icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

alyze
autor
30. apr 2013

@evamarcel mne doktorka povedala, ze petrzlen a celer az od roka, neviem preco 😕

evamarcel
30. apr 2013

@vendula79 ahoj no ja zatial onicom takom s mocom neviem ...ale my sme este neboli na druhe ockovanie az buduci by som chcela ist lebo chodime tiez cvicit takze az po cviceni

evamarcel
30. apr 2013

@alyze sranda ja uz dala petrzlen...no ups...ale zjedla malinko...takze asi nevadi...cvikla sa moze?

alyze
autor
30. apr 2013

@slady aj ta nasa je taka citliva na zvuky, ked si lahnem do postele a vrzgnem-hotovo, uz aj tasim prso 😀

evamarcel
30. apr 2013

Dievcata mam šatku Strochenwiege Inka 4,6m chcela by som predat ja by asi radsej ten ergo nosic

slady
30. apr 2013

ziadny moc, so synom si pamatam ze som davala sacok, teraz nic 🙂

vendula79
30. apr 2013

@tinasc no s tym sackom si to neviem celko predstavit 🙂 Myslim sposob prilepenia. Ale s dievcatami je to riadne komplikovane. Aj sme jej poharikyns vodou pri uskach prelievali, aj nozickami sa dotkli vane, aby ju to trosku podrazdilo a stale nic. Tak som si ju len nechala rozbalenu na nepremokavej podlozke a striehla 🙂)) Ale OK, zrejme to bude standardne vysetrenie v tomto veku babatina.

alyze
autor
30. apr 2013

@ingeborgnicol u mna zasa vychadza, ze je unavena po 2.45 hod, nejako sa jej to rychlo predlzuje 😒
u ani treti spanok nechce spinkavat 😒

ivinka77
30. apr 2013

@vendula79 vitaj medzi nami...a ten moc mame odobrat aj my, vcera nam dali skumavku , vraj sa to robi preventivne...cca okolo 5-6 mesiaca... ako sa vam to prosim ta podarilo odobrat do tej skumavky sakra ? neviem si to predstavit...

mirkov
30. apr 2013

@vendula79 ahoj. No vahu a cm mate krasne 🙂 ,chapem chrbat, ja mam 8 kg a celkom zaberak na ruky to je. Esteze ho nemusim casto nosit. Co sa tyka mocu, tak ja som uz odovzdavala. Musela som odchytit do skumavky. Tak sme steklili, fukali a cakali, prva varka sice skoncila na tricku ale nakoniec sa to podarilo 😀

alyze
autor
30. apr 2013

@ivinka77 ty mas vynimocne dieta 🙂 ja to nechapem, asi ozaj s inej planety 😀
mala si povedat skor, vyhodila som 7 baleni shirataky cestovin bleeee, to bol iny humac, ani si ich nekupuj ! 😉

ivinka77
30. apr 2013

@slady ja to mrazim uz pomagane 🙂 takze zgrcnute je to vsetko 🙂 ked sa rozmrazi, jemne odlejem prebytocnu vodu a zohrejem a parada 🙂

ivinka77
30. apr 2013

@alyze ved vravim, ze mam doma mimozemstanky 🙂 a dik za tip s tymi cestovinami 🙂

alyze
autor
30. apr 2013

@vendula79 ahoj 🙂 my sme boli v poradni pred tyzdnom, ale o moci nehovorila ani pol slova a na dalsiu poradnu ideme, ked bude mat uz pol roka 🙂
riadna baba je, ked je len plne kojena 😉 my sme mali 6980g
fotecka malinkej by sa nenasla ? 🙂

vendula79
30. apr 2013

@ivinka77 no nie je to celkom easy 🙂 Rozbalis, umyjes a cihas 🙂 A ked zacne tiect, rychlo pristavis skumavku. A budes dufat, ze toho bude viac ako len par kvapiek. A to sa este modlim, aby ta vzorka bola OK, aby sme ju nahodou nejako nekontaminovali. Bola sice poumyvana a vrchnacika som sa nedotykala, ale mozno som sa dotkla jej koze, neviem. Ved zavolam na vysledky a uvidim. Vela stastia.

