Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
tak ja hlasim 17 stupnov a totaaaaaaalne slnkoooooooooo huraaa !!! 😉 😉 😉
@ivinka77 Tak toto sme tu mali aj my včera o takomto čase a teraz sa radšej zdržím komentára....ale dnes som našla niečo veľmi pozitívne, čo mi vynahradilo zlé počko v KE. Idem od štvrtka na pilates kurz pre začiatočníkov bude u nás v MC Haliganda, tak sa teším...lebo ja som "tuhá", že sa nedotknem prstov na nohách ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@komarekmik aj u nas to tak funguje 😉
@tinuska1112
@ivkasendy nezávidím, tu už bolo pekne slniečko a teplejšie 🙂
@alyze ako som ju obliekla kde? n akrst? ci kam? som nepochopiu. 😎
@ivinka77 aj mne 46dychaju na pokozku , hanba nam.......ale chudnut a udrzat si lieko te buh
@zabka29 my sme v nedelu, pondelok aj dnes lietali so sestrou krasna-splav, ako poetene, ale na koniec jazera sme nedosli , za to som celu krasnu videla a clovece to je terza 2,5 hodin ako nic, aj krasna splav je na 2,5 hod tam aj nazad ale tak ti zvaidim my sme cele sidlisko pochodili vy sa tam mate kam prechadzat, velka zavist z mojej strany 🙂 ja tu nemam kam, musim slapat pol hodku na anick alebo pol hodku do mesta.....same auta a smog a pod, ziadna pekna prechadzka ako u vas ze po chodnikoch, zato som chodila teraz ku segre autom a tak sa poprechadzat a nazad autom, ale denne 10eciek na benizn, tiez diki....
@zabka29 dnes sme haligandu pozerali ale v krasnej 🙂 a vlastni to moj kamarat R:S
@ingeborgnicol Najbližšie keď pôjdeš, daj vedieť..pôjdem Vám oproti. Ja bývam v tom paneláku pri splave, tak si sa mohla zastaviť u nás...už som ti chcela povedať predtým, že určite sa ozvi. Ja som denne vonku a často okrem psíčkárov nikoho nestretávam. Za to včera bolo mamičiek vonku ako maku ako maku 🙂 🙂 🙂 🙂 Najčastejšie chodím poobede od cca 13tej do 15.30 ale nemám problém aj doobedu. Super, že máš sestru na kočíkovanie....moja švagriná má teraz týždňovú dcérku, ale býva pri Amfíku a kamošky z detičkami sú tiež z mesta.
@ingeborgnicol Aj ja som videla, že tam majú tiež MC keď som si otočila kolečko a šla som od nás do Krásnej a potom cez most pri splave domov...cestou v záhradkárskej časti som si nazbierala bahniatka a kukla miesto, kde budeme za chvíľu oslavovať 40tku mojej polovičky 😉
@zabka29 No ved ja tiez byvam na uplne opacnom konci mesta, pri hypermarkete Tesco. Preto musim ist k nej tolko atom a potom nazad, celodenny vylet a uvazuem ci nejdem spat, lebo si vobec necitim nohy. Boli sme od 12 do 14.30 a potom od 16 do 17.30 viac nemozem lebo by som si pokakala rezim.....a stale chodime v tom case.....a musim velmi spekulovat aby som sa trafila do rezimu a vsetko stihala. preto najradsej chodim tuto niekde a podvecerny spanok uz radsej davam doma, lebo spi dlhsie ako vonku tento jeden spanok neviem preco...aspon dnes
@zabka29 no ale to muselo byt aspon na 3 hodky nie?
Nie, je to presne tak isto ako obehnúť jazero cca 4km taká hodinka. Ja chodím popri Hornáde celý čas a keď chcem byť vonku dlhšie tak robím také osmičkové trasy 🙂 🙂 🙂 🙂 . Dnes som bola 2x od domu po koniec jazera na hrádzi a to je cca 7 km a 2 hod. Ale motať sa u nás dá fakt aj 5 hodín a vôbec sa nenudíš....teším
@zabka29 no ale hodina je do krasnej a hodina nazad ze?
@ingeborgnicol Vieš, ja idem sama, tak mám asi trochu rýchlejšie tempo 😉 . Ja "chodím" za hodinu tých 3,5 km
@zabka29 pockaj ty ides tam a nazad hodinu?
@ingeborgnicol ja chodim pomalicky nie som v poriadku pisala som ze som bola vazne chora a odniesol si to prave pohybovy aparat, tak chodim rychlostou slimacika 🙂 ale chodim 🙂 ale viem sa aj troska ponahlat ked treba. ale som pobehala aspon vsetky obchody na jazere, dnes by som sa ti aj ozvala, ale nestihala som rano pisat a potm sme sa na otocku rozhodli ze ideme na jazero a volat som ti nemohla a pisat uz nebolo skade.
dobru nocku ja necitim labky
Budem rada, keď dáme stretko.....ja sa krokom prispôsobým. Mňa už tiež bolia chodidlá, lebo mám schodené zimné topánky....už ich akútne musím odložiť a vybrať niečo s ortopedickou vložkou, lebo ani pilates mi nepomôže 😒 😒
@zabka29
@ingeborgnicol aj vám dobrú noc
@ingeborgnicol ano myslela som, ako si obliekla malu na krst do kostola, lebo je tam dost velka zima 🙂
@zabka29 Nohy ok, mozeme slapat zase 🙂 uvazujem nad dnesnou trasou, ale kam sa vybrat netusim, ked clovek tolko asu potrebuje zabit 😀
@ivinka77 no ako vaha, na ktoru ides na Dukanovu? pri kojeni? nebojis sa, ze prides o mliecko? ja sa bojim, preto idem radsej na upravenu 90 dnovku som sa rozhodla viac menej budem delit dni a porcie zelenina a ovocie, bez chleba a pod....
@alyze aha no tak malicka mala satocky pod tym body a puncosky, klobucik, a bola v perinke a v tej perinke mala deku. Lenze ona bola predcasniatko a krstili sme ju iba na 3 tyzdne tak neviem ci by som Vas az tak babusila....aha tu je fotto posielam ti aj rozbalenu ju, ale neviem ci bude vidno ja to vidim len v miniaturach 🙂
jemineeee, ta je nadherna!! 😀

@zabka29 hej aj mojmu krpcovi narástli tak skoro, kamoskim má 9 mesiacov a este ani zuba a moja krpana ho predbehla, neviem si predstavit tak dlho vsetko mixovat.