Novembrovčiatka 2015
Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?
@dezire1000 uz si bola na tej kontrole? vsetko v poriadku?
@dezire1000 jej kraaaasne. supis.
@meaningful ano dnes som bola.to je foto z dnesneho sona 🙂
Ahojte pridam sa k vam, termin 18 november
Kočky aj vy ste mavali alebo mavate take pichanie na lavej strane bruska?lebo ja to sem tam citim dnes obzvlast chodim ako na ihlach pre istotu.Doktora som sa pytala vraj je to normalne ale zasa chytam paranoju tak asi v pondelok pojdem pre istotu k doktorovy
baby, nie je zalozena sukromna skupina ? ak ano, este raz prosim o pridanie do nej, dakujem
@dezire1000 ja mam na pravej 🙂 Vraj je to normalne, ale tiez som niekedy na ihlach. Mna dost bolelo v cca 8 tt... potom to preslo a teraz zase, ale aj s takymi nechutnymi bolestami krizov.
@janedoe ako dnes rano uz nic nepicha netlaci ale ako tradicne stresujem a idem asi dnes do doktora lebo do pondelka by som asi scvokla.
@dezire1000 radsej chod, nech si pokojnejsia. Ja vydrzim do pondelka a potom mu zavolam, ze co. Ale podla mna...u mna su to hormony, lebo tieto iste stavy som mavala i pred menstruaciou...som vtedy pomaly ani chodit nevedela.
@janedoe ja bolesti vobec nemam ale na ukludnenie som volala sesternici ktora je porodna asistentka a mi vravela ze to je normalne pokial nekrvacam a nemam bolesti ale aj tak chcem aby ma prezrel a povedal ze srdiecko bije a ze to len mne sibe.budem kludna a nebudem panikarit lebo do poradne idem az 6.5.
@dezire1000 ale tak z toho si nerob nic.... asi nam sibe viacerym 🙂 Ved ne z toho, ze aj brucho, aj krize.... a ked to neprejde, tak zavolam... a uz viem co mi sestricka povie.... ak nekrvacate, je to v poriadku, teraz je to bud alebo... tak neviem ci mam volat. Na jednej strane nechcem vyzerat ako sibnuta, na druhej strane nechcem nieco zanedbat a potom si to cely zivot vycitat. A aj ja budem pokojnejsia 6.5. vtedy idem na sono 🙂
@janedoe tak radsej 100 krat zbytocne ako raz a neskoro.mne je jedno co si pomyslia o mne u doktora babo mi je prvorade 🙂
@dezire1000
@janedoe ja otravujem sestricku skoro za kazdu blbost, nerobim si z toho hlavu, co si o mne mysli...mimi je prvorade
@dezire1000 super 🙂 tesim sa 🙂
@janedoe to aj ja 🙂
@dezire1000 inac ani tie ultrazvukynie su najlepsie pre tak male babo....preto nie su kontroly kazde dva dni. Vsetkeho vela skodi. Mne zatial robil iba raz ked mi potvrdil tehu. Teraz som 11+5 a na ultr. idem az o tyzden. Nemam priznaky uz skoro 2tyzdne, ide ma porazit, lebo mam strach ale on mi skor sono nespravi iba ak by som mala bolesti alebo krvacala, lebo to skodi. Takze cakam a verim ze vsetko bude ok. Takze sa nadarmo nestresuj a nebehaj mu tam 2x za tyzden 🙂
@saxxxana
@dezire1000
@motorolka inak ani mne takmer nic nie je,ale keby bol nejaky problem,asi by bolo krvacanie ci bolesti,nie?tak verim ze vsetko bude ok,poradnu mam 22/4 a bude aj sono,tak sa tesim.
Baby, ja navrhujem všetkým sa ukľudniť, tehotenstvá sú rôzne, majú rôzne príznaky, neustále stresovanie a strach nerobí dobre nikomu a neustále ultrazvuky bábätkám tiež nie.. Ja verím tomu, že keby bolo zle, telo to dá najavo a tak, že to budete vedieť, nie s každým pichnutím volať, to sa môže tá sestrička aj zblázniť.. Treba si nájsť nejakú zábavku a nepozorovať sa toľko 😉 Drže sa!
@dezire1000 prosim ta z akeho tt je ta posledna sono fotka? D
@eaka z 10tt 😀
@dezire1000 mozem doma ukazat ze ako asi vyzerame aj my teraz 😀
@eaka samozrejme aj ta predchadzajuca je v podstate z 10tt 🙂 si preklikni 😀
Tak,tak uz sa nesledujem,cakam posledne dva dni pre rozhodnutie ci budem mama alebo nie a poviem vam,je to vazne tazke na to nemysliet..asi si dam pauzu od konika do pondelka,kym si nebudem na istom...tak kocky drzte mi palce,ze sa s vami nebudem v pondelok lucit... ☹ Ale som optimista a verim,ze drobcek je bojovnik