icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

ingeborgnicol
14. apr 2013

@ivinka77 citala si co som sa poytala na to chudnutie?

zabka29
14. apr 2013

@ingeborgnicol Moja dcéra dostala pri narodení dvoch macov takých spacích...ako od Mr. Beana....nevedeli sme sa rozhodnúť, ktorý bude ten pravý a tak má teraz oboch...jedného zprava a druhého zľava a k tomu cumeľ a pekne sama zaspinká. Bez cumľa to nefungovalo..trápili sme sa cca do 2 mesiaca...chvíľu sme dokonca museli búchať malú po zadku tak zaspávala na bruchu ☹ ☹

tinasc
14. apr 2013

@ingeborgnicol nemám ho kam dať iba do spálne, v detskej je staršia a potom máme obývačku... a na mne necíti mlieko 🙂

ivinka77
14. apr 2013

@tinasc jasne chapem... tak snad casom s tym placom prestane... mozno z toho vyrastie...
@ingeborgnicol no ja neviem...ak mas strach, ze prides o mliecko a teda ty s tym riadne bojujes, tak sa na chudnutie vyprdni... ved schudnut mozes aj potom, ked dokojis... no ja uz sa citim tak strasne zle, ze fakt s tym musim nieco robit... 20 kil naviac oproti normalu dennodenne vlacit, to je proste des ! :( a ked si este predstavim, ze ide leto... normalne mi je do revu :( no a aj tak si myslim, ze ked to tak pozvolna budem chudnut, nie tak drasticky, tak ziadny problem... poznam vrcholove sportovkyne, co kojili a pritom vrcholovo sportovali a nikdy sa ich deckam nic nestalo...

ingeborgnicol
14. apr 2013

@ivinka77 pocuj ja mam presne take ist epocity ako ty a v lete si hlavu obucham o stenu a stali sa mi dnes aj dve veci a preto som prave citala tie clanky: 1. evedela som si pre brucho zasnurovat topanky 2. fucala som pri tom tak ze osm sa neveela nadychnut clovece to je uplne nenormalne!!!!!!!!!! take nieco som v zivote nepoznala, syna som sla rodit o 20 kil lahsia!!!!!! a teraz tiez uz mam 20 kil nadpriemer......teda pribrala som od porodu 17 a to je dost uz!!!!! preto aj ja zvazujem a diskutujem nech sa rozhodnem, lebo keby som prisla kvoli tomu o lieko tak si to hodim, ale predsa som aj zena a nielen dojka v tvare prasata

ingeborgnicol
14. apr 2013

@zabka29 zlata 🙂 a cez den? lei a hra sa a pri tom zaspi, alebo ju musis ulozit?

tinasc
14. apr 2013

@ingeborgnicol
@ivinka77 bože čo mám povedať ja, normálne mi je zle, že ide teplo a nebudú sa nosiť kabáty... mne tiež pupok zavadzia ☹

slady
15. apr 2013

no caute debatnicky tu som z romantickeho vikendu s mojimi babami, jak nam bolo dobre na damskej jazde so Zorcou, perfektne sme si oddychli a narehotali sme sa obidve 😀 a viete co, na tablet existuje taka aplikacia, ako tie baby vyslielacky, ze zapnem ju, tablet necham pri malej, a ak sa zobudi a zacne mrnkat alebo suchotat ono to zaregistruje a zavola mi to na mobil, ja zdvihnem a pocujem normalne cez telefon ci sa len mrvi alebo place alebo co robi! je to uplne mega super, boli sme v takom penzioniku, normalne som ju nechala na izbe v posteli a isla som si sadnut s kamoskami dole do baru a nemala som strach ze sa daco stane bo ta vec mi hned zavolala ked bol daky zvuk, perfektna vecicka! denne by som ju nepouzivala kvoli wifi ziareniu a tymto veciam ale takto na vyletik raz za cas je to supis. a uz som aj prekladik dokoncila, a som rozhodnuta nabehnut do dakeho rezimu aj ja, upratovacieho, bo tu mam permanentny hajzel a nemam si kedy ani prach utriet. tak mi drzte palec 🙂
mata, ako sa mate v nemocke? kedy vas pustia uz?
evamarcel tak to mas kusok mladsieho ako ja, ako je na tom so zachodom ak sa smiem spytat? ja uz sediviem z toho, ze wilko si odmieta chytit bimbisa, stale s nim musim chodit a mu ho drzat pri cikani, ma ide vystriet z toho, ale ak mu ho nechytim tak pusti a ide to sirinu, ocura vsetko vratane seba ale vadi mu to menej ako keby si to mal nasmerovat sam. trafi ma z toho!

