icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

slady
29. mar 2013

@ivinka77 nedavam jej nic, akurat jej pojdem asi hryzatko dake pohladat, alebo jej osupem mrkvu 🙂 ona je v pohode celkom, nie je prehnane nervna ani nic zatial ale uz tam tie zubky tak riadne citit ze tomu davam tak dva dni 🙂 a dufam ze vylezu co najskor aby sa jej ta vyrazka vyliecila chuda iba tu jej natieram cim pride, zubky neriesim ale asi skusim tu mrkvicku z chladnicky. dufam ze jej ju wilisko nezje 😀

ivinka77
29. mar 2013

@slady jeeeejo perfektne video...

tinasc
29. mar 2013

@ivinka77 mne dnes kakal ráno 2x 😀 a pekné oranžové 😀 😀 😀

tinasc
29. mar 2013

baby aj nám asi idú zuby lebo si tieto hrozné noci neviem inak vysvetliť... dnes v noci také plače a dobré dve hodiny... bruško to nebolo... ďasienka má napuchnuté, len asi už vyliezť 😉

tinasc
29. mar 2013

@ivinka77
@ingeborgnicol my sme si na deti tiež počkali... však sú od seba 7 rokov, takže vlastne ako nika po 7 rokoch 😉

jgiovanna504
29. mar 2013

@ingeborgnicol no tak si ich inspirovala 😀 a teda aj mna,doteraz som na to nepomyslela,ale musi to byt chutnucke,vidiet ich v tych plakach..tak ked budem mat cas,tak aj ja pojdem nejake poobzerat 😀

jgiovanna504
29. mar 2013

aj u vas tak nasnezilo??? v BB je 40cm snehu a stale husto snezi...

jgiovanna504
29. mar 2013

@adel22 ja tiez kojim niekedy 5min,niekedy 15 :D ale kojim miestami dost casto ako @ivkasendy ,niekedy po pol hodine,niekedy az po dvoch,no kedy ako..ziaden system 😀

tinasc
29. mar 2013

@jgiovanna504 aj tu husto sneží 😠 na porazenie...

tinasc
29. mar 2013

@ivinka77 tak ako malinká už spokojne odfukuje zafúkaná od snehu na balkóne? 🙂 😉

petuska55
29. mar 2013

No tak krásne sviatky prajem, toto sneženie je fakt už depresívne 🙄 , je to pekné ale nie teraz v marci!!!! Malý drichme na balkone, manžel šiel s malou stavať snehuliaka 🙂, obedík navarený, takže pohodička.
Ja kojím tak 5 minut z každého prsa každé 3 hodky a ešte doodstrekávam ručne, aby sa tvorilo mliečko, myslím že ho mám dosť, tiež malému tečie pomimo - ale to je silným tokom. V noci po piatich hodinách som mohla orechy tlct ako mi navreli, to už dávno nebolo, neviem či zvýšil dávku či čo 😕

petuska55
29. mar 2013

Zúbky neviem, tiež už slintá, pluje, furt prsty v ústach, ani hračky nestíha chytať také ich má zaneprázdnené 😀 , je taký viac že chce byť na rukách, ale zatial su len dasienka opuchnuté, nič biele ešte nevidím. Ja som malej dávala Mundisal ale malému zatial nič, uvidím ak sa to zhorší tak asi natriem.

petuska55
29. mar 2013

Akurát som sa rozhodla vrámci zdravej stravy idem napiecť sušienky z ovsených vločiek, ked už mlsám tak nech zdravšie 🙂

zabka29
29. mar 2013

No, u nás sa ráno ukázal prvý zúbok. Včera bolo cítiť pod ďasnom hranu a dnes už je stopro cez ďasienko. Ináč syn bol v tomto smere jednotka, lebo prvý zub vyšiel na 13 týždeň, druhý na 16. 🙂

ivinka77
29. mar 2013

@tinasc snezi, ale nefuci...takze dnes ju nezafukalo 🙂 a uz je hore... spala od 8.30 do 13.00 akurat papala, 9 lyzic brokolice 🙂 ocko do nej natlacil...veeeeeelmi jej smakovalo 🙂 len som tak kukala jak puk 🙂

slady
29. mar 2013

@jgiovanna504 no vdaka bohu ze som sa odtial odtoto, neviem ci by som psychicky zvladla dalsiu snehovu naloz 😀 tu sa vsetko poctivo topi

slady
29. mar 2013

@zabka29 joj tiez uz cakam, hranu citit, aj ich vidno uz riadne pod dasienkami a daka je dnes predsa len umrncana ale mozno aj z toho ze som jej zrusila cumel kvoli tomu vyhadzanemu.

