Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
Dievcata mam šatku Strochenwiege Inka 4,6m chcela by som predat ja by asi radsej ten ergo nosic
ziadny moc, so synom si pamatam ze som davala sacok, teraz nic 🙂
@tinasc no s tym sackom si to neviem celko predstavit 🙂 Myslim sposob prilepenia. Ale s dievcatami je to riadne komplikovane. Aj sme jej poharikyns vodou pri uskach prelievali, aj nozickami sa dotkli vane, aby ju to trosku podrazdilo a stale nic. Tak som si ju len nechala rozbalenu na nepremokavej podlozke a striehla 🙂)) Ale OK, zrejme to bude standardne vysetrenie v tomto veku babatina.
@ingeborgnicol u mna zasa vychadza, ze je unavena po 2.45 hod, nejako sa jej to rychlo predlzuje 😒
u ani treti spanok nechce spinkavat 😒
@vendula79 ahoj. No vahu a cm mate krasne 🙂 ,chapem chrbat, ja mam 8 kg a celkom zaberak na ruky to je. Esteze ho nemusim casto nosit. Co sa tyka mocu, tak ja som uz odovzdavala. Musela som odchytit do skumavky. Tak sme steklili, fukali a cakali, prva varka sice skoncila na tricku ale nakoniec sa to podarilo 😀
@ivinka77 no nie je to celkom easy 🙂 Rozbalis, umyjes a cihas 🙂 A ked zacne tiect, rychlo pristavis skumavku. A budes dufat, ze toho bude viac ako len par kvapiek. A to sa este modlim, aby ta vzorka bola OK, aby sme ju nahodou nejako nekontaminovali. Bola sice poumyvana a vrchnacika som sa nedotykala, ale mozno som sa dotkla jej koze, neviem. Ved zavolam na vysledky a uvidim. Vela stastia.
@alyze vies, ona sa velka uz narodila. Mala vyse styroch kilov. Doktorka tvrdi, ze mam dobre mlieko, ale najma, ze je to preto, lebo vela spi. V spanku sa vylucuje rastovy hormon a preto tak dobre pribera. A naozaj mala take obdobie, ze zaspala vecer napr. o deviatej a potiahla 7 hodin. Tak som sa tesila, ale vzdy, ked si myslim, ze uz viem, ako na nu, tak mi ukaze, kto je tu sef 🙂)) a nastalo obdobie, ze sa po zaspati budila kazdych 20 minut... Takze ja si pri nej radsej nikdy nemyslim, ze mam vyhrate. Teraz spava biedne cez den. Museli sme stale kocikovat, vtedy je to OK, taha aj dve hodiny, ale na teraske v klude, tak max. polhodinku. Ale zase v noci je to OK. Teraz 🙂)) Foto urcite casom pridam, musim stiahnut z fotaku.
@alyze myslim ze bambusove pouziva slady a myslim ze s nimi bola spokojna....ja bambusove nemam, resp. kapsovky nemam vobec...pouzivala som napr. tieto- http://www.ekoplienky.sk/product/babylucy-organ...
ale teraz len stvorcove klasicke....takze neporadi:(
jeeee. tieto su krasne http://www.ekoplienky.sk/product/bum-wrap-desig... aj pre ingeborgnicol 🙂
Vendula ahoooooj vitaj medzoi nami.no s mocom,naviem ja idem v piatok na poradnu tak mozno rovno vezmem ale nikto nepytal.a noja rada ak vam nejde.fakt dietatko po prebudeni ihned piska a skoro rano prvu hodku skoro kazddycjh 15min.teraz nemame problem lebo chodime na nocnik,ale ked bola malinka mala problem s ladvinkou a velmi nam pomohli tie sacky.predavaju ich v zdrav,potrebach a su super.nasa mala tiez tak spala do 6.mesiaca ze 7az9hod nepretrzite teraz sa to nejak pobabralo dufam ze iba na chvilku.baby zajtra mame 6mesiacovsory za strucnost som v posteli na mobile
@ingeborgnicol tak vsetko naaj k dnesnym polnarodeninkam 🙂 cmukes
a bacha nam raz vysli zle vysledky, lebo sme mali nesterilny moc asi som chytila rukami skumavku a moc alebo neviem...
@ivinka77 dakujeme pekne
@ingeborgnicol to nemozem ani chytit skumavku ? to co do keluuuu ???
Ale mozes ved ako inak by si s nou manipulovala,len bud opatrna.evamarcel prosím tá do koľko je tá šatka kíl nevieš poslať folku?a za koľko ju chceš predať??mne by bola fajn,naša je už mala musím predať a kúpiť väčšiu kým schudnúť do nosič lebo ledva má obopne.sorry za písanie ale zaplatiť som si funkciu dopĺňaním na mobile :D

@evamarcel mne doktorka povedala, ze petrzlen a celer az od roka, neviem preco 😕