icon

Novembrovčiatka 2015

linda4444
19. feb 2015

Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?

jana0706
13. mar 2015

@ajulcca skus si este zajtra a v pondelok spravit inu znacku testu (aj ked mne Pepino ukazuje dobre, takze Pepino je podla mna v pohode), a ked nebude tmavnut skoc radsej za Dr. nech ti zmeraju HCG z krvi (ja som mala v januari podobny pripad a nedopadlo to dobre, ale su baby ktorym test nic moc neukaze ani ked im tyzden-dva meska, takze je to individuane - v tom januari som o tom vela precitala...)...no a nestihla mi prist ani prva MS a som znova tehu...

ajulcca
13. mar 2015

@jana0706 v stredu som už objednaná na gyndu, tak ked nestmavne isto mi zoberú krv, na sone asi ešte nebude nič vidieť, podľa kalkulačky som dnes len 4tt+3, a ten pepino mi ukázal najkrajšiu čiaročku, žiadneho ducha - v termíne do vyschnutia pekne ružovú

5ka29
13. mar 2015

Joj kocky nostalgia,takto pred rokom som riesila,ako udrzat v zaludku jedlo co najdlhsie,a kedy uvidim bit srdiecko na monitore a teraz riesim koliky, nespavost a pokakane plienkoy.dievcence byt mamou je fakt krasne 🙂))) ten prvy usmev a dalsi a dalsi stoji za to.....krasne tehulkovanie vam zelam 🙂))

karkulka2014
13. mar 2015

@ajulcca alebo skus digitalny. Mne tie 10-tkove mamatesty ukazovali vzdy iba taku slabu ciarku..digitalny mi pekne ukazal kazdy tyzden o tyzden viac ( robila som si dva s tyzdnovym odstupom).

ajulcca
13. mar 2015

@karkulka2014 ten digi si plánujem kúpiť, včera som obehala celé sídlisko a ani v jednej lekárni ho nemali 😠

karkulka2014
13. mar 2015

@ajulcca drzim palec nech zozenies..a hlavne nech je vsetko tak ako ma byt..teda v brusku 🙂

ninan2
13. mar 2015

@saxxxana ja mam doteraz plny nos, bez Nasivinu by som neprezila, nic ine mi nezabera... Septisan su tiez OK ale myslim ze najmenej ucinne... ale aj najviac bezpecne 🙂

ninan2
13. mar 2015

@sajmonkaf mne vychadza termin na 11.11. Kedy sa chystas k doktorovi? Ja som zvykla v 7. tyzdni (pri dcerke aj ked som mala ten MA), ale teraz sa mi tak skoro nechce, aj ked je uz vtedy vidiet srdiecko co je fajn... Asi v pondelok mu zavolam a objednam sa, uvidim co povie... to tusim uz budem na zaciatku 7 tt.

sajmonkaf
13. mar 2015

@ninan2 rozmyslam ze v pondelok...neviem.ci este pockat?som netrpezliva asi.🙂netreba sa objednavat u mojho dokyho🙂

ninan2
13. mar 2015

@sajmonkaf aha tak to máš fajn... No chod tak aby už videl srdiečko, to bude najlepšie... Mne predtým videl v 6+2 už.

sajmonkaf
13. mar 2015

@ninan2 asi ani nedospim🙂

mkado
13. mar 2015

@janedoe ahoj, tehu potvrdene ultrazvukom. Je na spravnom mieste, bola som uz aj na odbery. O 2 tyzdne idem opat, tak dufam, ze uz bude aj srdiecko. 😉

sajmonkaf
13. mar 2015

Je tu aj nejaka 40-tnicka?

zuzicek88
13. mar 2015

@sajmonkaf ja budem mat 39 v auguste

lauri
13. mar 2015

@simsim321 neboooj, 2 dni po vynechani si rada ak na uzv vidno bodku 🙂
a teraz si nejako 4+ par dni, takze klud a mysli pozitivne 🙂 sedi to aj na polku novembra a aj na 4-5 tyzden 🙂

mne to tiez vychadza na polku novembra 🙂

sajmonkaf
13. mar 2015

@zuzicek88 ja budem mat 41...

janedoe
13. mar 2015

@mkado no parada..... tesim sa s tebou 🙂 Ja som dnes zase testovala, kedze navsteva u dr. v nedohladne a konecne uz boli poriadne kolajnice. A v pondelok na krv.... aspon nieco 🙂 Joj.... nech uz ten mesiac ubehne, nech sa mozem tesit 🙂

zuzicek88
13. mar 2015

@sajmonkaf a v kolkom si tyzdni,podarilo sa prirodzene? ja som bola na umele,nase prve to bude

decode
13. mar 2015

Maminky tak toto je naša koľajnica z dnešného testovania. Mrcha mešká už takmer dva týždne 🙂

ajulcca
13. mar 2015

@decode to máš akú značku? zelená je tá palička?

decode
13. mar 2015

@ajulcca pepino test. Áno, zelená

ajulcca
13. mar 2015

@decode aj ja ho idem ráno použiť, dúfam, že budú koľajnice ako tvoje 🙂 Krásny testík 🙂

sajmonkaf
13. mar 2015

@zuzicek88 podla kalkulacky 6tt+2,Ano prirodzene.v oktobri som mala MA,no a po novom roku sme sa zacali snazit,ani som tak skoro necakala.neviem ako zareaguju deti.maju 6 a 12 rokov.a zase bude rozdiel 6 rokov medzi druhym a tretim🙂tak to ti drzim palce.

mkado
13. mar 2015

@janedoe neboj, ubehne to ako voda. 🙂 ja budem teraz s nedockavostou cakat na dalsi ultrazvuk. Pri prvom tehu som vobec nemala robeny ultrazvuk, prvykrat som moju fazulku videla, az ked som zacala krvacat a dostala som sa do nemocnice. Tam uz srdiecko nebilo a uz sa nikdy nedozviem, ci vobec niekedy bilo ☹ potom sa nam nedarilo, presne pred mesiacom som bola u noveho lekara na vstupnu prehliadku a po mesiaci som pridla s pozitivnym testom. Este stale tomu neverim. Ale moja brutalna unava ma v tom utvrdzuje 😀

lauri
13. mar 2015

@alusiatko ty si sa este pytala na listovku? no vlastne hocijaku, nevidim v tom velky rozdiel 🙂
ja zijem v zahranici, tak sa tu asi aj tak volaju inak...
ale na zaciatku mam ten femibion, robila som to tak aj ked som bola tehotna so synom, tak mi to pride ze aj druhe si zasluzi 😀

karkulka2014
13. mar 2015

@lauri ja som sa pytala 🙂 Dakujem.

vlasta80
13. mar 2015

@sajmonkaf ja mam 35

vlasta80
13. mar 2015

@mkado ja tiež tak premýšľam, robím na pošte čiže aj balíky...ale povedala som to kolegovi čo so mnou robí tak mi pomáha s ťažkými .

sajmonkaf
13. mar 2015

@vlasta80 mas potvrdene od dr?

vlasta80
13. mar 2015

@sajmonkaf v pondelok idem tak snáď už bude aj niečo vidieť