icon

Novembrovčiatka 2015

linda4444
19. feb 2015

Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?

trikrat_mama
25. mar 2015

@rosannar Pytam sa preto, lebo mna caka kontrola na buduci utorok a to budem 6+5, tak som zvedava. Pamatam si, ze pri druhom tehu som mala v 6+1 srdiecko a pocuvali sme ho Dopplerom. Tak dufam, ze to aj tentokrat bude.

dancuuul
25. mar 2015

Ahojte, dlhsie som tu nebola, prinasam pozitivnu energiu vsetkym naam.. vcera som bola na prvej poradni, som uz 8tt+1, srdiecko som videlaaa a termin 3.11. Uz aj knizocku maame, no musim ist na endokrinologiu, prave mi volala sestricka, ze mam trosicku zvysene hodnoty na stitku.. Trochu sa obavam, co to moze byt..

tinulikk
25. mar 2015

@rosannar @dancuuul baby super, tak mame prve dve fotky drobcov 🙂
verim ze dalsie budu len pribuuudat 🙂

dezire1000
25. mar 2015

Zienky mam strasnu chut na kavu s mliekom.mozem si ju dat s mojou diagnozou? 🙂 odvcera ani kvapka krvy

zuzicek88
25. mar 2015

@dezire1000 v tehotenstve sa kava nema pit,je to na tebe,aj ja mam hroznu chut na kavu s mliekom,ale kaslem nato,mimi je najdolezitejsie

zuzicek88
25. mar 2015

@dancuuul jeeej blahozelam,my ideme na prve v piatok,dufam,ze bude bit srdiecko

bona12
25. mar 2015

@zuzicek88
@dezire1000 pokial ja viem tak od viacerych lekárov mam potvrdené ze káva vôbec nevadí ani čierny a zelený čaj pokial sa pije s mierou, čiže 1-2 šálky denne, samozrejme ze slabšie 🙂) takze kľudne si uspokojte svoje chute bez výčitiek ;)

dezire1000
25. mar 2015

@zuzicek88 ked som bola u doktora v 5tt tak mi vravel ze mozem skludom ze sa nic nestane ale tak neviem teraz ked mam abort ci mozem.az slinky mi tecu 😀 😀

janchi212
25. mar 2015

@alenkapalenka veru cikať chodím aj ja neustále v noci. Detičky ešte nemáme, Toto bude naše prvé vytúžené. Našťastie sme nikdy nemali problém s otehotnením, to sa nám vždy najneskôr do 3 mesiacov podarilo. Mám nejakú mutáciu chromozónov tak preto. Vraj je to celkom bežné. A vy máte nejaké deti už?

dezire1000
25. mar 2015

5tt este je tu malinke ale vcera uz bolo ovela väcsie 🙂 teraz som 7tt

klauduska
25. mar 2015

jujha...srdecna gratulku vsetkym,ktorym srdiecko bije aj ktore maju fotecky... 😉

trikrat_mama
25. mar 2015

@dezire1000 ja si prave pochutnavam na kave 🙂 Netreba vsetko brat tak vazne.

sajmonkaf
25. mar 2015

Jeeeej,krasne prve fotecky ste popridavali,ja idem k dr. v piatok,mala by som byt tak 6tt.som stale strasne unavena a je mi neskutocne zima.vobec mi nie je zle,sem tam ma trosku napne,stiahne mi hrdlo,ale rychlo to prejde.a mam strasnu chut do jedla.

katkas114
25. mar 2015

Ahojte baby mám za sebou prvý ultrazvuk a som podľa ms 6+0 a podľa ultrazvuku 5+0 je to v poriadku ?

zuzicek88
25. mar 2015

@sajmonkaf ahoj ja som na tom tak isto,zle mi nebyva,ale byvam unavena a stale som hladna,hlavne doobeda,co ja som nikdy doobeda nejedavala a aj my ideme v piatok na prvy ultrazvuk

dezire1000
25. mar 2015

@trikrat_mama uz aj ja nejak som sa vykotulala z postele a urobila si kavicku 😀 ale pijem poleziacky kedze kludovy rezim nepusti

zuzicek88
25. mar 2015

@dezire1000 ved to uz je na tebe,mne v centre povedali,ze ziadna kava aj som niekde citala,ze sa nema pit v tehotenstve,ved skus bezkofejnovu,ta sa asi moze v piatok sa na vsetko popytam,ale ani moja svagrina nepila v tehu kavu

simsim321
25. mar 2015

Káva a tehotenstvo....vecná téma.....no mne vždy stačila jedna káva ráno...a teraz som ju nahradila carom s mliekom a steviou.😊

tinulikk
25. mar 2015

@katkas114 mohla si mat neskorsie ovulaciu, tak preto to moze byt posunute...

