icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

tinasc
8. apr 2013

@tinuska1112 určite bude chutiť 🙂

janulka_s
8. apr 2013

my sme zatial skusili zemiacik, mrkvicku, brokolicu a karfiol, zatial vsetko chutilo a tiez nema problem za tanierik spucat 😉

adel22
8. apr 2013

Hlasim sa po druhej poradni🙂
40cm hlavicka, 63 dlzka a 6250g. Doktorka nas pochvalila a vraj je s nami moc spokojna.
Akurat, ze moje dieta, ktore nikdy neplace- dnes revalo ako dive celu navstevu u doktorky. resp. so sestrickou sa pekne rozpravala, ale akonahle dosla doktorka a usmiala sa na nu- konec! vysetrovala ju na mojich rukach, ale ani to nepomahalo :(

Pytala som sa, co mam robit, ked budu zubky rast a poradila mi klincekovy olej z lekarne. neviem ci to aj v SR kupit v lekarni, ale tu hej. A tabletky pri teplote az pri horucke nad 39- 39,5. A ze prikrmovat mam najskor od 6 mesiaca...ze uvidime ci bude treba pri dalsej kontrole /20.6/.

Moje chudatko spi este, dnes plakala najviac v celom zivote svojom kratuckom , asi sa jej doktorka nepaci :(:(:( a pritom je taka fajn...nechapem no 🙂

janulka_s
8. apr 2013

@adel22 Nemala dnes naladu, no :D

evamarcel
8. apr 2013

@ingeborgnicol nika nie overal je taky nesustivy ale zakryjem iba dekou ale napr. tuto noc uz sa zobudila 4krat ale kojila som ju iba dvakrat a na dalsie budenia stacilo dat cumel alebo dat nabok

ingeborgnicol
8. apr 2013

@evamarcel hej ale tka myslim ze aky overal taky na spanie, ci na vonku hruby ci aky?

@adel22 no asi nebude lekarkou ked bude velka 🙂

ingeborgnicol
8. apr 2013

@tinuska1112 urcite potrebuje aha moja vstane o 8 a potrebuje dalsi spanok hned o 9tej....alebo poobede vSTANE MEDZI 14.30-15.00 a potom zase zadrichme hned o 16.00

baby pozeram co vy vsetko uz jete, mate aj nejake dobre recpety, alebo nejake stranky kam na to chodite? a denne im to tam vsetko miesate? ja sa pripravujem az o mesia cdufam, ze nebude treba skvor....

adel22
8. apr 2013

Toto som tu niekomu videla na MK, tak posuniem dalej🙂

tinasc
8. apr 2013

@ingeborgnicol ja som pár stránok dozadu tiež dala takú tabuľku čo sa papá od ktorého mesiaca... a ja varím tak na dva dni, ale keď som lenivá, tak pekne otvorím príkm kupovaný... ten zeleninový od Hipp no ten je dokonca aj dobrý 😀 aj mne by chutil...

evamarcel
8. apr 2013

@ingeborgnicol ano ten na vonku overal, nika ja toto jedno nechapem ja by tak chcela aby mala tak krasne spinkala ako tvoja ved aj v noci ti spinka super ked to tak vezmes tak o 3,6rano to su len dve zobudenia...mne ked mala zaspi spi uz iba 45-50min. a konec to ti mala spi cez obed aj vecer pri neustalom kocikovani tak dlhsie?

evamarcel
8. apr 2013

@ingeborgnicol uz davas prikrm stale cez obed? ci iba obcas? Ja som skusala dnes ale len tak zopar lyziciek

evamarcel
8. apr 2013

@tinuska1112 a doteraz ti ako dlho a kedy spinkala ked ste mali taky denny rezim...my to mame cez den stale nejake rozne a po akom case od posledneho zobudenia davas znova spat. Mne uz tak po hodine od zobudenia nezaspi

evamarcel
8. apr 2013

@tinasc tesim sa ze ten overalik pomohol, skus aj ten Viburcol, mne sa vidi ze pomaha ten overal ze tolko nemozu sermovat s ruckami a sa nerusia az tak a ani sa prevalovat velmi nemozu ...no len ked sa otepli tak neviem co potom 😀

slady
8. apr 2013

@ingeborgnicol haha no ja to vymienanie prs robim tak ze mne sa nechce hybat tak malu prevalim cezomna na druhu stranu, bo v noci papa len z jedneho, tak vzdy na nove krmenie si ju prevalim cez brucho pod druhu pazuchu 😀 ale my doma spime vo velkej posteli same, tak ju po krmeni necham tak a ja sa posuniem kus dalej nech sa mozem vystret 🙂 alebo jej niekedy davam len z jedneho a druhe mam potom rano ako pamela a dam jej z neho ranajky 😀

ingeborgnicol
8. apr 2013

No baby dakujem Vam za odpovede. TEn olej si iste urobim a vyskusam aj overal, ale my mame len taky velky, lebo my nosime vetrocku a nohavice....to ked ju dam spat v 74ke? a my mame dost teplo v domceku, co s tym?

