Novembrovčiatka 2015
Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?
@lenula57 Nezostava ti jedina vec. Ked das babo prec, tak bude spokojny? Potom budete spolu? Ja by som nikdy neuprednostnila chlapa pred vlastnym dietatom. Take s prepacenim sproste stvorenie, ako mas doma, by som poslala kade lahsie a zariadila by som si svoj zivot. Ver mi, ze veci sa daju riesit aj inak ako potratom. Ty si podla fotky a aj podla nazorov (teraz to neber v zlom) este asi velmi mladucka a mladi ludia vedia riesit veci s horucou hlavou. Nie vzdy je to na osoh.
Nechces sa ist porozpravat do sukromnej novembrovej skupiny? Predsa len je to lepsie, ako riesit veci takto verejne.
Dievcata nemate niekedy pochybnosti ci ste este tehotne?Ci je babo v brusku ok?Neviem sa zbavit toho pocitu :/
@marshmallow nevymyslat a poctivo cakat na sono 🙂 tusim mas tiez buduci tyzden? ci? Ja mam rovnake pocity ako ty... aj ked mi je zle, aj ked mi neni zle, aj ked sa zle vyspim, aj ked ma boli bodbrusko stresujem, ked neboli stresujem tiez :D.... ale to je preto, lebo nevieme, co sa v nas deje.... uz nech je buduci tyzden a ja budem neskutocne stastna, alebo neskutocne zufala. Ale aspon budem vediet co a ako... a potom este jedno sono a budeme na 90% "za vodou" 😉
@marshmallow no ja mam tiez podobne pocity,ani mi nejako nie je nevolno,ani podbrusko nejako necitim.Mna tiez caka poradna na buduci tyzden,dufam ze bude vsetko ok,dokonca uz takmer nespinim,tak dufam ze znova nezacnem,snazim sa co najviac sestrit ale pri dvoch detoch sa to moc neda
@marshmallow no to mi hovor :D ja uz striham meter hehe... ale buduci tyzden klope na dvere 😉
@janedoe ved hej 🙂 nech uz je 16.4 🙂
@marshmallow to mam aj ja, aj ked priznaky mam stale okrem zvracania, este som nemala tento problem, ale okrem neho mam asi vsetko,no aj tak mam obavy, no prva poradna v pondelok, tak snad to vydrzim 🙂 a hlavne dufam, ze bude vsetko OK, snazim sa na zle veci nemysliet a hovorim si, ze keby aj bolo nieco zle, tak to tak asi malo byt...neboj nic, vsetko bude v poriadku
@simusska
@alusiatko
@trikrat_mama som lenze rodicia ma aj k tomu nutia ze si pokazit skrz takeho hajzla ako je on.. ☹
Môj názor je, že život si pokazíš skôr potratom ako pôrodom... 🙂
@marshmallow aj ja idem 16.4 😉
@marshmallow ja som to tak raz mala este v prvom tehu, uplne vsetky tehu priznaky vymizli, zrazu mi bolo dobre, brucho nebolelo, proste nic..... tak som napisala po vikende doktore a hned mi volala spat a o hodinu bola u nej, nastastie bolo vsetko v poriadku... akmate pochybnosti preco nezavolate? mne bolo z extremnych nevolnosti zrazu uplne fantasticky... ale potom sa to bohuzial vratilo o par dni 🙂🙂 drzim palce
@lennicka no u mna je to napr. tak, ze ked s hocicim zavolam, tak mi povie, ze je to OK a ze kym nekrvacam, tak je dobre, lebo ak by islo o MA, tak s tym nich neurobia a ze sa uvidi na kontrole.... a to mam napr. s tlakom take problemy, ze ledva zijem, hlavu mi ide roztrhnut, toci sa mi cely svet a srdce mi ide vyskocit z hrude :D Ale podla dr. je to OK, ze mam vydrzat do 4. mesiaca, vtedy to povoli. Takze som v robote uplne vymleta, lebo mi je zle a som nevyspata, hlavne ze ucim a mam sa tvarit inteligentne a 3 hodiny denne dochadzam :D No uvidime, co povie, ked mi zmeria tlak buduci tyzden :D
ahojte dievcence,zatial patrim medzi decembrovky ale podla ms vychadza Tp 28.11. 🙂 Tak uvidime co úovie doky o tyzden 🙂
@janedoe :(:( tak ked stale sa citis tak ako sa citis, tak je snad vsetko ok, aj ked teda nic moc :( ja som mala asi stastie na lekara. Ja som typ, ktory sa moc nestazuje, ale ked uz sa mi nieco nezda, tak ma berie vazne....ale tak teda s tym tlakom mas vysoky? Lebo nie som lekar, ale nezda sa mi to celkom ok... Moc drzim palce, nech je to uz coskoro lepsie
Ahojte baby, aj ja sa k vam pripajam, som podla poslednej MS vo 8 tyzdni 🙂 U dr. som uz bola , zatial iba vacok 🙂 Na akciu srdiecka si musim este pockat do 16.4.
@lennicka Raz vysoky a raz nizky. Nejako mi to od tehu lieta ako splasene. Keby nedochadzam, tak moc neriesim, ale do roboty dojdem uz ako zbity pes a vecer z autobusu uz len vypadnem 😀 Ja mam podla recenzii tiez dobreho lekara, este som u neho nebola, len som mu volala ked som skoro v robote odpadla, tak uz som sa popytala na vsetko, co ma trapilo.
@lenula57 snad nepojdes na potrat!

@lauri ved toto ja som ho chcela uz poslat do riti len som zostala tehotna ☹..ale povie mi ze chodim za byvali do Lieskoveho a pritom nechodim ale co mam robit uz ☹..jedina vec mi zostava ☹