Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@tinasc a to ja mám tri deti 😝 😝 Ale tak musíme vydržať.. oni z toho vyrastú 😉
Tak dnes v noci boka hore kazdu hodinku☹ ale teplotu nemala😉 a sup do obchodu
@alyze aj moja
ale ja vyhravam iste tuto noc. Vstali sme 13x, normalne si mam chut obit hlavu o mur a zakazdym ked sa zobudila, niekedy mam pocit ze sa budila kazdu pol hodku. najdlhsie pauza bola od 20.00do 22.00 netusite co toto moze znamenat? aj miernu kasicku sme mali....tie kasicky su u nas na dve veci evidentne. ete chapem, ze vcera vela spala cez den, uvidime dnesnu noc, toto je od kedy zacal spln.
@tinuska1112 tiež sa ešte musím venovať staršej, zisťujem, že ju niekedy riadne zanedbávam 🙂
cauteeeeeeeee kocky... tak vcera sa mi sem nepodarilo prist, mam navstevu, nasich z vychodu, tak sme behali kade tade cely den... takze pisem report...prosim pekne... po tom haluznom dni vcerajsia noc dopadla tak, ze zaspala o 21.10 a spala do 6.20 v kuse... ani jediny raz nemrnkla ani nic...nechapem, co to za zazrak, ale zrejme je pravda, ze deti uz v tomto veku nemusia v noci jest... no a vcera cez den uz zase nastastie stare kolaje...doobedu 3,5 hodky poobede necele 3 a zistila som dnesnu noc dalsiu zaujimavu skutocnost... vcera vecer zaspala o 20.00 a kedze tu boli nasi, tak sme trosku zurovali, popijali a ja som nakoniec zaspala na gauci v obyvke a tak s nou spal v spalni ocko , ona v postielke cely cas a si predstavvte, zase v noci len 2 krat mrknla, supol jej vraj len cumel, pohladkal ju, ani nevyberal z postiekly a uplne v pohodicke spala dalej az do rana do 7,00 chapete to ?
Tak my dnes vstavanie o pol noci a pak o 5, ale o tej piatej uz bola pocikana:( no nevadi...asi som tuho sppala a nepocuvala jej potreby🙂
@ingeborgnicol 13x? OMG, to co sa vam robilo? Jaaaj, tie deti🙂
no my sa uz druhy den vozime v sportiaku a v pohode tam zaspi, uzasna je chrumka moja malicka
@ivinka77 aj nam sa o trolinku zlepsil spanok odkedy spi s ockom🙂 ale kojim ju dvakrat a tiez sa mi vidi ze to vobec nepotrebuje lebo rano nie je hladna zrejme z noci syta...ja by som tak chcela vediet cim je to ze dokaze ti mala spat vkuse cez obed a poobede hoc len hodinu a pol moja po pol hodke max50min. je hore dam cumel a pokracuje v spani ale ci to je kvalitny spanok ked uz je takto prerusene no neviem...stale ti zaspi pri prsniku a len polozis a pokracuje v spani? Kdesi pisu ze tak ako dieta zaspava potom pri prechode faz si vyzaduje opakovanie cinnosti u nas je to zaspavnie s cumlom a plati to ze ked jej podam cumel pokracuje v spani.
@ingeborgnicol aj ja to prikladam tomu mesiacu ☹
ale nasaa sa budi dost casto na papkanie aj tak, od ked ju ockovali je chudatko umrnkana a uplakana ☹
@komarekmik kojis kazde dve hodky ako dlho ti saje na prsku? a cez den ti tiez sama zaspi? ci ju musis kocikovat?
@komarekmik ked si ale zratas hodiny tak ti spi presne kolko ma tych 15hod. a ked sa ti rano zobudi okolo tej 6kojis a tak zaspi na 2hodky? cize posledne denne kojenie je o 20 a potom kojis az rano o 6? cize tych9-10hod. vydrzi bez papania? tak ak to staci tvojej tak potom by malo aj mojej stacit ...a pritom je aj bez krupiciek a kasiciek nie? Ja by som skusila tiez nejako oducit od nocneho papania , prepac ze sa tolko vypytujem ale ja by taaaak chcela aby sa hlavne mala dobre vyspala som o tom presvedcena ze ak nie je dobry nocny spanok tak ani dieta nie je spokojne a kludne a ani denne spanky potom nefunguju tak ako by mali.