mata884
15. apr 2013

@slady ahoj stratená. este kasleme, ale že možno dnes nás pustia, tak som zvedavá. tak paráda, že sa dá cez tablet stráženie 🙂

zabka29
15. apr 2013

@ingeborgnicol Nemusím byť pri nej...skôr to predlžuje zaspanie, keď sa chvíľu zdržím...vtedy sa aj rozosmeje a hrá sa s cumlom. AK odídem, hodí hlavu nabok...najlepšie ak je rúčka medveďa cez očká a potom zaspí. Trvá to rôzne dlho, podľa toho ako správne odhadnem čas spánku. Cez deň doma nepospí viac ako 30 min, ale keďže zaspáva takto, nevadí mi to. Doobedu dáme 3X 30 min a potom vonku v kočíku aj 2 a pol hod.
Dnes je krááááááásne.

slady
15. apr 2013

a este som chcela, ze my uz chodime povyzliekani, malu obliekam ako seba len pancusky ma navyse, cize pancusky+gate+capacky a body+tricko+mikina a takto do nosica a ak fuka tak na to este moju mikinu zapnem. a ked je teplo tak sa nam obom brucha potia 😀 do kocika by som dala rovnako a prehodila decku. a ciapocku som zabudla, ale ak ma kapucnu na mikine tak len kapucnu bez ciapky.

slady
15. apr 2013

@zabka29 veru krasne je, ideme dnes na dzedzinu na vylet za kamoskou, sa tesim!

slady
15. apr 2013

@mata884 no supis, tak ste to stastne prezili tak dufam ze uz vas pustia silno, doma je doma, isto uz sa tesis 🙂
ja som po vie nasla aky bordel doma, bo mam chlapa choreho ale k doktorovi ani za nic, tak cakam aj ja kedy schyta daky zapal pluc, alebo aspon priedusiek hlupy, joj kricala som nanho dnes.

ivinka77
15. apr 2013

dobre ranecko....krasny den pred nami...v BA hlasia 24 tak som zvedava... a hlasim aktualny stav 85,1 cize dolu nieco vyse kilecka...co je celkom oki, no neviem, ci dost :( tak zatial som si dala nizkotucny jogurt na ranajky a uvidime, co dalej... pekny den vam vsetkym...

tinasc
15. apr 2013

@slady no ahoj 🙂 tá aplikácia v tablete to je super, no čo už nevymyslia 🙂 dobre si si to zariadila... aj si oddýchla, no čo dodať, aj nabudúce choď ak sa šikne zase dáka akcia 🙂

alyze
autor
15. apr 2013

@ivinka77 dobre ranko😉 to tam uz mate 24stupnou ? My tak akurat 6 ale krasne, tak snad aj ta teplota pojde hore🙂 gratulujem k chudnutiu, ja stale 79 tento tyzden to nejako stagnuje☹ a to jem len samu zeleninku a masko a fakt zdrave veci, tak musim tie kilecka rozhanat prechadzkou, dnes sa mozem ist motat aj na 3 hodky, ked je tak krasne 😉

ingeborgnicol
15. apr 2013

Odpadaja! drzim dietu uz druhy tyzden. Prvy tyzden som schudla z 87 na 86 a teraz druhy? mam 89!!!!!!!pri diete. nenavidim tie lieky ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ normalne vazne uvazujem ze ich prestanem brat toto nie je normalne. takze dnes urobim tabulku. ale vam asi budem zapisovat chudnutie a sebe priberanie...

janulka_s
15. apr 2013

@ingeborgnicol Neboj, to pojde dolu, ale nesmies sa stresovat, lebo to potom ide same hore. Radsej sa vyprdinkaj na to teraz a maj mliecko pre malu a budete obe spokojne a potom to pojde pekne samo dolu. Postupne a neboj, snurky zvladnes, alebo si kup iba nasuvacky 😉 Takze hlavu hore, bez stresu a pojde to same.