ivinka77
29. mar 2013
slady
29. mar 2013

a dnes uz mam za sebou obrovsky cokoladovy kolac s horucou cokoladou, dvojitu pociu lazani a as si idem slahnut este citronovu tortu 😀

slady
29. mar 2013

@ivinka77 krásne!! si ma usmiala 🙂

slady
29. mar 2013

a tu je moj chalanisko a jeho segra v rovnakom veku, genetika sa nezaprie 😀

zabka29
29. mar 2013

@slady
Nám dnes sliny tečú súvisle bez prestania a síce ťažko, ale zazrela som v ústach zubček...tak na poly vyjdený. No a aby to nebolo na dnes všetko, tak tesne po polnoci sa narodila malá sesternica Magdaléna, ktorá že vôbec nie je malá...4020g. Toľko sme my mali na mesiac. Ináč aby ste sa zasmiali, tak švagriná je macher...predvčerom mala narodky, dnes má meniny jej manžel a narodila sa jej dcéra a zajtra má narodky jej syn.....takto sa prosím šetrí na torte 😉

jgiovanna504
29. mar 2013

@slady no uz medzi casom aj prsalo,tak si vies predstavit,ako tto teraz vyzera von 😠 .....ved zajtra je biela sobota,takze uz viem preco muselo nasnezit... 😠 😀

slady
29. mar 2013

@zabka29 vidis, niekto si to vie zariadit 🙂 mysme so segrou a bratom tiez vsetci traja narodeni v rozmedzi dvoch tyzdnov takze setrenie fungovalo aj u nas 🙂 blahozelam k prirastku aj k zubku. aj nam tecu bez prestania a pluje ako lama tak uz jej inak ani nehovorim... hruuuuza.

mata884
29. mar 2013

@slady zlatucke deticky 🙂 . Ty normalne, ze priberies u skoro svokry 😀 😀 😀 . Ale mas to povolene 🙂

mata884
29. mar 2013

@ivinka77 jej. Vyzdobeny byt mas. Ja som este nic nevybrala. Mna ten sneh akosi zmiatol a vobec sa mi nechce verit, ze je velka noc. Doma tomu nasvedcuje len zajac cokoladovy vo vitrinke 🙂 . A kolace na balkone. A to ej tak asi vsetko.
Zlate baby mas.

zabka29
29. mar 2013

No, ja som sa včera zastavila po poradni u svokry a ona origoš vytiahla kapustnicu a bola dobrá...mňam 😀

slady
29. mar 2013

@zabka29 mnam! no mna si svokra vykrmuje riadne, boze baby, teda hlavne nika a ivka, keby ste videli tie zeny co som ja dnes videla, boli sme na takom mieste kde sa deti vela vyhraju a vyblaznia takze to tam bolo nabite mamickami a polovica z nich mala minimalne sto plus kil a to fakt neprehanam, tieto britky ma vzdy soknu ake su mega tucne, moj stary si minule robil sutaz o najtucnejsiu skotku a si ich fotil hovado, ako fakt tu by som vas kazdu jednu povinne zobrala na exkurziu tu by ste si kazda pripadala ako modelka 😀 ale tak ak sa vsetky cely zivot stravuju tak ako ja sa idem tieto dva tyzdne tak potom sa zase ani tak velmi necudujem 😀

trasko
29. mar 2013

sktady kusok silne slova!ja nemam mamu ani Svokru a som silna-tucna pre teba.a vies preco?lebo sa staram o muza,ktory maka 15hod denne a dve deti.do toho domacnost a kopa veci...a este sa pri rodicaku snazim zarobit peniazky...takze mam cas jest v noci...nesud laskavo podla vyzoru ked nevidis podstatu

mata884
29. mar 2013

@trasko na obranu slady , ide tu o to, ze mame tu dve konikove kamosky, ktore dost pribrali po porode a maju traumu z toho ako vyzeraju. Tak ich slady podporila s tym, ze su na tom aj ine zeny podobne. A vazia este viac. Nic v zlom. Je to kazdeho vec ako vyzera, len su aj zeny, ktore s tym chcu aj nieco urobit. Maju moj obdiv, tak nech sa im cim skor podari zhodit co najviac kg. A vseobecne sa hovori, ze zeny v Britanii a okoli su dost silne. Moj muz tam zil 5 rokov, tak vie o ocm hovori. Ale netreba sa urazat. PEKNY DEN.