icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

me5
20. apr 2010

sranda, ze kym cakame na nase prve babatko, tak sa nevieme dockat kedy budeme v tom kolotoci starostlivosti o drobceka a potom sa zasa nevieme dockat, kedy sa z toho kolobehu dostaneme. 😀 😀 😀
myslim si, ze kazda to ma istym sposobom tazke. mne ked je tak zle, si neviem predstavit, ze by som behala okolo maleho drobceka, ale keby som musela, tak by som asi tie sily nasla. zasa ked musis cestovatelka lezkat s nohami hore, tak je to urcite dost narocne. tak si pekne citaj a surfuj na nete, len to pekne vydrz. urcite to zvladnes. kazda si musime prejst niecim inym, ale zvladneme to. 😉 😉

ollako
20. apr 2010

me5 mas pravdu a just chceme prave to opacne 🙂

jonki
20. apr 2010

gabena ja som z KE, nakupy tehu veci som este neriesila ( zachvilu budem musiet lebo nohavice ma v pase uz trosku tlacia 🙂 baby tu pred niekolkymi dnami spominali CA to je v optime a potom tam este je dalsi obchod kde maju aj teu oblecenie...neviem ako sa vola ale je myslim niekde trosku dalej napravo od tmobilu 😉

baby ja som sa dnes rano zobudila s takym divnym pocitom... tak som to neriesila ved pocitov mam teraz kopu 😀 ale v skole som uz vedela ze zle je...hned k obvodacke a na urologiu a mam zapal mocovych ciest ☹ len taky mierny zacinajuci...urolog robil sono tak sa tam kochal nasim mimi nie aby mocak vysetril 😀
a teraz mam dilemu ci brat lieky hned alebo pockat...mudr tiez povedal ze to mozem zvazit ze nemusim hned ale ze sa to moze zhorsit...tak teraz neviem co s tym...poradte?????

a neviete niektora ako je to s praslickou, ci sa moze pit caj v tehu(miesto urologickeho)? lebo v lekarni povedali ze aaaaasi moze a na nete som teraz nasla ze moze sposobit merne otravy...tak teraz fakt neviem ako to je...

ollako
20. apr 2010

jonki, tak tato pluha vie byt fakt neprijemna 😖 , ake lieky ti dal? skus to nejak prekonat bez nich da sa to , no je to tazsie,neprijemne a stipe to ako fras....stale dookola pi, stale, stale, stale, aby ked ides cikat vzdy bolo, co vycikat, a dobry je na to zelerova a petrzlenova vnatka, tak skus si z toho spravit caj, ak teda mate doma suseny, my mavame, kedze si kazdy rok v zahradke vypestujeme 😉 ,alebo skus kupit a aj cerstvy zaparit 😉 , to by uskodit myslim nemalo , no a urologicka, caj sa vraj nemoze, ale podla mna mensie zlo ako ATB 😒

aduliak
20. apr 2010

ahoj jonki....no s tymi liekmi ti nepomozem....ja by som aspon do konca 11.tyzdna nebrala ziadne lieky, vtedy konci najvacsie riziko poskodenia......

ollako
20. apr 2010

prepacte za to sklonovanie, nejak ma prsty neposluchaju 😠

jonki
20. apr 2010

dal mi monural...je to atb taky sacok na jedno pouzitie ( ale ostava v tele dlhsie)ja som si ho vybrala ak by sa to zhorsilo...prave ze lekar moj postup schvalil...ze to nechcem brat hned...ale sestricka ma potom vystrasila ked povedala, ze ked sa to zhorsi tak potom mi uz ani to nezaberie a budem musiet brat silnejsie lieky a to moze poskodit este viac 😠
ja to zatial asi nebudem brat a uvidim ako mi bude rano idem si navarit caj a do postele aj tak mam ucenia neurekom... 😖

ollako
20. apr 2010

jonki tak caj, flasku vody k posteli a pit, pit pit, ak ta este velmi nestipe a nenuti moc na cikanie, tak fakt zaberie vela pit

jonki
20. apr 2010

ollako dakujem presne tak to idem urobit hned ako dojem...predsa len pocit hladu u mna ako tehotnej je horsi ako zapal mocovych ciet 😀 (ja to mam s tym jedlom fakt hrozne...tolko ako som zjedla na poslede 4 tyzdne som predtym asi nezjedla za pol roka 😀 )

me5
20. apr 2010

jonki - skus aj brusnicove pripravky - neviem ci sa mozu take tabletky v tehotenstve, nakolko je to len vytazok z brusnic a nakolko to obsahuje ine pripravky, to si radsej prever, ale skus aj brusnicovy kompot, caj, a tak. toto pomaha na bakterie v mocovych cestach.

