Novembrovčiatka 2015
Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?
Baby pojdete na prenatalny skrining?ja sa idem po sviatkoch objednat.
@sosovica 7tt+6 nieje ukončený 8 týzden ?
@lululka555 ja som sa fotila v sobotu a dneska som začala 8tt aspon konik mi to hlasi tak podla toho sa riadim 🙂
@janedoe uvidime kto s nas pojde skor ;)
@sajmonkaf nielen tvoje ale moje tiež ;)
Čawce 😀 tak asi aj ja sem patrim. Neviem ešte presne lebo ku doktorovi až v 12tt na prvy utz takže tam sa dozviem kam patrím 😀
@lenula57 😀 myslim si ze az po Velkej noci lebo aj ja idem az po konkretne 8 april
@dezire1000 jaj uz aby bolo 🙂...
@jana0706 to si jabeste mesiac pockam 🙂
@sajmonkaf jaj a robia nieco take aj v TN ja uz som tobpozabudala s pred troch rokov 😀
ahojte, pridávam sa k vám, termín mám zatiaľ 3.novembra, som v 10tt...ale zatiaľ to veľmi neroztrubujeme, preto ani v profile to nemám...našla som túto skupinu až dnes, preto keď budete vytvárať nejakú súkromnú skupinu, tak so mnou určite rátajte 🙂
@trikrat_mama teraz čítam, že už asi aj je súkromka, tak môžem poprosiť o pridania, ďakujem
Ahojte aj ja by som sa rada pridala medzi vas do sukromky. Dakujem ;)
Ahojte dievčence.Ako kukam vyssie je tu niekto okram mna z Tn?
Ahojte baby, v novembri 2014 sa mi narodila dcerka a vyzera to tak ze tento rok si to znovu zopakujem 😅 . Tehu test mam pozitivny, u dr. som este nebola, dcerka ma len 5 mesiacov a ja som stale v soku 😀

@sajmonkaf ja som mala šunky po malej na ruchu ešte ale teraz sa mi ti spevnilo a bruško mam take.....🙂...zatial nepribrala zajtra musim ist akutne ku gynekologicke lebo ma trapi to stipanie a 7meho aprila na prve sono a poradnu tak uvidime