icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

alyze
autor
11. apr 2013

ach baby, naco sa ja stazujem, ked kukam modre z neba, tak srat na moj krk a n na to ze som nevyspata, ale hlavne ze mam zdrave dieta, to je to podstatne 😉

slady
11. apr 2013

tak ja este aj ten zorin prikrm prihorim, ze sikovna som??

ingeborgnicol
11. apr 2013

@alyze clovece aj ja pozeram a si predstavujem na to ake to bolo na voziku a chora a si nadavam ze aka so rozmaznana a nevdacna!fakt na zamyslenie!
@slady co si prihorela chrumku? dodnes sa smejem z jej prveho prikrmu. a co jej fajne varis? ty nevaris jej prvy prikrm nejak skoro? to kedy bude papkat?

My ideme plavat 🙂 sa vytesujem aj ked neskvor zaspala netesi ma to, ale nejak hadam stihneme. keby som ju o 8.00 nezobudila chrapala by dalej cicinka moja 😎 ale ked chcem aby zase o 9.00 isla spinkat a stihli sme plavanie, co mam robit? rezim je rezim 🙂)))

slady
11. apr 2013

@ingeborgnicol haha, mrkvu tentoraz 🙂 ved na obed budeme papkat ale ja musim varit skor a potom jej to radsej prihrejem v teplej vode, vsak vidis ze dnes to musim robit na dva krat 😀 a bohvie ako budem mat cas ked sa mi zobudi hehe

ivinka77
11. apr 2013

@ingeborgnicol nemusis podla mna dodrzat uplne, len vsade radia, ze prva ma byt zemiak a mrkva...ale podla mna, je to jedno... skus popripade cuketu, ta nasej veeeeeelmi chutila

ivinka77
11. apr 2013

inak priznavam sa bez mucenia, vcera som to nevydrzala a o 22 som supla minonky :( sakraaaaaaaaa ! :(

mato_zuzka
11. apr 2013

@ingeborgnicol
Ja uz chudnut nemozem moja vaha je 46kg 😒 ja by som uz aj rada niejake to kilo pribrala. Pred tehotenstvom som mala 51kg.

ivinka77
11. apr 2013

@mato_zuzka vitaj a kludne kila pytaj 🙂 ja ti rada poslem aj 15 🙂

mato_zuzka
11. apr 2013

@ivinka77 Ivi poslem ti adresu teda 😉

mato_zuzka
11. apr 2013

Pozeram,ze dnesna noc bola aj u inych rovnako strasna ako u nas. Ale teraz prekvapivo spime uz hodinu v kuse 🙂

ivinka77
11. apr 2013

vam prezradim, preco bola noc katastrofa....vraj s tym ma mesiac docinenia... 🙂 moja suseda tvrdi

slady
11. apr 2013

ta skusila som mrkef a nic z toho, ksichtila sa ako keby som ju chcela otravit 😀

ivinka77
11. apr 2013

@mato_zuzka jasneeee posli...ja mam aj 20 na rozdavanie 🙂

ivinka77
11. apr 2013

@ingeborgnicol inac nic nedochucujem, normalne v cistej vode varim... a ja som davala v tomto poradi zemiak, mrkva , petrzlen, pastrnak, brokolica, cuketa, kalerab, karfiol, zelena fazulka, tekvica no a chystam sa ne ten ruzickovy kel najblizsie...

tinuska1112
11. apr 2013

@ivinka77 to je super, aj ja som podobne skúšala, ale karfiol nám nerobil dobre, v noci ju bolelo bruško.. a to som stopky dala preč... včera ju veľmi nadúvalo aj z brokolice, a tú jej dávam od začiatku.. stále to bruško, už nech to skončí 😒
teraz neviem, či jej to mám ďalej skúšať dávať, alebo brokolicu a karfiol mám vyradiť z jedálnička...dnes má zemiak s petržlenom a kalerábom..

tinuska1112
11. apr 2013

Ináč s tým spaním.. aj my sme v noci buntošili..ale ja myslím, že to bolo to bruško .. no ale doobedie bolo tiež desné.. ráno pospala o ôsmej 30 minút, o pol jedenástej tiež 30 minút a to mala spať dve hodky, tak som ju o dvanástej zase uložila, tak neskutočne zle zaspávala, lebo bola unavená, ale po pol hodine ukľudňovania a revu už spí 🙂 .. tak tretí krát dnes, hádže rekordy 😝

komarekmik
11. apr 2013

@mirkov a v com ti mala spinka? Lebo nasa mala sa pretaca cely den, este aj v momente ked ju vlozim do postielky, no akonahle jej zapnem spacak, ona sa skusi otocit, ide to tazsie a hned to vzda 🙂

komarekmik
11. apr 2013

@mirkov prepac, maly 🙂

tinasc
11. apr 2013

@ivinka77 toto už máme všetko aj my vyskúšané a chutilo... inak mi papá pekne a dnes naobed zúril pri tom, toľko revu... no hrúza...

