icon

Novembrovčiatka 2015

linda4444
19. feb 2015

Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?

sajmonkaf
31. mar 2015

@romana03 pri prvych dvoch tehu som nebola,bolo to davno.u nas to stoji 35€.

romana03
31. mar 2015

Klobuk dole pred mamickami co pisu,ze maju male babatka 5-6mes a druhe mimi na ceste. Ja mam 22mes synceka a aj tak mam obavy ako to budeme zvladat. Tehotenstvo prislo necakane ale druhe babo sme chceli takze to priroda zariadila po svojom 😉

romana03
31. mar 2015

@sajmonkaf neviem mne moj dr nic o plateni resp cene nehovoril automaticky ma to objednal. Tak uvidime...

anawi
31. mar 2015

@romana03 my sme chceli 3 deticky, tretie sme planovali ked bude mat malinka 2 roky, no osud to zariadil inak. Sama sa bojim ako to zvladnem.

stankabevi
31. mar 2015

@meaningful ja mam zle vysledky, mam az 7,7 zajtra musim ist k doktorke, lebo mi musi zvysit lieky :(

stankabevi
31. mar 2015

@trikrat_mama ešte stankabevi

stankabevi
31. mar 2015

@marshmallow ano ja by som rada košice šaca november 🙂

su_san
1. apr 2015

@romana03 ahoj, moj maly mal 2 roky v januári a tiez sa obávam, lebo neobsedi ani na chvíľku, ale si myslim, ze to zvládli Maminy aj s menšími čelovými rozdielmi, tak to bude ok a nebudú zase az tak veľké vekové rozdiely co oceníme neskor😉

meaningful
1. apr 2015

@stankabevi neboj zvysi ti davku a bude dobre, a mas ist aj na kontrol. odber?

sajmonkaf
1. apr 2015

@su_san
@anawi
@romana03 baby ja mam deti 12r a 6 r,a to tretie bude tiež taky istý rozdiel,ja asi rodim na "šesťročnice".moji chalani sa vkuse natahuju,jeden uz ide do puberty a mensí by sa len hral.asi menši vekový rozdiel je lepši. 😀 😀 😀

anawi
1. apr 2015

@sajmonkaf ja mam dceru 5 rocnu a stale ma "otravuje" aby som sa s nou hrala 😀 Utesujem sa tym ze ti dvaja mali drobci sa budu aspon spolu hrat ked budu vasci 😅

anawi
1. apr 2015

inac dnes som sa objednala k dr. na buduci tyzden piatok, tak konecne sa dozviem v ktorom som tt a ci uz bude srdiecko. Zasa ten isty kolotoc ako minuly rok 😀

sajmonkaf
1. apr 2015

@anawi moji sa pohraju,sice len na chvilu ale potom sa to stale zvrtne a mam pocit ze im robim len rozhodcu.ale uz ich pustim aj samych von na ihrisko a starsi na maleho uz da pozor,takze je to pomoc pre mna.

anawi
1. apr 2015

@sajmonkaf ano aj moja 5 rocna dcerka sa pekne postara o sestricku, ked si potrebujem odbehnut od nej tak ju postrazi. Takze mi pomoze aj ked pride dalsie babo. Este nevie chudinka co ju caka 😀 Vsetko ma vyhody aj nevyhody 😉

sajmonkaf
1. apr 2015

@anawi u dievcatiek je to asi ine,urcite sa bude tesit a pomahat s babatkom🙂

veronika437
1. apr 2015

Ahojte,pripájam sa,ja mám termín 20.novembra,bola som aj u dr. zatial na ultrazvuku ukazala len mala fazulka 😀 .Len tie nevolnosti...:(

meaningful
1. apr 2015

@veronika437 vitaj do klubu 🙂 je nas tu viacej s nevolnostami, tak sa tu budes dobre citit hihi.

veronika437
1. apr 2015

@meaningful uz cakam na 13 tyzden 😀 Aj so syncekom vtedy skoncili nevolnosti,keby som ani ich nemala...Pri malom ten cas ubehne rychlo,nakolko je neposedavy 😀

meaningful
1. apr 2015

@veronika437 juj ja tiez dufam ze pocase zmiznu a uz bude len dobre. Drzim nam vsetkym co sme tu palceky.

