icon

Novembrovčiatka 2015

linda4444
19. feb 2015

Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?

linda4444
autor
25. mar 2015

@dezire1000 držím palce.. ja som bola na tom rovnako... tiež som bola včera u lekára...

susul
25. mar 2015

Ja sa tiez tesim az pominu ranne/celodenne nevolnosti. Tazko sa s nimi funguje.

janchi212
25. mar 2015

@alenkapalenka neboj viem ako sa cítiš, lebo ja som vlani prišla o bábo v apríly a potom v septembri zas. Našťastie prišli na to, že asi prečo. No ani pri jednom mi nebývalo tak zle a som nevracala ako teraz, takže je to asi dobré znamenie. Brucho ma bolí tak inak, aj keď pri prvom ma pobolievalo trošku tak som si myslela, že to je to naťahovanie maternice, ale teraz ma tak inak pobolieva. Ale môže to byť možno aj tým, že si do brucha pichám injekcie. Fakt neviem, snažím sa čo najviac oddychovať. Pred týždňom sme mali už aj srdiečko, no na ďalšiu kontrolu idem až o dva týždne. Zvládneme to obe neboj a naše detičky tiež 😲

saxxxana
25. mar 2015

@baska29 to je pravda to sa vravi ze pri dievcatku je zene stale zle. U mna to uplne sedelo. Teraz mi je dako moc dobre ako by som ani tehu nebola...aj ked zaciatky boli dost krute :D

janchi212
25. mar 2015

@saxxxana neviem či to sedí. Lebo mám kamošku, čo vracala skoro nonstop celé tehotenstvo a teraz má chalana 😉

timinka1984
25. mar 2015

@baska29 ahoj,joj,tak to ti teda už došlo to pravé tehotenske nevolno :( ani mne nic nebolo,a tiež přesně teraz,zaludok ako na vodě,nezvraciam,no či som plná,či hladna,hrca v krku :/ ale tak stojí to za to 🙂 my zajtra letíme,tak bud,tyzden Idem na scan na sk,už sa těším 🙂 držte sa...mně vnutorny pocit ešte nenasepkal :D

karkulka2014
25. mar 2015

@lauri no mne nechal plnú dávku bez toho aby mi zobrali krv...že to nemá zmysel teraz vysadiť. A ďalší ultrazvuk až o 3 týždne.

dezire1000
25. mar 2015

@alusiatko babo je v poriadku mam len krvnu zrazeninu

karkulka2014
25. mar 2015

@stankabevi Ďakujem 🙂

Držím palce všetkým aby sme to dotiahli do úspešného konca 🙂
U mňa sa to tak strieda...ak mi je ráno zle, tak večer som v pohode a naopak. Dnes som zvládla aj raňajky a vôbec nič mi nebolo...tak sa teším na večer 🙂 Prsia ma stále bolia..a aj podbrušku - a som nafúknutá ako by som bola už v 5. mesiaci.

janedoe
25. mar 2015

Normalne ako tak citam kolko z nas uz prislo o babo a kolko nie len raz, tak ma mraz obchadza. Neviem, ci len v tejto skupine sme sa take stretli, alebo je to naozaj az take caste. Ja vsak verim, ze sa to uz nezopakuje. Aj ked akurat som teraz v tyzdni, kedy sa minule drobec prestal vyvijat, tak mam trosku stach, ale urcite to teraz bude v pohode. Sme zdravi (hemato aj imuno OK), leda ak by bola zla genetika, co si nepripustam. Takze baby vsetkym Vam/nam drzim palce, nech to tentokrat dobojujeme do uspesneho konca. Lebo myslim, ze si to zasluzime a vianoce prezijeme v pocte +1 (niektore 2) 🙂

alenkapalenka
25. mar 2015

@janchi212 no musime...som velmi zvedava,lebo teda fakt mi nieje zle...ale ked tak rozmyslam,ani pri prvej mi nebolo velmi zle...joj neviem,proste panikarim zbytocne (dufam) v noci som bola asi tak 8x cikat,tak to beriem za dobre znamenie 🙂 ja idem po dvoch tyzdnoch teraz v piatok,tak uvidime....musis si tiedit krv?...a mimo tych dvoch potratov uz mas deticky?

trikrat_mama
25. mar 2015

Ahojte. Mna skolila choroba. Chystam sa k lekarovi pre antibiotika. Inak by som mozno na to kaslala, ale teraz to nechcem zanedbat. Vzala som si volno, aby som sa vyliecila. Dufam, ze babatko to nijako nezasiahne. Boli ste niektora chora s anginou v prvom trimestri?

alenkapalenka
25. mar 2015

@janedoe je to take caste bohuzial....to clovek vidi,az ked si kazdeco zacne citat,lebo asi len tak v okolisa to nerozprava...ja som sa tiez o mnojhych dozvedela,az ked sa nam stalo ☹ je to smutne veru.