tinasc
11. apr 2013

ozaj boli sme na ortopédii pozrieť kĺby a ešte nemáme jadierka... neviete náhodou čo to znamená?

ivinka77
11. apr 2013

@tinasc a ake mnozstvo cca spapate ??? lebo Viki to prasi jak valibuk...nechapem 🙂 musim zajtra odvazit,ci to neni vela... ale ked ona mi na tu lyzicku doslova naskakuje, jak by hltala.... 🙂

tinasc
11. apr 2013

@ivinka77 cca tých 200g ako má byť, nahradí sa tým jedno kŕmenie mliekom... tiež by si ešte dal, ale musím ho brzdiť 😀

alyze
autor
11. apr 2013

@ivinka77 no nnam to bude asi dlhsie trvat, dnes som popucila mrkvu a trosku zemiaciku a hodila mi na to bobek 😀 skusim este raz vecer, mozno tomu pride na chut

alyze
autor
11. apr 2013

nerobia v noci aj vase deti to ze si daju rucicky pri tvaricku a cucaju, ako keby chceli papkat, ale ked jej dam, tak spi 😒 uz som z nej pipi, nevie co chce, ale len v noci cez den je to v pohode 😒

alyze
autor
11. apr 2013

@evamarcel asi vyskusam tvoju teoriu, ze ked ma nebude pri sebe cicti, tak nebude tak casto chciet cecik, skusim ju nechat spinkat v spalni a ja pojdem do obyvky a uvidi 😒
ved monitor dychu ma aj vysielacku, tak snad sa na to vecer odhodlam 🙂

evamarcel
11. apr 2013

@alyze no u nas aj to pomohlo ze muz spi s malou v spalni a ja s malym v detskej a ked mala place on da cumel a ani o tom nevie a ona pokracuje v spani, ja tiez nemusim kojit a ked uz reve tak ze ani cumel nepomaha az potom kojim a ked som bola pri nej tak sa s cumlom malokedy ukludnila a budila sa casto a pri muzovi menej resp. ona sa mozno hemzi mozno mu aj zamrnci ale on o tom nevie a ona pokracuje v spani a ked som bola ja pri nej tak ja sa na kazdy pohyb budila a mozno sme sa budili navzajom. Skus uvidis vies mozno niekto ma rad dieta ked ho ma pri sebe a nevedi mu ze je stale prisate mne to vadilo lebo ja sa tak vobec neviem vyspat a cim su deti starsie tym viac si vyzaduju stava sa to navykom a potom uz bud cakat az kym sa samo neodstavi co vo vacsine pripadov je aj do troch rokov v noci budenia alebo poplackanim ako moja kamoska pri 15mes uz nevladala a tak ju vselijako mojkala len nedala prsnik a zhruba za tyzden jej mala spinka krasne celu noc uz nepotrebuje cecik takze je to skutocne velky zlozvyk neviem ci nase este potrebuju papat v noci ale cim su starsie tak urcite papat nepotrebuju a mozu spat celu noc.Drzim ti palce nech sa budi co najmenej alebo este lepsie nech spi vkuse celu noc 🙂

Inac ako dietka dukanova...mne uz dosli tie cestoviny no ale ani jaksi nemam odvahu ich jest 😨 skusim dnes nejaky receptik na tie otruby 😉

n

evamarcel
11. apr 2013

@komarekmik mozem sa spytat tebe pekne v noci mala spinka ze podla a dost! a odkedy dokedy spi v noci ako dlho je bez kojenia a potom cez den kolkokrat kojis uz papate aj prikrmy? a cez den dobre spinka?

evamarcel
11. apr 2013

@alyze moja ved ju nechaj sak sa ti sama uspava tym ze cmula rucky ja myslim ze keby bola hladna tak si placom vypyta

evamarcel
11. apr 2013

@ivinka77 no ta tvoja ruzenka je hotovy zazrak to je normalne ze ukazkove dieta a ja ze take len v knizkach su🙂))) zlatula jedna musi byt ozaj rozkosna🙂
Ta moja bambulicka jaksi papanicko otvara pusinku ze co fajneho dostane a ked sa jej dostane na jazycek tak sa tvari jaksi otravene druhu lyzicku este skusi ale treti pokus uz nedala tak uvidime mozno v nespravnom case davam...kedy davas malej papat pred spanim ju nakojis a ked sa zobudi dostane papat a potom este kojis? alebo zas pred druhym spanim?

evamarcel
11. apr 2013

@mato_zuzka tak mi porad ako dat dole kilecka ked tebe tak sklzli, nemas chute na sladke lebo ja ich jem na kvanta