icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

misinn
20. apr 2010

ahojte, same novinky su tu ako tak citam 🙂 🙂
jasterica ty budes rodit v nitre?

saxana
20. apr 2010

veru, dvojky tesime sa velmi. 🙂 Jasterica, ja som na ajurvedu narazila az par mesiacov pred nasim 2. ivf , tak som uz nemala moznost vyskusat ci by to vyslo aj prirodzene, nakolko aj kvoli veku aj dlhemu snazeniu a mnozstvu vysetreni sme uz nechceli odkladat dalsie ivf. Ale vzhladom k celkovemu priebehu a vysledku pripisujem uspech hlavne tymto prirodnym liekom.

cestovatelka
20. apr 2010

uzasne saxana 🙂

jasterica
20. apr 2010

hviezdicka,dikes za tip,kuknem tu bublinku 😉

misinn,ano,pravdepodobne...mam tu dokina,byvam blizko NR 😉 preco?si tiez z nitry? 😅

saxana,ahaaa,tak vy ste boli v centre... 😲 aj my sme najprv chodili,no potom som to vzdala po schvaleni ziadosti 🤐 akoby som šipila,ze moze to byt aj prirodzene...bala som sa tych podavanych hormonov a OHSS 😕 ale ty si svetly priklad,ze sa to da krasne zvladnut 😵 my sme otehotneli normal tri mesiace po tom,co sme to vzdali v centre 😅
a kdeze si chodila do centra? 😅

misinn
20. apr 2010

jasterica, nie som z lv ale budem rodit v nitre 🙂 🙂 mozno sa tam stretneme, lebo budem rodit cisarskym tak budem rodit skor nez mam termin mozno o jeden - dva tyzdne

jasterica
20. apr 2010

misinn,jeej,to by bolo fajn,spriaznena dusicka 😅

saxana
20. apr 2010

My zijeme v Uk, tak sme absolvovali vsetky vysetrenia, laparoskopiu, HSG, IUI a prve IVFko tu. Potom sme si dali rocnu prestavku a skusala som cinsku medicinu ci zaberie aj v tomto pripade. Bohuzial som dostala nejaku alergiu na nu a nemohla som dalej pokracovat v lieceni, a kedze sme mali vlastne dg. nevysvetlitelna neplodnost, tak okrem toho ze som mala velmi mierne zvyseny jeden hormon nebolo nic zistene, nebolo vlastne akoby ani co liecit 😲 tak som sa zamerala na zlepsenie tohoto hormonu - na co som nasla prirodny preparat + na zlepsenie cinnosti vajecnikov a prekrvenie maternice atd. - ajurvedicky pripravok. No uz sme boli vazne nedockavi, nakolko sme sa snazili 5 rokov, tak sme sli do Reprofitu Brno, kedze maju velmi dobre vysledky a dali sme sa len na minimalnu stimulaciu, ktora nie je tak zatazujuca na telo. 🙂

misinn
20. apr 2010

jasterica to by bolo, po 9mesiacoch na mk by sme sa stretli na porodnici 🙂 🙂
saxana tak to ste naozaj dlho cakali na babatko 😒 ale nastastie sa podarilo

hviezdickamaria
20. apr 2010

asi si idem objednat nejake oblecko na bublinku.sk, ale najprv pozriem stav uctu 😀 😀 😀

cestovatelka
20. apr 2010

ja som nasla zaujimave veci na mmshop 🙂

me5
20. apr 2010

hviezdicka - inac ked si sa este davnejsie pytala na CA, ze v presove nie je, ak v kosiciach je urcite - v optime. 😉

hviezdickamaria
20. apr 2010

dakujem me5, mozno tam zajdem, ale ta neviem kedy... 😎

me5
20. apr 2010

juuuj, nechcem sa tesit predcasne, ale prave som zjedla normalne zemlu so sunkou, a k tomu koooopec cerstvej zeleniny. to je hadam prvy krat od kedy som tehu, co som mohla zjest zeleninu. 😉 dufam, ze to vydrzi a konecne budem moct jest vyvazene a zdravo. drzte palce 😀

