Novembrovčiatka 2015
Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?
Joj kocky nostalgia,takto pred rokom som riesila,ako udrzat v zaludku jedlo co najdlhsie,a kedy uvidim bit srdiecko na monitore a teraz riesim koliky, nespavost a pokakane plienkoy.dievcence byt mamou je fakt krasne 🙂))) ten prvy usmev a dalsi a dalsi stoji za to.....krasne tehulkovanie vam zelam 🙂))
@ajulcca alebo skus digitalny. Mne tie 10-tkove mamatesty ukazovali vzdy iba taku slabu ciarku..digitalny mi pekne ukazal kazdy tyzden o tyzden viac ( robila som si dva s tyzdnovym odstupom).
@karkulka2014 ten digi si plánujem kúpiť, včera som obehala celé sídlisko a ani v jednej lekárni ho nemali 😠
@ajulcca drzim palec nech zozenies..a hlavne nech je vsetko tak ako ma byt..teda v brusku 🙂
@sajmonkaf mne vychadza termin na 11.11. Kedy sa chystas k doktorovi? Ja som zvykla v 7. tyzdni (pri dcerke aj ked som mala ten MA), ale teraz sa mi tak skoro nechce, aj ked je uz vtedy vidiet srdiecko co je fajn... Asi v pondelok mu zavolam a objednam sa, uvidim co povie... to tusim uz budem na zaciatku 7 tt.
Je tu aj nejaka 40-tnicka?
@janedoe neboj, ubehne to ako voda. 🙂 ja budem teraz s nedockavostou cakat na dalsi ultrazvuk. Pri prvom tehu som vobec nemala robeny ultrazvuk, prvykrat som moju fazulku videla, az ked som zacala krvacat a dostala som sa do nemocnice. Tam uz srdiecko nebilo a uz sa nikdy nedozviem, ci vobec niekedy bilo ☹ potom sa nam nedarilo, presne pred mesiacom som bola u noveho lekara na vstupnu prehliadku a po mesiaci som pridla s pozitivnym testom. Este stale tomu neverim. Ale moja brutalna unava ma v tom utvrdzuje 😀
@lauri ja som sa pytala 🙂 Dakujem.

@ajulcca skus si este zajtra a v pondelok spravit inu znacku testu (aj ked mne Pepino ukazuje dobre, takze Pepino je podla mna v pohode), a ked nebude tmavnut skoc radsej za Dr. nech ti zmeraju HCG z krvi (ja som mala v januari podobny pripad a nedopadlo to dobre, ale su baby ktorym test nic moc neukaze ani ked im tyzden-dva meska, takze je to individuane - v tom januari som o tom vela precitala...)...no a nestihla mi prist ani prva MS a som znova tehu...