevencia proti chorobam ista...kedze muzik chory 🤐
ollako,iiha,ake pekne brusko 😵 ja mam mini,skoro nic,uz by som rada bola,aby cosi vykuklo 😉 som aj dost chuda,tak myslim,ze to skor vidno bude 😉
saxana,inak spominas homeopatika...veru,tym ja plne doverujem...ked sme nemohli mat deturence,bola som u jedneho znameho homeopata na vysetreni a zistil mi aj neduh so stitnou zlazou...rok som sa na to a ine liecila...a verim,ze aj to pomohlo 😅 aj teraz beriem homeo namiesto calibrum ci materny,vsetko su to prirodne produkty,tak sa netreba bat...dokonca si dam homeo naordinovat pred porodom,super reguluju stahy maternice...kamoska tak rodila a vraj radost ten porod a potom aj tvorbu mliecka vedia spustit...skratka,som asi uz od nich zavisla... 😀
bre ranko...teda celkom ste ma s tymy homeopatikami navnadili 😉
tusim sme tu uz rozoberali tie cipky Torecan? ake s tym amte skusenosti? mna len prekvapilo, ze by sa v tehotenstve nemali podavat. ale asi je to menej skodlive, ako ked mamicka nic neprijima. co vy na to?
Ollako mas pravdu, treba nasadit hned, ja len som zakaslala vecer a hned rano som utekala do lekarne, tak mozno aj preto tak rychlo zabrali.
Jasterica, ja som tiez skusala na zaciatku homeopatika, no nakoniec mi pomohla cinska medicina vyliecit alergiu, ktora prerastla do lahkej astmy a pri problemoch s otehotnenim sa mi osvedcila ajurveda 🙂 Takze som tiez tak trochu zavisla na prirodnych liecivach 😉 a tiez uz teraz uvazujem ako si sprijemnit porod a tiez tvorbu mliecka potom, kedze budem potrebovat dvojnasobne mnozstvo 😀
saxana ty cakas dvojicky??? 😅 vauuu, blahozelaaam 😵
gabena, bohuzial nie som z Kosic ale tiez sa k tebe pridavam, ak mate nejake onliny typy na nakup tehotenseho oblecenie tak sem s nimi 🙂
vcera sme sa o tom bavili a dobre veci maju na bublinke.sk a este naaaa.....mmshop.sk - fakt kraaasne veci 😉
ahhhhhhh, dakujem....som nejako nezachytila tuto konverzaciu , dakujem hviezdickamaria 😉
saxana,tak dvojky budes mat...uuuzasneeeeeee 😵 ajurvede by som tiez verila,citala som o tom nieco 😉

cestovatlka,aj tak tu budeme pocut 😀 my vzajomne vsetky citit budeme 😉
ollako,no parik by si uvitala... 😉 ja mam tiez citak na chlapa a ani neviem,ze preco 😅
vesno,iiiha,tak uz aj ty sa zaoblujes 😉a mas pekneho maleho fesaka...co bude druhe babo? 😅
catrin,presneeeeeeeeee,so segrou som crn a vravela som jej,ze to bude perfis nahodicka 😀 😉
babusky a mne este bruseno nerastie...je to mozneeee? 😕 a babo porastlo,asi je to indi-vindi 😅