icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

adel22
26. apr 2013

No parada, nam uz prsi a tma jak v rohu a slnecne dni v nedohladne:( vrrrrrrrrrrrrrrrrrr tak Mia spi v posteli, co uz no:(

ingeborgnicol
26. apr 2013

a este hovorila ze co sa caju tyka tak radsej len vodu po lyzickach ak vobec treba. Lebo ze zelenina je v detskom zaludku 2 hodiny nenatravena kym sa stravi a ze az ked sa stravi potom vie prijat dalsiu tekutinu, alebo potravu a kedze mojej netravilo a ja som dala cajik bolo to a preto grckala aj keby so cajika dala malicko....

ivka228
26. apr 2013

Tak my tiez spime podobne ako Alyze iba 13 hodin denne, maximum. Ale to asi preto, lebo malo spime v noci. Iba tak 10 hodin. A dnes sme sa budili od polnoci pravidelne kazde 2 hodiny na kojenie. A o 6 bola konecna so spankom. Ale teraz to dospava. Po hodinke a pol mi zasa zaspal.

adel22
26. apr 2013

celkom zaujimavy clanok, kedze mate v Sr uz leto, tak si precitajte:
http://bocianiehniezdo.conetix.sk/content/nanoc...

ivka228
26. apr 2013

@gabikula krasne polrocne vyrocie prajem, nech ste zdravi, pekne spinkate a papate a robite mamke a ockovi radost. 🙂

ivka228
26. apr 2013

@ivinka77 vy este spiiiiite?

ingeborgnicol
26. apr 2013

@adel22 pekny clanok uz som ho aj citala, ale ktory vyrobca sa ti dobrvolne prizna ze pouzil nanotechnologiu? my o tom mozeme vediet ale nikdy do toho neuvidime. a stale lepsie sa natriet s neno technologiou ako si nechat rakovinou znicit kozu a spalit sa, ci? ked ina alternativa neexistuje?

adel22
26. apr 2013

@ingeborgnicol ja som aj citala niekde, ze praveze tie kremy sposobuju rakovinu, ten bordel v nich...este musim vyhutat, cim budem Miu natierat....kremik sme si uz doma vyrobili ale to nas pred slnieckom neochrani...asi budeme chodit von len ked bude pod mrakom a aj to ju budem mat v tieni🙂 ale srandujem...🙂

sssiska
26. apr 2013

vcera som kupila malej krem na opalovanie...daylong baby...dnes som pozrela, ze ma zaruku do 06/2013...som myslela, ze ma vystrie...ale moja chyba...musim si dat na to pozor....malej som krem kupila a ja som sa vcera pripiekla...slnko je zradne...co nas caka v lete...

ivka228
26. apr 2013

@sssiska esteze vravis,. tiez mam v plane dnes dojst do lekarne po krem, tak aby som si dala bacha na zaruku.

sssiska
26. apr 2013

@ivka228 ...skontroluj...vypredavaju minulorocne zasoby...mna to vcera ani nenapadlo...kamoska mi stala pri kociari, tak som sa ponahlala....som myslela, ze mam vystarane na cele leto...tak nic ...moja blbost...

mirkov
26. apr 2013

@sssiska ja mam tu istu expiraciu, ale ziaden strach, minimalne 3 mesiace sa tomu nic nestane.. A mala som ho za polovicu koly tomu..to sa celkom opati.

ingeborgnicol
26. apr 2013

@sssiska dobre ze si povedala aj som kupila euceryn v akcii krem plus mlieko po poalovani a vobec minenapadlo pozriet expiraciu kedze som kupovala v lekrani.

