icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

slady
29. apr 2013

@tinasc no to viem ze v kostole nas netoto, skor z pravneho hladiska, ci to tak naozaj funguje ze ked rodicia zomru tak deti idu do porucnictva krstnym a ci sa take da na matrike spisat inak ako do zavetu.

tinasc
29. apr 2013

@slady jaaaaaaj takto... no tak to neviem a v našom a dcérinom prípade dúfam, že to také jednoduché nebude, lebo tam sme sa s krstnými riadne sekli... no a čo sa týka vierovyznania, mne je to tiež dosť voľné, akurát kvôli mužovi a jeho rodine nech nerobím moc vietor... tak sú decká pokrstené, však oni sa už potom samé nasmerujú...

ingeborgnicol
29. apr 2013

no nemyslim zeby to bola riadna pravna forma, skvor krestanska politika neoficialna...ale uprednostneni by iste boli, ja sa opytam kmotry, ona je socialna pracovnicka ked s nou budem hovorit

moja dcerka mi zrusila program, potvora vsala o 5.36, sice este pospala pol hodku na didke, no rezume ze cely den zase poposuvany a neozeme ist ani plavat lebo vsala o 9tej cize predpokladam ze é 11tej pode spat....a teraz ani neviem ci mame to brat jak obednajsi spanok ci jak, som z toho na hlavu este sa nam nieco take nestalo, pekne spinka podla rezimu inokedy do 10tej a o é 10.45 mame plavanie a takto mozeme trt. kolko vam deti predpoludnim spinkaju a po akom case od zobudenia ju mam davat spinkat? cca 1,5-2 hodinky?

tinasc
29. apr 2013

@ingeborgnicol no môj zaspal o 8.50 a už sa mrví 🙂

mata884
29. apr 2013

@ingeborgnicol Matej zvykne zaspavat tak o dve az dve a pol hodinky po zobudeni. Spi doobedu tak tri hodinky a aj poobede tri hodinky. No samozrejme, ked nasa pubertalna suseda je v skole a nepusta hudbu na plne peky. 😢 . Uz som jej bola aj zvonit, ale neotvara. Mrcha mala. Mam pocit, ze ona je v skole asi len par dni v roku 😀 . Tak som sa nasrala, ze az. Ale aspon dala trosku tichsie hudbu. Katastrofa.

mata884
29. apr 2013

Nas dnes caka ockovanie ☹ . Vobec sa mi tam nechce. Zase sa nam vsetko pomeni. Och

janulka_s
29. apr 2013

@ivinka77 Kde davaju prispevok? v novom meste ci ruzinove? v dubravke ti daju pamatnu somarinu ci kieho to :D

slady
29. apr 2013

@ingeborgnicol defcica pocuvaj hod sem kontakt na tu tvoju laktacicu, chcem posunut niekomu z KE kto ma problem 🙂

slady
29. apr 2013

by ste neverili, ta moja opica spi uz dve hodiny, to tento bezcumlovy system sa mi zacina pacit 😀

mirkov
29. apr 2013

@mata884 drzte sa! Mozno to zvladnete ani nebudes vediet ako 🙂

ingeborgnicol
29. apr 2013

viki.levicka@gmail.com vola sa logicky Viki Levicka, alebo mobil: 0904408080. Pisem t oaj tuto verejne lebo mam jej suhlas, skvela laktacka!

No asi to sedi, dala so spinkat zabinku po dvoch hodkach a hned bola mrtef, len neviem kolko bude teraz spinkat, obedne zvykne dve hodky, ale je toto obedny spanok, ci? ja som z toho teraz madar...

Slady ona ti nezvykne inak posat dve hodky?

mirkov
29. apr 2013

@slady a ako zvlada bez cumliku, nechyba jej a nepyta si ho? Moj bez neho spal teda fakt lepsie a dlhsie, ale pri zaspavani a v kociku mu riadne chybal
😝

ingeborgnicol
29. apr 2013

@mata884 drzim palceky na ockovanie! nech Va to prejde co najmenej oblestivo a bez nasledkov ! a zabi tu susedku. mna by si za klobuk nedala aj filov by som jej doniesla ak by mi slo o spanok dcerky, nemyslis si, ja som ako tigrica-levica ak ide o jej spanie

mata884
29. apr 2013

@mirkov diiik...no dufam

mata884
29. apr 2013

@ingeborgnicol dakujem...len to ma aj taku matku... ked jej povies ci moze dceru upozornit, ze nech nerobi denno denne disco tak este na teba vybehne. Ale som sa rozhodla, ze tam budem vkuse zvonit aj ked neotvori. A tesim sa na to ako ju stretnem na chodbe. A vtedy si ma vypocuje. 😀 . Maly este od 8,20 spinka. Stihla som aspon poupratovat.