blienkal
1. apr 2015

žienky ahojte. Napadla mi taka vec, pretoze sa venujem aj tomu ze si vyrabam sama prirodnu kozmetiku a budem sebe robit čo najlepsiu masticku na strie a podobne pokozkove problemy, ktore nas zrejme cakaju. Neberte to ako reklamu, nechcem na vas zarobit. Len mi napadlo ze ked budem varit mast sebe tak mozem rovno aj inym mamickam. Osobne neverim a nekupujem drahe nezmysly z lekarni, eshopov na strie, jazvy a pod. kedze sama som nachylna na jazvy a nic mi nepomahalo tak som si musela poradit sama. Takze ak by nejaka buduca mamicka chcela nieco prirodne, naozaj ucinne tak mi napiste spravu, dohodneme sa, zarobit na vas nepotrebujem, ide skor o pomoc, samozrejme naklady zapocitat musim, ako nadobka, postovne, suroviny na vyrobu maste..ale urcite to nebude nejaka strasna suma. P.s. vyrabam aj mydielka ak by niekto chcel na akne, velmi pomahaju a vydrzia velmi dlho.

romana03
1. apr 2015

Ano ja si tiez myslim,ze mensi vekovy rozdiel je lepsi nakolko mam o 7r mladsiu segru a nikdy sme neboli na rovnakej vlnovej dlzke budeme asi az ked aj ona bude mat vlastnu rodinu a bude musiet zacat byt zodpovedna 😉 takze ja som chcela max 3r rozdiel no a teda dako sa to aj stastnou nahodou podarilo. No mam presne doma priblem s tym,ze maly je zivy az az spi 1h denne a hore od 6h do 21h fuska a drahy 12h v robote....takze vecer padam od unavy a este mi je aj vecne zle to mi predtym vobec nebolo. To som ani nevedela,ze som tehu iba co brusko rastlo 😉 ale toto druhe je uplne ine. Tak uvidime snad sa to v druhom trimestri zlepsi
@su_san
@anawi

v1adulka
2. apr 2015

@alusiatko @janadoe ja som z dubnice, ale rodit by som mala v trencine

nany28
2. apr 2015

Ahojte. Mne vychadza termin az na 2.12. Cakame nase druhe dietatko, prvy je chlapcek a teraz v aprily bude mat dva roky. S nim mi bolo zle az do konca 7mes kedy som prestala vracat. Takze verim ze toto ma teraz obide. Dali by ste ma do sukromky? Dakujem

muckova
2. apr 2015

Aj k nám pribudne v novembri malý škorpión / škorpionka🙂) Termín máme 10.11.

sajmonkaf
2. apr 2015

@muckova tak vitaj a drzim palceky a krasne tehulkovanie🙂

sosovica
2. apr 2015

@muckova Vitaj medzi nami....🙂

muckova
2. apr 2015

Ďakujem🙂

sosovica
2. apr 2015

@muckova hlavne nech naše babatka sa pekne vyvijaju a je všetko bez problemov 🙂

sosovica
2. apr 2015

Keď čítam tie príspevky o tom zamlknutom potrate tak mam normálne strach bolesti mam v podbrušku to je normálne teda aspoň mi to bolo tak povedané ale neviem mam strach proste....ideme na buduci tyžden na prve sono v utorok ježiš tak už nech to je a nech je všetko v poriadku.Rastieme však rýchlo je to namne riadne vidno asi aj tým že to moje druhé tehotenstvo.....posledné dva dni mi bolo trošku tažko na žaludok tak aj to je teda normálne.....joj baby moje stresujem ja viem....len chcem už byť na sone aby som vedela že je všetko v poriadku

sajmonkaf
2. apr 2015

@sosovica neboj,bud v klude,ved je to par dni do utorka.aj na mne je to vidno.je to moje tretie tehu a v oktobri min.rok som tiez mala ma,a potom sa to na prvy sup podarilo.mysli pozitivne,drzim palce🙂