icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

slady
30. mar 2013

@ingeborgnicol tak nic ine tu nemam 😀 tak som sklopila toten sportak na lezato a staci nam 🙂 a ja pijem doma karo, obcas ked mi je spavo svihnem si donho za pol lyzky kavy, ale teraz pijem slabu jednolyzickovu ked mam chut, bo tu nemam caro. idem si dat a potom hura na trh!

petuska55
30. mar 2013

ahojte, ja pijem kávejdu aj doobeda aj poobee - lyžičku normálnej a lyžičku cara, bez kávy by som umrela, na malom nič nepozorujem. Inak ešte k tej obezite, ja si myslím že je to o každom, človek ked chce vie sa zdravo stravovať aj pri dvoch detoch, len musí chciet. Ja to tiež vidím na sebe ako som sa rozožrala, to potom tie kilečka idú samé. Treba len chciet a aj trošku pohybu treba - tých 25 min 2 krát do týždna sa dá najsť. Po cisárskom by sa malo začať až po dvoch mesiacoch pre istotu.

petuska55
30. mar 2013

Ozaj, cereálne sušienky sa podarili a už vyžieram, aspon niečo zdravé mám 🙂 dokonca chutia aj môjmu manželovi 😅 a to už je čo povedať.

jgiovanna504
30. mar 2013

@petuska55 pri 25minutach fucim ako lokomotiva,a to som ani moc nepribrala,akurat kondicka je fuc. 😠 za tych par tyzdnov co cvicim zatial nic nebadat..akurat mam dobry pocit,ze nieco robim...ale aj to cvicim tak,ze raz hej,raz nie..bud rano,inokedy vecer..no nic moc,na postave zatial nevidno 😒 ..a cerealne sa chystam aj ja robit 😎

ingeborgnicol
30. mar 2013

@petuska55 prosim si receptik.ak sa tichce.

baby mne sa mliecko este velmi nerozbehlo na obed uz plakala odhladu tak so jej z poslednychdvoch zasob dala kasicku a co salej neviem....asi budem musiet tu skatulu nenavidenu z UM otvorit ☹ keby sa chcelo otvorit skin to skin sme cele doobeda praktizovali, chlastam vodu a caj pre dojciace matky a aj polievku zaprazenu a nic zatial.....

ivinka77
30. mar 2013

@ingeborgnicol booooooooze drzim silno palce, nech sa rozbehne !!! ja uz odsavam do zasoby... teda odstriekavam, lebo tou odsavackou mi to akosi nejde sakra :( ja neviem, co roim zle... ked to pustim silnejsie, tak ma to strasne boli a ked slabsie, tak nic neodsava... dementna som ci co ??? :(

ingeborgnicol
30. mar 2013

@ivinka77 nie si dementna to musis mat na maximum neviem preco aj u mna je to tak ak dam na menej tak mi nic nejde a iba na maximum ide. Pocuj, ale to ta bude boliet len na zaciatku a potom to rychle prejde a uz ta to nebude boliet ani mna to uz neboli vobec. a dakujem za prianie ja osm tu pomalicky v slzach.

ivinka77
30. mar 2013

@ingeborgnicol faaaaaaakt ? tak skusim asi este raz...lebo mne ked to zabolelo, tak som to vzdala... a kaslala na to...

alyze
autor
30. mar 2013

@ingeborgnicol ja pijem tiez to caro 🙂 som si nan zvykla😉 ale sem tam dam aj instantnu kavu, ked idem na navstevu.
Ja som dala skoro rano zmrzlinu☹ moje nervy, jakto neschudnem 😠

slady
30. mar 2013

@ingeborgnicol joj no drz sa a cuckajte sa pekne cely den, hadam si to roztaha mysicka, ved uz sa jej to par krat podarilo 🙂 a hlavne ziadny stress, lazkaj si s nou a schrupni si, v spanku by sa ti malo tvorit najrychlejsie.

slady
30. mar 2013

@ivinka77 ja som mala avent odsavacku rucnu pri Wilovi, a bolelo to jak fras na zaciatku a bradavky som mala vytahane az k susedom ale dako som si zvykla potom a velmi mi pomohla ta odsavacka bo rucne som dala sotva desat mili a s odsavacou som zvykla vyzmykat dva krat tolko, mne to rucne ani teraz moc nejde, a odsavacku som medzicasom stratila, ale ak sa ti da daco odsat rucne tak hadam aj s odsavackou by sa malo dat, no tiez som si to nastavila vtedy na doraz, blee som rada ze uz take nemusim robit...

slady
30. mar 2013

@alyze mnam to je aky skvostny napad! ja dnes zatial iba kus orechoveho kolaca a dve twixky, ale rozmyslam ze dorazim tu tortu spred dvoch dni.

slady
30. mar 2013

@ingeborgnicol a nerev bo sa dehydrujes a budes mat este menej! 😉 neboj to date 🙂

janulka_s
30. mar 2013

@ingeborgnicol To das, hlavne klud, mysli pozitivne a nestresuj z UM, aj keby si dnes musela dat jednu davku, tak co, potom rozdudlate a pojdete pekne dalej na MM.

slady
30. mar 2013

baby objavila som peknu stranku, tu je link na jeden clanocek z nej ale cela je pekna, ka si tu citkam cle popoludnie kym mi zaba spi a babka venci starsieho 🙂 http://www.slobodaucenia.sk/clanok/pribeh-evolu... hlavne teda @adel22 by to mohlo byt srccu blizke 🙂

petuska55
30. mar 2013

ingeborgnicol - 200 g polohr. muky, 300g trstinový cukor, 300 g ovsených vločiek, 160 g kokosu, 150 g maslo alebo margarín, 1a1/2 čaj. lyžičky sody bikarb., 2PL medu, 5 PL vody (príp. podla potreby) Najprv : vločky+muka+cukor+kokos, potom: maslo+soda+med+voda a to dokopy vymiešať. Piect na papiery 160 stupnov cca 20 min, ku koncu toršku pridám teplotu nech ich šmahne do hneda.