@tinasc inac ani moja nenaspi v kociku vonku vsetko ju zobudi akykolvek silnejsi zvuk a po spani ,,,,my si tych nasich drobacikov musime nejako naucit spat ...len to ze ako ? ci to nebudu tie cumle a to ze im je bud horuco alebo zima alebo nieco im bude co im vadi prejst z jednej fazy spanku do druhej alebo sa to jednoducho nenaucili bez pomoci. Inac som tiez citala ze niektorym detom skutocne staci iba kratky spanok a vieme to podla toho ci ma dieta po vyspati naladu ci sa pohra same ak sa velmi liepa na mamu a chce sa iba nosit na rukach nie je dostatocne oddychnute, ale tiez si myslim ze aj deti niekedy nemaju dobre dni a nemusia byt vzdy usmievave
no za dnesne obedne spanie som jej uz tretikrat dala cumel...a to spi od 12,10 tak staci ze prejde motorka a uz plac...a to sme vo vnutri ☹
@evamarcel neviem čím to je, ale staršia tiež mávala cumel a to ešte aj pomáhalo aby potiahla nejakú tú polhodinku naviac... ja si skôr myslím, že môjho budia všelijaké vzruchy... netuším, čo ho budí, mal kľud, pohodu, mäkko, bol na našej posteli zaspal okamžite lebo bol unavený... a pol hodina a bol hore... až sa naše deti naučia chodiť, tak ich budeme musieť vždy dobre vonku zničiť aby spali 🙂
@tinasc a vies co ze mojmu prvemu ani znicenie nepomohlo nebol nejaky super spac ani teraz vstava skoro vidim ze od unavy pada na nos ale krici on spinkat nechce ...to su asi tie zivsie detvaky
mne zatial poomaha cez den predlzovat s cumlom spanok ale musi mat na ociach ciapku a ruky zavinute inac mi ani nevie zaspat. Len co potom tak ja tiez neviem uz mi aj muz vravel musi sa to jednoducho naucit aj ked plakanim...ale ja sa stale k tomu neviem odhodlat
ahojte, drobec spí na balkone, ale už bol raz hore, tiež máme také zlé obdobie so spánkom cez den, večer odkvecne o cca 20 a potom papká o 4 ráno a potom o 7, ale cez obed nespí poriadne, už som aj prestala chodiť von bo tam bol furt po 30 min hore, včera potiahol na balkone 2,20 ale dnes sa zas zobudil, naštastie som ho este uspala tak som zvedavá dokedy potiahne, spí od 11,30. A v poslednom čase nevydrží hore dlhšie ako 1,45 a to už si riadne trie očká, neviem či ho to teplo takto unavuje alebo všetky tie nové podnety čo má ked sme von, tažko povedať.
@evamarcel ano stale mi zaspi na cecku...aj cez den aj vecer... len ju obleciem a prelozim do kocika alebo do postielky...ale uz sa aj nam asi 2-3 krat stalo, ze sa hadzala jak husenica a nechcela sa ani na prse upokojit a vtedy som ju raz ukolisala v kociku, raz ju uhojdal ocko na rukach a raz, ked som bola sama doma a musela som este riesit druhu dcerku, tak som ju supla do autosedacky a tam som ju uspala a potom len prelozila do postielky... a podla mna ona tak supe spi preto, ze je proste od narodenia taky typ spachtossky... jednoducho, ak mas dieta , co nespi, tak s tym asi moc nic nenraobis... fakt neviem... len dufam, ze jej to dlho dlhooooooooooo vydrzi 🙂

Tak dnesns noc celkom fajn zobudili sme sa len 2x miesto 4 🙂