evamarcel
8. apr 2013

@ingeborgnicol nika ako teplo mate, my mame v spalni tak 19-20, ale nika co riesis ved ti krasne spinka ci sa budi uz casto?

evamarcel
8. apr 2013

@mirkov ako sa mate uz ste uplne na um a ako noci je to lepsie?

ivinka77
8. apr 2013

caute zenyyyyyyyyyyyy , tak sa hlasim po tyzdnovej vyzieracej dovolenke... stav kg poviem zajtra rano, ale odhadom mam tak + 3-4 kilecka urcite uff... takze ja od zajtra uz natvrdo idem na to ! a vy ako ? dari sa v chudnuti ? inak mali sme sa bozskyyyyyyyyyyyyy 🙂 kebyze tie cecky odrezem , tak ani neviem, ze mam deti 🙂 skvelo som si oddychla, prezrala sa do nerpicetna... 🙂

ingeborgnicol
8. apr 2013

@ivinka77 ako ti len zavidim, moja bola zla ako dva certy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ani nohy necitim 🙂))))) moja mi to dava vyzrat aj za tvoje dve....no davaj vahu ja mam 87 minus 0,5 kila, tolko som schudla za tyzden 🙂

Alyzeee a ty ako? nediktujes vahu?

@evamarcel No mne sa zacala posledne tri dni budit este aj o 19.45 🙂))) sice s alen nadida a hned zaspi, ale predsa! a poto vstane okolo24-01.00, potom okolo 03.00 a okolo 5_6.00 to si ju dam na didku a spime do 8mej....cca cize 3 budenia.

ivinka77
8. apr 2013

@ingeborgnicol nadiktujem rano... ked sa vy.... bude to aspon o pol kila menej 🙂 mozno 🙂 ale odhadujem to na takych 88-89 :( lebo som zrala vzdy a vsetko 🙂 same kolaciky svokrine a tak... bleeeeeeeee :(
a co teda ? pre ktoru dietu si sa rozhodla ? inak podla mna kontrola staci raz za tyzden, kazdy den to nie je az take presne...

petuska55
8. apr 2013

ahojte kočky, tak ja som total KO, dnes som bola von od 12 do 18, najprv kočíkom, potom sme sa napapali doma a dala som ho do babyvaku a išli von aj so staršou dcérou na hodku a potom som ho šupla do kočára a ešte hodku sme kočíkovali, nohy si necítim.
Inak, malý sa začal pretáčať, síce do jednej strany super, druhá je obtiažna ale aj tak som rada 🙂
Ja som si povedala, že aspon sladkosti prestanem žrať ale zatial sa mi nedarí ☹ , však od zajtra skúsim znovu 😉

slady
8. apr 2013

@tinasc najlepsie na tom je, ze ja uz overal vobec nepouzivam - uz sa donho mala nevlezie a vacsi nemam 😀 a spi kadejako teraz, stava sa mi ze sa uprostred noci ozbudi a rehoce sa na mna pol hodinu, uz hadam aj tyzden take robi.

slady
8. apr 2013

@ivinka77 tak super, ja som si tiez uzila podobne 🙂 a tiez uz zajtra domov a od stredy sa mi zacina zase klasicka MD takze sa na mna teste zase tu budem furt 🙂

ingeborgnicol
8. apr 2013

@ivinka77 ja pre ziadnu, ani jedna mi nevyhovuje pre kojenie. Snad by som chcela upravit tu 99dnovu, ale mozno ostanem len na tom, ze budem tocha delit stravu, vynecham sladkosti a chlieb....asi tak bude najlepsie.....

@petuska55 pocuj a to spinkala 8 hodin v kuse ci ako? a teraz ti v noci spinka ked ste tolko boli vonku? a babyvak ste mali vonku a v nom si ju ako obliekla? prepac ze sa pytam, ale ja som ju nemala este vo vaku vonka.

alyze
autor
8. apr 2013

@ingeborgnicol aj ja nadiktujem zajtra, stad tam islo nejake to deko dolu 😀

ingeborgnicol
8. apr 2013

@slady aspon nebude nuda 😝
hoci pri mojej zarevankyni sa to teraz neda povedat.....ta nuda myslim

ivinka77
8. apr 2013

@ingeborgnicol a preco vlastne revkate ? sa mi nechce citat tych 10 stran dozadu, co som tu nebola...co sa deje ?

ivinka77
8. apr 2013

@slady tesime a stastnyyyyyyyyy let !!!

ivinka77
8. apr 2013

ozaaaaaaaaaaaaj baby kolki ste uz zubati ? lebo tie nase nie a nie sa prerezat... ale keby za sliny platili, tak uz som asi miliardarka... na hektolitre naslinime denne... 🙂