Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
Moja sa nepretaca ani len nabok, my mame vyvysenu hlavu v postielke cely matrac tak nakolneny cize dost tazko by sa jej otaalo, skvor nam zacina tak padat dole, uz to budeme musiet dat na lezato. a potom mam aj ja po chlebe 🙂
takz emy sme tu najstarsi a najlenivejsi? 🙂
IVINKA to co jej davate papkat?
@ingeborgnicol pocuj a ako teraz nite manducu, este furt novorodenecku? bo ja este hej. ale nam tie detiska rastu jak z vody ked si porovnas michelle so synovcom co? a mojej sa tiez nechce pretacat, urobila to zatial dokopy dvakrat a hotovo, uz tyzden nic. akurat tie zuby si rastie ako diva, ale stale sa nie a nie prerezat, hadam uz zajtra budu nech uz to mame za sebou bo je urevana az hruza.
baby ked Vam bude strajkovat mliecko, aj vseobecne o kojeni vyborny clanok odporucam:
Baby a mam si este kupit satku, ked uz mame skoro 4 mesiace? To super obdobie som uz zmeskala, ale ze ci sa teda este mam nad tym zamyslat a konecne sa rozhybat???hmmmm
@ivinka77 jejo zlaté sú, inak aj moja ho dnes chcela kŕmiť, ale on na ňu kukal jak na svatý obrázok a neotváral ústa 😀 pretože on ju miluje, tak sa zahľadel 🙂 tak musela nastúpiť mama... inak krásne mi papal už týždeň, ale posledné dva dni len čo vidí lyžičku tak reve o ratu... neviem čo sa stalo...
@tinasc hej hej,,, Teri to ma odpozerane 🙂 tak trenuju...sranda je, ze u nas zas opacne, od teri pekne papka, pri mne saskuje a rehoce sa... inak tlaci o 100-300 velmi jej smakuje..dnes uz mala 3nasobnu davku ako prvykrat a mam pocit, ze este by si dala aj viac 🙂 pazrosko 🙂
@ingeborgnicol dnes sme mali mrkvu+grulu+cuketu+mliecko 🙂 zalizovala sa az za usamiiiiiii 🙂
@slady Ja som mala požičanú šatku od švagrinej a zo začiatku to bolo O.K.Hlavne po dome, ale keď som si ju chcela uviazať v obchode zistila som, že ju ťahám po zemi....ale je problém asi len pri mojich 165 cm. Potom je ťažšie sa šatky zbaviť ako nosiča. Ja som sa rozhodovala, či kúpim šatku alebo nosič a nakoniec máme ergo už bez novorodeneckej vložky. V šatke bola malá rada a myslím, že na nosič si tiež zvykne. Ak idem po syna do škôlky je to praktickejšie. Len ešte musím zistiť rôzne "chochnesy" pri "naľoďovaní" do nosiča, lebo zatiaľ mi musel pomáhať manžel.
@ingeborgnicol inac v tom clanku to presne pisu...ze ak je v 3-4 mesiacoch pocit, ze ma malo mlieka, tak radsej pridat zeleninu ako dat umele... tak som spokojnejsia... 🙂
no ako ktore satky, lilipie su do 9 kil len to sa neoplati. a po dome je na 100% lepsia satka.je to konktakt telo na telo a je akoby som to nazvala lepsie nosenie, intimnejsie a dovernejsie, aspon pre mna. Nosit, manducu, alebo ergo, to jejedno kto co ma je apon pre mna na prenasanie, ked niekam potrebujem ist....ale v satke dlho uu nebudeme ebo my mame tiez tu do 9 kil iba amne sa zda ze an do vtedy, lebo my mame elasticku a kedze je zabunka velka tak sa mi taha k zemi 🙂))) Baby ja by som vam tu satku odporucala, ale kupte od niekoho lebo nova sa uz neplati. ak si kupite ergo, alebo manducu tak mate aj do 3 rokov, to sa va opalti potom viac. ale je to fakt iba na vas.
Dlady, jaky ste dzivy! tak nejak som si aj tvojho muza predstavovala a ty vyzeras vynikajuco ako ani keby si ani nerodila, nie ako ja, bravcova konzerva 🙂 pristane Vam to a aprostredie je cool 🙂)
Iviknka a ty mi daj recpetik ako si to robila dala by som jej zajtra mozno, usetrim jeden cirkus pri krmeni a odsajem 🙂))
@zabka29 dam ti moj maly zlepsovak... ja Viki obleciem do nosica poleziacky na posteli, potom ju posadim na skrinku, ktoru mam presne v takej vyske, ze ked na nej sedi je tak vysoko, ako by mala by na mne zavesena (alebo aj na dres v kuchyni, tak vyska mi tiez vyhouje ) a kym mi tam sedi, tak ja si to navleciem, vzadu pozapinam a finito 🙂... lebo inak sa mi to tiez nedarilo samej bez pomoci 🙂
@ingeborgnicol normalne som uvarila vo vode jeden zemiak, jednu vacsiu mrknu, a kusok cukety, uplne do makka, scedila, pretlacila vidlickou poriadne takou detskou hustou uplne na taku kasicku a doliala asi stamperlu odsateho mliecka a hotovson ! skusala som to riedit aj tou vodou, v ktorej sa to varilo, ale myslim, ze s tym mlieckom jej to ovela viac smakuje, lebo je to uplne sladucke... a inak skusala som to aj mixovat ponornym mixerom, ale nebolo to take kasovite, skor take jak gumove natahovacie, a to jej moc nechutilo, sa jej to lepilo, takze teraz uz len pretlacam vidlickou

ozaj baby vám sa deti v noci nepretáčajú na bruško? krpec sa v noci vždy pretočí na bruško, potom plače, že sa mu to nepáči tak ho celú noc otáčam späť... asi ho budem musieť zabaliť aby sa neotočil...