Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
No my uz tiez spinkame, ja varim obedik po jednom spanku sme boi na vychadzke a supsli sa na druhy a teraz spinkame uvidime dokedy.....no a poto pojdeme zase asi na prechadzku popoludni, je sice pod mrakom, ale nefuka az tak, celkom sa da yt vonku, ale ved sme chodili aj v -7, len nech nefuka.....
@ivinka77 uz chapem, ja som si myslela ze si jej ako nakojit nedala 😲 😀 😀 😀 ale takto chapem, ved to mas super 12 minut je lahoda. A ja som tiez za, tiez som ju nechala o pol hodku predpoludni spat dlhsie lebo super spala a zluto mi ju bolo budit, ale tak co......viac som nemohla aby pooede vyspala.
ja asi rusim cumel, uz asi mesiac ma to vyhadzane okolo pusky a nevieme sa toho zbavit nijako, ani kalciova mast, ani vazelina, ani sudocrem a ani bioderma nechcu fungovat, vzdy po pouziti cumlika sa jej to rozdrazdi. takze sa asi obesim popritom ale skusim ju odvyknut od cumla. bozee nechce sa mi do toho.
vidis, ze by som skusila taky ten MAM co ma len take one tenke okolo a v strede luft? kuknem to v drogiske. dobry napad. bo teraz mame NUK a ten je cely plny a vsade tam kde sa jej dotyka pusy to ma vyhadzane chuda, vyzera ako pako a urcite ju to aj boli 😒
kralovstvo za cumel 🙂 uz sme sa vzdali myslienky ze ju an naucim. a teraz, ked vstala iba dva krat, pockam ci tak bude aj nabuduce vstavat a vtedy by nam ziaden cumel netreba......
nieco prirodne na to neexistuje? mam sa ti opytat lekarky? pocuvaj ja som hovorila mojej lekarke ze mam kamaratky ktore mi ju v dobrom zavidia, tak mi povedala ze spokojne mozem dat jej emajl. ona lieci hlavne prirodne az potom v najhorsom pripade dava liecbu. tak jej spokojne napis a neverim ze ti nepomoze.
@ingeborgnicol nemam ju, balik do 1 Kg stoji do DE- 20 eur!!! Ale svokrovci mozno dojdu o mesiac, tak asi objednam nejake knihy z tejto stranky. Uz som si tam objednavala, je to overeny zdroj a rychle dodanie za super ceny! potom mi povies, ci je dobra...ale paci sa mi
@ingeborgnicol jej to je super diki posli mail teda skusala som kamilky a kokosovy olej ale nic z toho. Este mam oreganovyten je dobry na mykozy ale velmi silny jedine ze by som ho zriedila... No nechcem moc experimentovat.
@ingeborgnicol akurat citam jeden clanok.... a tam pisu, ze to vobec nie je pravda, ze ked dieta spi vela cez den, tak ze bude spat malo v noci...prave naopak, ze ked malo spi cez den ,tak nema kvalitny spanok ani v noci a je ovela nepokojnesie... kukni http://www.koliska.sk/Tazkosti_s_dojcenim\nocne...
@ivinka77 vidíš tak to nás čaká ťažká noc, pretože ako doobeda nespal, tak potom odpadol o 12.00 na dve hodky, ale odvtedy nespal!!! a ešte je hore... boli sme vonku, skúšali sme prvýkrát golfáčik... ani oko nezavrel... a to ešte som zabudla, že dnes bol budíček o 4.00... bože čo s tým mojim deckom je, keby som vedela...
Mam taku otazku, kupete kazdy vecer? Neplanujete deticky zacat sprchovat cez leto? Ja nad tym premyslam, ze, ked ux budeme sediet, tak to bude fajn po celodennej letnej samostsvenici.
