Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@ingeborgnicol uff no teda to je deň... my podobne stále sa krpec budil nakoniec som to vzdala... a to zvonenie to poznám, zazvoní mobil zvonček hocičo a je hore...
@ingeborgnicol pozri toto video, je tam aj polohovanie jednou packou. Tento tip mas ty...
@mirkov diki si zlata idem sa pozriet, lebo som dnes na 100%rozhodnuta bola ze uz ho nevezmem von. ja tam mam dve packy a musela som zatial obe stlacit a navyse ked som sa nahla cela na neho tak sa mi este aj stlacl cely dole, asi nebola dobre zaseknuta ta cast kde sa nastavuje vyska, som si nacisto myslela ze ma porazi, ale aj tak som mala fintu, ze dvoma prstami som packy tlacilla a bruchom som ho dala dole, teda sklopila. lenze to neplati na vyklopenie hore to sa bruchom neda 🙂 a okrem toho ked sa mi to sklopilo dole to preto sa mi zosmyklo dole? idem si to pozriet....este raz dakujem si skvela 😀
@tinasc dakujem za pochvaly. ja nedavam spat vonku v overale ale vo vetrovke a nnohaviciach mne moze prist jar. ale ona zase nema rada slniecko na tvari to niekde maju take clony?na nase kociariky?
@mirkov samozrejme ze mi to neprehrava, co ja od dnesneho dna chcem! poziem si zajtra alebo pozajtra u sestry. prosim ta ktorou packou sa to dava lava, alebo prava? tam dole?a iba jednou packou to stlacim a ide to dole a hore? ja musim oboma....
@mirkov pozri ci tebe to prehrava. lebo mne to dava len ako verziu pre mobily a ked dam na pc verziu tak to tam nie je
@ingeborgnicol ja to mam cez tablet, mne to ide. Ale skus ist na you tube, a do vyhladavaca daj stokke 2009. Je tam prezentacne video🙂 dufam, ze ti to pojde..
Ja som mala tiež zaujímavé poobedie. Malá podobne ako Michelka, dnes dajako bojotovala náš asi trojdňový režim 😉 😉 , tak som vedela, že musíme ísť vonku po 13tej, aj keby lialo. Prvýx sa mi stalo, že malá bola hore skoro hodinu, kým konečne zaspala. Ona v kočiari neplače..len tak kuká. Po 30 min však bola zase cca 15 min hore a potom, keď som si myslela, že už asi pôjdem domov, tak spala až do 17tej. Takže dnes som bola vonku namiesto 2 až 4 hodiny, ale počasie ma vyslišalo a podvečer bolo krajšie ako na obed. No a ešte jedna pikoška...chcela som sa ostrihať, tak som volala kaderníčke, že prídem. Manžel však musel odísť, tak mi nemal kto postrážiť malú. Volám jej, že neprídem, že som vonku s malou. Ona, že dojdite a frajer ju postráži, kým ma ostrihá. A tým jej ochota ešte neskončila. Totiž ani peniaze som nemala pri sebe nakoľko mi ich mal dať manžel, keď príde strážiť malú. A kaderníčka, že donesiete neskôr....no som znej odpadla. A aby ste vedeli dnes som u nej bola druhýx 🙂 🙂 🙂 Potešila ma, že ešte existujú aj ľudskí ľudia.
@tinasc no ved toto....ale my uz ficime druhy den bez overalu a spi stale 4 hodky v kuse... tak neviem... a kaka podla toho, co spapala...ked jej dam nieco s mrkvou, tak je to take do zlto-oranzova, dnes som jej dala zemiak+kalerab+brokolica, tak serinkala take hnedo -zeleno-zltee ....
my sme dnes spapali zemiacik s mrkvickou prvy krat a bez placu a s umsevom a veruze by si dala este ak by bol, ale ja som slusne len par lyzic kedze si poznam dcerku 🙂))) ale mala tam materske mliecko tak mozno toto, ale spapkala dam aj zajtra a uz viac.
a inak baby mixujete, alebo pucite?
@zabka29 mne dnes celkovo je nejaka divna, aj teraz som ju ulozila a dva krat bola hore clovece dala so jej didu raz araz nechala tak a zaspala, ale to sa na nestava nejak celkovo rezim ignoruje ale my ho mame uz cez dva mesiace....
