Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
tak ja este aj ten zorin prikrm prihorim, ze sikovna som??
@alyze clovece aj ja pozeram a si predstavujem na to ake to bolo na voziku a chora a si nadavam ze aka so rozmaznana a nevdacna!fakt na zamyslenie!
@slady co si prihorela chrumku? dodnes sa smejem z jej prveho prikrmu. a co jej fajne varis? ty nevaris jej prvy prikrm nejak skoro? to kedy bude papkat?
My ideme plavat 🙂 sa vytesujem aj ked neskvor zaspala netesi ma to, ale nejak hadam stihneme. keby som ju o 8.00 nezobudila chrapala by dalej cicinka moja 😎 ale ked chcem aby zase o 9.00 isla spinkat a stihli sme plavanie, co mam robit? rezim je rezim 🙂)))
@ingeborgnicol haha, mrkvu tentoraz 🙂 ved na obed budeme papkat ale ja musim varit skor a potom jej to radsej prihrejem v teplej vode, vsak vidis ze dnes to musim robit na dva krat 😀 a bohvie ako budem mat cas ked sa mi zobudi hehe
@ingeborgnicol nemusis podla mna dodrzat uplne, len vsade radia, ze prva ma byt zemiak a mrkva...ale podla mna, je to jedno... skus popripade cuketu, ta nasej veeeeeelmi chutila
inak priznavam sa bez mucenia, vcera som to nevydrzala a o 22 som supla minonky :( sakraaaaaaaaa ! :(
@ingeborgnicol
Ja uz chudnut nemozem moja vaha je 46kg 😒 ja by som uz aj rada niejake to kilo pribrala. Pred tehotenstvom som mala 51kg.
@mato_zuzka vitaj a kludne kila pytaj 🙂 ja ti rada poslem aj 15 🙂
@ivinka77 Ivi poslem ti adresu teda 😉
Pozeram,ze dnesna noc bola aj u inych rovnako strasna ako u nas. Ale teraz prekvapivo spime uz hodinu v kuse 🙂
vam prezradim, preco bola noc katastrofa....vraj s tym ma mesiac docinenia... 🙂 moja suseda tvrdi
ta skusila som mrkef a nic z toho, ksichtila sa ako keby som ju chcela otravit 😀
@mato_zuzka jasneeee posli...ja mam aj 20 na rozdavanie 🙂
@ingeborgnicol inac nic nedochucujem, normalne v cistej vode varim... a ja som davala v tomto poradi zemiak, mrkva , petrzlen, pastrnak, brokolica, cuketa, kalerab, karfiol, zelena fazulka, tekvica no a chystam sa ne ten ruzickovy kel najblizsie...
@ivinka77 to je super, aj ja som podobne skúšala, ale karfiol nám nerobil dobre, v noci ju bolelo bruško.. a to som stopky dala preč... včera ju veľmi nadúvalo aj z brokolice, a tú jej dávam od začiatku.. stále to bruško, už nech to skončí 😒
teraz neviem, či jej to mám ďalej skúšať dávať, alebo brokolicu a karfiol mám vyradiť z jedálnička...dnes má zemiak s petržlenom a kalerábom..
Ináč s tým spaním.. aj my sme v noci buntošili..ale ja myslím, že to bolo to bruško .. no ale doobedie bolo tiež desné.. ráno pospala o ôsmej 30 minút, o pol jedenástej tiež 30 minút a to mala spať dve hodky, tak som ju o dvanástej zase uložila, tak neskutočne zle zaspávala, lebo bola unavená, ale po pol hodine ukľudňovania a revu už spí 🙂 .. tak tretí krát dnes, hádže rekordy 😝
@mirkov a v com ti mala spinka? Lebo nasa mala sa pretaca cely den, este aj v momente ked ju vlozim do postielky, no akonahle jej zapnem spacak, ona sa skusi otocit, ide to tazsie a hned to vzda 🙂
@mirkov prepac, maly 🙂
ozaj boli sme na ortopédii pozrieť kĺby a ešte nemáme jadierka... neviete náhodou čo to znamená?
nerobia v noci aj vase deti to ze si daju rucicky pri tvaricku a cucaju, ako keby chceli papkat, ale ked jej dam, tak spi 😒 uz som z nej pipi, nevie co chce, ale len v noci cez den je to v pohode 😒
@alyze no u nas aj to pomohlo ze muz spi s malou v spalni a ja s malym v detskej a ked mala place on da cumel a ani o tom nevie a ona pokracuje v spani, ja tiez nemusim kojit a ked uz reve tak ze ani cumel nepomaha az potom kojim a ked som bola pri nej tak sa s cumlom malokedy ukludnila a budila sa casto a pri muzovi menej resp. ona sa mozno hemzi mozno mu aj zamrnci ale on o tom nevie a ona pokracuje v spani a ked som bola ja pri nej tak ja sa na kazdy pohyb budila a mozno sme sa budili navzajom. Skus uvidis vies mozno niekto ma rad dieta ked ho ma pri sebe a nevedi mu ze je stale prisate mne to vadilo lebo ja sa tak vobec neviem vyspat a cim su deti starsie tym viac si vyzaduju stava sa to navykom a potom uz bud cakat az kym sa samo neodstavi co vo vacsine pripadov je aj do troch rokov v noci budenia alebo poplackanim ako moja kamoska pri 15mes uz nevladala a tak ju vselijako mojkala len nedala prsnik a zhruba za tyzden jej mala spinka krasne celu noc uz nepotrebuje cecik takze je to skutocne velky zlozvyk neviem ci nase este potrebuju papat v noci ale cim su starsie tak urcite papat nepotrebuju a mozu spat celu noc.Drzim ti palce nech sa budi co najmenej alebo este lepsie nech spi vkuse celu noc 🙂
Inac ako dietka dukanova...mne uz dosli tie cestoviny no ale ani jaksi nemam odvahu ich jest 😨 skusim dnes nejaky receptik na tie otruby 😉
n
@komarekmik mozem sa spytat tebe pekne v noci mala spinka ze podla a dost! a odkedy dokedy spi v noci ako dlho je bez kojenia a potom cez den kolkokrat kojis uz papate aj prikrmy? a cez den dobre spinka?
@ivinka77 no ta tvoja ruzenka je hotovy zazrak to je normalne ze ukazkove dieta a ja ze take len v knizkach su🙂))) zlatula jedna musi byt ozaj rozkosna🙂
Ta moja bambulicka jaksi papanicko otvara pusinku ze co fajneho dostane a ked sa jej dostane na jazycek tak sa tvari jaksi otravene druhu lyzicku este skusi ale treti pokus uz nedala tak uvidime mozno v nespravnom case davam...kedy davas malej papat pred spanim ju nakojis a ked sa zobudi dostane papat a potom este kojis? alebo zas pred druhym spanim?
@mato_zuzka tak mi porad ako dat dole kilecka ked tebe tak sklzli, nemas chute na sladke lebo ja ich jem na kvanta

ach baby, naco sa ja stazujem, ked kukam modre z neba, tak srat na moj krk a n na to ze som nevyspata, ale hlavne ze mam zdrave dieta, to je to podstatne 😉