ja som teiz bola na vazkach s tymi cipkami, ale som to riskla, aby som uz nieco zjedla. tak snad to bude ok. 😒

zuzka2011
20. apr 2010

ahojte kočky, pripajam sa k novembrovkam 🙂. dnes som konecne videla drobceka na ultrazvuku, mala som cele rano taku radost z tej snimky, ze som sa az blbo usmievala v autobuse a ked som sa rozhodla ju dat zalaminovat, skoro ma trafilo, ked mi chalan vo fotosluzbe povedal, ze mi znicil snimku.... prvu fotku mojho babenka. ☹ no, takze ziadnej z vas neodporucam mat taky blby napad (na druhej strane ma mal ten chalan upozornit....). teraz pochybujem, ze mi lekarka zopakuje ultrazvuk na poziadanie skor ako o mesiac..... :(

cestovatelka
20. apr 2010

dakujem me5 aj ollako za povzbudenie...budeme si drzat paste navzajom.....zuzka vitaj, neboj nic na zaciatko sa to pokaslala tak uz to bude len dobre 😉

jankaroy
20. apr 2010

jonki ja by som ti poradila brusnicovy kompot, aspon mne pomohol ked som mal zapal moc. ciest. Prajem ti skore uzdravenie..

jankaroy
20. apr 2010

Este minuly tyzden som sa vytesovala ze tehotenstvo zvladam v pohode .. som to asi zakrikla ... od piatku ma pobolieva ucho som chytila prievan alebo co, vsetko ma boli cela hlava aj zuby mi zacinaju strajkovat. Dneska som si kupila usne kvapky lebo to nejak neprechadza. Od vcera mi je v kuse zle som ako ovalena mechom. ☹

jonki
20. apr 2010

dakujem babenky 😉 uz som poslusne vypila skoroliter uro caju, dva pohare brusnicoveho dzusu a pol litra vody...."co ma nezabije to ma precisti" ma to aj jednu vyhodu-zaludok mam taky plny tekutin, ze mi tam uz nevojde ziadne jedlo 😀 co zase nie je az take zle 😀

zuzka vitam medzi novembrovkami 😉

jonki
20. apr 2010

jankaroy ja som take neurcite bolesti mala tiez...vyzeralo to ako zapal stredousneho nervu, boleli ma uzliny aj zuby, tocila sa mi hlava a ked mi zubarka urobila preventivku nasla kaz pod blombou-vyvrtala dala nejaku docasnu liecivu vlozku, o 10 dni to bolo v pohode a ustupili aj vsetky ostatne priznaky 😉

catrin1
20. apr 2010

ahojte...nestiham vas dozadu citat,cely den som vonku s malym....vnutri nevydrzi ani chvilku..ja prave riesim ci zmenit gynekologa alebo nie..hmmm tazka to vec...lebo sa rozhodujem za koho kedze na toho mojho v poslednom case nic dobre nepocujem... 😒

romy31
20. apr 2010

ahojte....tedaaa niektoré máte už riadne pupčeky 😵 ale ja som dneska na prednáškach už tiež sedela s rozopnutým gombíkom a pred chvíľkou mi spolubývajúca povedala, že už mám pekné bruško 😅 to moje večerné....ráno ho veľa nie je

vítam nové tehuľky 🙂

ollako
20. apr 2010

ahojte tak, ja som si toho dneska pokupila dost tri tricka, teplacky, tehu gate- sice su mi akurat a este moze trosinka pribrat, ale dufam, ze nepriberiem natolko, ze by mi boli o mesiac male 😒 , no aj petkovi som kupila tenisky, ale 80 ecok v cudu 😒 , skoro polovica mojho prijmu 😝 ale sa vytesijem, tym gatom su perfektne a konecne sa nebudem hanbit vylieztna ulicu 😅
vitam novy prirastok
no a bola som v obchode u jednej znamej a ona ma chudatko taku smolu uz dve deticky predcasne porodila a nerpezili to 😔 , no a teraz je znova tehotna, ma trombofiliu tak si picha injekcie do bruska, sa tesim za nu ako male dieta, velmi jej prajem babatinko 😵 , troska od veci, ale fakt som za nu rada, a chcela som sa o tu radost s niekym podelit, este sice nam nic vhrate, ale uz sa aspon lieci a to znamena, ze konecne prisli na to co jej sposobovalo tie problemi 😅

hviezdickamaria
20. apr 2010

ahoj ollako, ta kamaratka mi presne pripomina moj pribeh... ☹ drzim jej palce... faaakt, viem presne ako sa citi...

