Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
Uz viem islo o celoplosny vypadok satelitov..
dobre ranko pekne sviatocne. len sa rozhodnite ci ide o velkonocne, alebo vianocne 😀 😀 😀
@ingeborgnicol ahoj pekne sviatocne ranko ci uz vlastne dnik 🙂 ako sa mate ako mliecko? Nika v com skladujes mlieko v mraznicke?
@ingeborgnicol a iba mesiac moze byt lebo kdesi som citala ze az tri mesiace sa moze skladovat
@evamarcel no pozrela by som to na googli ale tak pomalicky mi ide net ze do vecera by som tu sedela, ja som kdesi vycitala ze mesiac, tak neviem. a ja uchovavam vo flaskach farlin to osm specialne na to kupila v lekarni 3ks flasky za 4,5 euro, alebo v avent poharikoch, co sme dostavali take v porodnici. a ked mam vsetko toto plne, tak v takych najmensich dozach zo suprav z doz co mam. ale teraz nemam ani jednu ☹ akuraz mam na veceru z vcerajsieho odsavania, ak by bol problem.
Inak vcera sme museli dat prvy krat po porodnici UM na veceru, lebo som sa bala ze bde hladna. a ona spala zas do 4tej do ranna, tak ja neviem, ci ona sa nebudila segynatko preto zeby hladna bola.....tak som vcera v noci odsavala ako hlucha aby som jej mohladat taku istu davku 120 ale mojho a som zvedava co to urobi.
Ďík za odpovede. U nás ortopedička tiež po prvej kontrole len podotkla, že balte aspoň na noc, ale nič extra neriešila. Ono to celé je asi veľmi indivindi ako sa tie klby vyvíjajú. Ešte pred 5 rokmi sa balilo do 6 mesiaca a teraz som odchádzala z pôrodnice v Šaci, že to už nie je treba. Tak si fakt môžme vybrať my matky ako vždy, bo každý ti povie ináč. Dúfam, že na 6 mesiacov to bude O.K., lebo isto malú neudržím bez sedenia potom. Ja mám staršiu stoličku bez polohovania, tak ešte pošpekulujem ako budeme papať. Ale počkám do mája.
Konečne efektívne využitý Veľkonočný pondelok...starám sa o svoju dcéru 😉
Joj a ešte ku včerajšku...niet nad kombináciu : "čo to mám v ústach nové", časový posun a počasie na r....Malá dala za celý deň 4x 20 min a museli sme počkať až sa začalo stmievať cca pred siedmou, aby skončila deň. Som zvedavá, čo dneska...treska?
@zabka29 dnes uz bude lepsie, lebo sa aj budili v novom, pre nas lepsom case, aspon moja iste. dnes idete na prechadzku? ja uvazujem ze musim lebo tu prikysnem niekde k posteli. Takze ja davam smer anicka ak nebude prsat, davas jazero? 🙂
Baby rozkojili sme sa, nechcem nicpredbiehat, ale malicka ide uplne bez dokrmov okrem toho jedneho vecer pred spanim, podarilo sa to aj ked po 2-3dnoch, ale predsaaaaaaa! drzte palce aby to slo aj dalej!
@ingeborgnicol drzim palce nech tecie veeeela mliecka 🙂
@ingeborgnicol my tu už máme pekne a slniečko 🙂
@ingeborgnicol držím moc palce, nech je mliečka veľa a veľa 🙂
@ingeborgnicol No, chystám sa von každú chvíľu, ale ešte mám jednu partiu šibačov, čo vždy chodia takto neskoro. Už som ich dala cez manžela "pozdraviť". My s malou sme to teda schytali dnes poriadne 😠
@ingeborgnicol pocuj je cez hlavu a ma tam take dva gombiky, tak ak budes chciet dako sa dohodneme ale az ked sa vratim samozrejme, pozriem co by sa hodilo mne 😀 a ak nechces cez hlavu ta @ivinka77 to isti 🙂
@ingeborgnicol vidis ty panikar ze ste to roztahali 🙂
@zabka29 nam ti zuby porazene este furt nevysli, uz tam trcia pod tym dasienkom riadne a furt nie a nie sa prerezat, cize mala je jak cert, nervna riadne, neobsedi dlhsie ako 5 minut a ja mam uz presilene zapastie co sa chce vkuse nosit. a pusa vyhadzana stale aj keed uz to ma lepsie.
@slady tak sa pozri co by sa vam zislo alk mame tak dame a ak nie tak v pohode,ved penoiaze su na to,aby sa kupovali za ne veci a zbytocnosti.ked ma gombicky berien nasa reve len ked je rolakoveho charakteru.takze si to prosim a ivinka sorrka,ale poslem ti v tom potom aspon fotku aki sme v tom,a ty po mne nieco hodis.ja som uz na anicke no uz aj teplejsie mi bolo he,ale mala spinka jak had.
@ingeborgnicol supeeeeeer tesim sa ,ze ste to roztahali...a nebooooooj nic po tebe hadzat nebudem 🙂
@adel22 no z toho jak slinta jak fras tak sa jej vyhadzali take cervene skarede flaky na brade a pod dudlom aj ked casto nedudluje, len obcas aj tak ma tam kde sa jej dudlik na lickach dotyka take fliacky, sa jej to vysusilo a pomaly to mizne ale natieram to vkuse a vkuse sliny utieram nech to nema vo vlhkom.
inac ja som na tie zuby kupila gel aj homeo a mam pocit, ze dost to pomaha...
@ivinka77 ta len take nudne ze velkonocny "hon na vajca" ked decka hladaju poschovavane vajca po zahrade alebo po dome, alebo este take, ze namaluju vajco na tvrdo a potom ho gulaju z kopca a komu sa poslednemu rozbije ten vyhral 🙂 a ked sa ti rozbije tak ho sezeres 😀 a to je tak vsetko, na veceru bola vcera jahnacina tak to asi tiez patri k tomu a na navstevy sa chodi z rodiny a po vajicka s deckami ale bez sibania 🙂 my sme prisli teraz z honu na vajca s malym, si to uzil 🙂

@ingeborgnicol skylink už ide... ani nám nešiel