Baby ja som ju predsa nechala vyspat sa dopoludnia a Ivinka stojim vedla teba v rade. Mala spala od 8do 12.00 poriadne dospala a ja nemam ziadne vycitky ze som ju nechala hajat, akurat ze teraz uz dobehneme rezim a ideme podla neho aby spinkala v noci 🙂))

slady
26. apr 2013

ja som citkala ze lepsie kremy su barierove ako chemicke (alebo ako sa to vola) a s malou sme dnes boli vonku zatial bez kremu a krasne sme sa opalili vsetci traja 🙂 mala ma ruzove klepietka a krpan je zniceny. a ja som si super zasalsovala a na veltrhu nakupila bylinky do kuchyne a jahodu 🙂 jeej uspesny den zatial 🙂

slady
26. apr 2013

@ingeborgnicol inak ty mas fakt SUPER doktorku ze ti vsetko takto vysvetli, som do nej, nechce sa prestahovat? a diki za posunutie infosky, nevedela som ze treba najprv kojit, budem uz tak robit 🙂

adel22
26. apr 2013

No konecne mi spi sama v kociku, to uz 2 tyzdne nebolo, aj viacej...aj som si upratala, no parada!!!

slady
26. apr 2013

@adel22 no som si precitkala a ten nas teda urcite nanocastice neobsahuje lebo staci si ho dat lilimeter kubicky a cela som biela, rehotali sme sa na tom inule leto, lebo ked sa opalis do ruzova a potom natries nasim kremom ze nech uz sa viac neopalujes tak zostanes taká bielo-fialovo-lilavá, tak sme boli ako mimozemstania na kupku 😀 a navyse sme sa chodievali kupat na Sliac do cervenej-zelezitej mienralky takze sa nam po okupani a utreti robili oranzove sulceky po tele 😀

slady
26. apr 2013

aaa tak nie, mame Alverde 🙂

adel22
26. apr 2013

zajtra idem na navstevu a rpbim tu plienkovu tortu, no to je boj 😠

slady
26. apr 2013

@adel22 potom hod foto 🙂

slady
26. apr 2013

jedna babka sa mi dnes kukla na malu v bodynku a kratasoch, zhrozene pokrutila hlavou a vravi: No ja som este do roka viazala do podusky, lebo baba tak povedala, ze aby sa jej kosti vyhriali. 😀 tak som sa pobavila na vyhrievani kosti a snazila som sa nepredstavit si ako tomu bejbu muselo byt v lete v "poduske" 😀

mata884
26. apr 2013

Matejko 🙂

slady
26. apr 2013

@mata884 jeej on ma tricko s kermitom! cool!

adel22
26. apr 2013

@mata884 je to fesak a ma aj super tenisky.

mato_zuzka
26. apr 2013

dnes ráno sa malá 1x otočila z bruška na chrbátik, teraz keď ju dám na bruško nič iné nerobí, len nacvičuje ako to má zase spraviť 🙂 a teraz pred chviľou zaspala a úplne sama, toto sa nám ešte nikdy nepodarilo. Dala som ju do postele, chvíľu som ležala pri nej, potom som odišla. Chvíľu mrnčala, potom ticho, šla som ju skontrolovať a už spala 🙂 dlhšie ako 30 min jej to nevydrží, ale aj tak úspech. Dnes zatiaľ spala od rána len 1,5 hodiny.

tinasc
26. apr 2013

@ingeborgnicol nám sa teraz strašne kazí režim, ráno síce spal pekne, ale potom od 11.30 lebo už bol unavený ale len slabú hodinku a odvtedy odpadol až teraz!!!!!!!!! nechápem to, keby som mala ja spočítať koľko spí aj s nočným, tak nedáme ani 13 hod 🙂

tinasc
26. apr 2013

@mato_zuzka no áno oni ako na to prídu ako sa pretočiť, tak len špekulujú ako by to urobili znova, ja niekedy malého ani prebaliť neviem, ako sa otáča 🙂 a kvôli tomu sa aj naobed zo spánku zobudil, lebo sa otočil na bruško 😠

mato_zuzka
26. apr 2013

Keď ste začali dávať večer kašičku, akú dávku ste spravili? Chcem dnes vyskúšať na večeru 😉

tinasc
26. apr 2013

@mato_zuzka ja dávam tak 150, 160 ml vody a podľa oka kašičku aby sa dala vypiť z fľaše... párkrát som dala aj 180ml lebo som si myslela, že bude spať lepšie síce vypil aj toľko, ale nespal lepšie, tak som si povedala, že mu stačí aj menej, keďže aj tak vstáva v noci na kŕmenie 🙂

mato_zuzka
26. apr 2013

@tinasc a dávaš tak asi hodinku pred spinkaním?