Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@trasko jejda, ved nechcela som nikoho urazat preboha, hovorim tu fakt o babach, ktore si vyjdu na kavicku a dva kolace a pri tom sedia na zadku a kukaju sa na deticky, ktore tiez behaju po kaviarni s cokoladou v ruke, jasne ze kazdy je individualny pripad, pokial ty takato nie si, tak si to tak neber k srdcu. ja sa tiez neurazam ked niekto rozprava o tom ake su niektore baby vychudnute lebo nic nejedia a v kuse dietuju a vyzeraju hrozne a je ovela krajsie ked ma baba aj kozy aj zadok, a ver mi, ze to hovori dost vela ludi, a nejdem sa hned urazat za to ze ja ani tie kozy a zadok nemam, pretoze viem, ze to jednoducho nie je moj pripad a niekedy si clovek nenavybera ako vyzera a ked niekto vravi ze takyto zivot je nezdravy tak s tym plne suhlasim a nevztahujem si to na seba. ak si pri tele ale pri tom vies, ze robis pre seba a ostatnych co mozes, tak sa na mna nehnevaj za to, ze tu napisem svoj nazor na vypapane britky ktore sa len gulaju po kavickach a kolacikoch. a hej, pisem to hlavne pre niku a ivku ktore idu makat na odtucnovani, nech si nemyslia ze su az take "psie hlavy 😉 😉 😉 " ako to o sebe tvrdia 😀
Mili priatelia! Vsetkym zelam krasne Velkonocne (Nie, nepomylila som sa a nechcela som napisat Vianocne) sviatky, menej snehu, a gulovaciek 🙂))) a konecne rozumne pocasicko. Ak by ste niekto na oblievacku potrebovali pozicat boby, alebo sanky hlaste sa 🙂))) Popripade psi zaprah, mame 2ks psov, v pripade potreby prenajmeme 🙂))) Na dovazok posielame s Michellkou pozdrav z dnesneho nakupu 🙂)))
@ingeborgnicol by ma s tym tvojim psim zaprahom tahalo do jednej strany, vsak jeden je maly a druhy velky nie? to by som sa daleko nedostala, akurat tak okolo domu 😀
@ingeborgnicol jej co to mas to pekne farebne na kociku, to je deka?
@ingeborgnicol jeeeeej aka si zasnezena . 😀
Jasne ze je to deka 🙂))) som sa bala ze mi ooci kociar stokke je dost "premocitelny" 🙂)))
Trasko pocuj, netreba sa urazat. Ja som jedna z tych tucnych. a nehanbim sa za to. Je to moja vina ze nejem tak ako mam lebo beriem tabletky a z nich som taka hladna ze sa nestravujem poriadne. Preto o tom otvorene hovorim, lebo sa snazim s tym nieco uz robit. Hanbou je byt tucna, respektive silna ak to chces takto a nerobit s tym vobec nic iba sa lutovat. Ja som 87 kilova pre niekoho mozno nie vela ale pre mna az prilis. ale jedla som do teraz cokolyady, jedla som aj vecer a kadeco. a kym tomu tak je, mozem sa vyhovarat na lieky. teraz uz si davam na stravu pozor a ak napriek tomu budem priberat co asi budem kym tie lieky brat, az potom sa budem lutovat. Myslim si totiz ze aj popri detoch sa da najst 2 minuty casu na ranajky, dve na obed a dve na veceru, ja mam tiez dve a muza vonbec nemam ani na Slovensku aj ked syn je uz velky. Ale ver mi ze ma prave preto naopak zamestna viac ako dve dojcata. Netreba sa navazat do ludi, treba jeden v druhom hladat pochopenie. Ja sama nemam rada zeny ktore sa ani nesnazia schudnut, len placu ake su silne a potom s nimi idem von a oni za hodinu zjedia 4 sladkosti a nepostavia sa zo zadku a to je ten pripad co Slady pisala si myslim. AK sa to teba netyka, naozaj sa nemas preco urazat, nikto tym nemyslel seba. A chodis k nam? lebo na tento prispevok si zareagovala, ale ja si ta odtialto nepametam, prepac vopred sa ospravedlnujem, ak som ta prehliadla......
len aby vam bolo jasne za ten kociar som si skryla zadok 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
inak ked uz sme zase pri tejto teme, kto tu hadzal aky link na ake cvicenie? som daco prehliadla zjavne pocas cestovania... ja som zatial co som tu urobila dokopy 0 brusakov ale moj muz bol dva krat behat a kedze sme skoro manzelia tak sa to moze spriemerovat, takze som vlastne bola raz behat 😀 dobra matika ne?
