icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

tinasc
1. máj 2013

@ingeborgnicol zlatučká... 🙂 kiež by sa aj môj chcel chvíľku tak zahrať 🙂

tinasc
1. máj 2013

@ingeborgnicol nie veru nejdem za teba žehliť... ja iba matne si spomínam kde je tá moja 😀

petuska55
1. máj 2013

@ingeborgnicol jej malá je podarená, ja dávam malého na zem na tie penové puzzle a tam mu je super, však ešte sa neplazí takže nezdrhá 😀 , inak aj moj by sa len nosil, ale už si zvyká (bo už mám chrbát v prdelke ako ma bolí) že ležká na brušku kedze sa furt pretáca, tak hrazdičku už nepoužívame a ak už nevládze tak na chrbte a ja mu robím opičky alebo hojdám hračkami.

ingeborgnicol
1. máj 2013

@tinasc a nepohra sa ani trosku sam? moja ano, ak ju necham samu vie sa pekne zahrat, a ako dlho neviem, lebo ja ju potom beriem k sebe...ale vie sa vyhrat dost dlho...

@petuska55 ja nemozem na zemi velmi lebo pre mna je to nizko ja mam zdravotne problemy, preto je pre mna ohradka idealna a mat ju pri sebe na hranie je super. ale najzdravsie je na zemi a citala som, ze stale by mali byt na zemi, na tvrdom, aby sa neodrazali a teda mali vsetky predpoklady na to aby sa naucili otacat, dvihat a pouzivat vsetky svaly.

mirkov
1. máj 2013

Takto zase travime my 90% casu. Jeho neskutocne bavi byt na brusku... Prevaluje sa, pritahuje si vsetko naokolo... Volame ho hadimrska 😀

tinasc
1. máj 2013

@ingeborgnicol neeeeee akonáhle ho dám do postieľky a odídem na chvíľku, tak je rev na lesy...

mirkov
1. máj 2013

@ingeborgnicol krasna babulka 🙂. A vlasky zavidime.. 😉

tinasc
1. máj 2013

@mirkov aj náš, hneď sa prevaľuje na bruško... nemôžem ho niekedy ani prebaliť 🙂
no aký krásavec 🙂

ingeborgnicol
1. máj 2013

@mirkov jeej zlatunke malinke okate 🙂)))))

No s tym na brusko to mame vsetky 🙂)))nasa je tiez stale na brusku, ale ked ju dam prave pod tuto hrazdicku tak sa prevaluje potom aj nazad a hra sa aj na boku a aj na chrbatiku, kym bola len niekde inde polozena,bola na brusku non stop 🙂))

Pozeram ze mate postielku pri posteli, ja som velmi takto chcela kvoli nocnemu kojeniu, ale sa mi tak nemestila tak mame klasicky ulozenu....

mirkov
1. máj 2013

@ingeborgnicol no ano a bez bocnice, je to takto pohodlnejsie, ale krpec sa uz pregula az ku mne tak asi pomaly budeme musiet dat aby nahodou nespadol, lebo on sa uz preplazi kdekolvek 😀

ingeborgnicol
1. máj 2013

@mirkov uz sa palzi? fakt hadirska 🙂 ja prave preto uz neucim malinkatu so mnou spinkat, lebo sa bojim, aby mi nespadla z postielky nahodou v noci, alebo rano a ja to prespim ..juj, takto je v bezpeci v postielke.....ako to riesia rodicia co spinkaju s babatinkom?

mirkov
1. máj 2013

@ingeborgnicol no vsak aj ja sa uz bojim 🙂. On sebou hadze a prevaluje sa a kope nozkami tak, ze sa vzdy dostane kam chce. Bez dozoru uz ho fakt nemozem nechat... Je super, ze michelle ma svoju postielku, nemen to...

ivinka77
1. máj 2013

@mirkov Viki sa tiez plazi, ale po chrbte 🙂
inac ja som uz pekne ''opecena'' 🙂

ozaj baby, natierate decka uz UV faktorom ???

ingeborgnicol
1. máj 2013

@mirkov nie, nie teraz sa o nu vlemi bojim fakt, lebo ona presne tak ako ty pises, hadze labkami a ritkou sa plazi, hoci neposuva kolienka, ale masiruje po celej posteli, aj prevalovanim sa posuva....ale v noci mi velmi chyba, tak by som si objala to jej malinkate telicko a nechala ho pri sebe....ale co uz ked sa tak vlemi bojim

ivinka77
1. máj 2013

@ingeborgnicol a zabrana na postel by to nevyriesila ?

ingeborgnicol
1. máj 2013

@ivinka77 pekne si spalena 🙂)))))aj ja so uz opecena ako moriacik🙂 to tym kocikovanim, ale ja sa snazim chodit po tieni aby na malinkatu moc neslo slniecko, aj ked osm jej kupila faktor 50 a natieram ju a ty coze nespis?

ivinka77
1. máj 2013

@ingeborgnicol kukala som modre z neba a idem este zehlit... 🙂

ingeborgnicol
1. máj 2013

@ivinka77 yslis okolo celej manzelskej zeby som dala?