hviezdickamaria
20. apr 2010

ja som sa na zeleninu este neodhodlala, a myslim, ze ani v najblizsej dobe sa mi to nepodari 😖 😖 😖 ale tebe blahozelam, nech ti to uz vydrzi 😎

me5
20. apr 2010

aj ta sunka je nepochopitelna, tie capiky asi zabrali. a to som si povedala, ze rano si nedam, to este nejak zvladam, az teraz pred obedom som si dala. idem si lahnut, nech sa to pekne vklude ulezi. 😀

hviezdickamaria
20. apr 2010

no aj tiez nemozem ani sunku ani ziadnu salamu... 😒 bleeee, asi si idem tiez lahnut, lebo sa vobec necitim dobre 😔 a myslim ,ze ma tie nevolnosti pomaly prestavaju "bavit" 😢

ollako
20. apr 2010

tak my sme sa vratili z prechadzky, Petkovi som dala papkat a uz haja, trosku neskor ako obycajne, ale nevadi....aspon sa nam vecer troska posunie...a mna este caka kopec prace 🙄 aby som do poobedia stihla, kedze sa chystam do mesta a tiez musim daco zhltnut uz mi jez blbo od toho hladu

cestovatelka
20. apr 2010

joj, ollako, tisko Ti zavidim tu pohodu a normalny zivot, ale prajem samozrejme....dufam, ze od buduceho tyzdna uz budem v normale aj ja 😉

ollako
20. apr 2010

cestovatelka a co ty mas nenormalny zivot 😀 ?ja by som uz najradsej z tohto kolotoca aj niekedy vystupil, uz mi hrabka, stale to iste dookola 😝

ollako
20. apr 2010

maly spi mam chvilku casu a tu nikoho 😒 , no tak si idem hodit sprchu 😎

cestovatelka
20. apr 2010

no lezat s vylozenymi nohami 3 tyzdne a jedine na co sa viem sustredit su veci okolo mojho stavu...ci bude sicko oki, ci nie....uistujem Ta, ze mi z toho zacina tie hrabkat 😉

ollako
20. apr 2010

cestovatelka viem , ze sa ti mozno zda, ze to nieje bohvie co, ale ver mi, ked bude male na svete, dala by si aj neviem co , aby si si mohla aspon hodinku polezat s vylozenymi nohami 😉 tak to ber tak, ze naberas energiu, ktoru budes potom nesmierne potrebovat 😉

pridavam fotku mojho bobacika prave teraz takto hajka 😵

cestovatelka
20. apr 2010

jaky je kraaaaaaaaasny 🙂)))...no snazim sa snazim, mysliet pozitivne ale hold obcas su moje hormony silnejsie 😀

ollako
20. apr 2010

cestovatelka no to chapem, ale neboj nejak to len azda vydrzis 😉
prave som von zavesila pradlo a nejako sa zmraka, dufam, ze nebudem musiet utekat ho zvesit 🙄

cestovatelka
20. apr 2010

snad nie ollako....odpadnem Ti teda inak ficis 🙂
Aduliak pekna stranka 😉

ollako
20. apr 2010

aduliak je to krasne mne sa paci ta zelena mega sada srdiecka 03, ale je to dost penazi 😒 jednu doma mam, tak to staci, no popravde mne sa akurat ten baldachyn nezdal moc prakticky, lebo som nevidela na drobca z postele a to mi dost vadilo 😕 , ale vyzera to nadherne 😵

ollako
20. apr 2010

cestovatelka, aby si si nemyslela, to len vynimocne, mi prepne, inak som menej akcna 😝

aduliak
20. apr 2010

vsak prave aj mne sa ten baldachyn strasne paci, ale musi to byt neprakticke.....

ollako
20. apr 2010

ale ta sprcha ma este len caka, ale uz idem 😉