icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

ingeborgnicol
2. máj 2013
ingeborgnicol
2. máj 2013

Ako tak pozeram my s Ivinkou poctivo chudneme, akurat ze smerom nahor a Alyze tu ma jedine pevnu volu 🙂)))) Ale ja neviem, co poctivo chudnem posledny tyzden njak mlieko nahanam sa poriznam.....a dost

slady
2. máj 2013

@ingeborgnicol hahaa to co mate za statky pocuvaj ked chudak celu noc prekosi? 😀 zemlu by som si dala zase ja, ja mam len cierny chleba tak ho tu tlacim s nutelou aby sa nepovedalo 😀 no moja ma 6900 kil hihi a neviem aka je dlha ale moc nie, lebo je skor tucnucka, ta bundicka jej je na dlzku akurat a na sirku taka mierne vypasovana 😀

slady
2. máj 2013

oo blahozelam alyze! aj ja nahanam mlieko, uz nech ta odsavacka dorazi.

slady
2. máj 2013

@ingeborgnicol dokonca jedna tetula mi predvcerom v meste verit nechcela, sa ma pytala ze "tucnvo decko, cim ho krmite?" tak jej vravim ze mojim prsnym a normalne mi neverila ze to nemoze byt "takvo tucnvo" v poslednom case sa mi dako vela babky prihovaraju a komentuju mi zorcu, asi zato ze v tom vajicku ked ju vozim tak ju mam jak vo vyklade. a v manduce to ani nehovorim, to tu asi nie je vacsej kontroverzie v BB ako dieta v manduce, to sa len vsetci staraju ci ju nezadusim...

ingeborgnicol
2. máj 2013

@slady no to si viem predstavit 🙂))))) aj tu je to na okukavanie a to sme v meste a v satke ani nehovorim kazda babka ta zastane, co babke kazda zena nad 40, ze iste ju dusis...a ja im ze hej uz 6 mesiacov nevie dychat chudatko he. a statky nemame ale kym syn pri metri stvorcovom kosenia vybavi 8 telefonatov a najde snuru od kosacky su vianoce kym dokosi

ingeborgnicol
2. máj 2013

vyborne a moja je hore, cize na tuti nejdeme na plavaren lebo o 10tej najneskvor pojde spat a 10.45 mame plavanie no mna porazi

slady
2. máj 2013

a keby si ju dala o 10 do vajicka a potom len presupovala do auta, o 10.45 by vstala, poplavala a mala by 4 kratsie spanky namiesto troch dlhsich?

mata884
2. máj 2013

jeeeej, teraz mi doslo ze mame dnes 5 mesiacov 😀 . Dnes som si maleho zobudila pri krmeni o 4,00, lebo som kychla. Ale bol zlaty, len sa usmieval, tak sme sa prestahovali do obyvacky a boli tam do pol siestej a potom zaspinkal. A teraz sa riadne poserkal od hlavy po paty. 😀 .Ani som nevedela, ze ako ho mam vyzliect 😀 . Sracik malicky.

mirkov
2. máj 2013

@mata884 gratulujeme k vymesacninam, aj k dobrej stolici 😀

mata884
2. máj 2013

@mirkov dakujeme 😀

mirkov
2. máj 2013

@slady zorka je na zozratie, tie licka su neskutocne mile 🙂

mata884
2. máj 2013

@slady riadne Zorka podrastla..kocica... zlatucka

slady
2. máj 2013

@mata884 hej gratulacie k jubileu 🙂 a dikes 🙂

slady
2. máj 2013

tak som si ju omerala a ma 63 centi s natiahnutymi nozkami 🙂

tinasc
2. máj 2013

@slady jaaaaj babky majú najviac starostí, asi zabudli, že oni svoje deti tiež v šatkách nosili na chrbte 🙂

tinasc
2. máj 2013

@ingeborgnicol môj sa hmýri už od 5.00 vstáva o 6.00 nemôžeme dodržať režim, lebo ako malú nosím do školy, vždy mi vo vajci zaspí, zaspal tam o 8.00 spal tam polhodinu a už sa mu nechce...