lavinis
25. mar 2015

ja vam tu len tak skočím, jedno kafe v tehotenstve je okay 🙂 dá sa to vygoogliť a aj som sa radila s kamarátmi lekármi.

Držte sa, príjemne tehulkovanie 🙂

baska29
25. mar 2015

@timinka1984 jeej tak si uzite SK mna to caka az 7.aprila ale uz sa neviem dockat,volala som lekarovi lebo ma fakt caka take lietacie obdobie a povedal ze ked sa citim ok tak nevidi problem a po 1.trimestri uz vobec nie,talze sa tesim ze zvladneme vsetko co mame naplanovane.
Baby riesite tu kavu ale ja sa priznam tiez ze jednu si denne doprajem,pijem aj colu lebo mam nanu chut a citim sa ok,ked neratam moju pazravost a momenalnu nevolnost.Som zvedava kolko priberiem lebo ked budem jest ako doteraz tak asi vela 😄

katkas114
25. mar 2015

@tinulikk tak super aspoň že to neni snáď nič zlé 😊

fritschii
25. mar 2015

Baby blahozelam k fotockam tajne zavidim ja som bola uz 2x u dokiny a stale tam nic nevidi uz som z toho nervozna 12.2. Bola posledna MS :( ja vas ani nestiham citat tplko tu toho pisete😉 kafco pijem podla nalady v nedelu som si dala pohar sampana na grilovacke 😀

saxxxana
25. mar 2015

@dezire1000
@zuzicek88 baby co vsetko sa v tehotenstve nema.... jasne ze si mozes dat ale daj si len 1 lyzicku, bude to slabucke a tebe to neublizi. Ani antibiotika sa nesmu a baby aj v 1 trimestry uzivaju, urcite radsej slabucka kava to mi ver. ja som pri prvom pila 2 kavy denne a vsetko ok 🙂

saxxxana
25. mar 2015

@baska29 takze lietat sa smie od 1 trimestra do kedy? Do 7mesiaca? ci skor?

saxxxana
25. mar 2015

baby aj vy mate brusko ako balon? Na mne je to uz riadne vidno...Uz neviem ci si obliect aby som to zamaskovala 🙂

alenkapalenka
25. mar 2015

@janchi212 mame 1r8m dceru, ta sa podarila na stvrty pokus, potom dalsie tehu hned a teraz nam vyslo na druhykrat, takze tiez toto bez problemu...uz len donosit..

Inak baby, kupujete si alebo mate angelsounds? Zacinam uvazovat

alenkapalenka
25. mar 2015

@saxxxana rano este vpohode,ale vecer uz vytrca 🙂

sajmonkaf
25. mar 2015

@zuzicek88 dufam ze uz bude srdiecko🙂

baska29
25. mar 2015

@saxxxana tak vraj by sa nemalo v 1.trimestri ak to lekar neodporuci,lenze ja som nevedela ze som tehu a letela som v 5tt,teraz po dohode s lekarom ak mi nic nie je a citim sa fajn nema nic proti,citala som vela veci ze ako tlak skodi ale ine veci skodia viac podla mna.Ja lietam minimalne raz za mesiac,niekedy aj viac ale maximalne 2hodinove lety a nemienim to zatial nejak menit a hlavne nie teraz po 1.trimestri vtedy je to uz ok.Lietat sa moze bez problemov do 28tyzdna a potom s papierom od lekara.Ja som teraz v 8+2tt a letela som uz 4krat a v aprili budem 2krat a hned posebe.Ja si nepripustam tie horsie veci a riadim sa podla toho ako sa citim.Keby mam nejake vytoky alebo krvacanie tak to urcite riesim a neriskujem ale je mi fajn.