baby mne je strasne zle... len teraz som sem prisla, ale uz musim odist, bo to nebude dobreeee... 😖 😔

ollako
20. apr 2010

hviezdicak tak to je fakt smutne, ze si si aj ty niecim podobnym musela prejst ☹ drzkam ti velmi palce 😉

leninka75
21. apr 2010

dobré ráno babuľky - tehuľky. 😉 ......môžem sa pridať k novembrovkám?? 🙂 😕

catrin1
21. apr 2010

leninka jasne vitaj..🙂

lili136
21. apr 2010

ahojte baby. ja sa hlásim zo služobnej cesty z Prahy.... uff, tak ráno som sa zoznámila aj so záchodovou misou na hoteli.. parádička 😒 . A včera večer sme boli na večeri a dlho som sedela na jednom mieste v jednej polohe, normálne mi potom bolo tak strašne zle, že som ledva došla na hotelovú izbu... fuj ☹ . Ale už je to teraz lepšie.
Baby, tie, ktorým Vám ráno býva zle.... - aj niečo z Vás ráno vyjde?? Lebo ja idem obrátiť žalúdok naopak a nič nevyjde von, lebo však nemá čo, všetko je z predchádzajúceho dňa strávené.... a potom sa naraňajkujem a je to už v pohode. Síce mi býva ťažko, ale už to predýchavam a nechodím vracať......

jonki
21. apr 2010

leninka vitaj 😉

ja som sa rozhodla zatial ten monural nebrat...ale dnes rano znovu stopy krvi 😖 ....ale nastastie sa to ma brat radsej vecer, takze este mam cas do vecera na rozmyslenie 😉 ostala som radsej doma v posteli tak mozno to pomoze

inak je to dobry biznis/podvod...na reklamnom letaku je napisane ze tehotne mozu ale v pribalovom letaku je uz samozrejme nieco ine....tehotne a kojace zeny len po zvazeni pomeru ucinku pre matku a rizka pre dieta... 😠 tak ma to este viac odradilo

antonia1
21. apr 2010

Dobre ranko..tak ja sa musim pochvalit..uz tyzden je mi uuuuplne super 😉 ...keby ze nemam malicke brusko, tak ani neviem ze som tehulka...akurat kava mi prestala chutit.. 😖 ..ale potrebujem ju na moj nizky tlak a tak som zistila ze v kombinacii s paradajkou je vyborna 😀 😀 😀

ollako
21. apr 2010

Ahojte jonki no ked mas uz aj krvicku, tak to nie je bohvie co , je to tazko povedat, co je lepsie 😒 a tazko radit,
anotonia, super kombinacia, som rada, ze nie som jedina co pije kavu, aj pre Petkovi som pila a ma troska selest, neviem,ci to mohlo ovplyvnit, no selest mame v rodine snad vsetkci...ale tiez mavam nizky tlak, robim si velvetku taku slabunku s mlieckom ja kavu zboznujem 😝 neviem sa jej uplne vzdat

matakamil
21. apr 2010

Caute baby, poradi mi niektora naco sluzi tehu pas? Pri mojom prvom tehu nic take este neblo. dakujem!

kaminka1
21. apr 2010

Dobre ranko!ja mam pocit, ze sa nevolnost zase nacas vratila ☹ ,ale jednoducho musim stale nieco male jest, inak byvam strasne vycerpana, synator mi dava zabrat, on je taky hyperaktivny a vonku za nim len utekam, ked ide na trojkolke, tak len po strede cesty, potom ho cely cas hresim, aby isiel po chodniku a on nie e nie posluchnut, nikedy som v koncoch, ak citat casopis mama a ja, tak v poslednom cisle bol clanok o narocnych detoch a to sedi na mojho uplne, je to tazke, najviac sa mi paci, ked buva 😵

jonki
21. apr 2010

matkakamil ten tehu pas je podla mna dobry na to ze ked uz nemozes mat zapnute nohavice tak to zakryje, chrani krize kedze mne je vacsina triciek kratka a pri sedeni sa mi vytiahne z nohavic, ked vykuka brusko a este nenosis tehu oblecenie je to pekny doplnok na prekrytie bruska...ja neviem nikdy som ho nenosila mna to len tak napada na co by to asi mohlo byt 😀 ...ja som sa prvy krat dozvedela o pase na vecdrieku.sk ale tam nie je prezentovany ako tehu pas ale ako ochrana pre krize...lenze je tam hroooozne drahy a teraz som zistila, ze to predavaju aj ako tehu pas a tak som si vcera objednala na bublinka.sk