icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

mata884
29. mar 2013

@ingeborgnicol no ja mam 63,4 aktualnu...ja Vas budem len veeeelmi podporovat, dobre? 🙂

ingeborgnicol
29. mar 2013

@mata884 ty provokater! sa nehanbis? 🙂))) ale dakujeme a podporu 🙂

adel22
29. mar 2013

@ingeborgnicol Tak ja som pribrala ako som v SR, lebo vsade len vyzieram chujovinky....ale depresiu zacnem mat, ked sa zacne oteplovat /ak vobec/ a ked zacnem obliekat letne veci a budem sa musiet snazit nejak schovat moje mlandrave brucho, ale tak nejdem vam vahu ani hovorit, lebo asi by ste ma do svojej skupinky nezobrali...ale tak ja spokojna nie som.....bolo uz aj lepsie🙂🙂🙂

alyze
autor
29. mar 2013

baby, dnes dala mala len dva spanky 😲 od 15:30 nespala a zaspala az pred chvylkou, ja neverriiiim to co uz ma toto byt 😀
aj vase dietky sa tak rehocu, jak ta nasa herecka 😀 no milena je 😉 a uz musime byt ozaj v strehu, lebo sa otaca, kde sa jej zachce 😝

ingeborgnicol
29. mar 2013

@alyze moja mala pred par dnami len dva spanky a musela ist spat o 18 aj nieco bola strasna a hrozna ona nevie byt dlhsie hore ako 1,5 hodiny. Jej rekord bol 2 hodiny a aj to poooooooooc.

@adel22 co by som ja dala len za mlandrave brucho a s povodnym oblecenim....ver mi 🙂 spokojna nemusis byt ved si len 4 mesiace po porode 🙂

tinasc
29. mar 2013

@alyze no náš dnes tiež nemal posledný spánok, zaspala síce o 19.00 aaaaale zobudil sa za 10 minút vyrehotaný, reku ja skapem... no a teraz sú decká konečne na poriadku nejako sa im dnes nechcelo 🙂

ivinka77
29. mar 2013

@mata884 dakujem.......no vyzdoba je len vdaka Teri 🙂 chudatko zmagorene normalne dosla za mnou, ze kedy budeme , vyzdobovat stromcek, ked su sviatky 🙂 tak som na poslednu chvilu musela ist splasit nejake kraky, aby mala radost a mohla zdobit.... ja som zas kolace odignorovala....napiekla cukraren za mna tento rok 🙂

ivinka77
29. mar 2013

@slady ty musis sediet na riti podla mna este tak minimalne 3 roky, aby si nas dobehla 🙂

slady
29. mar 2013

@adel22 ja sa tiez zdrzim komentara ale viem o com hovoris, teda mne nevadi ak pojde vaha hore, to privitam, ale to brucho mlandrave tak to je tragicke u mna, ja som este mala v oboch tehotenstvach sto strii, som si myslela, ze po tom kolko ich mam po Wilkovi uz sa mi ich viac na brucho nema kam zmestit a zmestilo sa ich v pohodke este raz tolko, takze okrem ovisnutej kozky a mlandraveho tuciku je este aj hrbolkate od strii (po to uz niesu ani pruzky to je vsade a do kazdej strany) s hnedym pruhom a vypadnutym pupkom ktory uz asi nebude nikdy v zivote naspat dnu... ale mam dve krasne dietky ktore su uz mimochodom obe v postielke kazdy vo svojej, takze prucho ma bude tiez s.at az ked sa otepli 🙂

ivinka77
29. mar 2013

@ingeborgnicol ta ty jaka herecka...este aj mleko v nakupe ladis s kocarom ??? no hvezda !!! 🙂

ivinka77
29. mar 2013

@slady tak tak...mlade a krasne sme boli a zdrave deti su to NAJ !!! a inak ja to chudnutie nechcem ani tak riesit koli vyzoru ako koli pocitu... 2 krat sa zohnem po nieco na zemi a tecie mi stredom riti pot...proste des...blby pocit... ja som vychrtlina nikdy nebola, takze necakam , ze budem mat 50 kil jak modelecka, vzdy som bola cici aj rici... len proste tych 20 navyse oproti mojmu beznemu standardu je uz straaaaaaaaaasne citit, ale pravdupovediac, cakala som to, lebo presne to iste som mala aj pri TEri, ze som proste nekontrolovatelne zrala jak kyselina a cely rok, co som ju kojila som sa jednoducho nevedela ovladat... potom som sa zatala a dala som 18 kg dolu za 4 mesiace a bolo zas vsetko oki 🙂 inak ja nastastie strie ani jedina...ale ta hneda ciara a pupok hnedy, to mam tiez stale...

slady
29. mar 2013

@ivinka77 zase mas oproti mne vyhodu, ja sedim na riti cely zivot, vzivote som nemusela prstom pohnut alebo dietu drzat, a potom ked som chcela kusok schudnut lebo som v Parizi pribrala ako so tu uz spominala 8 kg za tri mesiace, tak som mala problem 😀 ja sa neviem obmedzovat vobec nikdy, nie len ked kojim a cakam kedy sa mi spomali metabolizmus a zacne sa to lepit 😀 to potom bude utrpenie! ale viem presne co myslis s tym ritnym potom, mna strasne serie ze som taka troska, sice chuda ale tiez sa zadycham jak nic, slaba som jak mucha a vydrz ziadna, takze chuda neznamena fit, tiez by mi trebalo dvihnut rit z gauca ale ked je mi tu na nom tak dobre, teplo, aj olivy tu mam po ruke... 😀

ingeborgnicol
29. mar 2013

To som na tom dobre alebo zle ked nemam ritny pot?he.a neviem co som zladila musim zajtra kuki fotku,som iba na mobile,aleak aj ladilo tak iba sojove v krabici susene ja kupujem,nemozem ine.jedna z nas ma alergiu na laktozu a nevedia ktora lebo kojoim a malej to nasli v krvi.

