Novembrovčiatka 2015
Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?
baby mne asi zacali nevolnosti....boli ma zaludok ale nevraciam....uz som myslela ze ma to obyslo ale asi nie:(
Ahojte mam termin 25.11.2015 a neviem ci mam rodit v Topolcanoch alebo v Trencine 🙂..je niekto na to rovnako? 🙂
Kocky, ktore chcete do sukromky, napiste mi, prosim, IP. Tazko sa mi uz orientuje v dvoch temach 🙂
@trikrat_mama ja. Dik
@trikrat_mama mohla by si ma tam dat prosim
@lenula57 ahoj, ja som v Topolcanoch rodila dcerku a nemam dobru skusenost, teraz rozmyslam nad Partizanskim alebo nad Banovcami. Uvidim. Ja mam termin 2.11.
ahojte Baby pridavam sa k Vam, ja som dneska 7 tyzden u doktora som bola pred tyzdnom a pol meskal mi 4 dni co je v celku normalne u mna...minuly rok v takomto istom case som otehotnela ale v maji som musela ist na potrat, babatko bolo chore, najhorsie obdobie...tak verim ze teraz to dopadne dobre 🙂) a termin mam 20.11 vsetkym drzkaaam palce 🙂
@jarabica123 lebo ja som syna rodila v Trenčine a tam je uzasne 🙂..mi dost pomohly 🙂
@dezire1000 Blahozelam my sme boli minuly tyzden 6+5 a este srdiecko nebolo,tak sa uz stresujem,teraz idem vo stvrtok to bude tak isto 7+4 tak dufajme,ze tam uz bude
@zuzicek88 neboj sa urcite bude 🙂 ja som videla srdiecko aj min.utorok lebo som mala hematom cize krasne som to videla na sone 🙂
@dezire1000 ach dufajme,ze tam bude,budem taka stastna 😵
@zuzicek88 urcite bude.neboj nic 😉
Ahojte tehulky,tak pridavam sa k vam aj ja...v piatok sme boli na prve sono sme 7TT a mame 0,9cm a akcia srdiecka bola uz viditelna.
@trikrat_mama pls das ma do sukromky.dakujem
Ahojte, tak sa pridávam do klubu 🙂 dnes som bola u Dr. a som 8+3tt a malinke ma 2 cm 🙂 ukázala som foto tatinkovi a ten sa od dojatia rozplakal 🙂
Dievcence matebuz tehotenske knizky? 🙂..
@lenula57 ja este ne
@dezire1000 ani ja nie len som bola stasna a zabudla som teda prepocula som kedy tam mam ist ci pred alebo po velkej noci.. 😀
Ja som u dnes dostala..a temin mam 6.11.
Ja som dnes zacla 9tt a este som nebola vobec u gynekologa len som volala.Tu v UK vysetria az od toho 10tt ale teraz ked pojdem na sviatky domov pojdem uz aj k mojmu len netusim ci mi on da knizku ked som v UK lenze popravde este neviem kde budem rodit.Musim sa ho na to vsetko opytat.Tiez sa uz neviem dockat kedy uz konecne nieco uvidim 😊

@31lejla ja 20.11.