slady
30. mar 2013

@petuska55 jej aj ja take robim so spaldovou mukou a davam menej ovsenych a viac kokosu bo mi to tak viac smakuje, a minule som zistila ze ak sa robia z cerstvym kokosom miesto suseneho tak su uplne bozske!!

zabka29
30. mar 2013

Ja som normálne veľká kávičkárka, ale kvôli malej som znížila dávku na 1 kávu denne kým bola v bruchu a po narodení som sa bála aj tú jednu, tak som trpela až do Vianoc...potom ma manžel "zabil", lebo mi kúpil kávovar a ja som sa musela naňho pozerať 😠 😠 😠 😠 😒 Vydržala som do malej druhého mesiaca a odvtedy pijem super kaveju, ale len ráno pre istotu 😉 😉 😉 😉

evamarcel
30. mar 2013

@petuska55 daj recept na tie cerealne susienky lebo ja sa uz po velkej noci chystaaaaaaaam a musim dadco so sebou robit

evamarcel
30. mar 2013

@petuska55 juj prepac tak uz mam receptik nedocitala som dokonca...juj clovek tu nie je cely den a prepisete 3strany🙂))

evamarcel
30. mar 2013

@ingeborgnicol drzim palce a neboj hlavne je to vsetko v hlave, a mozes si povedat ze robis maximum mnoho by to uz davno vzdalo

ingeborgnicol
30. mar 2013

@petuska55 pocuj a to urobim take kolaciky a tka peciem? ci v celku peciem a nakrajam ci jak?

Juj baby, synator mi bol kocikovat dnes cez obed prvy krat ale fajne dva a pol hodinky tak sa mi nazbieralo troska, tak o 15 som dala jednu davku, potom sa mi nazbieralo o 17tej dalsie davka a o 18tej bola hladna, tak so poziadala normalne sestru aby jej dala cucnut nech sa minazbiera do 19tej,,,,ja viem nema sa to ale ja som bola bezradna a nenapadne som si zistila ci sa to moze....tak jej dala cucnut clovece a prezlili sme to vsetky tri a ja som jej dala to co sa mi nazbieralo o 19tej, nejak sme to rozchodili.....uvidime co bude v noci, lebo teraz som ju nedavala dole z prsnika najedenu, myslim ze vstane okolo 22tej lebo nebola vlemi najedena. a nechcem otvarat krabivu UM lebo mamlen 800g a to musim vyhodit co po esiaci nespotrebujem tak skoda by bolo 20eciek v prdeli, ale ak sa nebude dat inak.....uvidime....

ingeborgnicol
30. mar 2013

@slady precitala so si to a nesuhlasim. Je uplne ina psychologia preco ma dietatko spinkat s rodicmi ,alebo s rodicom, boji sa je osamotene, ale iste nie z predhistorickych pohnutok, ale preto ze cely den je na niekoho naviaane nosime ho v satke, mazname sa s nim a zrazu je vcer osamotene nechane na pospas a ma si v tme a samo poradit. ja viem ze je ironicke ze to ja pisem ale viem preco to pisem, my sme to museli urobit, ti co poznate nasu historiu viete preco.....ale ja s nou spinkam v izbe, mame postielku v spalni a ja mam hlavu ani nie meter od jej postielky. a ak by sa dalo, by som nam spojila postielky, zatial sa neda, ale v duchu uz na tom pracujem. takze vysvetlenie co si poslala nepreslo, ale s celkovou myslienkou suhlasim.

petuska55
30. mar 2013

narobím si také placičky a pečiem - vyšlo mi z toho množstva dva plechy - cca 50 ks. Inak ja mám dnes hrozný deň, rozbila som notebook - som si zarobila ☹ , nasypala som si cukor do soli, popálila dva prsty , no den blbec.

ivinka77
30. mar 2013

@ingeborgnicol z toho cucnutia si nic nerob... my sme si s kamoskou tak pomahali ked som mala TErezku...ona mala chalana hladosa a tiez bojovala s mliekom a tak si kludne parkrat cucol na tajnasa odo mna 🙂 este v porodnici 🙂 a tiez sme prezili 🙂 vy ste segry...tak podla mna je to oki 🙂

ingeborgnicol
30. mar 2013

@ivinka77 hej? no tak potom neni som na hlav, uz som o sebe pochybovala dakujem za pochopenie 🙂
@petuska55 dufam ze sa ranko zobudis do lepsieho dna!

ingeborgnicol
30. mar 2013

na obrovsku hrcu na prsniku neviete daco? uz som si na to teply obklad dala aj masirujem jak hlucha ale nepomaha uz to mam niekolko dni a teraz ked sa mi trosicka nalieva mlieko sa mi to vratilo. neviem sa toho zbavit mavala som to na lavom prsniku a sice mi to zmizlo, ale od vtedy mam na nom znizenu produkciu a teraz na pravom sa mi to teraz robi tiez a neviem tomu zabranit. a bojim sa ze tiez sa mi znizi produkcia.

tinasc
31. mar 2013

@ivinka77 ja som mala v pôrodnici tú elektrickú medelu, mi požičali, aby som odsávala, keďže krpec ani za svet sa prisať a musela som si to dať vždy na maximum, lebo inak mi to nešlo... tak veľa zdaru 🙂

tinasc
31. mar 2013

@ingeborgnicol držím palce aby mliečko nabehlo 🙂

tinasc
31. mar 2013

@ingeborgnicol no tiež nečítam do konca, tak vám držím palce, nech je mliečka čo najviac 🙂