Novembrovčiatka 2015
Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?
Ahojte dievčatá, ja sa s vami lúčim, moje bábätko včera odišlo. Som už aj doma z nemocnice a smútim...Prajem všetkým, nech vás zlé obchádza a verte, že si na vás v novembri určite spomeniem.
@evakrupova ahoj moja,je mi to moc luto,ze ti to takto skoncilo,ale velmi silno drzim palceky,aby si znovu co najrychlejsie otehu. a vsetko bolo dobre
@evakrupova och, to mi je luro. Co sa stalo? Ktory tt? Uz si mala tehu aj potvrdene lekarom? Prajem vela sil, aby to co najskor prebolelo.
@zuzicek88 No, ja som ani veľmi otehotnieť nechcela, predsalen mám už 4 detičky, ale to vieš, už som s ním akosi "rátala". Nikdy som ešte nemala potrat a myslela som si, že som ten typ, ktorému sa to nemôže stať, lebo vždy som otehotnela ako sa hovorí na prvý šup a celé tehotenstvá takmer bez komplikácii. A teraz si vyčítam, že bábätko asi vycítilo, že u mňa "nie je vítané". Vieš, psychika je mocná, verím tomu. A teraz mi to je moc ľúto, že som to tak cítila. Už by som to nikdy neurobila, aj keby to prišlo akokoľvek nevhod. A paradoxne, ako som bola rozhodnutá, že už určite nechcem deti, teraz mám silnú túžbu mať určite ešte dvojičky. Neviem, asi je to tým potratom a emóciami okolo, kto to zažil, asi pochopí... No určite tomu chcem dať ešte čas. Malá je ešte malá a asi aj môj organizmus je teraz dosť vycucnutý. Predsalen už nie som najmladšia a prakticky posledných desať rokov stále len kojím, rodím alebo som tehotná. Želám ešte raz všetko dobré, drž sa ty aj ostatné dievčence a ďakujem.
@mkado Áno mala som už potvrdené tehotenstvo zatiaľ ale bez knižky, lebo ešte nevidel akciu. Teraz v stredu som mala ísť na kontrolu. A bol to podľa MS 9. ale podľa mňa 7. tt. V piatok doobeda som začala špiniť, išla som do nemocnice a doktor povedal, že bábo je príliš malé na zodpovedajúci tt a teda pravdepodobne zomrelo už skôr. Dal mi lieky a mala som prísť za tri dni. No ale v piatok večer som sa už rozkrvácala a ráno v nemocnici tam už bábo nebolo.
@evakrupova to je mi luto,ze ti to takto dopadlo,ale nemyslim si,ze ty si navine tomu,ze babatko odislo,proste to tak malo byt a ty nenesies zato ziadnu zodpovednost,ked mam pravdu povedat aj ja mam dvoch surodencov a ja som uz bola neplanovana,ale som tu,lebo som tu byt mala.prajem ti,aby si sa cim skor psychicky zotavila a zmierila sa s tym co sa ti stalo,ale mas deticky ktore ta potrebuju a su stastne,ze ta maju u mna je toto prve velmi vytuzene a vymodlene tehu,umelym oplodnenim a rodit budem ak vsetko pojde ako ma ako 39 rocna a budem ta najstastnejsia mama na svete ked budem ten maly vonavy batoztek zvierat v naruci
@petuska123 no lahke ako lahke bola to nahoda a asi by som nedokazala si to dat vziat aj ked si myslim ze to bude zas chlap manzel je zo 4 bratou 🙂
ahojteee...ja som si ráno spravila posledný test čo mi ostal doma...tak čiarka kráásne zosilnela, síce nie je ako kontrolná no je už pekná...dneska som sa pokúšala dovolať gynde no dneska nemá asi svoj den, bud mi nezdvihla alebo ma dvakrát hned zrušila...takže skúsim zajtra...možno len mala veľa toho...ale o týžden by som chcela ísť sa ukázať, hadam bude mať niečo voľné...
inak bolesť podbruška sa zlepšila, už len sem-tam zacítim ale prsia bolia stále, tiež sa to zlepšilo ale stále ich cítim...
dúfam, že bude všetko v poriadku...
Ahojte,tak bola som u dr.,bolo vidiet dutinku a aj vyzivovacie teliesko,zarodok este nie....tak kontrola o 2 tyzdne.dostala som Duphaston a verim ze to bude ok tentokrat🙂
cautee, su tu uz aj nejake lekarom potvrdene novembrovciatka 😉 ?
@ellabella22 ahoj ja to mam uz potvrdene lekarom 😉
@ellabella22 aj ja to uz mam potvrdene od lekara, teda zarodok...cakame na srdiecko ( pevne verim ze tam uz je..ale utrazvuk az o tyzden 🙂
@ellabella22 aj my sme uz potvrdeny aj lekarom 😵
Ahojte...ja som dnes bola na kontrolnom sone a dr. mi naštastie vyvrátil mimomatermínové tehotenstvo,gestacny vak sa zväčšil už videl aj zltkovy vak,tak som šťastná ako blcha,že sa to začalo dobre vyvíjať,podľa dr. prebieha 5.tt,želám Vám kocky bezproblémové a radostne tehotenstvo 🙂
Ahojte tak potvrdene lekarom 6 tt
@petuska123 blahozelaaam
Vitam nove cakatelky a zaroven je mi velmi luto, ze niektore nas opustaju. Zelam vam, aby vam v zivote vyslo vsetko, co si zelate vratane babatka.
Ja som dnes len tak opat testla, uz su to riadne kolajnice 🙂 K lekarovi za chystam tak o mesiac, kym bude vsetko v poriadku, tak ani nemam dovod ist skor. Pri detoch mi tak rychlo ubieha cas, ze mesiac utecie ako voda. Postupne sa zmierujem s tym, ze budeme piati. Rozmyslam, ako to vsetko zariadime, ako v praci a pod.
@trikrat_mama ako mas stare deti? 🙂 tiez si to neviem predstavit ako budeme fungovat 5 😀 😀 😀 😀 😀
@mkado
@karkulka2014
@alusiatko parada!drzim palce, nech je vsetko ok, tak snad o tyzden uz aj nase so srdieckom 😉
@ellabella22 u nas srdiecko este nebolo vidno,ale dr ma objednala na poradnu az o mesiac,tak tfuj tfuj nech je vsetko v poriadku
@trikrat_mama@ maru1453 aj my budeme piati mna napada myslienka ze naco som sa to vlastne dala 😀 😀 😀 ,ja mam 5 a takmer 2roc.slecnu,tak hadam tento krat uz bude aj synator
@alusiatko no asi uz mame daco odrodene zato az o mesiac na kontrolu ja az v 12 tt pojdem to je koncom aprila u nas dufam ze dcerka bude po dvoch chalanoch
@evakrupova nemusis sa ospraveldnovat, nijako za to nemozes co sa stalo. Chapem ako to myslis s psychikou, ale ver mi, ze keby slo vzdy len o zelanie tehulky - napr. aby sa babatko udrzalo - tak by svet bol o nieco krajsi 😔
Ahojte , mám taký ehm chúlostivy problém , nieje mi zle na vracanie ale práve že mám hnačky , som v 5tt , chcem len vedieť či je to normálne ?

@ajulcca mrzi ma to, ale ak budes taky pripad ako ja tak nam budes s tehulkovanim rychlo v patach, drzim palce! ale pre istotu urcite chod k dr. aby pozrel ci je vsetko ok a ci ti hcg kleslo na 0