icon

Novembrovčiatka 2015

linda4444
19. feb 2015

Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?

sajmonkaf
4. apr 2015

@janedoe
@lenula57
@marshmallow no a priatel chce chlapceka - Silvian,on vybera chlapcenske a ja dievcenske Sarlotka🙂

sajmonkaf
4. apr 2015

Inak vsetkym Vam tehulky prajem krasne sviatky,ja to neprehanam ani som neupratovala,a ziadne extra vyvaranie a vypekanie sa nekona.

janedoe
4. apr 2015

@sajmonkaf waw Silvian. Take meno som este nepocula. Ale pekne, ved ako by nie, lebo aj ja som Silvia, tak je to podobne 😀 A aj tebe krasne sviatky 🙂

lucusik7
4. apr 2015

Naša tekvička malá..8+3tt

ela2015
4. apr 2015

@decode Gratulujem

ela2015
4. apr 2015

@veronika437 Ahoj aj ja mám taký termín, gratulácia. 🙂

ela2015
4. apr 2015

@marshmallow aj ja mám kŕče neboj, ako pred mrchou 😠 . Ale doktorko povedal, že je to normálne, všetko sa rozťahuje a rastie.

ela2015
4. apr 2015

Baby moje, bola som na kontrole...a prúser, je to tam 2 krát.... čo ja budem robiť 😒

lenula57
4. apr 2015

@sajmonkaf to meno som moc ako tak neregistrovala ale zomrela mi 19rocna sesternica Simonka a odvtedy sa mi strasn paci aj ucta strasnebsom ju mala rada.. ☹

janedoe
4. apr 2015

@ela2015 dvojicky? waw ... gratulujem. Dako to zvladnes ☺ Sice budes mat viac starosti, ale aj radosti 🙂 Niekto tu na fore pisal, ze dvojicky sa rodia tym, co to v pohode zvladnu 😉 Inac aj mna tym dr. strasil, tak uvidime. Dufam, ze bude aspon jedno.

alusiatko
4. apr 2015

@lucusik7 krásna tekvicka
@ela2015 neboj drzim palce,zvladnes tak ako mnohé iné,mam jednu znamu,prvé dietatko ma dievcatko a je asi tak staré ako moja prvá dcerka.A druhé dietatko ma dvojicky opat 2 baby..Vynosila ich myslím do 38tt ,kazda z nich mala tusim 3kg,koji ich doteraz maju18m,akurát ze porod mala sc lebo jedno z dievcatiek sa ešte na sale otocilo nozkami dolu tak to lekari nechceli silit.Takze neboj das to aj ty,svagrova tiež čakala dvojky a zo začiatku si to tiež nevedela predstaviť a dnes uz ms doma 12r. pubertiakov.
A ako na tuto novinku reagoval partner?

eaka
4. apr 2015

Ahojte kocky, skusali ste pocuvat srdiecko babatka stetoskopom? Na webe som citala, ze by to uz malo byt pocut, neviem ani kde presne ten stetoskop prilozit...

linda4444
autor
5. apr 2015

@ela2015 vitaj v klube.. ja čakám tiež dvojičky.. som teraz v 11 týždni

sajmonkaf
5. apr 2015

@ela2015
@linda4444 baby drzim palce,fuha dvojky🙂nadhera🙂

ela2015
5. apr 2015

@alusiatko Ďakujem, no najprv bol v šoku, ale zlatý je, berie to ako dar, pretože sme pred časom pochovali v priebehu 3 mesiacov jeho aj môjho ocka.... tak to berie tak, že je to za nich. 🙂

ela2015
5. apr 2015

@linda4444 Ďakujem, ako to zvládaš, ja už teraz stresujem.

ela2015
5. apr 2015

@janedoe no ďakujem. Tak držím palce.

linda4444
autor
5. apr 2015

@ela2015 ja som uz stihla byt aj v nemocnici..mam kludovy rezim minimum chodim.. nakolko ak trochu viac chodim zacnem krvacat..

zinica
5. apr 2015

@ela2015 ahoj, ja sa k tebe pridavam 🙂...tiez cakam dvojicky a mam z toho velke obavy - teda nie z toho co bude po porode ale skor co bude do porodu. Zacinam iba 8.tyzden..drzte sa 🙂.