alyze
autor
30. mar 2013

Mala rano na mna kukla, ze dobre ranko a to boli 04:00 hodiny a teraz zadrichmala. A co ja ??? 😲☹

salome123
30. mar 2013

@slady super, zboznujem skotsko. v inverness som bola niekolkokrat, velmi sa mi tam paci. urcite daj fotky .-)

salome123
30. mar 2013

dievcence, ak cvicite podla youtube, prosim dajte nejake dobre videa. ja som si zopar nasla, ale ziadne sa mi nepaci. na jednom treba bezat na mieste (to ma boli prsia ked naskakuju) a dalsie su len take jemne "poporodne"

slady
30. mar 2013

@alyze daj si kavicku 🙂

slady
30. mar 2013

@salome123 no uvidim kedy sa mi podaria dake, musim si fon vyprazdnit bo sa mi tam zmesti dokopy dva a pol fotky a mam ho plny, a daco vam pofotkujem uz dnes hadam 🙂 tuto to nie je tako pekno ako vo velkomeste, myslim vsetky tie pamiatky krasne, ale zase je tu priroda a malebne domcuriky a moooooooooore!

slady
30. mar 2013

@ingeborgnicol nedostatok ritneho potu znaci malo fyzickej aktivity, ale tebe sa to odpusta 🙂

tinasc
30. mar 2013

@alyze no buď si pospíš s ňou, ale si dáš ako ja poriadneho smrťáka 😉

ingeborgnicol
30. mar 2013

No pekne a to mam co teraz behat po byte dokolecka? 🙂))) Ci ako si mam uhant ten ritny pot 😀 😀 😀 😀 😀 ci mi chyba sruhe dieta? obavam sa ze ja vas uz nedohonim, nie som zastanca nahradnych matiek, pri mojom stati by mi zdrhla s mojim chlapom a urobili by si svoje bez toho aby ma potrebovali 🙂)) 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kojace matky nemozu kavu, ci mozu? ja by som sa aj zabila pre kavu, ale Od kedy mi Michelle nespala ani mi nenapadne si ju dat, dokonca ani ceirny caj.

Slasy, kup si fotak a nie detsky mobil 🙂

Ja som noc ukojila, ale co bude cez den....uz mam iba 2 mlieca v zasobe v mrazaku....juj velmi dufam ze sa rozkojim, uz som pekne nasadila lieky nazad a zeriem poctivo.

ivinka77
30. mar 2013

@ingeborgnicol ja kavu pijem stale... aj tehu, aj teraz... sice len taku light...slabu lyzicku do hrnceka, pol vody pol mlieka, takze skor je to take kakavko 🙂 ale tak... u mojho mimozemstana to asi nema aj tak ziadny vplyv na spanok 🙂 sak skus a uvidis... mozno to nebude ani michellke vadit

slady
30. mar 2013

@ingeborgnicol koza, vsak ty mas druhe, mozes ho nahanat po diskotekach tak ako my nase po pieskoviskach 😀 no fotak prehistoricky je dakde v dakej skatuli doma, len som zabudla v ktorej 🙂 musim ho vyhrabat ked pridem. zatial bude musiet stacit moj detsky mobil hehe. jadna nudna z prechadzky, mam tu taky stary sportak pozicany, tak sme sa nababusili a hura von 🙂

jgiovanna504
30. mar 2013

@ingeborgnicol ja pijem doobeda normalnu a poobede si davam bezkofeinovu 😉

@salome123

https://www.youtube.com/watch?v=HfyGcKiNCYI
tinasc
30. mar 2013

@alyze jaaaaj beriem späť ty so kojaca, tak samozrejme žiadny smrťák sa nekoná... to je výhoda len nekojacích mám 🙂

ingeborgnicol
30. mar 2013

nakoniec som tu iba ja za debila ze nepijem cafe aj ked mi chyba? 🙂)))) ale co mam robit ked ta nasa opica mala vymeneny den aj noc a sa bojim teraz........

tinasc
30. mar 2013

@ingeborgnicol no šak daj si takú ošálenú alebo bezkofeínovú... 🙂

ingeborgnicol
30. mar 2013

@jgiovanna504 tie cviky su uplne ze super, ale po operacii nie moc vhodne, ale to asi nic nie je vhodne, ukladam si to

ingeborgnicol
30. mar 2013

@tinasc no aj v bezkofeinovej je stopa kofenu tak sa bojim, ale pijem to debilne caro....

slady vy ste teraz v sportaciku?

jgiovanna504
30. mar 2013

@ingeborgnicol no ved sa cudujem ze po cisarskom hovoria ze po tyzdni sa moze. 😀 ale podla mna kazdy kto ako je schopny,ja som bola schopna po 2mesiacoch,a to som mala super rychli porod a nic ma enbolelo.iba sa mi nechcelo 😅