@janulka_s y kupeme kazdy vecer kvoli rezimu, ale uz je do vanicky tazka neviem dokedy bueme moct, ale ked nebudeme moct tak udem sprchovat, ale to by musela sama sediet, alebo stat v sprchovvom kute, lebo neviem ako ju drzat na rukach a sprchvat a ten manazment ked vyjdem von, koho utierat skvor a pod 🙂
@ivinka77 Ivinka ono to funguje takto: cim je lepsi spanok cez den, tym je plnohodnotnejsi spanok v noci. ale ak mas raz zauzivany spanok niekolko hodin a zrazu to presvihnes skoro o dvojnasobok, potom to len tak dopadne ako u nas vidis ze u nas to nefungovalo a bola takto hore. a potom mi napadlo ze aj ostatne dni co sa tak vela budila vtedy chodila spavat o 18tej, ale ci je to na 100% netusim, co ked to vsetko boli nahody? skorej nie ako ano.....tu stranku co pises poznam, lebo to je presne o GIne Ford rezime co my mame, stamad som sa o nej dozvedela a aj o tej Ferberovej metode vyplakania.....
@tinasc zelam, aby VAm krasne spinkal aspon v noci. a ako sa slo so sportacikom?
Ja som skusala vcera klasicky sportiacik bez novorodeneckej vlozky a nepacilo sa mi to, babetko v nom bolo pokrutene, v stoke si sedi ako princezna, ale v tom klasickom sportaciku este ee, este na neho nie je zrele jej "polosedenie"....
@tinasc no tak to mas s tym spinkanim riadne problemy , on musi byt velmi nevyspaty az chronicky a mozno preto nevie zaspat....moja tiez nie je moc velky spac ale mne pomaha zavinovat rucky a dat potom ciapku na oci a cumel a poplace pozlosti sa ale potom sa skludni nemoze s ruckami sermovat a zaspi,.... skusala si mu pridrzat rucky on sa bude zlostit ale nakoniec sa skludni mne to pomohlo aj pri prvom ked som ho nevedela uspat pridrzala som ho a zaspal aj s cumlom samozrejme a tiez jedna kamoska tak robila a tiez pomohlo....drzim palce
@ingeborgnicol nika aj dnes si jej dala kasicku z flasky? kolko jej davas a este potom aj kojis?
@ingeborgnicol nika a aky rezim by mali mat pol rocne babatka podla g.f? aj moja spi malo nenaspi 15hod. ona sa preberie blaboce rano o 5,15 a uz nevie zaspat a ked aj tak az po takej hodine ...takze nenaspi mi 12h. a kolko vlastne by mala spat cez den od 9 hodinu? a od 12tej dve ?....a este stale maju mat treti spanok?
@evamarcel NO tak ja jej robim 60 , alebo 90 kasicku dnes som jej dala 120 skoro mi aj ruky zjedla. Najprv by sa malo staloe nakojit a zvysok dotalcit kasickou, ja davam maximalne 60-90, ale dnes bola evidentne hladna. CO sa tyka spania podl Giny Ford je to tpresne ten isty rezim, len uz sa tam vypusta spanok o 16.00 vlastne on sa vypusta uz po 3tom mesiaci ale moja malicka musi mat aj ten. cize rezim ostava. A ano, dam ti ho tu na stranku, ale je to cca o 09.00 hodinu spanok a o 12 spanok do 14.15 HOD. jA DAVAM ALE MINIMALNE DO 14.30, ALEBO 15.00 ak je unavena, lebo potom je hotova, jej tie spanky nestacili aj dnes som ju nechala do 10.30 rano a popoludni do 15TEJ. A PREDVECERNY TIEZ HODINU, DNES MALA vyborne spanky
@evamarcel Ten link co mi poslala na tejto stranke IVinka je vlemi dobry aj pre teba precitaj si, vlastne vsetky by ste mohli, ja som z toho vychadzala a robime to takto od 3 mesiacoch. okrem nocneho dojcenia, to urobime az po 6tich mesiacoch.
@ingeborgnicol nika mam ho precitany co myslis to samostatne zaspavanie?
@ingeborgnicol nika toto ze tvoja mala pospi ti vkuse ale moja nie ja tak by som chcela a neviem preco to nepospi vkuse rano sa niekedy stane ze sa jej podari potiahnut 50min. ale na obed tak to musim vkuse davat cumle ale nie vzdy sa zadari az do 14,15 inac to ako robis das malu o 9 do postielky a ona kym zaspi tak to trva isty cas ci nie?

@tinasc my spime od 9.20 ale uz cakam kazdu chvilu,ze sa preberie...