alyze
autor
30. apr 2013

@evamarcel to netusim, iba tieto dve mi menovala 😉

vendula79
30. apr 2013

@alyze vies, ona sa velka uz narodila. Mala vyse styroch kilov. Doktorka tvrdi, ze mam dobre mlieko, ale najma, ze je to preto, lebo vela spi. V spanku sa vylucuje rastovy hormon a preto tak dobre pribera. A naozaj mala take obdobie, ze zaspala vecer napr. o deviatej a potiahla 7 hodin. Tak som sa tesila, ale vzdy, ked si myslim, ze uz viem, ako na nu, tak mi ukaze, kto je tu sef 🙂)) a nastalo obdobie, ze sa po zaspati budila kazdych 20 minut... Takze ja si pri nej radsej nikdy nemyslim, ze mam vyhrate. Teraz spava biedne cez den. Museli sme stale kocikovat, vtedy je to OK, taha aj dve hodiny, ale na teraske v klude, tak max. polhodinku. Ale zase v noci je to OK. Teraz 🙂)) Foto urcite casom pridam, musim stiahnut z fotaku.

ivinka77
30. apr 2013

@vendula79 no to som zvedava, ci nieci vyciham sakraaaa 🙂

tinasc
30. apr 2013

@vendula79 no hej veru pri dievčatkách je to komplikovanejšie, uvidím ako to zvládneme my, aj keď pri chlapcoch je to asi jednoduchšie 🙂

adel22
30. apr 2013

@ivinka77 po kazdom prebudeni dieta zarucene cika, takze to pekne odoberies🙂 vela stastia!

adel22
30. apr 2013

@vendula79 myslim, ze tam urcuju len pH, nie? Ci normalne aj na rozbor posielaju?

No a tu v DE nic nechcu...tssss a ja by som mohla doniest kolko chcem a netreba :/

Tesim sa na foto🙂 Ze ina valibucka!

alyze
autor
30. apr 2013

@adel22 ahoj Adelka
mam na teba otazocku, zacala som s bambusovimi plienkami, take kapsove, ale malej sa vysypala pipina, je to z tych plienok, alebo ich treba viac krat preprat ?

adel22
30. apr 2013

@alyze myslim ze bambusove pouziva slady a myslim ze s nimi bola spokojna....ja bambusove nemam, resp. kapsovky nemam vobec...pouzivala som napr. tieto- http://www.ekoplienky.sk/product/babylucy-organ...
ale teraz len stvorcove klasicke....takze neporadi:(

jeeee. tieto su krasne http://www.ekoplienky.sk/product/bum-wrap-desig... aj pre ingeborgnicol 🙂

ingeborgnicol
30. apr 2013

Vendula ahoooooj vitaj medzoi nami.no s mocom,naviem ja idem v piatok na poradnu tak mozno rovno vezmem ale nikto nepytal.a noja rada ak vam nejde.fakt dietatko po prebudeni ihned piska a skoro rano prvu hodku skoro kazddycjh 15min.teraz nemame problem lebo chodime na nocnik,ale ked bola malinka mala problem s ladvinkou a velmi nam pomohli tie sacky.predavaju ich v zdrav,potrebach a su super.nasa mala tiez tak spala do 6.mesiaca ze 7az9hod nepretrzite teraz sa to nejak pobabralo dufam ze iba na chvilku.baby zajtra mame 6mesiacovsory za strucnost som v posteli na mobile

ivinka77
1. máj 2013

@ingeborgnicol tak vsetko naaj k dnesnym polnarodeninkam 🙂 cmukes

ivinka77
1. máj 2013

@adel22 hej hej,,,,ja viem, kedy cika...len si sneviem predtavit to odchytit do tej malinkej skumavecky 🙂

ingeborgnicol
1. máj 2013

a bacha nam raz vysli zle vysledky, lebo sme mali nesterilny moc asi som chytila rukami skumavku a moc alebo neviem...

ingeborgnicol
1. máj 2013

@ivinka77 dakujeme pekne

ivinka77
1. máj 2013

@ingeborgnicol to nemozem ani chytit skumavku ? to co do keluuuu ???

ingeborgnicol
1. máj 2013

Ale mozes ved ako inak by si s nou manipulovala,len bud opatrna.evamarcel prosím tá do koľko je tá šatka kíl nevieš poslať folku?a za koľko ju chceš predať??mne by bola fajn,naša je už mala musím predať a kúpiť väčšiu kým schudnúť do nosič lebo ledva má obopne.sorry za písanie ale zaplatiť som si funkciu dopĺňaním na mobile :D