@zabka29 podarilo sa to ja mam nieco s neto a ty si mi poslala link na mobil, lebo na tablete je vlastne ten isty android system co v telefonoch a v tablete mi to islo. tablet je vlastne velky telefon, preto pouziva prehliadace na mobil a nie na pc. ked si wsimnes tak hned za www mas m. a to ked das prec - lebo to je skratka pre androidove systemy-a das riadne dalej link tak ide 🙂 ja osm si dala do googlu stokke 2009 a ide to 🙂
@ingeborgnicol tak daj vediet ci ti to pomohlo s tvojim problemom s kocikom 😉
@ingeborgnicol neviem ja mám kúpený slnečník... inak aj ja mám bundu a nohavice, tak vymeníme asi... a našla som ešte tenší overal 😉
@ingeborgnicol ja mixujem ale vy ste takí slušní, že pár lyžičiek, môj dnes spucoval na váhu rovných 200g 😀 😔
@ingeborgnicol no veru... prasi to jedna radost, hlava nehlava....vsetko doradu, tak sa tesim... aj za vas, ze vam dnes chutilo... neboj, ono sa to rozbehne... a ja len pucim, nemixujem, lebo ked som mixovala, tak to bolo take nejake zuvackove :(
@mirkov prosim ta a ty chodis vonku v sportovej casti? a nosis tam aj fusak? lebo ja vlei uvazujem ci dat zajtra fusak, alebo len deku. lebo nemam taku deku cez ktore pojde 5 dovoe zapinanie cize deka by sla len cez nu. a velmi dakujem za link, konecne budem kamaratka s mojim stokke, uz ho nepredam 🙂 som sa na neho hnevala. teda ak ho niekto kupi predam ho ale len na to aby som si kupila cerveny 🙂)))))radsej by som zlty, alebo ruzovy ale nie su.....mala som ho zaseknuty preto nesiel. a v tom videu ukazali kde je to zaseknute tak som to nasla, este raz dakujem.......
@ivinka77 no na zajtrajsie papanicko odsate 🙂))) cize zajtra zase dam zemiacik a mrkvicku a mlieckooooooo a pozajtra pridam brokolicu, ci to mam dodrzat to poriadie? vy ste dodrziavali? a nedochucujes ze?
Caute baby, tie co uz prikrmujete, ako casto potom kojite ? A davate prikrm vecer, alebo cez den ?🙂
no ja som dnes zemiak popucila a si budem pucit aj ostatne bo sa mi nebude chciet mixer umyvat 🙂 kocikujem aj so slnkom v ococh, to je moj trik na uspavanie, bambuch zavre oko aby mu nesvietilo a rychlejsie zaspi, aspon na krpca fungovalo 🙂 samozrejme ze nie ked je 35 v tieni. a dala by som si kolac. taky velky mokry cokoladovy obliaty s cokoladou a s kuskami cokolady vo vnutri. uaaaaaa!
@slady zabit ta malo zenska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!s tym kolacom a inak aj moja tak zaspala dnes 🙂 ale som myslela ze nahoda 🙂pocuj daj info k tej mikinke 🙂ok? nestihla som dat veci na net, ale napis co by ste potrebovali, mame milion nohavic, svetrikov, mikinky a pod, nevie co ti treba, napis co a ja pofotim a poslem, alebo mi napis cenu a zobchodujeme jou ?🙂
@alyze ja osm zatial len po obede skusala, najprv som ale riadne nakojila, ved sa to vola prikrm podla prikrmovat 🙂 ale to iba raz.
@alyze ja som este len zacala ale idem cez den na obed zeleninkou zatial ale len po troske bo este mame cas, a kojit tak ako predtym, cize ked si vypita, plus aj po obede ponuknem ak si bude prosit, ak aj nebude hladna mozno si da od smadu 🙂 kedze syn bol na UM mala som to o to jednoduchsie ze mal presnejsi rezim, presne 5 krmeni za den UM, takze som to postupne nahradzovala vzdy jeden chod prikrmom, ale pri kojeni neviem, kedze kojim ako si zapyta, asi budem improvizovat a necham ju nech mi povie co chce a kedy to chce 🙂 uz aby sme zacali s tym znakovanim co? co mi pripomina ze by som mala pozriet tie knizky ak ich este najdem, hadam sa k tomu zajtra dostanem 🙂
no fakt znakovanie jasne ze aj ja som zabudla, velmi zle mi ide net a teda stale to v strede vzdam a potom sa k tomu zabudnem vratit 😝
@ingeborgnicol pocuj vsak vymenme, som zabudla aka je to velkost a mam ju v prani momentalne bo mala ju za tych 5 minut co ju mala na sebe stihla ogrcat, ale tusim 9-12 som pisala? ci? no tak mi ukaz daku v takej velkosti ale menej ruzovu, ak mas 🙂 mozes aj do IP kludne, a posli mi adresu 😉
@ingeborgnicol vsak toto mne to staru hodil na facebook daky link s obrazkom kolaca a odvtedy slintam jak pavlovov pes, som kamoskam keksy doniesla zo skotlandu a hrozi ze ich vsetky do vikendu zozeriem. drzte ma!
@slady poslala som ti IP a vies co? fakt som niekde citala a je to pravda, ze ked niekolko dni nebudes jest sladke prestane sati ziadat a vies co? keby si nenapisala ani mi nenapadla sladkost prisaha...ja som pred tehu nikdy v zivote nejedla sladke asi preto
@ingeborgnicol hej, uz v sportovej, maly chce kukat 🙂. Ale este som nechala novorodenecku vlozku. No a zospodu ma ovcinku z fusaku z ktoreho sa dala odzipsovat a zvrchu ma taku chlpatu decku zatial. Takto to vyzera :
Vobec netusim, ako tu mam otocit fotku, takze je takto debilne 😀

@ingeborgnicol jejo malinká bola na krste krásnučká, krásne šatočky mala... 🙂