icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

ingeborgnicol
6. apr 2013

@slady my me zacali slinit ako bernardin a ked jej posucham dasna ide ma od lasky zjest tiez je viac mrzuta a nevydrzi dokonca ani pod kolotocom co davala pod nim do teraz aj hodku pri lepsej voli......myslim ze aj nam idu zuby boli pod dasienkom uz mesiac, ale zda sa mi ze idu, dasna ma opuchnute....

tinasc
6. apr 2013

@slady ja netuším možno áno, slintá ako taký bernardín, celé tričko má vždy dopoly mokré, ja som oslintaná aj všetko okolo 😀 ak je to zub, tak nech už je vonku 🙂

slady
6. apr 2013

@alyze baby, hlavne ak budete umelo sladit tak steviou alebo steviovym cukrom a hlavne nie aspartamom lebo ten je vysko karcinogenny a tie ostatne sukralozy a podobne srandy za nim idu v tesnom zavese... to len tak na margo.

slady
6. apr 2013

@ingeborgnicol no bon zur, no nam isli prisam vacku az do teraz a teraz ked uz su tesne na vylezenie tak tusim fakt prestali rast 😀 tiez to miluje ked jej ich sucham, a pod dasienkom som ich tiez videla uz pred mesiacom ale teraz uz su na tom tak, ze normalne musim jej s lyzickou skusit ci este necinkaju lebo neviem rozoznat ci su uz vonku alebo este dnu, uz ostre hrany citit.

slady
6. apr 2013

@ingeborgnicol inak ked sa vratim dom asi este daco nahadzem do bazara mojho na predaj 😀 moja svokra sa mi netriafa do vkusu velmi, jooooj take "krasne" saty mi zavesila do skrine ze strach, zlata je ze sa snazi a vzdy kupi dake v nejakom prudkom vyredaji ze za dve libry, ale keby si videla tie farby! juoj... ale aspon sa neurazi ked jej poviem ze ich nebudem nosit, da ich niekomu inemu kto sa im potesi 😀 a bavi ju to a obcas, tak raz z desiatich, sa trafi a potom ma o to vacsiu radost 😀

mata884
7. apr 2013

Tak my sme mali super noc. Malicky nervozny, zjedol by aj mna. Tak aj zuby sa pridruzuju k nadche a v noci stupla aj telota a k tomu ja chora ako pes. No zabita kombinacia. Este, ze tatko je zatial v poriadku a musi sa postarat. ☹

ingeborgnicol
7. apr 2013

@mata884 juj to vam zelam skore uzdravenie!

@slady Boze ja tu mam 3 krabice veci tiez a neni som schopna dat to na bazar ale od pondelka uz budem davat som sa rozhodla teda, si ma nakopla. Ja vlastne ani neni som zly a lenivy clovek, len ma treba nakopnut 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

evamarcel
7. apr 2013

@slady no uzasny pocit ked sa clovek vyspi hned je krajsi den....tak aj tebe nech malinka spinka a nech sa vykecava cez den 🙂 povedz co tie nase deti navystrajaju kym narastu 🙂 ...mne maly ked zacal sediet a vstavat a chodit tak mi v noci stale sadal alebo sa postavil a zacal plakat to sme ho zakazdym museli naspat ukladat spat...to tiez bola sranda

tinasc
7. apr 2013

@evamarcel malý spal v noci v overale a veru to bola úplne iná noc... asi mu tam bolo tiež dobre, ani raz sa neotočil, raz sa zobudil na papanie a spal ďalej... síce išiel spať neskôr ako obyčajne, ale aj tak... sa úplne inak cítim ako včera... 🙂

ingeborgnicol
7. apr 2013

baby to fakt ten overal tak zabera? a nie su tie deticky spotene? tak adjte radu aj mne. Aky overal a este ho potomprikrijete pAplonom?

slady
7. apr 2013

@evamarcel no jasne, WIlko to iste, ked uz si vedel sadnut tak si sadal vkuse, som ho len chodila sklapat 😀 a tusim som nastartovala overalove sialenstvo, som rada ze zabera 🙂

slady
7. apr 2013

@ingeborgnicol ja by som potrebovala nakopavat vkuse.

slady
7. apr 2013

@mata884 jojoj tak sa uzdravte!!! mne zase tu moja najdrahsia polovicka - silnejsie pohlavie ako sa im vravi zomiera na nadchu. cely den v posteli. fasa.