matika vyborna a ja este 7 mesiacov nemozem sa ani pohnut kvoli tej operacii, ale potom utekajteeeeeeee teda ak nebudem kojit, potom sa vyzumbujem az do tenkej cverny 🙂
@ingeborgnicol Ahoj. Dakujem za pochvalu, ocko sa posnazil, sak je cela on....zo mna nema nic :(
Ja som ju davala na brusko od narodenia, lebo sa jej to celkom pacilo, nikdy neplakala, ani nemala hlavu na zemi, vzdy drzala hlavicku hore🙂 tak mozno ty sme jej to nastartovali, neviem veru.....ale jej sesternica o 2tyzdne starsia, to nerobi a ani ju moc na brusko nedavali- moc to rada nemala...tak neviem cim to je...ale mozem ta uistit, ze tvoja to raz bude robit tiez🙂🙂🙂
@slady Ja mám okolo seba toľko športovne naladených ľudí, ktorí sa za každého počasia trepú na hrádzu behať alebo korčulovať alebo ináč provokovať a ja som táááááááááááka lenivá dnes. Fakt sme s mužom dali len syrové fondue a leháro. A zajtra sa idem nabaliť k mame...verte mi na týždeň budem mať vystarané, čo sa týka jedla 😉 Má to jednu veľkú výhodu...budem mať viac času na svoju rodinu a možno aj na seba a keď už bude konečne teplo, tak ku kočíku si isto pribalím aj korčule 😉 😉 Do leta schudneme stopro. Nič sa nebojte. Viac pohybu a zeleniny, ovocia a naše deťúrence, ktoré už nebudú len spať a ležať......a kilá budú páááááááááá
mata slady juuuj!keby bolo takich maminiek viac co vysvetlia a NESEKAJU!cmuk vam
@ingeborgnicol tak vies co? mam silne nutkanie zo solidarity este aspon 7 mesiacov sediet na riti, nech v tom nie si sama 😀
a ja so celkom odpisana dnes. Pred troma dnami som zacala vysadzovat tie lieky co beriem na mlieko a co od nich tak zeriem a priberam. No a vysledok? ani dnes som nebola hladna a schudla som kilecko, ale od rana nemam mliecko, didiky uplne prazdne vycucane ako vyzmykana handra, no strasne, dnes som musela podat malej aj caj aj kasicku. No neviem, strasne so si to vycitala, lebo sa mi to uz dva krat stalo a ja stale dufam, ze raz vysadim tie lieky a mlieko tam bude. ale nikdy to tak nie je a v navode pisu ze raz za cas to treba vyskusat. ale ja mam stale takyto vysledok. Skoro som otvorila pixlu s umelym mliekom, mala som stastie ze som mala namrazene svoje. jedno som jej dala popoludni do kasicky a jedno vypit vecer, inak by to chuda hladovalo, aj si poplakala a skoro aj ja s nou. fakt sa na to vybodnut niekedy. teraz mi nabehe do zajtra mlieko , lebo uz poriadne beriem lieky, ale takato trapenka a potom mam vycitky! a tie kila....ani uz nic nehovorim.....
@ingeborgnicol raz z teba všetko spadne až keď malú prestaneš kojiť a potom prestaneš brať lieky... hlavne že od nich máš mliečko a dávaš malej to najlepšie čo potrebuje 🙂 klobúk dolu ako s tým bojuješ, ani nevieš ako rada by som aspoň toto zažila a mala krpca aspoň jedenkrát na prse...
@tinasc vidis ty si nemala ani to a ja krava sa stazujem. je dobre asi aj pocut ze stale je niekto na tom horise ako ja, potom sa zahanbi a mam to 🙂 tak mi treba 🙂 ja som sa dnes uz fakt videla na UM s laskou v ruke. mala ani nevedela uz z flasky pit....a na caj kukala ako blecek ale musela som jej dat trocha cukru inak ani pocut, ale fenyklovy som jej dala, aspon poprdka....
No tak robime dalej poradovnik a priznavajte s kto sa dava po velkej noci do chudnutia:
Nika-87
Ivinka-86
Alyze-80
Tina-
Mata-
Kto sa chce pripisat a doplnit kila nech ide na to, ja mam dnes slusnu depresiu z vahy a potom nasledne z mlieka.

mata aj ja som mala o 30kg menej.to je zlozite pisat...len na obranu TUCNYCH.su aj lenive co priberaju a su aj take,co makaju a su TUCNE lebo nestihaju jest...len nech nik nesudi podla vyzoru ked nevie podstatu. 😉