icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

alyze
autor
1. máj 2013

@ingeborgnicol dala som sa na to, lebo som citala ake su jednorazovky skodlive a urcite aj z ekonomickeho hladiska sa to viac vyplati 😉
nehovorim ze ich budem pouzivat stale, ale na doma su fajn a prat musim stale, tak to mam jedno ci aj plienky operiem 😉

slady
1. máj 2013

@ingeborgnicol idem! ale dojdi po mna bo furt este nemam ten porantany vodicak. ja som dnes robila pizzu ale mala som len spaldovu celozrnnu a hladku chlebovu muku takze to tak aj vypada. ale zrat sa to da 😀

ingeborgnicol
1. máj 2013

@zabka29 no ved to, ja som pre to dnes ani na anicku nesla a to bol iny pripad clovece len tu som chodila jak autobus-dzungla-hypertesco-baumax-dzungla 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no ale strasne najprv som skoro zabila cigancata jak po sebe vrieskali ako najati vrahovia a zobudili mi prvy krat dceru. potom na druhej zakrute rodicia tych ciganciat pilili na cirkularke drevo na hlavnej, ta porazi a nakoniec som sa tejto podarenej rodinke vyhla a zizla pred baumax na parkovisko tam som kruzila ze tam iste bude ticho. a? jasne ze oamzite pustili na plne pecky interny rozhlas 😀 😀 😀 😀 😀 😀 uz sm bola uplne v koncoch tak som si nasla jednu tichu ulicku a tam som kocikovala dokolecka ako pribita, ludia si museli mysliet ze ma presla rozbehnuta sliepka, lebo som sa tam tocila ako bus na konecnej 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale hodinku pospala ten treti spanok a to je podstatne. a nakoniec ju zobudili samozrejme nase drbnute psy.

slady
1. máj 2013

@alyze no vidis, super, podla mna len reakcia na nove okolopisulove prostredie 🙂 bambus by mal byt praveze super na taketo veci, jemny k pokozke.

ta moja zaba dnes akozi nechce zaspat, pomrnkava a startuje a asi bude rev. no co, nemoze ist vsetko zas az tak hladko 🙂

ingeborgnicol
1. máj 2013

@slady ja uz si musim brat z teba priklad. konecne by som schudla a vies aky mam chory zaludok? uz som s nim aj v neocnici bola, krvacajuci zapal a vredy, ked som bola po tom IVF a par takych stedrosti, ale co uz, pis mi radsej nejake zdrave recepty, lebo fajne ochutene kare na sampionoch a palacinky to asi nerobis 😀 😀 😀 😀 😀
@alyze ty si taka ze ekototo? ja zas neperiem tak casto, mne staci aj raz do tyzdna, tak co poto s plienkami? laktacka mi hovorila ze su take kose na plienky co sa daju tma plienky tri dni uskladnit bez smradu, ale neviem si predstavit mat popisane plienky 3dni niekde....

ingeborgnicol
1. máj 2013

@slady reakcia na nove okolopisulove prostredie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 pocuj napis knihu

moj syn vonku kosi, lebo cez den mu trebalo behat po vonku a moja dcerka zaspala! a to jej kosi dosovne za oknom, skoro som odpadol!

alyze
autor
1. máj 2013

@ingeborgnicol tak to ja periem kazdy den 😒 tak ci operem aj plienky, alebo nie to je za jedno a je to ovela zdravsie 😉
ozaj sak pracka operie, nie ja 🙂 😀

adel22
1. máj 2013

Prikrmy podla Nemcov🙂 Nechce sa mi prekladat :( ale ak je daco treba, mrknem to....ale musim povedat, ze sa s niektorymi vecami nestotoznujem, napr. s pridavanim repkoveho oleja 😝

tinasc
1. máj 2013

@alyze ako u mňa jedna lastovička leto nerobí ako sa hovorí, ak ma jeden deň drobec poteší, že pekne spinká, alebo niečo iné, tak sa teším že už to bude lepšie a ono je to na druhý deň úplne inak...

slady
1. máj 2013

@ingeborgnicol ja periem plienky kazdy druhy, kazdy treti len ked druhy zabudnem, a smrdia uz po jednom dni, ale ak otvorim vreco 😀 no ja maso robim malokedy, lebo to musim ist do masara, a to mam od ruky trochu, a zo supermarketu zo zasady nekupujem to budem radsej zrat travu. palacinky by som si dala, ale chlap sladke na veceru nezje a na dva razy varit to by som musela byt inak motivovana 😀 a tiez sa mi nechce pri sporaku hodinu palacinky obracat. to maz velmi jednoduche ked si leniva vidis 🙂 ale ne, snazim sa zdravo ale dochadzaju mi napady. a hlavne, krpec sa zo zeleniny tak nenaje ako z masa, po prve mu az tak nesmakuje a po druhe rychlo vytravi. ale zas on je vycviceny na ovocie, takze je potom schopny cele poobedie tlacit jablka jedno za druhym, co zase nie je az take tragicke, aspon ma vitaminy 😀

tinasc
1. máj 2013

@ivinka77 joj krásne babulky, aj moja mi také šoky pripravuje, že krpatého prevlačuje a len vidím, že sú na inom mieste ako predtým boli 😀

slady
1. máj 2013

@ingeborgnicol nech dojde aj sem pokosit bo tej mojej sa ako si nechce spat.