slady
29. apr 2013

@mirkov jasne zechyba, uspavali sme sa dlho predlho a v kociku jej tiez chyba, vcera som uz nevydrzala, zabrzdila, sadla na prvy schodik co bol poruke (v dzedzine) a dala som jej prso aj ked hladna este asi nebola, len sa chcela cumlovat. bo kricala chuda az sa zachadzala, bo bola unavena a nevedela sa uspat bez cumla. no ved bude si musiet zvyknut a naucit sa.

slady
29. apr 2013

@ingeborgnicol dakujem odovzdam. a ona vacsinou pospi maximalne 40 minut cez den.

mirkov
29. apr 2013

@slady ja som to vydrzala iba 3 dni 😒 .
A na rychle ukludnenie som mu dala pocmulat moj prst..
To este v porodnici mi radili namiesto cumla

ivinka77
29. apr 2013

@janulka_s v ruzinove

tinasc
29. apr 2013

baby a čo teraz keď sa mi krpec zobudil z obedného spánku po polhodine? no režim v keli... takže za hodinu a pol skúsim znova... som zvedavá čo z toho vylezie...

adel22
29. apr 2013

@slady to co toto, aj ja chcem? Mia spi len po 45min...to je asi malo...ale ako to zmenit??? do prdky,,,ze dve hodky....to u nas uz mesiac nebolo a ak, tak len v kociku:(

ingeborgnicol
29. apr 2013

No dobre sa im drbu spanky vsetkym. Moja spina este stale veru ze budem aj asi budit ci?som z toho uplne v keli, lebo sa mi nechce zase 13x vstavat, ked mne jej ju luto budit ked neviem aky to ma mat vlastne dlhy rezim. ale aj pri naso original rezie budime po 2 a pol hodine, maximalne ju necham 3 ale to sa uz dlho nestalo, ale ked uz nic aspon sa najem......
@mata884 a co tak sadnut si im s placucim dietatom o 23tej pred dvere? ze "juj to vy tu byvate? som zabudla.....ono vlastne place, lebo sa cez den nevyspalo poriadne ked vam dcera diskoteku robila" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

adel22
29. apr 2013

dala som ju spat po hodine, lebo ju nic nebavilo, takze o 20min vstava si myslim...jaj, musim daco poriesit, aby spala raz a dlho....ale ako? nejake napady?

ivkasendy
29. apr 2013

no moja dava denne spanky len 30 minutove! akoby mala stopky dakde v plienke ukryte 😀 asi moja chyba ze sa uspavame vacsinou pri kojeni, aj cez den aj na noc... no zahada ze v noci spinka pekne (snad to nezakriknem), zaspava okolo 20.00 a papame okolo 3 a o 6 rano, sem tam si vypyta aj okolo polnoci ale vacsinou nie... no cez den ci v kociku ci v mojej posteli vacsinou furt len 30 min. 😕 jak mam dosiahnut to sci-fi ze 3 hodiny v kuse? lebo takto dlhsia nez hodinova prechadzka u nas nehrozi 😝

ingeborgnicol
29. apr 2013

n vyriesila mi problem sama a zobudila sa 🙂

ingeborgnicol
29. apr 2013

baby no my sme ucili tak ze najprv sme kocikovali v tom case ked mala spavat tak dlho a potom to iste sme davali do postielky, lenze v tom case to este spavala dlho v kociku, to je zase nase scifi 🙂 my v kociari chodime vonku len ked ma byt hore, maximalne v nom da posledny treti spanok hodinovy.ale vecsinou 20-40 minut. Doma v posteli potiahne krasne, doobeda tahala 1,5hodiny a teraz obed 2,5

cetera
Odpoveď bola odstránená
tinasc
29. apr 2013

@ingeborgnicol tak to je super, môj vyzerá vyspaný, po tej pol hodke naobed ani náhodou... takže asi až o 16.00 snáď bude unavený... teraz už tretíkrát kaká 😀 tak tlačí ako o dušu 🙂

slady
29. apr 2013

@mirkov prst som skusala, nechuti 😀

slady
29. apr 2013

@adel22 no ved vravim ze zora tiez len po 40 minutkach to len dnes mi urobila radost a netusim ze co to, mozno ten cumel... 🙂