tinasc
2. máj 2013

@mata884 gratulka k 5. mesiačikom 🙂

ingeborgnicol
2. máj 2013

@slady no ved to, ona mi nezaspi nikde mimo postielky svojej ani vo vajci, aj hodinku v nom bude sediet oci otvorene, no uvidime dala som ju spinkat keby aspon na pol hodku zaspala, tak este hodi m na seba saty, ju do auta a ideme, ale kurnik ona mi nezaspi to je na prd....juj tak mi je luto, tak nam to pasovalo krane rano vstala ho hodku isla na hodku spat a sli sme z tomu o 10tej este rychla didka ....a aj to sme ltt stihali....a takto prichadza o krasne zazitky....keby som ju vedela naprogramovat inak

@mata884 vsetko najlepsie k 5tim mesiacikom, my sme o mesiac starsi? ci ako?

ingeborgnicol
2. máj 2013

@tinasc no ved to s tym skorym vstvanim to bude na houby, ani my asi nebudeme mat uz ten super skvely rezim...uvidime, mozno to nejak zariadime.....

tinasc
2. máj 2013

@ingeborgnicol a nevydržala by ? lebo ten môj speje k tomu, že už nebude spávať ani to málo čo spával, včera sme boli na grilovačke a neskutočnú dobu vydržal byť hore, vstával ráno zo spánku o 10.15 a vydržal byť hore s pol hodinkovým spánkom (na rýchle načerpanie energie) do 15.00 😨 potom na hodinu a pol odpadol 🙂 vo vajci, občas som musela podrndať...

mata884
2. máj 2013

@ingeborgnicol
@tinasc dakujeme... ano, ste o mesiac starsi...my sme sa mali narodit na konci novembra, len akosi sa Matejkovi nechcelo..tak sa narodil 2.12.2012 😀

ingeborgnicol
2. máj 2013

@tinasc Nie iste by nevydrzala, ona po hodine a pol doslovne odpadne 🙂 ak ju dam neskvor tak cirkusuje ale tiez zaspinka a poriadne......to by musela vydrzat hore od 08.40 do 12.30 kedy chodievame domov a to u nej ani nahodou nehrozi to su 4 hodky......a keby aspon v otm vajci zaspala, tak by som ju povozila na aute.
A to inak tiez nemas az take zle, aspon mozete niekam ist a nie aha ako my......a jasne ze sa teraz vrti jak husenka v tej postielke

ingeborgnicol
2. máj 2013

@mata884 ah auz chapem, my sme sa mali narodit koncom novebra, 29teho a narodili sme sa zase skvor 31.10 🙂)))) cize ani jedna nie sme novembrova a preto je az mesiac medzi nami aj dva dni 🙂)))))

evamarcel
2. máj 2013

@ingeborgnicol nika šatka ma 4,6m ta predposledna dlzka, tak co chces ju aj fotit ci staci ta stranka co som ti poslalaä

ingeborgnicol
2. máj 2013

@evamarcel staci moja lebo ja si ju uz ste nekupim, lebo ako som pisala vcera laktacka sa mi navrhla ze mi presne tuto velkost pozicia, ja zajtra predavam moju elasticku tak som myslela ze si kupi, ale ked mam takuto pozicanu tak mi uz nebude treba....

synator isiel na 4 dni na sustredenie, konecne mozem ist spat o 20tej a nevyckavat na neho 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 pipinka asi spi zeby sme stihli aspon koniec plavania?

ivinka77
2. máj 2013

inac ja som zistila, ze tie decka su strasne vychcane a vydieraci... 🙂 Viki ked sa zobudi a nevidi ma, ,tak sa kludne aj 20 minut potichucky prehra este sama...akonahle ma zbada v zornom uhle, tak uz mrnci a hadze po mne oci, ze mama ber ma ! 🙂

alyze
autor
2. máj 2013

Caute baby, mate aj vy niektora problemi s príkrmami ako my ?
vobec mi nechce otvarat usta, ako ju mam salit ? 😒

alyze
autor
2. máj 2013

všetky vyzivy jem ja 😀

slady
2. máj 2013

@alyze ja som to robila na zaciatku tak ze 1. ja som rozdavila celuste aby ma napodobnila, 2. lyzickou som ju na spodnej pere staklila a ked otvorila co i len na medzierku tak sup som lyzicu vopchala do dutiny 3. rozosmiala som ju a ked mala otvorene usta do usmevu tak smyk lyzku dnu. teraz uz otvara sama. ked jej chuti. vela stastia 🙂