bona12
25. mar 2015

@trikrat_mama Ja som bola chorá na konci 1.trimestra 3 týždne a musela som brat až dvoje antibiotiká lebo prvé nezabrali a maly je v poriadku 🙂 lekár by nedal antibiotiká ked by sa malo niečo stať bábätku a Zinat či ako sa volajú sú tuším jedine ktoré sa môžu v tehotenstve a pri kojení...

tinulikk
25. mar 2015

@dapo no ved aj mne to moja "naznacila" :D ked som tam bola, ale co uz, bola som hrozne zvedavaa a chcela som tam ist aj tak....niektore sestricky akoby ani nemali srdce, kasli na nu...mozno len zavidi 🙂)
inak baby mna vecer, resp. v noci dost silno bolelo podbrusko,som sa na to budila aj, ale potom to preslo a rano uz v pohode, mavate to aj Vy ze mate aj silnejsie bolesti?
a este mam otazocku - pouzivali ste niektora na zistenie ovulky fertilityfriend?a prehodili ste si to tam uz do nejakeho tehotenskeho modu?

marshmallow
25. mar 2015

@tinulikk Mna kazdy den boli nechapem ze co to asi pracuje maternica no len mne je stale zima az zimnice mam

tinulikk
25. mar 2015

@marshmallow mna tiez boli kazdy den, ale len tak jemne, len vcera to bolo dost silne :( a zima mi je tiez furt, dnes obzvlast, sedim v praci zabalena vo velkom sale :DD a najradsej by som sa zabalila do nejakej deky

janedoe
25. mar 2015

@alenkapalenka hej hej viem.... len ma to teraz desi, lebo som v tom "krizovom tyzdni" a do sona daleko... a ako si tak spominam co som bola v skupine aprilovky, tak ich tam alebo tolko nebolo, alebo to len nespomenuli. A tusim len par z nas to nedotiahlo do konca.

susul
25. mar 2015

@trikrat_mama ja som v prvych tyzdnoch mala bronchitidu,brala som atb. Daju Ti zrejme zinat,ten by mal byt bezpecny. Aspon take info mam ja z predchadzajucich tehotenstie,tam mi kazde zacalo chorobou a atb.

dezire1000
25. mar 2015

Dievcata mam abortus iminens nejaky hematom beriem lieky.da sa babatko vynosit aj pri takej diagnoze?kedy to vlastne prestane byt kriticke?

alenkapalenka
25. mar 2015

@janedoe ja som bola v majovkach a tam strasne vela odislo...vratane mna...a ked pozeram v snazilkach,tam mam pocit,ze sa vrati kazda druha....ale trrba byt optimista a mysliet nato,ze to vyjde...aj ja som teraz v tom pre mna krizovom tt

janedoe
25. mar 2015

@alenkapalenka tak myslime pozitivne a drzme si palce 🙂

mkado
25. mar 2015

Ahojte dievcata, tak u nas dnes kontrola dopadla na 1. A verim, ze kazda dalsia bude takato.Srdiecko nam nadherne bije a od soboty sme vyrastli o 4mm. Meriame teraz 8mm. Vsetkym Vam, ktore ste este nevideli srdiecko Vasho dietatka prajem, aby ste ho uzreli co najskor. Je to ten najkrajsi pocit. Opatrujte sa a krasny dnicek Vam zelam 😉

lululka555
25. mar 2015

@mkado to je krasne,gratulujem 😵

trikrat_mama
25. mar 2015

@mkado Krasne spravy! Gratulujem 🙂

zuzicek88
25. mar 2015

@mkado Gratulujem s celeho srdiecka,my ideme v piatok na prvy ultrazvuk,verim,ze aj nam bude krasne bit srdiecko

trikrat_mama
25. mar 2015

@dezire1000 Ahoj, pri druhom som mala presne to iste. Babatko som donosila, hematom sa postupne vstrebal, lieky som brala velmi dlho, mala som klud na lozku. Drzim palce, aby sa to podarilo aj tebe. Kriticke obdobie v tehotenstve nekonci nikdy, len uspesnym porodom.

rosannar
25. mar 2015

Ahojteee. Bola som u dr. Potvrdila nam tehotenstvo, samozrejme ako pri prvom tehu aj teraz mam fotku 🙂 srdiecko vraj este nie je, no nevadi, som stastna, uz aj trosku kludnejsia 🙂 pridam aj foto 🙂

trikrat_mama
25. mar 2015

@rosannar Krasne. A ake ste mali miery?

rosannar
25. mar 2015

@trikrat_mama no vyratala 0.43 cm a 6w1d co by aj sedelo 🙂