adel22
15. apr 2013

Baby, 26stupnov na slnku a vonku uplne bezvetrie...fakt nadhera, neverim!!! Uz mala spi vonku...skoda aby som ju do postielky ukladala....dnes pojde von aj 3x🙂

ingeborgnicol
15. apr 2013

my ideme na plavanie a uplne iny pocit ked na seba nehadzeme tolko kabatov....a dakujem za povzbudenie. som ako prasa teraz som sa na seba pozrela dala som si tricko a nohavice a tie beztvare hmoty co z toho trcia som v zivote nevidela.....no uz to nebudem rozoberat........

adel22
15. apr 2013

@ingeborgnicol Ukazuje sa to nejak takto- das si obe ruky dlanami k telu vodorovne na urovni cecikov a zovries dlane a ukazes akoze sa umyvas striedavo jedna je hore a druha je dole,akoby si si suchala tie prsia, rozumies mi? asi sa pofotim🙂

ingeborgnicol
15. apr 2013

@adel22 asi som pochopila ale ked sa pofotis aspon nam ukazes cecky.... ale srandujem, aspon to lepsie pochopim 🙂

ivinka77
15. apr 2013

@alyze no hlasili na dnes predpoved ze 24 tak uvidime, aka bude realita , ale momentalne je v tieni 15

@ingeborgnicol sprav tabulku a o beztvarych onych sa radsej nebavme kurnik :( mne je tiez do revu... :( ai budem chodit v platennom vreci :(

adel22
15. apr 2013

@ingeborgnicol No moje teda nie su na ukazovanie....ani dojcenei im nepridalo na objeme🙂 minule mi suseda hlasi- booo a ty este kojis? Ved nemas ani cici🙂

Na slnku uz mame 28stupnov a Miuska si pekne spinka so sietkou an kociku, bo uz lietaju havede🙂

tinasc
15. apr 2013

@ivinka77 no a ja tu práve požieram kaleráb, lebo robím malému obed a hovorím si, že prečo ja takéto dobroty nejem častejšie a žeriem to sladké, nechápem... 😉

slady
15. apr 2013

@ingeborgnicol
@adel22
ja som sa naucila maminku a ocinka ale potom mi napadlo, ze nieviem kedy to mam ukazovat, ved som s nou furt tak kedy jej ukazem ze mama? takze tie nepouzivam este ale vyzeraju tak, ze otvorena dlan a palcom sa potukas do brady - to je mama, a ked sa potukas do cela tak to je otec.

adel22
15. apr 2013

@slady zaujimave 🙂

evamarcel
15. apr 2013

@slady no mam tiez ten isty problem ta co si ja musim drzat 😀 on si drzi tak smiesne ze sa aj tak cely ocura...ale my v noci este mame plienku aj cez den ked spi ale cez den uz spi len niekedy Wilko nechodi do skolky? O ktorej ho davas na noc spinkat a do ktorej spi a cez obed lebo moj sa nenormalne brani spaniu leti na hubu ale on vresti ze spat nechce to aby mu nahodou nic neuslo ja by uz davno cez obed spala a to male zasrance jedno i druhe ne a ne poriadne spat 😀

evamarcel
15. apr 2013

@ivinka77 no ten viburcol su homeopatika na upokojenie vraj to aj na zubky aj na celkove ukludnenie dietata uzivame uz asi mesiac a myslim ze spi lepsie ale az teraz par dni sa to polepsilo takze zrejme skor dlhodobe uzivanie poradila mi to lekarka..moja mala je taka drazdivejsia a hlavne ked je unavena a v noci ked to jej hned nejde mlieko zlosti sa reve

evamarcel
15. apr 2013

@zabka29 aj moja zaspava iba s cumlom a musim jej dokonca zviazat ruky do ulitky lebo to ju upokoji a zrejme uz vie od malinkeho babatka som tak robila na spanie takze to prijma a musim jej dat cumel a presne tak po pol hodine sa zobudi a mam este tenku ciapku az na ociach a ked zaplace len rychlo podam cumel a ciapku stiahnem ak nahodou ma hore a ona zaspi zas na pol hodku a niekedy sa mi to podari dnu aj na hodinu apol natiahnut nehovorim ze vzdy a my dokonca uz nevieme spat v kociku vonku ked je hluk vsetko hlucne ju zobudi a kocikovat nestiham ked som este z drobcom lebo ten tak hlasno rozprava ze ju stale zobudi...aj teraz uz som bola dat cumel asi aj 6krat no spi uz dve hodiny dnu aj ked neviem ci by sa to dalo nazvat kvalitnym spankom 😖