Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
Prsi a hrmi, mala chraposi a havko ma bobky 🙂
moj syn sa hra ze je tehotny a ked ho vymaknem tak sa strasne zlakne, odtehotni sa a krici na mna aby som isla prec 😀 normalne ma tajnosti predomnou! to co ma znamenat?
@slady juuuj ta ne? sme boli jak rychly sip. o 10.40 som ju zobudila, o 10.45 som mala na nej nahadzane oblecenie a 10.50 sme sedeli v aute, o 15MINUT SME SA UZ V POHODE KUPALi v bazeniku. sice rozcvicky sme presvihli ale tu najdolezitejsiu cast(ze vozenie na vsetkom co bolo v nasom zornom uhle vratane nasho kolieska plavacieho) sme stihli....a fajne sme sa 3/4 hodinu vysalili. a boo to skvele, lebo mi vobec neplakala pri obliekani ako inokedy a nezaspavala mi po ceste....super. keby to stale chcelo tak vyjst, ale je mi jasne ze uz sa to nezopakuje, ujo Murphy nedrichme 🙂))))
@alyze ocuj devcico nestastna vy zacinate prikrmovat s vyzivkami? co jej davas papkat?
@slady pocuj je to evidentne. Tvoj syn potrebuje viacej pozornosti a toto je varovny signal volanie o pomoc, aj on chce mat babaetko v brusku aby sa jemu aj jeho babetku kazdy venoval....lebo citi nedostatok pozornosti. neboj sa neni tehotnofil, ani nic podobne 🙂))))
@ingeborgnicol ved ale ak chce pozornost tak nech ma nevyhadzuje z izby, ja mu kludne aj karo navarim, aj nohy pomasirujem, aj s babatkom sa porozpravam 😀
@slady no hold devcico mas to tazke musis si najst k nemu cestu ale myslim ze tbe tie psychologicke blably o tom ako sa citi teraz ohroeny a odstrceny neusim hovorit...on je okrme toho chlap a ti ta stale odstrcia vtedy ked ta najviac potrebuju nezabudni!
a nezabudni mu aj brusko ponatierat aby mu nepopraskalo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@ingeborgnicol no najskor som skusala pomaganu mrkvu domacu, ta jej nesmakovala vobec, potom som kupila mrkvicku pomixovanu od hami, to dala jednu lyzicku, zatvarila sa kyslo a vyplula, no zasa ma pusu na tri zamky 😖
tak kazdy den skusam, davat tu mrkvicku aj zo zemiacikom som skusala, aj s karelabom, ale 0 bodov, len ja to jem 😖
@ingeborgnicol nika a kde predavas vies tu na bazare, chcem aj ja predat a ja by radsej ergo alebo manduca vies mi povedat co lepsie co sa mi viac oplati?
@alyze my sme tiez bojovali, ale pochopila som, ze oni si sami povedia, kedy su pripraveni... No ale kupovanu mi vobec nechcela jest a zemiak tiez velmi nechuti. Najradsej mame cistu mrkvicku, tu mladucku, aj s vnatou co teraz zacina konecne byt v obchodoch. Ani taka ta mrkva, co jedna vazi aj pol kila, jej nechuti 🙂 Su to mlsne pusy 🙂
@komarekmik asi lebo mladucka je sladkasta 🙂 a mixujes, alebo magas ?
Ahojte. Hlásime sa s prvým zúbkom, ktorý nám vyšiel včera. Aj to som si ho všimla len náhodou, keďže malý nemal ani horúčku, ani hnačku, ani mrzutý nebol. No proste nič. Som normálne nechápala 🙂 Keď to takto pôjde ďalej, tak budem šťastná ako blcha. 😀
@ivinka77 chcem sa este spytat to ti Viki hned na prvykrat zobrala flasu a pila , lebo mne mala akosi to vysuva a nevie nejako dobre pit a ked zacne tahat po chvili sa vrti otaca sa vsetko ju zaujima s ruckami mi do toho babre ...ci to nechce? A ked sa napapa kasicku z flasky das ju este grgnut a tak lahnut spat? a vnoci sa nebudi ze je smadna?
@slady z tych deti nikdy nevies co mozes cakat a este ked vyjdu s tymi svojimi paradnymi vyrokmi ze mi usta ostanu otvorene , a s tym spanim malej mas presne pravdu nic si nepomozeme ked nespia len si pokazime den zlostenim sa a tak sa radsej zmierit hoc aj s kratkym spankom...len niekedy za ten kratky spanok mozme aj my same ak ich naucime nejakym zlozvykom....
@evamarcel Evi predala so cez moju zlatucku laktacku niekoho mi doporucila, ale tuto na konovi to podla mna predas, alebo na bazosi, tam sme my kupili vak na nosenie aj satku som tam hladala....tak co sa tyka nosenia, pouzitu manducu kupis za 90 euro a ergo za 60 cca aj lacnejsie ak mas stastie, nevie ci chces pouzitu alebo novu, proste ergo je lacnejsie. v novorodeneckom veku je lepsia manduca lebo m anovorodenecku vlozku , ale vo veku nasich babik je jedno uz co kupis, niekedy sa preferovali manduky lebo sa dali nosit aj na kriz, ale to sa dnes uz daju aj erga. ja mam ergo a som maximalne spokojna, len musim schudnut aby sa to na mna komfortne voslo, lebo ledva v tom dychame...a kym schudnem mozno ju aj predam a budem nosit satku 🙂 uvidim, ale ja velmi dufam ze schudnem aspon na do ergo, mame krasne ruzove.

@ingeborgnicol ta daj vediet ci ste stihli