Novembrovčiatka 2015
Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?
@baska29 Ja si necham zistit, co to bude. Pacilo sa mi, ked sme pri obidvoch vedeli, co su a oslovovali sme ich este v brusku ich menami.
Ked si spomeniem, ze pri prvom som mala nakupene a nachystane vsetko snad uz v piatom mesiaci 🙂 Tentoraz to necham az na jesen a ako hovori @baska29, vsetko s mierou 🙂
@baska29 @trikrat_mama ja mám veci ešte po prvom synovi, čo-to som predala ale tak ešte čo mi treba mám doma...takže kupovať budem max niečo pekné nové k dr. ked pôjdeme alebo do mesta..na doma máme asi všetko...našťastie máme prvého októbrového takže všetko vieme využiť.... ale ak kupovať tak len okolo jeseni a pohlavie chceme vedieť aj ked už teraz hypnotizujeme to malé na Vikinku 😀
ahojte, pripájam sa. k dokimu pôjdem budúci týždeň stredu alebo piatok, tera som 4tt+2 asi... 🙂
Ahojte.
Aj ja som za súkromku...počkajme na srdiečka a môžme zakladať 🙂 Kto sa na to podujme?
@karkulka2014 Ja sa na to podujmem 🙂
Nechame to verejne do konca buduceho tyzdna a potom bude sukromna skupina. Co vy na to?
@trikrat_mama Ahoj, sukromka je určite super nápad, a teba to zrejme automaticky hodilo do fotoblogov podľa termínu, tam sú všetci čo to majú v profile, prispevky tam fungujú trochu iným štýlom ako tu, hlavne formou komentov.
@ninan2 Ja tomu rozumiem. Ja som sa sukromnu skupinu z tejto debaty.
@trikrat_mama hej jasne, ved aj mne sa určite lepšie píše v sukromke 🙂
Katkas114 Ja som uz bola na dvoch. 3 dni po menstruacii (chapes ja stresak) bol len naznak a teraz som bola a podla velkosti GS som 4tt+6 ale gestacny vacok narastol.
mkado bolo uz aj nieco vidno?
@tinulikk Ja som sa najviac bala mimomaternicoveho a preto som sa tak rychlo poplasila. Na sone bolo vidno len GS a ja som bola potom tyzden v strese co sa deje. Ked som bola vcera 4tt+6 tak ma upokojila ze rastieme akurat ze velmi este nema byt co vidno okrem GS. Pri tebe to moze byt inak. Ja som pocitala ze budem uz aspon v 5tt+5 ale mala som posunutu ovulku.
@petuska123 krasne povedane -"už máme dačo odrodené" 🙂
Ahojtee, tak som sa dneska dovolala k dr. Objednana som na 25. 3. V stredu, juuuj este tyzden sa tesim a zaroven aj bojim...hadam bude vsetko v poriadku...
Iank priznaky mi zmizli...ako prsia este trosilinku bolia, no podbrusko uz vobec, este som sice unavena stale ale bolesti ziadne...este by som si na vikend chcela jeden test kupit, preistotu, to by mali byt uz riadne palice 🙂 a potom uz budem mat dusicku trocku na pokoji...zajtra zacinam aj 6tt a na utz by som mala bytuz7tt no ovulka dosla neskor, tak predpokladam ze tych 6+3 tt bude...v takom termine uz bilo srdiecko???
tak ja sa lucim svami zacala som krvacat odislo to samo zajtra sa idem znova ukazat k DR ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ci bude treba cistit alebo nie ☹
Aj vy mate take nafuknute brucho?ja uz pomaly nic nezapnem...
@minaz jaj, no teda... To ja som zas bola v novembri v 10tt na kyretazi lebo prestalo zrazu bit srdiečko... Našťastie sa nám dosť rýchlo zas podarilo 🙂 A mala si akútny zákrok ci prišlo sa na to skôr? Aj museli dať preč vajcovod? Ktorý tt? Ja som ešte nebola u Dr tak môžem len dúfať ze to náhodou nebude mimomat.
Tehulky drzim Vam vsetkym palceky🙂

Ahojte baby,tak ja som dnes zacla 8tt a vcera som sa nepostavila z postele taku migrenu som mala.
@rosannar aj ja suhlasim potom za sukromku 👍
@trikrat_mama ja som tiez v tej skupine a rada ju citam ale tu mi to pride viac take nase 😊
Vitam nove baby a tie co nas museli opustit ma velmi mrzi a budem drzat palceky aby ste sa co najskor zase tesili 😘😘
Co sa tyka veciciek ja nemam nic nakolko moja mala ma uz 8 tak som vsetko rozdala,postupne ale ved nato je este casu kym zacnem nakupovat,len s mierou 😄 teraz mam uz viac rozumu,pri malej som nakupila aj to co som nemusela a potom nevyuzila.Pohlavie si chcete dat zistit?ja sa chcem tento krat nechat prekvapit.Ale mam taky pocit ze to bude druha baba 😊