slady
7. apr 2013

inak uz mame ZUB konecne a druhy bude tiez co nevidiet tesim sa 🙂

petuska55
7. apr 2013

ahojte, drobec spinká na balkone, ja perem periny, bo manžel bol chorý, dnes dorazí aj staršia domov, bola u maminy mojej. Manžel maká na dome.
Slady - super že už je zubok von 🙂
Inak je tu ešte niekto komu sa drobec nepretáča? Moj zasran stále nič, viem že má ešte mesiac na to, aj sa snažím s ním cvičit a potom sa prevalí, ale navzdychá sa pri tom akoby tažko drel 😀 a aj to ho musím trošku za ruku potiahnut. Aj dcérka bola taká lenoška, cvičila som s nou aj vojtovku, ale ona to potom vedela len sa jej to proste nechcelo robit. Tento vyzerá že ide v jej slapajách. 😉

mata884
7. apr 2013

@slady no ked ma taku nadchu ako ja, tak sa ani necudujem 😀 . Ja mam strasnu az mi idu oci vypucit sa. A moj skoro muzicek ma vkuse rozculuje. Ach jaj. 😝

mata884
7. apr 2013

@slady jeeej..gratulujem k zubceku. Tak sa konecne predral. Som zvedava kedy vyjde nam. 🙂

gabikaadam
7. apr 2013

@petuska55 Ahoj, náš Dominik sa tiež ešte nepretáča na bruško. Na bok na jednu aj na druhú stranu sa vytočí, ale na bruško zatiaľ nie. Doktorka sa nás v poradni na to ani nepýtala, tak si myslím, že je to ešte v poriadku. A zúbky tiež nevidno, ale slintáme hrozne. 😉

petuska55
7. apr 2013

gabikaadam - my máme poradnu až o 3 týždne, na štepení nám ju nerobila minulý týžden, ale povedala že dosť velký a tažký 7,5 kg, preto sa mu to bude robiť horšie - kým sa prevalý. Viem, že je čas do konca 6 mesiaca, ale aj tak som myslela že sa už tu všetci pretáčajú. Inak je hodne silný, robí brušáky v sede, už nechce byť vobec opretý skoro, pasie barančeky - vydrží tak 10min, tak nejdem stresovať, len ho budem este motivovať.

mata884
7. apr 2013

mate niekto teplomer na celo digitalny a aky, a ste spokojne?

ingeborgnicol
7. apr 2013

@mata884 my mame ten co je aj do ucha a zaroven aj na celo a som spokojna. oni podla mna ani jedne nemas presny tak je to leuter jedno niet nad ortutovy klasicky 🙂

@slady Gratulujem k zubu!!!!

Ja som po 2,5 hodinovej prechadzke ina na mojommieste by mala kazdy den das kilo do le a ja pri tych liekoch nic...ale mame novinku, uz sedi sama bez pomoci 🙂 niekedy padne na stranu. ale nebojte sa ja je to nedovolim, iba som si to dnes vsimla, lebo ja ked ju obliekam dam ju sadnut a opeirmem o mna a dnes sa len odtahovala a odtahovala pozeram a ona sama sedi a potom este niekolko raz 🙂 cize pretacat sa nepretacame, ale sediet sedime 🙂

ingeborgnicol
7. apr 2013

@slady no tak ta sem tam nakopem sces? 😀 😀 😀

ivkasendy
7. apr 2013

@gabikaadam @petuska55 ani my sa zatial nepretacame na brusko, len na obidva boky... vraj sa to zvykne az v piatom mesiaci tak neviem kde sa vsetky tie ostatne novembrove deticky tak ponahlaju... 😀

ingeborgnicol
7. apr 2013

@ivkasendy ani my sa nepretacame a sme 31. oktober 🙂)))

alyze
autor
7. apr 2013

Caute baby, no my sa pretacame, ale z bruska ani za svet, tak len chodim a pretacam ju spat 😀

jgiovanna504
7. apr 2013

Dnes mam v nohach 16 kilometrov.fu, ale ma bolia nohy,to bude svalovka!!! 😀 a my sa tiez nepretacame.len sem tam z bruska na chrbatik.... 😎

ingeborgnicol
7. apr 2013

@jgiovanna504 kokso to kde ste chodili 16 km? to je velmi vela nie? drzim palce aby nebola svalofka 🙂

mata884
7. apr 2013

@jgiovanna504 To si jarne kilometre nahanala? och... 🙂

ingeborgnicol
7. apr 2013

No my mame nejaky novy mores. Isla spinkat ako vzdy o 19.00 a okamzite zaspinkala ako v poslednej dobe tiez vzdy. ale aj vcera a aj dnes sa zobudila este o 19.40.......a spinka dalej. Sice vcera sa potom zobudila az o 01.30 ale aj tak je to divne. my sme tu mali skoro najlepsie spanky a teraz koncime ako najhorsie 🙂))))) no ale zse to budenie nie je az tak zle, cca o 01:00, potom okolo 03. 00 a potom okolo 06.00 a este spinkame do 07-08.cca na didike....

ingeborgnicol
7. apr 2013

Jezin baby, ja mam tretinu vlasov. Je normalne ze este takto neskoro vypadavaju? viete, ja neprehanam. Zase som si poplakala v kupelni, normalne mi cele chumace dlhokanske od korenov cele trsy aj take ze skoro 1cm na sirku vypadavaju ked sa cesem......ako po chemoterapii ludom, to nie take ze jeden , dva vlasy, alebo par....to sa s tym neda naozaj vobec nic robit? a je to vobec normalne? zacalo to ked mala Michellka 3 mesiace a su to uz 3 mesiace, a to je pri kazdom umyvani, za chvilocku mi neostane vobec nic ak to nejak nezastavim 🙂