tinasc
1. máj 2013

@slady aj môj miluje tú maslovú tekvicu aj petržlen v pohode papáme 🙂

alyze
autor
1. máj 2013

@tinasc ved toto, tak, ked vcera bolo na nic, tak dnes by mala spinkat oki 😀
snad to tak bude, ale si tu d6avoce vedla mna 😀 a hovori si ze ťaťa, tak sa ocino vytesuje, ze vie povedat tata 😀

slady
1. máj 2013

@ingeborgnicol ja zu som napisala, keby som dala dokopy vsetky tutok prispevky tak by to bola ina buchla 😀

tinasc
1. máj 2013

@alyze neuveríš ale asi dva dni dozadu malý ku mne natiahol rúčky a povedať také čosi že mma... som sa išla pototo od lásky 🙂 už sa mu to odvtedy nepodarilo... ale počula to aj moja mama... takže mám svedka 😉
a tatino sa vytešuje, no to je super 🙂

ivinka77
1. máj 2013

baby dakujeeeeeeem su zlate...riadne masky....ale moje ! sak maju by po kom 🙂

@tinasc tak ale tvoja uz ma aspon trosku rozum...ale to moje dilnko ju vlaci jak mech gruloch 🙂 ale sak... mladej sa to paci 🙂 nestazuje si 🙂

@mirkov dalej podla toho mojho zoznamu tekvica, zelena fazulka, brokoica, kalerab, petrzlen, karfiol, spenat, kel....

a inac jupiiiiii 5ty den zaspala sama... tak snad uz to nebude nahoda 🙂

janulka_s
1. máj 2013

@ivinka77 takze este raz? Aky je postup pri zaspati styl sama?

ivinka77
1. máj 2013

nakojit...kasa...pohladkat, postielka...finito 🙂

mirkov
1. máj 2013

@ivinka77 a dieta mimozemstan si zabudla 😀

alyze
autor
1. máj 2013

@mirkov to je dost podstatne 😀

ingeborgnicol
1. máj 2013

Dik a inak! Ja som malu normalne mala isty a celkom pekny cas v ohradke! na to ze je v kuse nosena super, lebo som musela nieco prave urobit, prichystat jej kupanie a pod....tak sa krasne vyhrala, bol to myslim zasny napad!!!!!perfis vec ta ohradka, ja velmi velmi odporucam, nie na odkladanie deti, ale v urcitom case vopred urcenom ich davat, aby sa naucili aj nejaky maly cas ostat same a sa hrat....

slady
1. máj 2013

@ingeborgnicol jeej super 🙂 ja uz mojej nevesiam na hrazdicku somariny aby sa zacala otacat konecne riadne, ale nechce sa jej aj tak. ked ju dam na bruch tak sa zahra 5 minut ale inak samej sa jej nechce.

alyze
autor
1. máj 2013

@ingeborgnicol super 😉 paradna je

ivinka77
1. máj 2013

@ingeborgnicol zlataaaaaa 🙂

ingeborgnicol
1. máj 2013

Podla Ivinky sa neriadte nikto to co u nich plati u nas nebude my sme pozemstanky 🙂

slady
1. máj 2013

@ingeborgnicol to haro ma riadne inak 🙂 perfis!

ingeborgnicol
1. máj 2013

Slady mne ona aj tak pochoduje vsade a otaca sa a keca si a na brusko a na boky, lobzuje kade tade takze mi to nevadi a okre toho ak som pri nej co je 99%dna tak si lahneme na postel a tam sa jej venujem a tam je cely cas na brusku a pochoduje s tou alou ritou vrti a plazi sa jak uzofka, bombova je, musim si kupit do kamerky kartu taka je zlata, nenatocim a cely zivot nebudem mat spomienku 🙂)) no a praveze ak ju nedas samu tak sa sama nenauci byt...ale ako hovorim aj moja je vecsinou nosena, ale len ten cas co nespi a to je maloco 🙂))) Ona uz zacala davat aj tretie spanky hodinove tak mam pocit ze spinka cely den len par hodin sa jej venujem...uvidim jaka bde noc, ale uz je to normalka ze rano 1-1,5hod, obed 2,5hod a popoludni1hod. a kedze chodi spinkat o 19tej tak mam pocit ze spinka stale 🙂 ked medzitym este ideme vonku. a este otazka na teba, kam chodite na tury? ja by som aj isla, ale kde tu? a sama s manducou? somarina

nejdete niektora za mna zehlit?

tinasc
1. máj 2013

@ivinka77 jaaaj niekedy si myslím, že čím je staršia tak má menej rozumu 🙂 tiež ho vláči ako mech krumplí, niekedy sa bojím, že jej padne 🙂

ingeborgnicol
1. máj 2013

@slady uz je vyplznuta na bokoch a vzadu ma plesinku 🙂 ale rastu jej uz nove neviem ci jej aj to v strede este vypadne, ci nie.....