November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
veru, dvojky tesime sa velmi. 🙂 Jasterica, ja som na ajurvedu narazila az par mesiacov pred nasim 2. ivf , tak som uz nemala moznost vyskusat ci by to vyslo aj prirodzene, nakolko aj kvoli veku aj dlhemu snazeniu a mnozstvu vysetreni sme uz nechceli odkladat dalsie ivf. Ale vzhladom k celkovemu priebehu a vysledku pripisujem uspech hlavne tymto prirodnym liekom.
uzasne saxana 🙂
hviezdicka,dikes za tip,kuknem tu bublinku 😉
misinn,ano,pravdepodobne...mam tu dokina,byvam blizko NR 😉 preco?si tiez z nitry? 😅
saxana,ahaaa,tak vy ste boli v centre... 😲 aj my sme najprv chodili,no potom som to vzdala po schvaleni ziadosti 🤐 akoby som šipila,ze moze to byt aj prirodzene...bala som sa tych podavanych hormonov a OHSS 😕 ale ty si svetly priklad,ze sa to da krasne zvladnut 😵 my sme otehotneli normal tri mesiace po tom,co sme to vzdali v centre 😅
a kdeze si chodila do centra? 😅
jasterica, nie som z lv ale budem rodit v nitre 🙂 🙂 mozno sa tam stretneme, lebo budem rodit cisarskym tak budem rodit skor nez mam termin mozno o jeden - dva tyzdne
misinn,jeej,to by bolo fajn,spriaznena dusicka 😅
My zijeme v Uk, tak sme absolvovali vsetky vysetrenia, laparoskopiu, HSG, IUI a prve IVFko tu. Potom sme si dali rocnu prestavku a skusala som cinsku medicinu ci zaberie aj v tomto pripade. Bohuzial som dostala nejaku alergiu na nu a nemohla som dalej pokracovat v lieceni, a kedze sme mali vlastne dg. nevysvetlitelna neplodnost, tak okrem toho ze som mala velmi mierne zvyseny jeden hormon nebolo nic zistene, nebolo vlastne akoby ani co liecit 😲 tak som sa zamerala na zlepsenie tohoto hormonu - na co som nasla prirodny preparat + na zlepsenie cinnosti vajecnikov a prekrvenie maternice atd. - ajurvedicky pripravok. No uz sme boli vazne nedockavi, nakolko sme sa snazili 5 rokov, tak sme sli do Reprofitu Brno, kedze maju velmi dobre vysledky a dali sme sa len na minimalnu stimulaciu, ktora nie je tak zatazujuca na telo. 🙂
jasterica to by bolo, po 9mesiacoch na mk by sme sa stretli na porodnici 🙂 🙂
saxana tak to ste naozaj dlho cakali na babatko 😒 ale nastastie sa podarilo
asi si idem objednat nejake oblecko na bublinku.sk, ale najprv pozriem stav uctu 😀 😀 😀
ja som nasla zaujimave veci na mmshop 🙂
hviezdicka - inac ked si sa este davnejsie pytala na CA, ze v presove nie je, ak v kosiciach je urcite - v optime. 😉
dakujem me5, mozno tam zajdem, ale ta neviem kedy... 😎
juuuj, nechcem sa tesit predcasne, ale prave som zjedla normalne zemlu so sunkou, a k tomu koooopec cerstvej zeleniny. to je hadam prvy krat od kedy som tehu, co som mohla zjest zeleninu. 😉 dufam, ze to vydrzi a konecne budem moct jest vyvazene a zdravo. drzte palce 😀
ja som sa na zeleninu este neodhodlala, a myslim, ze ani v najblizsej dobe sa mi to nepodari 😖 😖 😖 ale tebe blahozelam, nech ti to uz vydrzi 😎
aj ta sunka je nepochopitelna, tie capiky asi zabrali. a to som si povedala, ze rano si nedam, to este nejak zvladam, az teraz pred obedom som si dala. idem si lahnut, nech sa to pekne vklude ulezi. 😀
no aj tiez nemozem ani sunku ani ziadnu salamu... 😒 bleeee, asi si idem tiez lahnut, lebo sa vobec necitim dobre 😔 a myslim ,ze ma tie nevolnosti pomaly prestavaju "bavit" 😢
tak my sme sa vratili z prechadzky, Petkovi som dala papkat a uz haja, trosku neskor ako obycajne, ale nevadi....aspon sa nam vecer troska posunie...a mna este caka kopec prace 🙄 aby som do poobedia stihla, kedze sa chystam do mesta a tiez musim daco zhltnut uz mi jez blbo od toho hladu
joj, ollako, tisko Ti zavidim tu pohodu a normalny zivot, ale prajem samozrejme....dufam, ze od buduceho tyzdna uz budem v normale aj ja 😉
cestovatelka a co ty mas nenormalny zivot 😀 ?ja by som uz najradsej z tohto kolotoca aj niekedy vystupil, uz mi hrabka, stale to iste dookola 😝
maly spi mam chvilku casu a tu nikoho 😒 , no tak si idem hodit sprchu 😎
no lezat s vylozenymi nohami 3 tyzdne a jedine na co sa viem sustredit su veci okolo mojho stavu...ci bude sicko oki, ci nie....uistujem Ta, ze mi z toho zacina tie hrabkat 😉
cestovatelka viem , ze sa ti mozno zda, ze to nieje bohvie co, ale ver mi, ked bude male na svete, dala by si aj neviem co , aby si si mohla aspon hodinku polezat s vylozenymi nohami 😉 tak to ber tak, ze naberas energiu, ktoru budes potom nesmierne potrebovat 😉
pridavam fotku mojho bobacika prave teraz takto hajka 😵
jaky je kraaaaaaaaasny 🙂)))...no snazim sa snazim, mysliet pozitivne ale hold obcas su moje hormony silnejsie 😀
cestovatelka no to chapem, ale neboj nejak to len azda vydrzis 😉
prave som von zavesila pradlo a nejako sa zmraka, dufam, ze nebudem musiet utekat ho zvesit 🙄
jej baby, pozrite
http://www.pampyshop.com/katalog.php?kategorie=...
snad nie ollako....odpadnem Ti teda inak ficis 🙂
Aduliak pekna stranka 😉
aduliak je to krasne mne sa paci ta zelena mega sada srdiecka 03, ale je to dost penazi 😒 jednu doma mam, tak to staci, no popravde mne sa akurat ten baldachyn nezdal moc prakticky, lebo som nevidela na drobca z postele a to mi dost vadilo 😕 , ale vyzera to nadherne 😵
cestovatelka, aby si si nemyslela, to len vynimocne, mi prepne, inak som menej akcna 😝
vsak prave aj mne sa ten baldachyn strasne paci, ale musi to byt neprakticke.....
ale ta sprcha ma este len caka, ale uz idem 😉

ahojte, same novinky su tu ako tak citam 🙂 🙂
jasterica ty budes rodit v nitre?