Novembrovčiatka 2015
Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?
@jalimag ahoj, moj manzel je z ghany 🙂
@timinka1984 a kde byvate, na Slovensku ci v zahranici? My v Rakusku. Cakame tretie neplanovane, dcerka mala len rok, ked sa podarilo. Teraz som v 10. tyzdni.
@jalimag my v UK,takisto tretie,no plánované 🙂 dcera ma 8 rokov a syn mal 3 🙂 já zatial v 6.tt 🙂
baby tak ja som bola dnes u dr, podla kalkulacky na nete by som mala byt 4 tt+ 6, dr videla zatial len vacok - velkostou na 5tt +1. A vraj sa tam crta nieco dalsie - ze ci mame v rodine dvojcataa :DDD nemame nik, ani manzel ani ja, takze to asi nebudu, len snad to nebude nieco zle :( dalsiu kontrolu mam az 13.aprila...neviem ako to dovtedy vydrziiim....🙂
@timinka1984 mas tu aj fotky deti?
@janedoe 🙂 jeej, super, tak sa budeme podporovat :D a mozno budeme obe dvojickovat :DD chcela by si dvojicky? 🙂
mne inak nemerala vobec Hcg, len spravila ultrazvuk...inak povedala ze na vsetko je este prilis skoro...teraz lutujem ze som tam aj bola, mohla som si to posunut o tyzden, to by uz videla viac (mala som povedne ist na cyto, a horm.profil tak som vyuzila termin)...
@tinulikk ja som bola na hcg kvoli hematologii. Mala som prist, ked budem tehu, tak som to chcela potvrdene. Mne zatial utz nerobil, to bude az toho 13.4. tak trosku trpnem, ci je vsetko OK, ale kedze mi nic neni az na obcasne bolesti vajecnikov a podbruska, tak snad bude vsetko tak, ako ma byt. A ci by som chcela dvojicky? No neviem..... bojim sa, ci sa budem vediet postarat o jedno babo, lebo je to nase prve a stale nechapem ako vedia mamicky robit vsetko to co robia, tak ked by boli dve... no uff.... 🙂 Ale ked sme rozmyslali nad umelym, tak som bola dvojickam naklonena. A nelutuj... aspon vies, ze je babo tam kde ma 🙂
Ahojte, tak aj ja sa pridam medzi vas, ale zatial velmi opatrne jednou nohou...dr. mi totizto povedal ze sa este namam tesit, nezdal sa mu tvar plodoveho vaku a hned mi dal aj duphaston a prikazal oddych...uz som raz mala ma tak sa modlim nech je vsetko v poriadku...v stvrtok idem na kontrolu a to cakanie je najhorsie...
ahojte, ja som bola pred 2 tyzdnami na hcg a vyšlo mi pozitivne, dnes som bola na ultrazvuku, ale zatial este nebije srdiečko....ale ked som pocitala, tak termín mam 13.11., dalšiu kontrolu mam o 2 tyzdne, to bude dlhé čakanie 🙂
@stankabevi tak vitaj 🙂 Ja som to mala presne tak isto ako ty. Ale našťastie mi už tie dva týždne zajtra ubehnú a očakávam, že potvrdí doktor už aj srdiečko 🙂 Tak nech ti to rýchlo ubieha a nech je všetko ok.
@anazuz137
@karkulka2014 gratulujem...ja musim este 2 tyzdne vydrzat do kontroly, ultrazvuku a vystavenia knizky 😒
karkulka2014 ďakujem veľmi pekne, tak držím place, dúfam, že bude všetko v poriadku a zajtra sa ozvi, že ako to dopadlo, my budeme mať ešte len prve, takže sa veľmi tešíme 🙂
ahojteee..no ja som cez víkend mierne viacej spracovala...som fugovala zámkovú dlažbu 😀 no som sa snažila aj krotiť, našťastie bolesti neboli žiadne, okrem svalovice...v stredu idem k dr. zajtra som v BA na školení, hadam prežijem den...
vítam aj nové tehulky medzi nami 😉 🙂 v stredu sa ozvem aj s fotkou ak sa podarí 😀
ahojte baby,ja sa chystam piatok k doktorovi. podla mojich vypoctov by som mala byt 5tt+5,uz som strasne nedockava.dufam ze tam bude nieco vidiet.potom dam vediet ;) drzte sa 😀
@stankabevi ahoj, my by sme mohli byt tak narovnako 🙂, aj mne vychadza termin na 13.11. zatial. Ja idem vo stvrtok na kontrolu, bola som v tom, ze by uz mohlo bit srdiecko. Uvidime. Dufam ze bude vsetko v poriadku.
Ahojte, bola som dnes u doktora, všetko je v poriadku, babo ma 8,8 mm čo je vraj 6+6 a bije už aj srdiečko 🙂 Ďalšiu kontrolu mam už o 2 týždne pretože som kvôli MA v novembri momentálne na rizikovom... Lieky ale nemusím brať žiadne keďže nemám žiadne problémy, len Femibion 800.
Baby, mna dnes tak tlacia nohavice, no neviem v tej praci vydrzat. Brucho mam akesi nafuknute. Mate aj vy take nieco?
@ninan2 Super gratulujem.
@meaningful podobne 🙂 ja uz som si musela kupit aj gate s gumickou..som furt chodila v praci s rozopnutym gombikom ako ma tlacili 🙂
@stankabevi dakujem 🙂 dam potom vediet. Aj nase to je prve a dlho dlho ocakavane..takze verim, ze vsetko bude v poriadku.
Dievcata prosim Vas, ake mate zamestnania? Dakujem 😉
@linda4444 moja to naozaj neviem kedy zaberie,mne priprvej dcerke trvalo spinenie az do nejakeho 4 mesiaca kym to samo neodznelo,ale tam bol aj dovod preco som spinila.Ale ak si nervozna a nespokojna kvoli tomu,kludne chod k tvojmu dr. na kontrolumu zavolaj,ze sa ti to spinenie zhorsilo,alebo skoc na pohotovost.
Dievcence tak aj ja hlasim ,ze uz mame srdiecko,len skoda ze som sa to dozvedela na pohotovosti,lebo som zacala krvacat ,tak sme s mm leteli.Lekar ani nejako neriesil ani nenavrhoval hospitalizaciu,podla jeho slov by aj tak tak s tym nevedeli nic robit,a ja som popravde doma kludnejsia 😉
@mkado ja mam sedaveeee. administrativna krysa :D
@alusiatko gratulujem k srdiecku.
ahojte tak ja som dnes bola na neplanovanu kontrolu koly spineniu. Dnes som podla pms 6+5 tt a akcia tam nebola. Doktorka to vidi tak ze to pojde do stratena. Plod tam videla aj mi ukazala monitor, boli tam take akoby 3 plosky vnutri vaku. Neviem ani rozmery ale podla nej by to uz malo byt vacsie o tomto case. Dalsia kontrola v piatok, ak nebude akcia je to cele zle. Ak bude akcia nasadi mi duphaston na podporu. Mam sa ale pripravit na krvacanie a vypadnutie celeho von. Takze som zmierena so situaciou a pravdepodobne sa s vami rozlucim 😔
Ahojte, sukromka sa nekona?

@ela2015 dakujem. Podla pm 8.11., v stredu idem na poradnu, tak som zvedava, co bude nove. Ty?