majula
5. apr 2015

Ahojte...môžem sa k Vám ešte pridať? Termín máme cca 17.11....momentálne sa trápim s neskutocnou únavou a nevoľnosťami...ale snáď to už čoskoro prejde...dokonca sme nemuseli zrušiť aj veľkonočný výlet do Paríža ☹ práve sme mali byť niekde v Disneylande...tak pôjdeme niekedy neskôr,už štyria 🙂 No ja sa budem snažiť si Vás prečítať, popísali ste toho dosť...ahojte....

lenka62
5. apr 2015

Ahojte všetky maminy aj tehuľky 🙂 🙂 chcela by som sa k Vám pridať..... zistila som, že som tehu asi pred 3 týždňami, bola som už aj u lekárky, som vo 8tt, zatiaľ všetko ok 🙂 okrem občasného špinenia, nasadila mi aj nejaké lieky na udržanie, ale nejak nestresujem, aj pri malej som chvíľu ležala, pre odlučovanie placenty 😒 . Mám už doma dve detičky ( 8,5 a 5). Ženy ja som sa tak tešila na život, konečne sú samostatný, nemusím im stále stáť za "riťou" 🙂 a zrazu bum a je to tam. Normálne som mala depku, či to zvládnem, či to chcem, či? či? a tak dookola, ale teraz sa strašne teším, nejak tie moje aktivity uhrám do menšej kôpky a bude 🙂 Aj Vám všetkým držím palčeky, nech zvládneme tie únavy, návaly tepla, zmeny nálad a ..... ako je to u mňa, hlavne hravo a zdravo a partneri - nech sa tešia a nech sú trpezlivý, však?

romana03
5. apr 2015

@lenka62 velmi pekne a mudro napisane....hlavne netreba stresovat a vsetko s mierou 😉
Vsetkym drzim palceky co chvila budeme riesit porod....cas strasne letiii

mrkvicka060
5. apr 2015

Ahojte zienky 🙂 som momentalne (asi) v 9. tyzdni. V 7.tt som chcela ist k lekarke, ale prave bola chora a sestricka mi len povedala, ze aj tak je to velmi skoro. Objednali ma az na 15. april ☹ netusim, ci je vobec vsetko v poriadku, iba HCG mam dobre, vysoke tak akurat na dany tyzden. Podla poslednej ms by som mala toho 15teho byt 10tt+1. Neviem sa dockat, kedy uvidim srdiecko nasho drobceka, dufam, ze bude vsetko ok 😒 Potrebovala by som ale od vas poradit. Dnes skoro cely den citim akoby taky tlak na konecnik. Mate s tym niektora skusenost prosim? Je to normalne? Inak mi nic nie je, len ma obcas pobolieva podbrusko, obcas mi je trochu blbo na zaludok.

alusiatko
5. apr 2015

@linda4444 drzim palce

linda4444
autor
6. apr 2015

@alusiatko dik 🙂

eaka
6. apr 2015

@romana03 ja uz presmejdila stranky porodnic aj rozne diskusne fora a uz som stihla mat aj panicky zachvat, ze kde ja budem rodit 😀

muckova
6. apr 2015

sosovica, Veru, hlavne, nech je všetko o.k. Ja mám znovu ako pri prvom tehotenstve celodenné nevoľnosti, zvracanie na dennom poriadku..plus bolesti v podbrušku..Ja idem na sono 15. aprila , tak snáď bude všetko v poriadku..

sosovica
6. apr 2015

@muckova ak to bolo mne myslene sprava tak urcite bude vsetko v poriadku nas caka prve sono zajtra neviemesa ddočkat 🙂.aj poradna prva knižku uz sice mame ale tak tesime sa že budem počuť srdiečko 🙂

ela2015
6. apr 2015

@zinica wau super, gratulujem. Ja som to ešte nepredýchala....ale hlavne nech je ok, aby sme sa my maminky cítili fajn a drobce aby boli zdravé. Dáko bolo dáko bude. 😀 😀

ela2015
6. apr 2015

@linda4444 hm to ma mrzí, tak len pekne le a ležkaj a nech Ťa domka všetci obskakujú. Držím palce. 🙂