ivinka77
1. máj 2013

@ingeborgnicol podla mna by stacilo len po tom jednom kraji, na ktorej strane je ona...ved z druhej strany si ty a podla mna popod nohy sa ti nepreplazi 🙂

ingeborgnicol
1. máj 2013

@ivinka77 no to tazko moja, ona lobzuje komplet meter, dva hore dole. a ked kojim z laveho prska je na pravej strane a naopak 🙂 cize stale je niekde inde a okrem toho ja sa jej uhybam, tak sme pochodovali po celej posteli....aj preto spinka sama, lebo sme sa napochodovali az az 🙂

mata884
2. máj 2013

@ingeborgnicol pekna je ta ohradka a malicka vyzera v nej veeeelmi spokojna. Tak nech sa jej tam paci cim viac a viac. 🙂

slady
2. máj 2013

@ingeborgnicol no zorec ma par chlpov na vrch hlavy, na temene ma stetinku a okolo hlavy zozadu a z bokov ma plesinu tiez 😀 sa smejem ze vyzera jak stary chlap s prehadzovackou 😀 no samej by sa mi nechcelo na tury chodit, my sme si vybehli do skicentra jedneho na Kralikoch, bola som podbel zbierat, tak ja som zbierala a stary cakal s detmi a ked som dozbierala isli sme sa prejst. ale strajkovala mi, tak som ju musela z manducy vytiahnut a kus niest len tak v ruke otocenu predkom vpred. potom cosi pospala aj v manduce ale malinko, bo ju daky pes tam zobudil. fajne bolo len Wilovi sa slapat nechcelo.

slady
2. máj 2013

@ingeborgnicol no ja moju vlacim kade tade ale ked som niekde v miestnosti (okrem kuchyne) tak ju polozim a necham nech ma sleduje, cize v spalnach ju dam na postel, bo mame dve letiska aj v nasej aj vo Wilkovej a v obyvacke ju davam na zem, vacsinou na brucho a ked sa zacne zlostit tak jej pomozem obratit sa, bo jej sa nechce ani z brucha na chrbat po novom. ale vcera sme sa valkali po posteli, zorca bez plienky, a celkom jej to islo 🙂 ale uz mam take psychicke rozpolozenie, ze ked zacne ramusit tak vsetko necham tak a je mi jedno ci mam bordel alebo co 😀

slady
2. máj 2013

@mirkov krasny suhaj, jaku tam ma prcu na brusku! to len ta moja buchta je taka lenoska? no aspon mi este z postele nezdrha ked spolu spinkame 🙂 ja ju nechavam na zemi na tej decke bez hrazdicky, otaca sa mi jak hodiny po chrbte ale to je tak vsetko 😀

ingeborgnicol
2. máj 2013

@slady no ved moja tiez za tvojou daleko neaostavala 🙂)))tiez bola taky lenosko, ale ne to nevadi, syn bol vo vsetkom prvy a len prblemy z toho boli, ona je taky kludny vegetacik...mam z toho radost. oni obaja su taki smejkovia zaltusikovia, akonahle sa im niekto prihovori tak tlama okolo hlavy, raadost nadovsetko. syn predtym aj ciganom by dal ruku a siel s nimi, aj papa mi pekne urobil....a aka ona bude to neviem, ale ma vianoce ked sa k nej niekto ozve je stastna ako blcha 🙂

slady
2. máj 2013

@ingeborgnicol no to aj moja. a wilo ked sa mi po zemi hadzal rok dozadu a babky ho nezname okoloiduce strasili ze taky zly chlapec, pod zoberiem si ta pojdes so mnou tak uz sa bral 😀

ingeborgnicol
2. máj 2013

@slady a ja ti nahodou take vyletyzavidi, ja mam prilis lenive kamaratky a starky je prec, nemam s kym do lesa, synatora by so tam stiahla maximalne ak by ta bolo nejake tanecne podium 😀 😀 😀 😀 😀 takze tak. ale pri mojich schopnostiach by si stamad odisla s muchotravkovymi hlavami namiesto podbela. a co s nim budes robit? nieco na spanie deti v normalnom case nevies vyrobit? 🙂)))))

mne zase opica vstala o 06hod a cely rezim v keli ani na plavanie zas uz 3ti krat nebudeme moct ist.....lebo bude v tom case spinkat! o cele dve hodiny sa nam posunulo vstavanie. baby vam ako vstavaju? mne aj pred tym vstala okolo 6tej, ale zaspala na didke do mej a teraz nechce.

slady
2. máj 2013

@ingeborgnicol no mne tiez o 6, teraz uz dava 40 minut prvy ranny spanok. aj by som sa isla osprchovat ale ide mi pracka :-/ brala by mi vodu 😀 musim tu sediet a zrat uz tretie ranajky.

slady
2. máj 2013
ingeborgnicol
2. máj 2013

@slady kokos zlata je pocuj tak ona je väcsia ako nasa, nasej bola fest velka bundicka, aj ta mickimouseova nam je dost este velka.....nasa je tu asi najmensia 🙂 ale co u budem si hovorit, ze dobreho vela nebyva 🙂 nasa pipinka tie je uz zalomena dajaku hodku......ale ja nejem tretie ranajky, lebo to by som si ani tabulky uz tu nemusela hadzat 🙂))) ja som si dala tuniaka vo vlastnej stave a zemle dve, lebo synator vcera uz nezohnal chlieb, necudo, ked chodi nakupovat o polnoci, ked dokosi 😀 😀 😀 😀 😀